Palaveripäivien perusasu

✖ RIGA, LATVIA

Läksin viime viikolla Riikaan työmatkalle. Päivät olivat täynnä palavereita ja tiesin, että autossa istumista, kävelyä ja seisoskelua tulee paljon. Pakkasin siis pelkästään käytännöllisiä perusvaatteita: supermukavat pellavahousut, lenkkarit, nahkatakki, pari neuletta. Mutta eihän sitä ihminen oikeastaan paljon muuta neljän päivän matkalle tarvitsekaan! Jarno nappasi pari kuvaa, kun olimme taas lähdössä aamulla hotellista kohti päivän ensimmäistä tapaamista.

Perusvaatepäivinä tulee turvauduttua usein kokomustaan – se toimii kesälläkin, kun materiaalit ovat ohuet ja rennot. Hiekanvärinen kassi oli *köh* väriläiskäni. Parikymppisenä kannoin olalla usein kangaskasseja, viime vuosina ne ovat vaihtuneet asteen sofistikoituneimpiin punottuihin kasseihin, joihin voi sulloa huoletta kaiken mitä päivän aikana tarvitsee. Vähän silti ikävöin joskus sitä loppuun asti rakastettua haalistunutta kangaskassia, jossa luki support your local music scene. Tai ehken ikävöi niinkään siitä kassia, vaan musiikkialalle päätyneen kaksikymppisen musadiggarin loputonta intoa.

Jep, ei sitä nahkatakkia ihan hirveästi tarvittu. Kesä oli tietysti saapunut Riikaankin ja yhtä sateista päivää lukuunottamatta saimme nauttia jumalaisesta auringonvalosta – onneksi muistin aurinkorasvan.

PELLAVAHOUSUT* & T-PAITA* NANSO
DANTEN NAHKATAKKI* DOTS
AURINKOLASIT RAY-BAN
LENKKARIT PUMA
PUNOSKASSI MATKAMUISTO
*SAATU

PHOTOS BY JARNO JUSSILA

14 thoughts on “Palaveripäivien perusasu

  1. Hei! Onkohan sinulla jossain kohtaa tulossa Riikasta suosituksia blogiin? Loppukesästä suuntaan itse sinne, joten ajankohtaiset pikku vinkit ei ole ikinä pahitteeksi :)

    • Anteeksi vastaukseni viive! Ei valitettavasti taida olla, on ollut nimittäin tosi tiukasti aikataulutettuja reissuja joissa ei ole hirveästi jäänyt aikaa omille seikkailuille. Ehkä jotain yksittäisiä poimintoja tulee! Riika on kyllä ihana paikka, uskon että tykkäät xxx

    • Anteeksi vastaukseni viive! Lasit ovat Ray-Banin, lisään sen tuohon listaan josta se on näköjään unohtunut.

  2. Kesää odotellaan edelleen, lupasivat tälle päivälle 24-26 lämpöä, missä se viipyy, ulosmennessä tarvii kyllä sen nahkatakin..grr..simppelit tyylikkäät palaveripäivän vaatteet inulla, mistä pellavahousut?

  3. Tuo kassi on ihana <3 Loppukesästä olisi tarkoitus lähteä Lissaboniin, ehkä sieltä tarttuu jotain vastaavaa mukaan, vaikka mun kesäkassikiintiö on kyllä ihan täynnä..

    • Oi Lissabon! Ihana kohde, en ole itse käynyt vaikka on ollut vuosia listalla. Kesäkasseja voi olla kyllä useitakin. Köh.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.