The song remains the same

Huh. Minulta kysyttiin maanantaina mitä tein viikonloppuna, enkä muistanut. Alkoholilla ei ollut osuutta asiaan. Olen vaan viettänyt viime päivät unohtuneena omaan onnelliseen kuplaani. Parannellut flunssaa peiton alla ja katsonut vanhoja jaksoja How I Met Your Motherista. Keittänyt kuumaa juotavaa satunnaisiin vuorokaudenaikoihin. Pelastanut voileipiä vällyjen alla vaanivilta pedoilta. Lueskellut kirjoja, joita poikaystävä jättää kaikkialle missä kulkee. Ruokkinut rakkaita ja tullut ruokituksi (runebergintortutkin lasketaan). Sen sellaista, kaktus kurkussa, pellavaneuleen alle piilotetussa yöpaidassa.

2014-02-stellaharasek-instagram

FOLLOW ON INSTAGRAM @STELLAHARASEK

LED ZEPPELIN – THE SONG REMAINS THE SAME

2 thoughts on “The song remains the same

  1. Vasemman alanurkan kuvassa on selvästi voileipäkatseinen mäyräkoira.

    (Pidän tyylistäsikin ja täällä on ihania kuvia ja olet loistava kirjoittaja, mutta ennen kaikkea mäyräkoirat <3)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.