Havaijin huumaa

Yhteistyössä Naturelle, sisältää arvonnan

Luonnonkosmetiikkarintamalta taas terveiset! Kirjoitin vuosi sitten havaijilaisesta ihonhoitosarjasta nimeltä Mahalo, joka oli suomalaisten kosmetiikkafanien suunnattomaksi riemuksi rantautunut Naturellen valikoimiin. Rakastuin silloin sarjaan eikä huuma ole laantunut vieläkään. Superkauniit bambupakkaukset kaunistavat kylpyhuoneen hyllyjä, mutta olennaisinta on niiden sisältö: purkit on pakattu täyteen ravinnetiheitä raaka-aineita, joissa ei ole yhtään mitään turhaa. Havaijilla käsintehdyissä tuotteissa on lämmin, orgaaninen fiilis, mutta sen ei kannata antaa varastaa huomiota tosiasialta, että niiden teho on huippuluokkaa.

Tapasin Mahalon perustajan Marynan kuukausi sitten, kun hän oli käymässä Helsingissä. Monen kulttimaineeseen nousseen luonnonkosmetiikkamerkin takana on nainen, jonka tinkimätön visio on johtanut menestykseen, eikä Maryna ole poikkeus: valoisa ja valloittava persoona on omin käsin kehittänyt kaikki sarjansa tuotteet ja on niistä niin innoissaan, ettei into voi olla tarttumatta. Oli muutenkin ihanaa tavata tyyppi brändin takana ja nähdä miten paljon osaamista ja intohimoa siihen kaikkeen liittyy. Saimme myös kutsun Havaijille! Edellisen kerran olin siellä reissaavien vanhempieni rintarepussa alla vuoden ikäisenä ja olin kuulemma nukkunut koko matkan, joten olisi ehkä jo korkea aika tehdä uusintavisiitti.

Pakkasin tämänhetkisiä Mahalo-suosikkejani mukaan Australiaan. Huvitti, kun huomasin, että yhdessä majapaikassamme on Mahalo-kyltti ulkosuihkun luona, siellä jossa käydään pesulla rannalta paluun jälkeen. Australian kevät on vielä vähän vilpoinen rantapäiviä ajatellen, mutta otin kyllä kaiken irti talon kauniista kylpyhuoneesta ja lattiaan upotetusta kylpyammeesta. Nämä kuvat ovat peräisin tuosta St Andrews Beachilla sijaitsevasta talosta, jonka omistaa ystävämme ystävä. Niin kaunis paikka, että olisin voinut jäädä sinne asumaan.

Matkalle lähti mukaan kaksi Mahalon uutuutta, joita en ollut ehtinyt aiemmin kokeilla:
puhdistusbalmi The Unveil ja antioksidanttinaamio Bean Mask. Internet oli ehtinyt kohista uudesta puhdistusbalmista jo tovin kun sain uutukaisen käsiini. Hypetys on helppo ymmärtää! Kiinteä balmi sulaa iholla ihanaksi, maitomaiseksi öljyksi, joka syväpuhdistaa kasvot lempeästi ja tehokkaasti. Toisin kuin muiden balmiputsareiden kanssa, puhdistusliinaa ei tarvita, vaan tilkka vettä riittää poistamaan öljyn kasvoilta. Iho jää puhtaaksi, pehmeäksi ja hoidetuksi.

Balmi taipuu hyvi monenlaisiin ihon tarpeisiin, mutta siitä hyötyy erityisesti ravintoköyhä, tukkoinen ja stressaantunut iho, sillä se syväpuhdistaa, tasapainottaa, hellästi kuorii ja kirkastaa sekä rauhoittaa. Vaikuttavien ainesosien lista on niin pitkä, ettette jaksaisi lukea, jos kirjoittaisin sen tähän, mutta kannattaa kurkata tuosta tuotelinkin takaa. Avainsanoja ovat mm. ihanasti kosteuttava avokado, uudistava papaija ja vihreä tee, jota on käytetty vuosisatojen ajan sen lukemattomien kiistattomien hyötyjen vuoksi. Tiesittekö, että vihreä tee mm. kiinteyttää, kirkastaa ja parantaa ihon omaa kollageenituotantoa? Minä en.

Balmin sitruunainen tuoksu on Mahalolle tuttuun tapaan koukuttava, joukossa on inkivääriä, vihreää teetä, roseepippuria ja eksoottista fragoniaa. Katja sanoo, että se tuoksuu aivan key lime pielta! Kieltämättä kyllä. Purnukka on muuten myös yllättävän riittoisa: pieni nokare riittää puhdistamaan jopa paksun meikkikerroksen ja vielä pienempi, jos kosmetiikkaa ei ole paljon.

Sanotaan se heti: The Bean mask -kasvonaamio on yksi tehokkaimmista naamioista, joita olen ikinä käyttänyt. Kuoriva superantioksidanttinaamio on saanut nimensä siitä, että se sisältää kolme erilaista papua: kahvipapua, kaakaopapua ja vaniljapapua. Lisäksi siinä on havaijilaista hunajaa, joka uudistaa, kirkastaa ja kosteuttaa ihoa – ja kyllä, naamio tuoksuu juuri niin jumalaiselta kuin miltä kuulostaa! Tekisi mieli syödä sitä suoraan purkista, mutta ei kannata, koska siitä on vielä enemmän iloa iholla.

Listataanpa sen hyötyjä: se tekee elottomasta ja ennenaikaisesti vanhenevasta ihosta kiinteämmän ja nuorekkaamman, kuorii hellästi, kiihdytttää kollageenituotantoa ja lisää ihon elinvoimaa, syväpuhdistaa ja pienentää ihohuokosia, parantaa ihon puolustuskykyä, korjaa ympäristön aiheuttamia vaurioita, parantaa verenkiertoa ja solujen uusiutumista ja saa aikaan terveen hehkun. Aika tyhjentävä lista, kuten kaikissa Mahalon tuotteissa. KYLLÄ KIITOS sanon minä ja syksyn samentama ihoni. Tämä naamio on vähän kuin aamukahvia kasvoille.

Naamion vaikuttavista raaka-aineista ja niiden superantioksidanteista voisi kirjoittaa kilometrin verran, mutta kaikkein kiinnostavinta lienee kuitenkin tieto, että tällä naamiolla saa välittömästi näkyviä tuloksia aikaan. Se on pelastanut peilikuvani ennen kuvauksia, elvyttänyt ihoni takaisin eloon stressaavan viikon jälkeen ja virkistänyt pahimmat väsymyksen merkit kasvoista tärkeiden kemujen kynnyksellä. Jos et ole koskaan kokeillut Mahalon tuotteita, tästä voisi aloittaa.

Naamion koostumus tuntuu juuri niin ravitsevalta kuin se onkin, kermaiselta ja täyteläiseltä. Supertiivis tummanruskea tahna levittyy helposti eikä valu – plussaa siitä, ettei sohva sotkeennu, jos haluaa viettää vaikutusajan lempisarjansa äärellä. Naamiota kannattaa tosin ensimmäisellä kerralla kokeilla lyhyellä, vain 2-5 minuutin vaikutusajalla, sillä se on tosi tehokas. Iho saattaa punoittaa käytön jälkeen, sillä naamio vilkastuttaa mikroverenkiertoa. Annan itse naamion vaikuttaa 20-30 minuuttia, mutta herkkäihoinen voi pitää vaikutusajan lyhyempänä, 5-7 minuutissa tai jopa hiukan alle.

Hiuksille ja vartalolle tarkoitettu eliksiiri nimeltä The Vacation Glow on jo vakiinnuttanut paikkansa matkalaukussani. Sillä pääsee heti tunnelmaan, sillä se taikoo kalpeisiin kinttuihin kultaista hohtoa ja elvyttää myös lentokoneen kuivattamat hiuslatvat. Täydellinen monitoimituote, jonka myskinen kukkaistuoksu on huumaava ja todella, todella koukuttava.

