We will never stop

Huh! Takana työviikko, jota ei tule ikävä. Elämä lähti jyrkkään nousuun puoli kuudelta perjantai-iltana, kun suljin tietokoneen, vedin lenkkarit jalkaan ja suuntasin pilkkopimeään merenrantaan. Kotona odotti kaksi miestä ykköset yllään, sain lasin kuohuvaa suoraan suihkuun. Mikään ei olisi voinut sillä hetkellä tehdä reporankaa toimistorottaa onnellisemmaksi. Aikuisuuden iloja, kukaan ei kiellä juomasta proseccoa suihkussa tai syömästä sängyssä keksejä.

2013-10-stellaharasek-samuji-tori-iro-leatherjacket-12013-10-stellaharasek-samuji-tori-iro-leatherjacket-2

IRO leather jacket from Gaudete, bag Samuji.

30 minuuttia myöhemmin seisoin eteisessä musta lempimekko päällä, kolmentoista sentin korot jalassa ja ripsivärit sinnepäin silmissä, matkalla elämäni miesten kanssa Gloria Blog Awardsiin nostamaan bloggaajatovereille maljan. Vähänpä tiesin, että muutama tunti myöhemmin löytäisin itseni satojen ihmisten edestä lavalta vastaanottamassa palkintoa vuoden parhaasta tyyliblogista. Niin hullua, että sen täytyy olla totta. En osaa sanoa kuin kiitos. Olen kiitollinen, että saan kirjoittaa ja kuvata niin isolle joukolle ihania ihmisiä! Kiitos, että luette.

Tämän illan aion viettää kainalossa, turvapaikassani maailmalta, mutta kuullaan huomenna, kaunokaiset.

El Perro Del Mar has been playing on repeat in my head all day. Change Of Heart, still one of the prettiest songs of 2009. Who needs a jukebox when you can have a private party in your head.

Photos by Dorit Salutskij

58 thoughts on “We will never stop

 1. Onnea! Olet palkinnon totisesti ansainnut! Olen seurannut blogiasi lähes alusta saakka, mutta olen ehkä maailman laiskin kommentoija :). Nyt tuli kuitenkin pakottava tarve kommentoida, koska tämän viimeisimmän osoittenmuutoksen myötä on tapahtunut jotain mystistä. En oikein osaa edes kuvailla, mutta jotenkin blogin tunnelma on muuttunut samanlaiseksi kun mikä se oli kun aikanani löysin tämän. Toisaalta kuitenkin mikään ei ole kuten ennen, sillä olet kehittynyt huikeasti bloggaamisessa sekä kuvien että tekstin osalta! Ehkä se on onnellisuus, joka sinusta paistaa, mene ja tiedä :). Joka tapauksessa, pointtini kai on, että olet edelleen suosikkibloggareitani ja taidokkaasti kirjoitettuja juttujasi on ilo lukea! Parasta eskapismia lapsiperhearjen pyörityksen oheen :)

 2. “Vähänpä tiesin, että muutama tunti myöhemmin löytäisin itseni satojen ihmisten edestä lavalta vastaanottamassa palkintoa vuoden parhaasta tyyliblogista.”

  Mutta mikä tärkeämpää: vähänpä tiesit, että muutama tunti myöhemmin löytäisit itsesi tanssimasta Kirkaa ja Cheekiä mun ja Jennin välistä.

 3. Onnea Stella! Vanhana lukijana ( liian vähän kommentoineena ) mietin juuri syytä, miksi palaan aina takaisin tämän blogin pariin. Päädyin siihen, että kuvat vie joka kerta mukanaan, mutta vieläkin paremmin osaat välittää tunteita tekstin välityksellä. Kiitos tästä!

 4. Onnea Stella! Olen vanha lukija, mutta kommentoin ihan liian harvoin. Kuitenkin on pakko todeta, että kaikki nuo ihanan tunnelmalliset kuvat saa aina palaamaan takaisin tämän blogin pariin. Jatka samaan malliin!

  • Suosittelen lämpimästi kokeilemaan! Erityisen hyvää se on, jos sen tarjoilee suihkuun joku muu.

 5. Samaa mieltä muiden kanssa, oikeaan osoitteeseen meni voitto! Paljon Onnea ja kiitos sinulle menneistä ja tulevista vuosista!

 6. Hieno homma! Osoite oli oikea eikä palkintokaan varmaan olisi parempaan saumaan voinut tulla – sun tekstit ovat saaneet muuton myötä ihan jotain uutta mukaansa. Muutos on selkeesti hyvästä.

  • Hei Liina, kiitos kaunis, on ihanaa kuulla että muutoksen mukana tullut ilo ja inspiraatio on huomattu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.