Viikko (melkein) takana

HUH! Vielä hakataan hiki otsalla viikon viimeisiä hommia kasaan, sitten pakataan kamat, loikataan Santun purjeveneeseen ja suunnataan porukalla kohti Suvisaaristoa. Paattiin lastataan melkein kymmenen ihmistä, viisi koiraa ja niin monta ruokakassia, että sekosin laskuissa. Toivottavasti se ei uppoa. Kuullaan saaresta, kaunokaiset!

2016-08-26-stellaharasek-friday-12016-08-26-stellaharasek-friday-22016-08-26-stellaharasek-friday-32016-08-26-stellaharasek-friday-4PHOTOS BY STELLA HARASEK

21 thoughts on “Viikko (melkein) takana

  • Astiakaappi on vanha intialainen kaappi, joka on hankittu aikoinaan Mokosta. Antiikkinen kehys on peräisin Mikolta.

  • Pakko korjata; täysin päinvastoin sitruunan (ja myös greipin) kohdalla, ne saavat jääkaapissa kylmävaurioita. Sen sijaan makeat sitrukset kannattaakin säilyttää jääkaapissa (esim. appelsiinit). Sitruunat sen sijaan on viisainta pitää huoneenlämmössä, juuri kuten Stellallakin.

   • Aa, kiitos! Tarkistin vielä asian, siirrän omani kellariin, kun säilytyslämpötilaksi suositellaan 8-12 astetta :)

    • Säilyvät kyllä ihan pöydällä huoneenlämmössäkin hyvinä, ellei sitten asunnon lämpötila jostain syystä ole hirmuisen korkea. Meillä on n. 20 astetta ja hyvinä ovat sitruunat pysyneet. :•)

  • Huippu tämä sitruunakina. Mä en itseasiassa ole ikinä miettinyt koko asiaa. Siinä ne ovat pöydällä pysyneet ihan hyvinä, ja muistan niitä myös käyttää kun ovat näkösällä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.