Käytän tätä monipuolisesti kosteuttavaa ja uudistavaa eliksiiriä lähes päivittäin myös kotona, koska jalkojeni iho kuivuu varsinkin syksyisin ja talvisin ja kaipaa kipeästi jotain hoitavaa ja ravitsevaa. Toisekseen suomalaisen talven keskelle todellakin tarvitaan tuulahdus Havaijin lämpöä ja lomahehkua – tulkoon sitten purkista, jos ei satu oikeasti olemaan takataskussa lentolippuja kaukaiselle saarelle.

The Red My Lips Tint on hoitava huulisävy, joka pääsi matkalaukkuun mukaan vaniljaisen tuoksunsa lisäksi siksi, että sitä voi minusta vallan hyvin sipaista myös poskipäille. Mahalon ainoasta värikosmetiikkatuotteesta löytyy vain tämä yksi sävy, mutta se onkin täydellinen: syvässä punaisessa on häivähdys pinkkiä ja oranssia, joka tekee siitä sopivan kaikille ihonsävyille. Sävy ei tahmaa, kuivata tai takerru hampaisiin. Tällä syntyy mukana tulevan siveltimen avulla näyttävä ja intensiivinen huulimeikki, mutta itse tykkään taputella huulille sormin ihan ohuen kerroksen, jolla saa täydellisen pehmeät, pussailtavat huulet. Kiitos myös kollageeni-aminohapoille, jotka kihelmöivät hiukan huulilla ja korostavat niiden runsautta.

Olen käyttänyt Mahalon tuotteita tosi paljon alkusyksyn aikana, sillä ihoni on ollut harvinaisen vaativalla tuulella. En tiedä johtuuko se iän mukanaan tuomista muutoksista, epätavallisen koleista keleistä tai jostain hormonaalisesta epätasapainosta, jonka olen ollut aistivinani, mutta posket ovat kuivuneet ja hilseilleet, niihin on noussut välillä kipeitä patteja ja välillä puolet kasvoista ovat helottaneet tulehtunutta punaa. Kesällä leuan ja kaulan väliin ilmaantui vielä pieni, mutta inhottava näppyläihottuma – argh! Sain sen onneksi kolmessa päivässä kuriin Mahalon The Rare Indigo -kauneusbalmilla. Nimi saa sen kuulostamaan ylelliseltä luksustuotteelta ja sitä se onkin, mutta se on ylellisyytensä lisäksi tehokkaimpia tulehduksia rauhoittavia tuotteita joita olen ikinä käyttänyt. Se on aivan ihmeaine, sillä lisäksi se ravitsee, heleyttää, kosteuttaa ja kirkastaa. Olen käyttänyt sitä yövoiteena viimeiset viikot, joiden aikana ihottuma on hävinnyt täysin, punoittavat kohdat ovat rauhoittuneet ja melkein kadonneet, kuivuminen on helpottanut ja ihoni näyttää kaiken kaikkiaan lähes normaalilta. En aio ikinä luopua tästä tuotteesta.

Vielä yksi suosikkini on kosteuttava hoitobalmi Mahalo Balm, jota voi käyttää kosteusvoiteen tapaan seerumin tai kauneusbalmin jälkeen, mutta onpa sillä muitakin käyttötarkoituksia. Reissuilla käytän sitä monesti yöksi levitettävänä silmänympärysvoiteena, joka poistaa turvotusta (puhun sinusta, jetlag) ja häivyttää juonteita. Sitä voi levittää yöksi myös esimerkiksi kuiviin huuliin, sillä se hoitaa ja ravitsee pitkään. Sopii kaikille ihotyypeille ja ympärivuotiseen käyttöön, mutta toimii erityisen hyvänä talvituotteena, sillä se sitoo kosteutta ihoon. No, myös siksi että balmin oranssi väri ja syvä tuoksu saa sen tuntumaan purkkiin pakatulta aurinkoenergialta.

Mahalon ihonhoitosarja on yhä ihastuttavan ytimekäs: rakastan sitä, että tuotteet ovat monikäyttöisiä ja monivaikutteisia. Ihosta huolehtiminen ei vaadi viisitoistaosaisia ihonhoitorutiineja, vaan homma pysyy yksinkertaisena ja helppona.

Loppuun skaba! Arvomme alkavan talven kunniaksi yhden uutuustuotteen eli Bean Mask -superantioksidanttinaamion. Kerro kommenttilootan puolella miksi haluaisit sen – tai yleisesti miksi Mahalo kiinnostaa? Arvontaan ehtii osallistua maanantaihin 13. marraskuuta asti. Muista sähköpostiosoitteesi, sen näkee vain onnetar. Arpailoa ja onnea!

PHOTOS BY STELLA HARASEK & JARNO JUSSILA

233 thoughts on “Havaijin huumaa

 1. Eihän tämän tekstin lukemisen jälken voi olla kiinnostumatta Mahalosta! Merkistä en ole valitettavasti aiemmin edes kuullut..

 2. Kuulostaa kaikinpuolin ihanalta tuotteelta – valitettavasti opiskelijabudjetilla ei ole oikein varaa näihin.

 3. Kipeä ero näkyy peilistä paitsi katseessa ja silmäpusseissa, myös stressistä räjähtäneessä ihossa. Josko tuo ihmenaamio tekisi taikojaan, useaa muuta olen jo kokeillut.

 4. Mahalo kiinnostaa, koska olen aloittanut kaiken kosmetiikan (pl meikit) vaihtamisen luonnonkosmetiikkaan :)

 5. Oih! Tästä olisi hyvä kevyellä loikalla siirtyä kokeilemaan luomuskosmetiikkaa. Marraskuu vaatii veroisensa vastavoiman. Mukana ihanassa arvonnassa.

 6. Olen syönyt parin kuukauden tukevan antibioottikuurin, koska minulle puhkesi perioraalidermatiitti eli sitkeä suun ympärysihottuma. Nyt kasvoni alkavat näyttää jokseenkin normaaleilta, mutta olisi kiva saada jokin kiva tuote, jolla tämän pärstän saisi syksyn harmaudesta ja ihottuman jälkeisestä tilasta eloon ! :D

 7. Marraskuun harmaus alkaa näkyä yhtä harmaassa naamassakin. Havaijin eliksiirit tekisivät siis terää.

 8. Tässä on ollut kesän lapselle jo ihan tarpeeksi tekemistä kestää tätä syksyä, arvaa vain onko iho aivan surkeassa kunnossa. Mukava olisi kokeilla :)

 9. Kiinnostaa todella tuo tuote ja koko sarja! Stressaava vuosi näkyy kasvoilla, ja olisi niin ihanaa päästä kokeilemaan tuotteen tehoa.

 10. Superantioksidanttinaamio – eikö nimi kerro jo kaiken?! Tämä pelastaisi marraskuun samentaman ihon. Opiskelijabudjetti ei taivu purkin ostoon, mutta toivottavasti onnetar suosisi! :)

 11. Mun kaksivuotiaani on tuonut elämääni enemmän kuin olisin ikinä voinut kuvitella, mutta myös vienyt monenlaista, kuten aikaa itsestäni huolehtimisesta. Nyt tuntuu, että aikaa ja energiaa taas on ja iho ansaitsee osansa.

  S

 12. Naamio kiinnostaa, koska…. no, Suomen marraskuu. Tartteeko oikeastaan muita syitä :)

  Kyseinen brändi on itselleni vieras, mutta sitäkin kiehtovampi niin tuotteiden sisällön sekä estetetiikan johdosta.

 13. Minäkin tapasin Marynan! Mahalon tuotteet kiinnostavat, sillä pidän yksinertaisuudesta, bambupurnukoista ja ihanasta tuoksusta! Olen tyyppi, joka ei käytä ikinä huulipunaa, mutta sitten kun kotasin Mahalon punaisen purnukan olin MYYTY.

