Stella for gTIE

Kirjoittaja keekoilee jutussa kaksoisagenttina: seksikkääksi pöyhityssä tukassaan diivailevana mallina ja gTIEn tiedottajana, joka on aika muikeana tukkansa lisäksi siitä, että saa tehdä töitä parhaiden ystäviensä kanssa.

Ooh. Pääsin Mikko Rasilan kameran eteen gTIEn valokuvaprojektissa, jossa joukko bloggaajia ikuistettiin valitsemansa asusteen tai korun kanssa. Minähän valkkasin sekuntiakaan miettimättä valikoimista hopeisen hakaneulakorun, johon olin iskenyt silmäni jo sata vuotta sitten kun ensimmäisen kerran näin sen prototyypin suunnittelijansa kaulassa. Lopputuloksen näette alla. Kuten ehdin intopäissäni jo paljastaa, meikin ja tukan loihti Mariela Sarkima. Olen yhä katkera poikaystävälle, joka pakotti nukkumaan mennessä pesemään tuon meikin pois.

stella-harasek-for-gtie

Mukana projektissa oli pitkä rivi muitakin, vierailevina tähtinä myös kaksi tälläkin tontilla temmeltävää koiraneitosta. Koko muotokuvasarjan voi kannattaa kurkata gTIEn Facebookista tai Mikon blogista.

Koska on selvää, että koirakaksikko veisi ylivoimaisen voiton, ketään ei pyydetä valitsemaan suosikkinsa tai äänestämään, mutta kiinnostuneille on tarjolla alennuskoodi: taikasana stellaforgtie lohkaisee 20% kaikista normaalihintaisten tuotteiden hintalapusta verkkokaupasta vuoden loppuun saakka. Saman alennuksen saa myös gTIEn pop up -putiikista, joka palvelee tänään ja huomenna Kiseleffin kulmilla. Suunnittelija on ollut ainakin tänään paikalla solmimassa, hyvällä säkällä huomennakin.

Photo by Mikko Rasila

28 thoughts on “Stella for gTIE

 1. Mielettömän hienot kuvat, ja hyvin valittu joukko bloggaajia! Hauska nähdä esim Kasper Strömman (ja koirat!) tuolla joukossa. Ja gTIEn estetiikasta ja koruista ei tarvinne sanoa enää mitään, harmittaa vain että itselleni osoitettu joululahjabudjetti meni jo… :D

  Edeltävät kommentit äsytti sen verran, että puutun keskusteluun vielä hieman niiden osalta. Kuvittelisin nimittäin että jokainen edes auttavasti sisälukutaitoinen osaa tekstistä tulkita, että kyseessä on markkinointikampanja siinä missä taiteellinen projektikin. En ymmärrä miksi takerrutaan tuotelahjaan jos Stella sattuu itse myös edustamaan firmaa ja saamaan siitä palkkaa. Minusta mainittu työsuhde on kertaluokkaa olennaisempi tieto. Minulle tuo jutun alkuun kirjoitettu yhteyksiä selventävä pätkä myös riittää ihan mainiosti selventämään taustat. En tiedä kuinka yksityiskohtaisesti jokainen juttupalkkio ja tuotelahja pitäisi täällä ruotia että se riittäisi tyydyttämään uteliaat?

  Ja tässä kun jaarittelen näemmä pidempäänkin, niin Stella semmoisia terkkuja, että sain Styleiniltä odotettua postia! Loistava joululahja, en osaa päättää mihin pukeutuisin ensiksi! Kiitos vielä myös sulle ja ihanaa joulua!

   • Haha, sen päivän kun näkis, että bloggaajien palkkiot ja yksityiselämät ja muut itse teksteihin kuulumattomat asiat ois todellakin loppuun käsitelty eikä ne nousis esille ihan joka käänteessä.

    • Totta tuokin!

     Mutta keskustella aina saa, jos jokin vaivaa tai mietityttää. Haluan säilyttää äärirehellisen ja avoimen linjan kaikkien blogin kaupallisisten kytkösten suhteen. Esimerkiksi sopimusten yksityiskohdat eivät blogiin kuulu, mutta toivon kyllä palautetta, jos en ilmaise tarpeeksi selvästi niitä asioita, jotka kuuluvat.

 2. Ihan henkilökohtaisena mielipiteenäni sanoisin että tuossa ylhäällä on yksi huonoimmista kuvista mitä sinusta olen nähnyt, mutta varmaankin nämä ovat niitä makuasioita =)

 3. Kauniisti ja ovelastikin toteutettu kaupallinen yhteistyökuvio, pisteet siitä, olet selvästi hyvä työssäsi : )) Mainos ja eri tahojen promoaminen onkin valokuvausprojekti : D Toisaalta on nykyään mielenkiintoista seurata eri blogeissa, miten nämä yhteistyökuviot rakennetaan ilman, että käytetään sanaa yhteistyö, se kun saattaa olla karkoittava sana.
  Ihana tuo nahkatakki muuten : ))

  • Minun rilleillä varustetut silmäni kyllä näkevät ihan heti ensimmäisessä kappaleessa (se kursivoitu, lihavoitu. Koska omat rillit ei ilmeisesti löytänyt?) kyllä maininnan siitä, että kirjoittaja on merkin tiedottaja. Samoin siinä nähdäkseni lukee että hän saa tehdä töitä ystäviensä kanssa. Kyllä saa lukea kuin piru raamattua jos ei ammattinimikkeestä ja työn mainitsemisesta ymmärrä, että työstä saadaan palkkaa. Ihan rahana. Ihan ilman mitään yhteistyökuviotakin.

