Melkein trenssikelit

Apua! On vasta keskiviikko ja olen aivan poikki. Pidän itseni hereillä nipistelemällä itseäni ja teen töitä viiden minuutin mittaisissa minipätkissä, joihin keskittymiskyky juuri ja juuri riittää. Keksin kaikenlaisia palkintoja: jos jaksat kirjoittaa tämän sähköpostin loppuun, saat keittää lisää kahvia. Jos jaksat käsitellä kaikki nämä kuvat kerralla loppuun, saat pitää viiden minuutin tauon ja selata aivot narikassa somevirtaa. Tämänkin kappaleen kirjoittamiseen on mennyt ainakin vartti, koska unohdan lauseen loppuun mennessä mistä oikein aloitin. Onneksi en ole rekkakuski tai aivokirurgi, eikä kukaan kuole, jos nukahdan kesken työni.

Olen varovasti kokeillut ottaa paksuja villakangaspalttoitani kevyempiä takkeja käyttöön, mutta vähän on vielä viileää. Lue: helvetin kylmää, pää irtoaisi ilman pipoa ja trenssillä tarkenee juuri ja juuri, jos alla on villapaita. Tuleekohan tästä yksi niistä vuosista, kun saa siirtyä suoraan talvitakeista t-paitoihin? Protestoin. HALUAN KÄYTTÄÄ UUTTA TRENSSIÄNI! Nyt loppuu se lumipelleily!

Joskus mietin pitäisikö vähän tsempata näitä kuvia varten – laittaa tai edes kammata tukka, suoristaa takin vyö, meikata uniset silmät piiloon. Onhan tämä osa työtäni. Mutta toisaalta tykkään juuri siitä, että kuvat on useimmiten otettu matkan varrelta kun olemme olleet menossa jostakin jonnekin eikä niitä varten ole rakennettu jotain ihan toisenlaista todellisuutta, vaan on kuvattu sitä mitä on. Se nyt vaan on totuus, että tukkani on useimmiten vähän takussa, en jaksa meikata joka päivä enkä aina hoksaa asioita, jotka ovat habituksessani vähän sinnepäin. Kun keskittymiskyky on tätä tasoa, saa olla kiitollinen, jos on muistanut pukea housut, ottaa mukaansa avaimen ja katsoa kalenterista mihin pitää mennä.

TRENSSITAKKI* FILIPPA K SS17
PUUTERINEN NEULE* TIGER OF SWEDEN SS17
PILLIFARKUT TIGER OF SWEDEN JEANS
NILKKURIT ACNE
PIPO SAMUJI
*SAATU

PHOTOS BY JARNO JUSSILA

18 thoughts on “Melkein trenssikelit

  1. Lempiblogini! Ja saattaapa olla, että tuo ihana trenssi täytyisi saada itsellekin :) (mitähän kokoa sinun mahtaa olla? eli onko pienehköä Filipan mitoitusta vai reilumpaa?)

    • Ooh, ihana kuulla! Minun trenssini taitaa olla kokoa S. On minusta melko reilu mitoitus, alle mahtuu hyvin villapaitaa ja muita kerroksia. Kannattaa käydä sovittelemassa, jos vaan pääset! Liikkeessä oli joku toinenkin trenssimalli, joka näytti sekin ihanalta.

  2. Kaunis trenssi ja kauniit kuvat. Minä tykkään kuvistasi valtavasti, koska näissä ei pönötetä, vaan näkyy myös liike ja elämä.

  3. Mäkin luen tätä blogia juuri siks että tää maistuu aidolta! Kiitos siitä. Ja tuo trenssi on ihan mieletön, onko tämän kevään mallistoa?

    • Kiitos sulle kun luet! On juu, tällä hetkellä kaupoissa. Aleksanterinkadun myymälästä poimin omani.

  4. Ihana kun et yritä näyttää kuvissa viimisen päälle laitetulta, so refreshing! Ehkä se on yksi syy miksi lumouduin blogistasi, kun sen vk sitten löysin. Siinä on elämänmakua, huolettomuutta, tyyliä, vapautta, mäyris <3….
    Inspiroivaa sisustusta ja muotia ja sitä oikeen elämän tuntua. Jes!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.