 14. Mahalon tuotteet kuulostaa kyllä niin uskomattomilta, että olisi ihana päästä kokeilemaan! Erityisesti nuo naamio vaikuttaa täydelliseltä.

 15. Ensimmäisenä tulee ehdottomasti mieleen: Miksi ei kiinnostaisi? Naamio kuulostaa juuri siltä, mitä kaipaisin sunnuntai-iltaan. Ehkäpä juuri täydelliseltä käytettäväksi viikon päätteeksi ja jo valmistautuessa rauhallisesti tulevaan viikkoon.

 16. Mahalo kiinnostaa, koska olen ollut viimeiset pari vuotta täysin huullaantunut luonnonkosmetiikan merkeistä ja erilaisten tuotteiden vaikutuksista ihooni :) Tätä sarjaa en kuitenkaan ole vielä päässyt kokeilemaan!

 17. Mahalon tuotteet kiinnostavat siksi, että ainesosalistalta löytyy pitkälti samaa tavaraa kuin omalta ruokalistaltakin. Synteettisen kosmetiikan suhteen olen enenevissä määrin kyllästynyt arvailemaan, mitä ainesosaluettelon kummalisten kirjain- ja numeroyhdistelmien taakse on piilotettu – saati mikä tämän tarpeen piilottamiselle ylipäätään on synnyttänyt.

 18. Ooh! Aamun tärkein, ja Suomen talven tärkein, eli herättävä, pelastava musta kulta, kahvia kasvoille, miten tästä ei voisi tykätä miljoonaa kertaa! <3 mahalon trooppinen luksus pimeyteen kiinnostaa kovasti, kuin myös filosofia, jossa purnukoita ei tarvitse olla kaapin täydeltä..muutamia täydellisiä tuotteita hoitamassa kaiken, big thumbs up! Ja esteetikon silmää hiveleviä purkkeja ei tarvitsisi edes piilottaa sinne kaappiin – nämä saisivat paraatipaikan osana kylpyhuoneen sisustusta :) <3

 19. Kuulostaa varsin mielenkiintoiselta. Marraskuun pimeydessä kyllä kelpaisi hemmotteluhetki trooppisissa tuoksuissa. Naamion arvostelut vakuuttavat. Pakko päästä testaamaan.

 20. Tää postaus ihanaa kesävaloa hehkuvine kuvineen tuntui virkistävältä jo itsessään, kuin olisi käynyt jossain luksusspassa! Varsinkin, kun on viimeisetkin kolme viikkoa tehnyt hulluna ylitöitä ja sunnuntainakin herää 7.30 miettimään työsähköposteja, kaipais sekä mieli että keho jotain hemmottelua ja hoitoa. Ja rakastettuni ilahtuisi siitä samasta syystä (häneen vetoaisi erityisesti tuo “aamukahvia iholle” -lupaus ;)

 21. Tulee hoidettua itseään ihan liian vähän. Tällä voisi korjata tämänkin laiminlyönnin <3

 22. Ihoni on nyt ensimmäistä kertaa 25 vuoden aikana alkanut kiukutella kunnolla, joten uskoakseni se tahtoo hieman hellimistä. Joten tämä osuisi kuin nappi silmään !

 23. Voi talvikuivalle nassulleni naamio olisi nannaa! Mahalo on supermielenkiintoinen sarja ja naamiolla olisi hyvä aloittaa sarjaan tutustuminen. Purkit ovat kauneimpi kaikista kosmetiikkapakkauksista!

 24. Tähän raskaushormoninassuun tekisi naamio varmasti ihmeitä! :D muutkin tuotteet kuulostavat ihanilta, pitää testata!

 25. Pidit tuolle naamiolle sellaisen ylistyspuheen, että pakkohan sitä on päästä kokeilemaan ;)

 26. Rare indigon kanssa ollaan taisteltu aknea vastaan hyvin tuloksin <3 Bean mask olisi super lisä meidän projektiin!!

 27. Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, olisikohan tämä ihme tuote kuivakan ihoni pelastus :)

 28. Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, mahtaisikohan tämä olla kuivakan ihoni pelastus. :)

 29. Aah, Mahalon huulipuna vei jo sydämeni. Nyt jos vielä tämä naamio rauhoittaisi vihaisen ja oikuttelevan ihoni, olisi todella jees. <3 (IHANIA KUVIA! <3)

 30. Havaiji ❤️ Luonnonkosmetiikka ❤️ Mahalo ❤️
  Olen koko ikäni kärsinyt jos jonkinlaisesta iho-ongelmasta, joten eloisa ja kimmoisa iho herättää ajatuksia toivosta ja paremmasta heijastuksesta aamuisin.

 31. Mahalo kiinnostaa ihan vaan siitä huokuvan ihanan fiiliksen vuoksi! Se, että käytetää värejä ja luonnonmukaisia aineksia sekä puun käyttäminen purnukoissa tekee hyvälle mielelle :) olisi ihana päästä kokeilemaan heidän tuotteitaan!

 32. Kirkastus ja elinvoima olisi todellakin tarpeen tälle syksyn ja keuhkokuumeen kalventamalle hipiälle.

 33. Lähinnä ihmettelen, miten Mahalo EI kiinnostaisi tämän myyntipuheen jälkeen! Ei vaan, omakin iho kaipa kipeästi freesiytymistä, ja nämä tuotteet vaikuttavat ehdottoman potentiaalisilta.

 34. Tuntuu että iho on yhtä samean harmaa, kuin tämä syksyinen ilmakin. Pintakuiva, hilseilevä ja hieman näppyläinen naama kaipaa nyt jotain extrabuustia!

 35. Mahalon tuotteet vaikuttavat ihan huipuilta. Hinta vain vähän hirvittää. Toivottavasti arpaonni suosii ja pääsisi siten testaamaan Mahaloa!

 36. Oikuttelevan ihon hoitoon, ensiapuun ja hemmotteluun! En osaa auttaa ihoani tällä hetkellä, toivottavasti Mahalo osaisi!

 37. Kaikki Havaijiin liittyvä luonnonkosmetiikka♡
  Lisäksi minulla on todella herkkä ja vaativa iho, joka kaipaa pikaisesti uudistusta =)
  Haluan todella tutustua tähän sarjaan!

 38. Kuulostaa paremmalta kuin hyvältä, ylelliseltä. Etsin vielä luottotuotteita, nämä voisivat olla niitä. :)

 39. En ole koskaan raaskinut panostaa kaikista houkuttelevimpiin kauneustuotteisiin, mutta tässä vaikuttaisi olevan sarja johon olisi hyvä koukuttautua! :)

 40. Hei! Kiinnostaisi kokeilla tähän marraskuun harmauteen jotain tällaista ihanan ylellistä, johon ei olisi juuri nyt muutoin varaa.

 41. Ou jes. Peilistä katsoo takaisin joku harmaahapsi ja -hipsi. Valokuviinkin on ilmestynyt jostain ryppyjä?! Taikoja kaivataan ;-*

  HannaEm

 42. Naamio kiinnostaa. Naamani tajusi että talvi on taas tulossa, ja on alkanut käpristyä ja kuivua kasaan. Myös keväällä koittava uuden vuosikymmenen aloittava merkkipäivä aiheuttaa naamaan ryppyjä, joita en ole ennen huomannut.

 43. Mulla on ollut vaikea akne 16 vuotta, joten olen elänyt jo puolet elämästäni iho murheenkryyninä. Iho on kuitenkin parantunut kosmetiikalla. Ei ole enää pintakuiva ym. näyttää yleisesti paremmalta. Näppyihin sitten antibioottia. kaikki ihonhoitoon liittyvä kiinnostaa, ja olen kiinnostunut uusista tuotteista.

 44. Olen vähitellen koittanut saada vaihdettua käyttämäni ihonhoitotuotteet luonnonkosmetiikkaan ja tämä sarja kiinnostaisi oikuttelevaa ihoani kovasti!