   Nyt hei, oikeesti.

   Voitaisko kaikki kaivaa ne hiekat sieltä alkkareista ja nauttia mäyriskuvista?

   • Ikävää, että kommenttini pointti meni näin totaalisesti ohi, mutta kukin tosiaan lukee sitä raamattua tavallaan : )

    • En ole aivan varma mikä pointtisi oli, mutta kommentoin kuitenkin tuota “yhteistyö”-sanan karttamista. Minusta yllättävän moni bloggaaja käyttää nykyisin heti jutun alussa selväsanaista merkintää, joka tekee selväksi homman nimen. Sinänsä minusta on sama mikä se sana on, jos asia käy ilmi. Mutta jos ilmaisutapa tai sanavalinnat aiheuttavat epäselvyyttä, antakaa toki asianomaisille palautetta! Minä ainakin haluaisin kuulla.

  • Hei,

   kiitos kommentista! Mullahan ei ole yhtään mitään yhteistyö-sanaa vastaan. Olen käyttänyt yhteistyömerkintää jokaisesessa jutussa, jossa sellaisesta on ollut kyse. Tässä tapauksessa koin, että ammatillinen roolini on lukijan kannalta olennaisempi tieto kuin pieni tuotelahja, ja riittää selventämään taustoista kiinnostuneille, että minulla on merkkiin monenlaisia kytköksiä. Ironista tietty on, että lähdin kuvauksiin mukaan (ja tein tämän jutun) puhtaasti siitä syystä, että tykkään aivan hulluna gTIEn meiningistä, sen kautta alunperin tutustuin Jenniinkin vuosia sitten. Riipus oli kiitos kuvauksiin osallistumisesta, eikä liity tämän jutun tekemiseen.

 4. Jumankauta, että on nahkakorvisten (penny) hinta noussut!! Kyse on kuitenkin liimatusta nahkapalasesta, kamoon!!

 5. Kauniita kuvia kaikista.Doritin kuvasta saa mielikuvan, että kuvassa on joku satumetsän kaunis haltiatar. Mutta kyllä nämä poseerauksen ammattilaiset Juno ja Luna ottivat pinnat kotiin mäyräkoiramaisen itsevarmalla otteella. Malttavatkohan ruseteista luopua?

  • He eivät ehtineet rusettien perään haikailla, koska mallipalkkio maksettiin kinkun muodossa…

 6. juu, tarkemmin ajateltuani arvelinkin vähän, että sinun kohdallasi ei taida olla merkitystä tuolla korulahjalla (90 euroa ; )….mutta kiitos lisävalaisusta : ) tykkään kyllä gTien jutuista kovasti, niissä on asennetta, joskin myös herkkyyttä: ))

  • Samaa mieltä – juuri tuo särmän ja herkkyyden yhdistelmä kolahtaa meikäläiseen.

 7. “Koska on selvää, että koirakaksikko veisi ylivoimaisen voiton, ketään ei pyydetä valitsemaan suosikkinsa tai äänestämään” Niinpä! Parempi näin. Te muutkin olette oikein kauniita kuvissanne, mutta hei MÄYRÄKOIRAT RUSETIT KAULASSA.

  Tuo takki on muuten täydellinen.

  • No niin. Turha käydä kilpasille mäyräkoiria vastaan.

   IROn takki on kyllä täydellinen.

 8. tämä yhteistyöpostaus…taisin jonkun muunkin bloggarin sivulla nähdä jotakin vastaavaa, ja siinäkin oli jotenkin kiertäen kerrottu että sai valita…

  • Heippa,

   kerroin heti jutun alussa, että minulla on työni puolesta ammatillinen kytkös gTIEhen. Sain tuon hakaneulariipuksen kiitoksena kuvassa olemisesta, mutta muutaman kympin arvoinen tuotelahja on minusta toissijaista lukijan kannalta siinä vaiheessa, kun vastaan työkseni gTIEn medianäkyvyydestä ja saan merkin tiedotustehtävien hoitamisesta palkkaa. Siksi mainitsin sen enkä kokenut enää tarpeelliseksi erikseen alleviivata, että sain korun ilmaiseksi.

   Saa toki kommentoida, jos tuntuu että tämä ei ollut riittävän selkeää – otan mielelläni palautetta vastaan. Tämä on vähän erikoiskeissi, kun olen niin monella tavalla gTIEn tekemisissä mukana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.