Mixin’ The Colors

Tyylin saralla kiinnostaa juuri nyt: harmaa pellava, hennot puuterisävyt ja viileät vaaleanpunaiset, isot sormukset ja säihketossut. Ja vanhat lempivaatteet, jotka tuntuvat hyvältä, omalta ja ajankohtaisilta sesongista riippumatta – kuten tuo miesten pellavatakki, jota laahaan mukana vuosi toisensa jälkeen. Hmm… Kuulostaa kovin tutulta listalta. Mutta miksi suotta keksiä pyörä uudestaan?

2016-07-05-stellaharasek-onthestreet-12016-07-05-stellaharasek-onthestreet-22016-07-05-stellaharasek-onthestreet-32016-07-05-stellaharasek-onthestreet-42016-07-05-stellaharasek-onthestreet-52016-07-05-stellaharasek-onthestreet-62016-07-05-stellaharasek-onthestreet-72016-07-05-stellaharasek-onthestreet-8

SECOND FEMALEN HAME* & STYLESNOBIN KENGÄT* DOTS
OUR LEGACYN MIESTEN VILLATAKKI BEAM STORE
AURINKOLASIT RAY-BAN
PELLAVATOPPI KIRPPIS
KIVISORMUS KREIKASTA
*SAATU

PHOTOS BY JARNO JUSSILA

IGGY POP – MIXIN’ THE COLORS

24 thoughts on “Mixin’ The Colors

 1. Olen itse jo pidempään metsästänyt simppeliä, puuvillaista/pellavasekoitteista vähän pidemmänmallista neuletakkia. Taidanpa seuraavan kerran liikkeellä ollessani suunnistaa tämänkin suhteen miestenosastolle (josta muuten olen löytänyt parhaat puuvillaiset, vaatimuksiini tarpeeksi yksinkertaiset teepparit).

  Tuli muuten luonnonlaineikkaan pidemmän tukan omaavana eteen eräs loistava tuote joka saattaisi Stella sopia myös sun kuontalolle; Wellan Eimi-sarjan bb-voide. Tekee tukasta pehmeän, silottaa pörröä ja korostaa laineita sillai pehmeästi. Ja EI vaadi föönausta eli allekirjoittanut arvostaa, en nimittäin omista fööniä. Voidetta voi puristella kuivaan tai pyyhekuivaan tukkaan.

  • Tuli näköjään vanha nimimerkki tuohon äskeiseen kommenttiin, liekö syynä se että kirjoittelen mökillä ollessani kommentit puhelimen kautta. :•)

 2. Ihanat kengät! :-)

  Pakko muuten jostain syystä vinkata, mutta olen itse todella ihastunut yhteen jenkkimerkkiin kun Madewell, jossei nyt vielä ois tullut sulle vastaan.

  Jännää muuten miten mitä vanhemmaksi muuttuu niin sitä enemmän arvostaa laatua ja yksinkertaisia asioita hyvin tehtyinä kuin määrää.

  • Maki, niin totta tuo juttu laadun&määrän suhteen! Mitä vanhemmaksi itse tulen, sitä enemmän huomaan valitsevani mieluummin yhden tai kaksi laadukasta ja yksinkertaista neuletta/paitaa/mekkoa kuin kymmenen huonompilaatuista.

 3. Nuo kengät ovat niin ihanat. Taas sitä muistaa, että ei kengät kaipaa korkoja ollakseen naiselliset <3
  (Ja kaunis asu muutenkin)

  • No eivät kyllä! Säihketossut sitäpaitsi pelastavat päivän kuin päivän.

  • What! En ole ikinä kuullut, että kukaan olisi saanut Dotsissa huonoa palvelua – paikka on päinvastoin tunnettu hyvästä palvelustaan. Harmi tietysti, jos näin on päässyt käymään.

 4. Heippa Stella! Ihana kesä-asu! Ja ihanat kuvat! Käytätkö kuviesi editointiin Photaria/Lightroomia? Jos, niin voitko paljastaa jokusen salan miten kuvista saa tän näköisiä? Mitä vipuja väännetään ja mihin suuntiin?

  Aurinkoisia kesäpäiviä!

  Xo

  • Moro Kaisa, kiitos, kiva kuulla että tykkäät!

   Käytän editointiin molempia: ruuvaan kontrasteja, valoisuutta, joskus sävyjä. Saatan myös suoristaa linssivääristymät tai rajata kuvaa tiiviimmin. Harvemmin käytän käsittelyyn kovin paljon aikaa. Mitään valmiita filttereitä en käytä, haluan pitää kuvat mahdollisimman luonnollisina.

   Tärkeimmät lopputulokseen vaikuttavat valinnat tehdään kuitenkin jo kuvausvaiheessa – kuvauspaikan valinta, vallitsevan valon hyödyntäminen vs salaman käyttö, valotus, aukko ja niin edelleen. Kuvankäsittelyvaiheessa enää korostetaan tai häivytetään kuvatessa tehtyjä valintoja.

   Esimerkiksi näissä kuvissa on pilvisen päivän sateenjälkeinen valo, joka tuo ihonvärin kauniisti esiin, ja tumma tausta, joka tarjoaa kontrastin vaaleille säville. Kuvat on tarkoituksella hitusen alivalotettu näiden asioiden korostamiseksi. Se on taitava valokuvaaja tuo Jarno Jussila.

 5. Nätti hame ja sopii kivasti tuohon rentoon neuletakkiin ja paitaan. Revittelin myös tänään väreillä, ostin vihreän t-paidan ainaisen mustan tai harmaan sijaan. Vähän väriä kesään..:D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.