 45. Kuvalle ja herkälle iholleni en ole vielä löytänyt täysin sopivaa tuotetta. Voisin kyllä kokeilla tätä.

 46. Kolminkertaisena Hawaiin kävijänä olen luottanut kaikki nämä vuodet ananaksen puhdistavaan voimaan. :) Melko huomaamattomasti Mahaloa on markkinoitu, kun nyt vasta tavoittaa minut. Kiitos siis innostavan informatiivisesta ja houkuttelevasta blogikirjoituksesta!

 47. Hehkutuksesi jälkeen en keksi miksi en haluaisi testata tätä supertuotetta. Kuiva talvi-ihoni janoaa tuulahdusta Hawailta!

 48. Haluaisin kokeilla Bean Maskia, koska pidit niin hienon myyntipuheen sille. :) Samasta syystä myös muut Mahalon tuotteet kiinnostavat. Haittaa ei ole myöskään siitä, että tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa pakattuna kauniisiin purkkeihin.

 49. Aah, nää nyt vaan vaikuttaa täydellisiltä sekä ulkoa että sisältä :) laiska ihinhoitajakin innostuu näistä ihan uudella voimalla!

 50. Naturellessa hurahdin ihanan putiikin ja henkilökunnan ansiosta luonnonkosmetiikkaan! Iho on kiittänyt tosi paljon.
  Haluaisin voittaa, jotta voisin helliä syksyn samentamaa mieltä ja ihoa.

 51. Meillä on perheessä pieni vauva, joten erityisesti tuo tehokas vaikutusaika kiinnostaa :)

 52. Uuden kosmetiikan testailu kiinnostaa aina, ja kyseisen naamion kokeilu vielä enemmän kirjoittamasi tekstin jälkeen!

 53. Olen vaihtanut lähes kaikki kosmetiikkatuotteeni luonnonkosmetiikkaan, ja etenkin nyt, kun odotan ensimmäistä lastani, haluan vältellä ylimääräisiä kemikaaleja. En kuitenkaan halua tinkiä tuotteiden tehosta enkä laadusta, joten Mahalo vaikuttaa erittäin kiinnostavalta brändiltä. Luultavasti osittain raskauden ja osittain syksyisen sään johdosta ihoni on oikutellut jonkin verran viime aikoina ja poskiin on ilmestynyt näppyläistä ihottumaa. Ehkäpä Mahalon naamio elvyttäisi ihoni ja tarjoaisi samalla ihanan hemmotteluhetken!

 54. Bean mask kuulostaa just siltä mitä tällainen pienen vauvan äiti tarvitsisi! Kasvojen iho jäi muutenkin ihan kummalliseksi tästä raskaudesta ja näyttää siltä, että mun pitää päivittää hoitorutiinit täysin…

 55. Lokakuu kaatoi niskaan sairastelukierteen, josta toipumista Mahalo varmasti auttaisi – etenkin kun lääkärin ehdottelemaa lepoa ei näytä järjestyvän.

 56. Minulla ei opiskelijana ole varaa naamioihin ja ongelmaihoni tarvitsisi pikaista apua. Olen siirtynyt luonnonkosmetiikkaan ja tämä olisi täydellinen tuote iholleni juuri nyt.

 57. Oih!! kuulostaa täydellisiltä ihonhoito tuotteilta! Alkuperä, ulkonäkö ja ennenkaikkea testattu toimivuus – kaikki samassa paketissa :) Bean Mask toisi varmasti helpotusta syksyn stressaaman ja ajoittain paljonkin kiukuttelevan ihon hoitoon! *sormet ristissä*

 58. Ihoni on ajoittain pintakuiva, mutta yleensä rasvoittuva ja ihohuokoset vain laajenevat päivä päivältä. Tämä naamio voisi olla pelastus!

 59. Tätä olisi hienoa päästä kokeilemaan. Niin kauniit purkitkin ❤️. On niin paljon hyvää kuullut näistä tuotteista.

 60. Huh, onneks arvonnassa ei tarvinnut valita noiden ihmeellisten tuotteiden välillä, olisi ollut liian vaikeaa! Olen jo pidemmän aikaa suosinut luonnonkosmetiikkaa, mutta Mahalon tuotteet on vielä testaamatta (osin niiden melko korkean hinnan takia). Ihoni kaipaisi juuri nyt rauhoittavaa, kosteuttavaa ja korjaavaa naamiota..

 61. Luonnonkosmetiikka on jo kiinnostanut pitkään, eikä tämän hetken ihonhoitotuotteissa olekaan muuta, kuin luomua.
  Mahalon tuotteet ovatkin sitten itselle tuntemattomampia ja olisi mahtavaa päästä tutustumaan. Lisäksi tuo naamio kuulosti juuri siltä mitä nämä kasvot kaipaavat.

 62. Olen nyt jotenkin kauhean innostunut kaikista naamioista ja lutraan niitä omiin (hieman vaativiin), että puolisoni, kasvoihin Tätä olisi ihana päästä kokeilemaan!

 63. Herkkis-ihoni arvostaisi naamiota kovin, uskon! Täällä vielä flunssapedillä nyt joten tulisi tarpeeseen kirkastamaan sairauden uuvuttaman hipiän kunhan täältä nousen.

 64. Kuulostaa maailman ihanimmalta tuo naamio ja tulisi varmasti tarpeeseen. Talvi ei ole ehtinyt vielä edes alkaa mutta iho on jo yhtä harmaa kuin ympäröivä maailma (ja mieli). Mahalo on sarjana itselleni liian kallis, kovin houkutteleva kylläkin –

 65. Paitsi että pieni ripaus eksotiikkaa tänne pohjoisen alkutalven keskelle olisi ihan tervetullut, ihokin varmasti arvostaisi pientä hemmottelua. Siinä vaiheessa kun iho yhtä aikaa kuivuu ja rasvoittuu, puskee näppyjä ja kuitenkin samalla atooppista ihottumaa, on ihan mille tahansa ihmetuotteelle tarvetta!

 66. Alkuraskauden tuomat näppylät ja väsymys tarvisi saada pois kasvoilta! Vaikka olo muuten olisi hyvä, aamuisin peilistä tuijottaa melko pelottava raskaus-zombi :D

 67. Olen jo yli nelikymppinen ja olisi varmaan aika panostaa jotenkin paremmin ihonhoitoon. Tässä olisi ehkä alku.

 68. Hei
  edellinen kommenttini hävisi jonnekin. Olen kokeillut puhdistusbalmia joka on toimiva juttu. Haluaisin kokeilla Rare indigo rauhoittamaan syystalven ärsyttämiä poskia.

 69. Puhdistusbalmia Unveil olen kokeillut ja se on kiva. HAluaisin kokeilla Rare Indigoa, rauhoittamaan syystalven ihoa.

 70. Kuulostaa täydelliseltä. Luonnonkosmetiikkaan juuri siirtymisen vuoksi kaikki uudet tuttavuudet kiinnostaa ihan himona, opiskelijabudjetti vaan rajoittaa ärsyttävästi testailua.. Tulisi siis tarpeeseen!

 71. Olen taistellut viimeiset kaksi vuotta arsyttavien iho-ongelmien parissa. Milloin puskee nappylaa, milloin kuivuu jne. Mahalo kuulostaa todella houkuttelevalta merkilta, ja olisi ilo kokeilla hehkuttamaasi naamiota!

 72. Kirkastus olisi jo tähän aikaan vuodesta tarpeen, kun naamassa alkaa jo näkyä keskuslämmitys, jatkuva väsymys ja sisällä kökkiminen. Samoin viime aikojen hormonien heilahtelut ovat aiheuttaneet minulle näppyjä ensi kertaa sitten teini-iän, enkä oikein vielä osaa toimia näiden kanssa. Pieni päivitys ihonhoitoon olisi siis paikallaan, naamiosta olisi toki hyvä aloittaa.

