Arjen harmaissa

Ei sillä, että jaksaisin keikistellä viidentoista sentin koroissa arkisin muutenkaan, mutta mukavuudenhaluni on tärähtänyt aivan uusiin mittakaavoihin. Sää ei osaa päättää mitä haluaa olla ja vaihtelee vuorokauden sisällä paukkupakkasista ja lumimyräköistä nollakelin sulattamiin loskalammikkoihin. Parasta kun ei aseta itselleen liikaa esteettisiä vaatimuksia, vaan tyytyy siihen, että selviää paikasta toiseen kuivana, lämpimänä ja ennen muuta yhtenä kappaleena. Haaveilen nimittäin vakavissani nastojen asentamisesta kaikkien kenkieni pohjaan. Te, jotka kävellette pääkallokeleilläkin korkeissa koroissa – kuinka teette sen?!

2015-01-15-stellaharasek-hellothere-12015-01-15-stellaharasek-hellothere-5

Vuosia vanha takki kuuluu niihin vaatekappaleisiin a) joihin ei vaan kyllästy ja b) joista joku hihkaisee OI MISTÄ TUO ON yhä joka kerran kun puen sen päälle. Siinä on hyvä leikkaus, joka onnistuu selittämättömällä tavalla taikomaan olemukseeni vähän ryhtiä silloinkin kun olen nukkunut kahdeksan tunnin sijaan kolme ja siirtänyt tukanpesua kuivasampoolla jo toisen kerran. Jumalille kiitos, että on olemassa sellaisia takkeja!

2015-01-15-stellaharasek-hellothere-3 2015-01-15-stellaharasek-hellothere-4 2015-01-15-stellaharasek-hellothere-2

Coat – Andy Warhol For Pepe Jeans
Cashmere beanie – COS
Trainers – adidas originals XZ Flux*
Tights – Wolford Velvet Deluxe 66
Leather skirt – Munderingskompagniet from Sofinah Shop
College shirt – Urban A*
*received as a gift

14 thoughts on “Arjen harmaissa

 1. Hei tuo nahkahame: saako kysyä minkä kokoinen omasi on? Meinasin jo tilata samanlaisen itselleni, mutta arvon edelleen kahden koon väliä. Uskoisin, että ollaan melko lailla samaa kokoluokkaa.

 2. Korkeat korot on naisille suunnatuista trendeistä tai “kauneusvaatimuksista” ehkä tuhoisin. Korot pakottavat nivelet väärään asentoon. Tämä on yksi syy siihen, että naiset kärsivät kulumista ja nivelrikosta kaksi kertaa miehiä enemmän. Lisäksi korkeat korot aiheuttavat varsinkin liukkailla säillä “turhia” onnettomuuksia, osasta vammat jäävät pysyviksi.

  Suosittelisinkin, että jos korkoja on omista kauneuskäsityksistä johtuen (muuta syytä niihin kai ei ole?) pakko pitää, varsinaiset kävelymatkat taittaisi muilla kengillä ja laittaisi korot vasta ns. paikanpäällä jalkaan.

  Pahoittelut tylsä ja asiallinen puheenvuoro kevyeen blogiin. Olen joutunut työssäni (ortopedi) näkemään liikaa korkojen aiheuttamaa tuhoa ja liikuntkyvyn menetystä. Toivoisin, että tässä asiassa kauneusihanteet muuttuisivat.

   • onkohan tuo ollut kauan, no nyt on paikattu ; ) Blogeissa on kaupallista sisältöä ja blogin kautta saatujen verottomien hyödykkeiden (jotka sinällään muodostavat ihan kivan “palkanlisän”) mainontaa ihan tarpeeksi ilman noita muita mainoksia….: ) iäisyysaihe, tiedän.

 3. Iski liikutus, tuo keltainen talo takanasi on lapsuuden kotitaloni ja tuossa muurilla olen istunut ja kuiskutellut salaisuuksia Tiinan kanssa ja tuonne pihalle on haudattu lemmikkikilpikonnani ja tuossa ikkunan alla opin pelaamaan shakkia kun Antti opetti ja noista puista johtuu, että aina kun tunnen lehmusten tuoksun sinkoudun takaisin seitsenvuotiaaksi ja mieleni tekee hyppiä narua… Ja hieno tuo harmaa pusero!

 4. Mistä tuo pipo on? Aivan ihana, en voi itse sietää niin kutsuttuja “tiukkapipoja”, vaan rakastan juuri tuollaisia löysä-malleja.

  • Moro Sanna, tiedot löytyvät kuvien alta, rento kasmirpipo on siis COSilta ja jatkuvasti mallistossa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.