Elokuun mustaa

Niinhän tässä kävi, että alkukesän melonikynnet vaihtuivat mustiin. Niistä olenkin tykännyt niin paljon, että olen pysynyt samassa pelkistetyssä sävyssä koko kesän. Rusketus, latvoihin vaalentuva tukka ja kesäiset sävyt – kuten haalistunut denim ja roseeviini – sopivat simppeleihin mustiin kynsiin just täydellisesti. Näillä mennään alkusyksyyn.

2016-08-25-stellaharasek-blacknails-12016-08-25-stellaharasek-blacknails-52016-08-25-stellaharasek-blacknails-42016-08-25-stellaharasek-blacknails-3

Kiinnostuneille vielä muistutukseksi, että taikasanalla STELLA saa Fredantorilla sijaitsevasta Hiussali Peilista elokuun loppuun saakka sormien ja varpaiden yksivärisen Shellac-kestolakkauksen yhteishintaan 99€. Varaukset verkosta (tässä vielä linkki suoraan oikeaan palveluun) tai numerosta 09 2709 3220. Loppukesän kauneimmat ja vaivattomimmat kynnet taikoo teille se sama Jenni, joka osana yhteistyötämme pitää minunkin sormeni ja varpaani esittelykelpoisina.

PHOTOS BY JARNO JUSSILA

8 thoughts on “Elokuun mustaa

  1. Syksy kun tulee niin alan hakeutuu taas tummempiin myös kynsissä, mun favoritet on sarjaa niin tummia että melkein mustia. Nyt räpylöissä todella tumma viininpunainen, ja kaivoin laatikosta myös yhden niin syvän sinisen, että ostaessa luulin sitä mustaksi. Tykkään kun valossa vähän heijastaa sitä sävyä. Kynsilakoissa pitää olla joko todella pirteitä ja esiin pomppaavia sävyjä tai sitten todella tummia. There’s no in between for me :D

    • Ymmärrän! Mulla taitaa olla vähän sama. Kynsissä on joko mustaa tai mustanpuhuvaa tummanpunaista, tai sitten todella kirkkaita korallinpunaisia, meloninpinkkejä tai muuta vastaavaa.

  2. Mustassa on taikaa! Mä oon aina rakastanut mustaa. Sillä on ainoana “värinä” ihan oma koodi. Aloin jo heinäkuussa hakeutua mustaan, ja se tuntui hyvältä. Kun taas keväällä aloin kammoksua tätä mystistä syvää puhutteluvuutta. Olenkin tässä menneenä viikkona miettinyt ns syvemmin, ja tulin tulokseen, että universumi on “pessyt” vanhaa mustaa pois, ja tadaa: me ollaan saatu uudet kirkkaammat mustat ja sävyt siihen..! Eikös? :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.