 73. Multa löytyy 6kk yökukkuva lapsonen, ja yöheräämiset näkyvät jo naamassakin..Tästä naamiosta voisi olla hyötyä, kun haluaa joskus näyttää muultakin kuin siltä ainaiselta zombielta!
  Mahalon tuotteet kiinnostaa, koska käytän pääasiassa vain luonnonkosmetiikkaa ja Mahalo kuulostaa todella laadukkaalta.

 74. Nyt on niin mielenkiintoiset tuotteet ja siitäkin syystä että olen siirtynyt luomutuotteisiin jo hiusten hoidossa. Seuraavaksi kokeilen kasvojen hoidossa kun edelliset purkit on kuluneet loppuun. Seuraan ihanaa blogiasi tarkkaan ja saan ihania ideoita., aikaisemmin en ole laittanut kommentteja, voi kun voittaisin.

 75. Käytän paljon naamioita ja olisi kiva kokeilla tuleeko Bean Mask:sta suosikkini. Puhdistusbalmia ja kauneusbalmia olen kokeillut ja tykkäsin kovasti.

 76. Oo miten ihana arvonta! Kärsivä talvi-ihoni kaipaisi piristystä ja tämän putelin sisältö kehuista päätellen saattaisi sitä tarjota :)

 77. Talvenharmaaksi yhä äityvä naamani tarvitsee kaiken avun, mitä se voi kosmetiikasta saada! Ja ei niin-kaunis kylppärini samoin tarvitsee kauniita purkkeja…

 78. Mahalo kiinnostaa, mutta opiskelijan budjetti ei valitettavasti taivu näihin hintoihin kovin usein. Ja hei, pavut nyt vaan on ♡

 79. Ihoni on aivan sekaisin talven saapuessa. Edellisen talven luottotuotteet eivät toimi, joka vuosi hullu hakeminen että löytää jonkun millä saada iho pysymään ihmismäisenä läpi talven. Mahaloa kokeilisin mielelläni, erityisesti tuo naamio kiinnostaa.

 80. Bean Mask kuulosti hyvältä – syötävän hyvältä – mutta käyttäisin sitä kuitenkin ihon kuorintaan. Ihoni kaipaa syväpuhdistusta.

 81. Mahalolta en ole vielä mitään tuotetta testannut, mutta paljon hyvää olen kyseisestä merkistä kuullut. Toivoisin tästä tuotetta tuomaan piristystä kasvoilleni:)

 82. Ihan superihanat kuvat! Haluaisin testata näitä jo pelkästään noiden purkkien ulkonäön takia, riittääkö se syyksi?

  Lisäksi on tässä nämä yliopisto-opinnot ja työt, viikonloppuisin liian usein aamukasista aamukahteen ja sen näkee naamasta! Ei toi naamio ehkä ihan niin suuriin ihmeisiin pysty, kuin mitä oma ihoni kaipaisi, mutta kaikki vähäisempikin taika olisi enemmän kuin toivottua.

 83. tuiskut ja tuuli alkavat vähitellen kuivattaa ihoa kuntoon, jossa koko naama tuntuu olevan epätasapainossa ja epäpuhtauksia alkaa nousta näkyville :( haluaisin ainakin uskoa, että tehokkaasta naamiosta (toki mainion kosteutuksen kanssa) olisi valtavasti hyötyä! tuoksuisen elämyksen virkistävyydestä puhumattakaan hah.

 84. Pitääpä testata Mahalon tuotteita, luonnonkosmetiikka yhdistettynä simppeliin ihonhoitorutiiniin kuulostaa hyvältä yhdistelmältä. Elottoman näköinen ihoni kaipaisi kovasti näin marraskuussa tuulahdusta Havaijilta Bean maskin muodossa!

 85. Stressaan töiden ja opintojen välissä. Iho tarvitsisi jeesiä mutta ylimääräistä rahaa ei ole. Tämä piristäisi!

 86. Minulla on kovin herkkä iho ja siksi tulee harvoin kokeiltua uusia tuotteita. Ja se on vähän surullistakin kun ei viitsi ostaa uusia tuotteita, jos ne ei sovikaan. Mutta tämä sarja kiinnostaa ja mielelläni testaisin!

 87. Kehut niin hyvin tuotetta. Myös aiemmat kommentit varmistavat, että kyseessä loistotuote. Haluaisin päästä käyttämään.

 88. Tämä syksy on ollut niiiiiin raskas ja tuntuu loputtoman pitkältä! Vuodenaika on ollut raskas myös iholle: ihoni kuivuu ja toisaalta on jatkuvasti epätasapainossa ja puskee epäpuhtauksia, kipeitä patteja kuiviin poskipäihin. Mahalon tuotteet ovat tällä hetkellä vain haaveissani, sillä opiskelijabudjetti venyy tällä hetkellä vain edullisempaan luonnonkosmetiikkaan.Mutta olisipa aivan mahtavaa saada tällainen luksustuote lohduttamaan marraskuun keskelle!

 89. Pienten lasten äitinä ei meinaa löytää aikaa ja mahdollisuutta mihinkään itsensä hemmotteluun. Ehkä tällaisen purkin kanssa soisi sen pienen “Spa”-hetken itselleen :)

 90. Atooppinen iho + stressi + lähestyvä talvi = helvetti ihollani. Tuo kuulostaa pelastukselta purkkimuodossa!

 91. Luonnonkosmetiikka ja talvinaaman elvytys kiinnostavat yleisesti. Nyt herätti erityistä kutkutusta kuvailemasi huumaava tuoksu, joka tuo aurinkoa sysipimeyteen. Olen huomannut viime aikoina etsiytyväni tuoksujen maailmaan, kun kaipaan palautusta hetkeen ja sisäistä lämpöä ylikierroksilla surraavan pääkopan melskeessä ja marraskuisen maailman tuimassa tuiskussa.

 92. The Petal Mask löytyy kotoani, ja joka kerta kun sitä käytän, tunnen kuinka Havaijin luonon taika hellii ja hoivaa. Kiitollisuus. Toisenlaisellekin naamiolle olisi tilaa ja sydäntä. Kiitos! <3

 93. Oma atooppinen, kuiva ja suorastaan hilseilevä talvinaamani voisi ihastua tuotteeseen :). Muutenkin herkullisen kuuloinen merkki.

 94. Omaan budjettiin ei normaalisti moiset mahdu, vaikka naama kaipaisikin kipeästi pelastusta.:p

 95. Kuulostaa täydelliseltä tuotteelta. Itselläkin syksy tuonut monenlaista iho-ongelmaa, jota ei ole koskaan aiemmin ollut. Tekstaisin mielelläni!

 96. Mahalon tuotteet kiinnostaa koska lähestyvä talvi todellakin näkyy peilistä! Atooppinen ja herkkä ihoni kaipaisi kyllä tämän tyyppistä tuotetta. Lisäksi Mahalo kiinnostaa yksinkertaisesti siitä syystä että Havaiji on ollut yksi lempipaikkojani!

 97. Talvisin hilseilevä ja samea iho on tullut tutuksi! Luonnonkosmetiikan avulla se onneksi on jo parempaan päin, mutta palaa jos unohtuu riittävä kosteutus. Tuo naamio vaikuttaa ihanalta! Sopisi minun ja mieheni jokasunnuntaisiin kasvonaamio hetkiin! :D

 98. Oi kuulostaisi ihanalta..
  Kolmivuorotyö hoitoalalla vie välillä ihon huonoon kuntoon.
  Upeat pakkaukset houkuttelevat myös.
  Kallis hinta rajoittaa omaa kokeilua…

 99. Tuo The Unveil on nykyinen luotto putsarini ja Mahalo muutenkin todettu huipuksi merkiksi. Bean maskia en ole ehtinyt / raaskinut vielä ostaa. Väsynyt ja stressaantunut naamani kaipaisi extra elvytystä.

 100. Kuiva ja herkkä ihoni kaipaisi ehkä uutta ihonhoitosarjaa ja mikäpä olisi parempi kuin luonnonkosmetiikka. Mielenkiinnolla tutustun merkin tuotteisiin.

