Kylpyhuoneen kaunein

2015-01-16-stellaharasek-patyka-jolie

Yksi ihanimmista puteleista, joka päätyi viime vuoden aikana kylpyhuoneen kaappiini: Joliesta saatu Patykan suihkusaippua. Syy ei ole pelkästään se, että White grape -niminen raikas, hedelmäinen saippua on lähin samppanjaa muistuttava asia, josta kehtaa nauttia ennen aamukahdeksaa, mutta se kieltämättä auttaa. Loput pisteet kertyvät seuraavista: vaahtoaa kevyesti. Ei kuivata. Tekee harmaastakin aamusta vähän säihkyvämmän.

2 thoughts on “Kylpyhuoneen kaunein

  1. Itselläni on jättimäinen pullo savon de marseillen pamplemoussea greipin tuoksussa. Sanovat että greipin tuoksu ehkäisee masennukselta. Oli se huuhaata tai ei mutta minuun tämä lumevaikutus tehoaa. :D Jolien pullo tietty hivelee enemmän eettistä silmää..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.