 101. Oikutteleva kasvojeni iho ei ole päässyt tämän sarjan kanssa vielä kosketuksiin. Olet Stella tuonut tietoisuuteeni tämän Mahalon. Ja minä ja ihoni olemme täysin varmoja, että olisimme täydellinen match tämän naamion kanssa.

 102. Tosi stressaava ja samalla tosi kiinnostava talvi tulossa. Olis mahtavaa näyttää upealta aikaisina, pimeinä ja väsyneinä aamuina.

 103. Olen vuosi sitten siirtynyt luonnonkosmetiikkaan ja vielä pitäisi löytää joku super hyvä tuote kuivalle iholleni, joka ei todellakaan tykkää suomen talvesta ja pimeästä. Jospa Mahalo olisi se the one!!?

 104. Ihanat purkit ja taivaallinen tuoksu saavat minut kiinnostumaan tästä uudesta, minulle tuntemattomasta merkistä.

 105. Viimeisen vuoden aikana ihoni on jotenkin kummasti rypistynyt… kaikki mahdollinen apu otetaan vastaan! Mahalo ei voi edeltävän tekstin lukemisen jälkeen olla kiinnostamatta!

 106. Rakastan kokeilla uusia tuotteita, nyt ihoni on ihan tukossa, eli tervetuloa tänne uusi ihana tuote. Tuo puna kuulostaa aivan ihanalta myös, ihan jo siksi, ettei tarvitse valita monesta eri sävystä vaan on olemassa vain yksi mainio sävy.

 107. Haluaisin naamion kokeiluun, koska pikku hiljaa ikääntyvä ihoni kaipaa kiihkeästi kosteutusta, virkistystä ja tehoaineita.

 108. Iho kyllä huutaisi kosteutusta muutenkin pientä lisäapua! Teen kolmivuorotyötä joka tuntuu käyvän välillä raskaaksi myös iholle, tämä kuulostaisi kokeilun arvoiselta elinvoiman antajalta! + nää purkit <3

 109. Hellimään ja hoivaamaan ärtyvää talvi-ihoa. Punaisuus, ahavoituminen, kiristäminen, rohtuminen, epäpuhtaudet ja elottomuus ovat vähän liiankin tuttuja ongelmia talvisaikaan. Jospa Mahalo toisi kaivattua aurinkoa kasvoille!

 110. Haastavan kuiva talvi-iho imee kaiken kosteuden mitä saa. Mahalon tuotteita kiinnostaisi kovasti kokeilla!

 111. Ooh just tuota maskia olin aikeissa klikkailla katsomaan! :) Haluaisin sen tuomaan syysiltoihin pientä luksusta, ja luonnonkosmetiikka tuntuu ihanalta iholla. Tuon hinnat ovat kuitenkin omalle kukkarolle aavistuksen korkeat.

 112. Vastoinkäymiset kuvastuu nyt kasvoista iän lisäksi surullisen selvästi. Tämä saattaisi piristää olemusta.

 113. Luonnonkosmetiikkaan lähes kokonaan siirtyneenä kaikki uudet tuotteet ja merkit kiinnostavat, ja Mahalo on vielä testaamatta.

 114. Tämä olisi ihana synttärilahja ja varmaan talven harmauden pelastaja! :) Mahalo on todella kiinnostava sarja mutta vielä en ole raaskinut ostaa mitään tuotetta kokeiluun.

 115. Näitä tuotteita pitää kyllä kokeilla! Syy, miksi olisi tarvetta naamiolle, on se, että pystyisi rämpimään tämän mustan marraskuun läpi jotenkin järjissään ja ihmisen näköisenä. Joulukuun alussa on pikkujoulutkin, niin voisi saada extra heleyttä kenties..?

 116. Olen syksyn myötä muuttunut harmaaksi haamuksi. Kasvot kaipais tehokasta hoivaa ja herättelyä. :D

 117. Mä olen laiska ihon hoitaja ja kaipaan sellaisia tuotteita, joihin jäisin koukkuun.. sit saattaisi tulla ryhtiliike ihonhoitoon.

 118. Mahalo on itselle tuntematon sarja, mitä nyt blogeista ihastellut kauniita pakkauksia ja ylistäviä arvioita. Kukkarolle vähän tyyriitä…tai ehkä pitäisi vain ajatella sijoituksena!
  Yleensä ne jutut, jotka tuntuu alkuun kalliilta, on niitä mitkä maksaa itsensä pitkäikäisyydellä/käytettävyydellä takaisin. Mutta olisipa kiva päästä testaamaan sarjaa!
  Mahalo!

 119. Mahalo on ihana! Minulla on jo naamio, mutta osallistun arvontaan, jotta voin antaa sen ihanalle työkaverilleni joululahjaksi.

 120. Itselläni on sen verran vaativa iho ja olen ollut tämän sarjan tuotteista kiinnostunut jo tovin mutta hintavuutensa vuoksi on jäänyt testaamatta joten tämä voisi olla loistava tilaisuus testata miten tuote toimii minulla. Kehuja olen nimittäin kuullut useammalta taholta.

  Pieni pala Havaijia olisi aika ihana piristys tähän harmaaseen talveen. :)

 121. Juuri jotain tämmöistä virkistystä ollut hakusessa jo jonkin aikaa, joten naamio olisi erittäin tervetullut! (Olisipa muuten aivan bueno jos näistä olisi saatavilla näytteitä. Oon klikkaillu tuonne Naturellelle monta kertaa tuijottamaan purkin kuvia, mutta arvokkaita tuotteita en vaan saa klikattua koriin, kun en ole ikinä kokeillut niitä.)

 122. Oih, minusta on hyvää vauhtia kuoriutumassa (pun intended!) varsinainen naamiofriikki, joten olisi mahtavaa päästä kokeilemaan papumaskia! Lisäksi luonnonkosmetiikka rokkaa.

 123. Nyt on loistava arvonta! Olen itsekin ihastunut Mahaloon ja oma lempparini on viimeksi hankkimani Unveil putsaribalmi. Olin Unveilia ostaessani putsarin ja Bean Maskin vaiheilla, joten olisi hienoa saada tämäkin kotiin :)

 124. Ihoni on myös lievästi sanottuna vaativalla päällä. Ollut jo kauan. Täytyy ottaa käyttöön järeämpi arsenaali, mutta myös yksinkertaisempi. Hypin ja poukkoilen niin paljon eri merkkien ja tuotteiden välillä, ettei sekään ole hyväksi. Ei kukkarolle eikä iholle.

  Haluaisin kokeilla, jos vaikka se oikea löytyisi.

 125. Ihoni on “huono”, ollut jo noin kymmenkesäisestä, eli näppyä pukkaa ja sävy on epätasainen (tai välillä tasaisen punainen :D). Nyt aikuisena kaveriksi on tullut kuivuminen, mitä talventulo pahentaa. Siihen vähään, mitä olen luonnonkosmetiikkaa saanut kokeilla, olen ollut tosi tyytyväinen, lempeää tehoa ja hoitavuutta tuntuu tosiaan olevan! Tuotteet vain ovat hintavia, enkä voi ostaa niitä umpimähkään, kun mahdolliset hudit kävisivät niin kalliiksi. Jään siis pitämään itselleni peukkuja. :)

  Kiitos arvonnasta!

 126. En tiedä onko se ikä, stressi, kiire – mutta kasvoni iho on vaativampi vuosi vuodelta. luonnonkosmetiikkaan vaihto näkyy positiivisina tuloksina. oikeaa tuotetta/tuotesarjaa silti etsimässä … tämä olisi hyvä vaihtoehto x

 127. En tiedä onko se ikä, stressi, kiire – mutta kasvoni iho on vaativampi vuosi vuodelta. luonnonkosmetiikkaan vaihto näkyy positiivisina tuloksina. oikeaa tuotetta/tuotesarjaa silti etsimässä … tämä olisi hyvä vaihtoehto x

 128. Ooh.
  Pakko koklata onnee
  No, meen ostoksille kuitenkin!!
  Hitto, mä lähen shoppailee suoraa Hawaiille ❤
  Täydellinen voide!!
  Ihana teksti!!!

 129. Oh! Olen haaveillut Mahalon tuotteista jo pitkään, mutta lompakko ei taivu testaamaan tällä hetkellä… Olisi niin huippua päästä kokeilemaan bean maskia, ehkä sitten uskaltaisi sijoittaa muihinkin tuotteisiin :)

 130. Olen pitkään yrittänyt etsiä itselleni sopivaa luonnonkosmetiikkasarjaa, ja Mahalo kuulostaa kokeilemisen arvoiselta!

 131. Oooh, kirjoitit Mahalosta niin houkuttelevasti, että tuotteista tuli ihan must-have ! <3

  Ihoni on lapsiperhe-yövalvomisten ja työelämän yhteensovittamisen ansiosta väsynyt, harmaa, veltto, you name it, i got it. Olisikohan Mahalosta pelastamaan tämä naama?!

 132. Ohh papunaamio kuulostaa ihanan mystiseltä, mutta samaan aikaan voin tuntea tuon lempeän voimakkaan tuoksun. Syyskelien samentamalle iholle tämä tekisi terää! Veisi varmasti myös tuoksumaisemaltaan vuoden takaiseen reppureissuun, voi lämmin meri miten ikävöinkään!

 133. Vaikuttaa todella ihanalta sarjalta! Kuten niin monella muullakin, nämä viilenevät ilmat ottavat koville myös ihon kannalta. Naamio naamassa olisi talvikin mukavampi ottaa vastaan. :)

 134. Kirkastus ja terve hehku kuulostaisi erittäin hyvältä näille kuiville kasvoille! Kävisipä hyvä tuuri, tule, tule onnetar luokseni!

 135. Mahalo kiinnostaa ennen kaikkea pakkausmateriaalien takia! Siis jos tosiaan ovat vain lasia ja bambua: paljon ystävällisempi maailmalle kuin ne kaikki nurkissa pyörivät(tai roskiin heitettävät) muovipönikät. Eipä sillä että mikään Mahalon tuotteista vissiin jäisi nurkkiin pyörimään, kuulostavat kaikki tuotteet ihan mahtavilta! Ja purnukoitakin voisi varmasti uudelleenkäyttää aika loputtomasti.

  Tuo naamio itsessään kuulostaa taas hyvinkin houkuttelevalta, koska kahvinpurut jo saa aikaan sellaista siloa: mitä sitten tuollainen kombo saisikaan aikaan, ja miten paljon kivempi sitä olisi käyttää kuin niitä joka puolelle varisevia kahvinpuruja… Opiskelijalla vaan ei tuollaisiin naamioihin ole varaa vielä pariin vuoteen, joten jos ei arvonnassa voita niin on kai jatkettava kahvipuru- ja aspiriinilinjalla!

  Ja Stella, en tiedä minkä verran näitä arvontapostausten kommentteja varsinaisesti luet kun niitä satapäin aina tulee, mutta olisi kiva jos voisit joskus vinkkailla miten kaikki kosmetiikkapönikät ja -purnukat saa helpoiten matkalle mukaan! Ts. oisko jotain toalettilaukkua mitä suositella, tai muita salaisia vinkkejä tai niksejä? Tuskin sentään kuitenkaan kosmetiikkaa matkalaukkuun ihan yhtä huolettomasti heittelet kuin vaatteita – vai…? :D

 136. Olispa kiva voittaa ja kokeilla…..ei ole Mahalo tuttu ennestään! Mutta mielelläni testaisin, iho kovilla näin talven tullessa .

 137. Sun ylistävät sanat saivat kyllä himoitsemaan mahaloa ja tuota supeybertehokasta naamiota. Kyllähän mun naama pelastusta kaipaa. Yleensäkin laatu ja se, että tuotteella on näkyviä vaikutuksia, saa minut testamaan uusia merkkejä.

 138. Iholleni ei kelpaa mikään. En vain näe mitään varsinaista muutosta yhdenkään tuotteen jäljiltä. Tämä naamio kuulostaa superhoukuttelevalta ja olisin kyllä tosi iloinen, jos sen voittaisin.

 139. Siis Rakastan maskeja ja tuo kuulostaa nyt aivan mielettömän ihanalta <3 Mahalon balmit myös ehdottomasti kokeilulistalla, heti kun blue cocoon loppuu :)

 140. En ole IKINÄ käyttänyt minkäänlaisia naamioita, mutta nyt olis jo korkea aika, kun lähestyn kolmeakymppiä ja ekat rypyt bongattu. Tuo tuote kuulostaa niin luksukselta, että taidan ihan joululahjatoiveisiin kirjata.

 141. Kaikki luonnonkosmetiikka-uutuudet kiinnostavat. Havaijia syksyyn – kukapa meistä ei sitä tarvitsisi?! :)

 142. Syysstressin ja orastavan talven aiheuttama kuivuus saa ihoni todella kaipaamaan jotain ihanaa ja supertehokasta buustia!

 143. Ensinnäkin Mahalo… mikä ihmeen Mahalo? En tuosta nimestä tai ihonhoitosarjasta ole ikinä ennen kuullutkaan… Siis ennen kuin olen tilannut Stellan blogin.
  Tuote minkä arvotte kuulostaa aivan ihanalta :-) Olisi upeaa saada kokeilla tätä minulle uutta tuotetta. Minä ja atooppinen ihoni kiittäisimme :-)

 144. Ihan uusi tuote minulle. Harvoin käytän naamioita, ehkä tästä voisi tulla se mun juttu!

 145. Oispa ihanaa saada kasvonaamio piristämään lonkeronharmaata ihoa talven kynnyksellä. Mahalo on kiinnostanut pitkään, mutta budjetti haraa vastaan.

 146. Kosmetologille tai kasvohoitoihin en koskaan ehdi, joten tämä tuotesarja kuullostaa täydelliseltä täydennykseltä omaan koti-spahani.

 147. Naamio antaisi varmasti potkua tähän viimeisillään raskaana olevan kulahtaneeseen nassuun, kun mikään muu ei tunnu tehoavan. Luonnonkosmetiikka on ainoa oikea valinta iholle sen aidosti hoitavien ainesosien vuoksi.

 148. Luonnonkosmetiikka on niin mun juttu, ja tätä tuotetta olis ihana päästä kokeilemaan. Kaikki nää tuotteet vaikutti superihanilta !

 149. Kaipaan jotain uutta tehokasta hoitotuotetta naamalle kun vanha rupeaa jo kyllästyttämään ja luonnonkosmetiikka kiinnostaa kovasti. Mahalo näyttää ulkoapäinkin myös superhyvältä!

 150. Kuulosta ihmetuotteelta! Kiinnostaa kovasti, minkälaisen Tuhkimo-efektin se saisi aikaan keski-ikäistyvälle naamalleni. Pikkujoulutkin tulossa.

 151. Luonnonkosmetiikka kiinnostaa, ja supernaamio auttaisi varmasti ihoa selviämään pitkästä syksystä ja talvesta. Mahalon tuotteita en ole koskaan kokeillut. :)

 152. Koska atooppinen iho, ikä ja syksy/talvi. Havajille muuttoa odotellessa tämä kuulostaa nappivalinnalta. Kehusi synnytti ostohimon mutta hintavista tuotteista kaipaisi kyllä ensin testerit!

 153. Mun ihonhoitorutiinit on niin levällään, että kaikki instant-tuotteet ovat kovassa käytössä. Lisäksi olen kovasti halunnut testata Mahaloa jo pidemmän aikaa.

 154. Voi kyllä, koko kroppa huutaa kahvia vauva-arjessa! Kun on reilun vuoden aikana nukkunut vain yhden kokonaisen yön, kaikki hemmottelu tulee tositarpeeseen

 155. Ihoni huutaa hoosiannaa aina syksysin, talvesta en viitsi edes puhua. Mun olisi pitänyt syntyä johonkin lämpimään ja aurinkoon, sanoo ihoni. Kaikki helpot ja hyvät (ja valitettavan kalliit) tuoteet kiinnostavat :).

 156. Oijoi, tehonaamio Mahalolta kuulostaa luvattoman hyvältä! Toimisi varmasti kuin unelma nuutuneilla kasvoillani näin talven kynnyksellä.

 157. Hiukan ’ikääntynyt’ ihoni suorastaan huutaa näitä tuotteita talvea kohti, toivottavasti onnetar suosii!

 158. Wau! Luin juttua ja ajattelin, että toivottavasti lopussa arvotaan tää naamio! Tulisi todella tarpeeseen nuhjuiseen oloon.

 159. Tässä tuotteessa on ihastuttava ja erottuva purnukka ja kahvirakastajalle kahvipavut yhtenä pääraaka-aineista kuulostaa mahtavalle! Lisäksi en ole löytänyt täydellistä naamiota haastaville ihotyyåilleni, voisiko se olla tässä?

 160. Kasvonaamio kiinnostaa ja todella kauniin esittelyn tuotteista olette kyllä kirjoittaneet ja kuvanneet!

 161. Huhhuh KAIKKI tässä esitellyt tuotteet kuulostaa just siltä mitä tarvitsen! Mun naama (ja hiukset ja vartalo) on kaivannut erityishoitoa tänä vuonna, sanoisin syyksi stressin. Ja sitähän riittää. Pirteän näköinen kuori piristää myös sisintä, joten tää olis just hyvä synttärilahja mulle! Luonnonkosmetiikka kiinnostaa myös aina, olen siirtynyt käyttämään melkein pelkästään sitä ja paluuta tavalliseen ei ole.

 162. Hitsi, talvinaama alkaa ilmoitella tulostaan, tämä olisi kyllä mainio täsmäase sitä vastaan!

 163. Kuin aamukahvia kasvoille!
  Jos väsynyt kehoni herää kahvilla aamuisin, heräävät kavoni varmasti tällä.
  Sanon, Kyllä Kiitos.

 164. Pyrin käyttämään ihonhoidossa yhä enemmän ja enemmän luonnonkosmetiikkaa, mutta ihoni ollessa kovin herkkä, monetkaan luonnontuotesarjat eivät sille sovi… Malahon tuotteet kiinnostavat ainesosiensa (ja tietysti ihanien purkkiensa) vuoksi, naamion papuainekset kuulostavat ihanilta! :D

 165. Saat nuo tuotteet kuulostamaan siltä, että pakko olisi päästä testaamaan! Haluaisin kokeilla huomaanko itse niiden vaikutukset, mutta nyt ei mitenkään ole varaa ostaa nuita.

 166. En ole koskaan kuullutkaan tästä sarjasta, todella mielenkiintoinen sarja. Myös pakkaukset ovat kauniita. Olisi mukava kokeilla näitä tuotteita sekaiholleni.

 167. Bean mask kuulostaa just täydelliseltä mun syksystä ahdistuneelle iholle. Mahalon tuotteet on olleet kiinnostuslistalla jo pitkään, mutta vielä en ole päässyt mitään niistä testaamaan.

 168. Ikinä kuullutkaan Mahalosta tätä ennen, mutta tämän luettuani huomasin että naamani huutaa tätä naamiota. Olet sinä aika velho kirjoittajaksi!

 169. Olen hiljalleen siirtynyt käyttämään pelkästään luonnonkosmetiikkaa, sen takia etten halua iholleni ja hiuksilleni turhia kemikaaleja. Iho voi paremmin. Naamiota en ole luonnonkosmetiikkapuolelta vielä kokeillut, ja tämä tuotesarja niinikään on testaamatta!

 170. Lyhyesti ja ytimekkäästi; ihan vaan koska minäkin rakastan näitä. Ja sitä minulla ei vielä ole!

 171. Tunnelmalliset kuvat ja hyvä, informatiivinen kirjoitus. Mahalon tuotteet kiinnostelee ja kovaa mutta hintataso on opiskelijalle pikkaisen turhan korkea. Aina voi kuitenkin haaveilla!

 172. Luonnonkosmetiikka kiinnostelee. Hyvin vähän olen testaillut,mutta tavoitteeni on siirtyä kokonaan siihen.

 173. Kiinnostaa kovin! Talvi taas tulossa ja ikää 40+ Kuiva ihoni kuivuu talvisin entisestään ja olisi huikeaa kokeilla tuon ihmeaineen teho <3

 174. Kuulostaa ihan mun tuotteilta. Tosi ongelmallinen ihoni tarttis tosissaan antioksidantteja:)

 175. Tuotteet kuulostavat arvioiden perusteella niin ihanilta, että olisi mahtava päästä kokeilemaan!

 176. Kaikki ostamani Mahalon tuotteet ovat mun mielestä juuri niin tehokkaita kuin luvataan enkä ikinä elämässäni ole vielä törmännyt tuotteisiin joidenka lupaukset ihon tulevaisuuden suhteen pitäisivät niin hyvin paikkansa kuin tämän sarjan kohdalla. Mahalo on minun henkilökohtainen suosikkini, ja uskon että ainakin muutamaa näistä tuotteista tulen käyttämään vielä mummonakin jos vaan valmistusta ei lopeteta ennen sitä ;) Rukoilen ettei!!!!

 177. herkkis-ihoinen täällä terve joka ei ole vielä(kään) löytänyt lempparituotteitaan…. jospa mahalosta?!

 178. Tänään juuri tihkusateeseen suunnatessani tuskailin naaman olevan melkein yhtä harmaa kuin sää. Eipä sillä, tykkään kyllä kaikista vuodenajoista, mutta ihoni ei selvästikään ole samaa mieltä. Kaikki mikä vähääkään vivahtaa auringolta, kirkkaudelta, lämmöltä tai muulta tämän syksyisen ankeuden kasvoilta karkottavalta otetaan ilolla vastaan!!

  Muuten, laimeneeko vacation glow’n vahva tuoksu yhtään ollessaan pidempään iholla? Itselleni tuoksu on vähän turhan intensiivinen, vaikka aine muuten onkin ihanaa. Olen siis antanut senkin naamiotyyppisesti vaikuttaa vain hetken ja pessyt pois, koska tuoksu on niin pyörryttävä. Ehkä siihen kuitenkin tottuisi?

 179. Kiinnostaa koska 40 kolkuttaa jo ovella ja kaikki ihmekeinot tulis enemmän kuin tarpeeseen mut hoitsun palkoilla ei osteta Mahaloa :/

 180. Havaji kiinnostaa ja luonnonkosmetiikka-addiktio on vahvistumassa hyvää vauhtia! Naamio yhdistäisi ihanasti nämä kaksi kiinnostuksenkohdetta ja ehkä taltuttaisi matkahimoa sillä välin kun kerrytän roposia seuraavaa reissua varten :)

 181. Wau, nämä tuotteet on laitettava tutustumislistalle. Mielelläni aloittaisin testauksen tuolla bean-maskilla.

 182. Hep! Koska kukat ja kasvitkaan eivät kasva tässä ilmastossa talvisin, niin miksi kukoistaisi ihminenkään ja sen uloin kerros. Kaikki trooppinen ja hemmotteleva kuuluu syväjäänestosuunnitelmaani, vaikka lentolippuja tropiikkiin en omistakaan.

 183. Mahalon sininen balsami on vienyt minut(kin) mennessään. Timanttinen tuote. Uutuus naamio ehdottomasti kiinnostaa

 184. Miksi? Pintakuiva sekaihoni ei yhtään tykkää talvikauden sisälämmityksestä ja alkaa omatoimisesti rasvoittua näpyin jne. Ihan järkky combo!
  Jospa tämä naamio olisi se oikea..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.