Talven taltuttajat

Yhteistyössä Naturelle.fi, sisältää arvonnan

Joku teistä saattaa muistaa, kun sain viime syksynä kämppäkaveriltani syntymäpäivälahjaksi pienen mustan putelin, joka lupasi pyyhkiä kasvoilta mittariin kertyneitä kilometrejä. Mikko rakastaa May Lindstromin tuotteita yli kaiken enkä kerran kokeiltuani enää miettinyt miksi: lahjapaketista paljastunut superseerumi vakuutti kertalaakista ja rakastuin minäkin. Losilaisessa artesaanisarjassa on jotain täysin omalaatuista ja jäljittelemätöntä. Mistähän edes aloittaisi? May suunnittelee jokaisen tuotteensa raaka-aineet ja koostumuksen itse, tekee ne käsin ja pullottaa pienessä Los Angelesissa sijaitsevassa studiossaan – ulkopuolista laboratoriota tai tehdasta ei ole. Raaka-aineet ovat luomua, biodynaamisesti viljeltyjä ja villinä kerättyjä. Kiiltävän mustiin purnukkoihin on rakkaudella ja raa´alla ammattitaidolla tiivistetty parhaat asiat, joita luonnosta löytyy – ja sen kaiken huomaa kyllä, kun kokeilee. Ne ovat samaan aikaan tehokkaita ja todella lempeitä, luonnon omaa luksusta.

Päätös olikin harvinaisen helppo, kun kotimainen luonnonkosmetiikan verkkokauppa Naturelle.fi otti yhteyttä bongattuaan seerumin blogistani ja kysyi haluaisinko kokeilla muitakin merkin jumalaisia tuotteita. Kai nyt!

2016-01-22-stellaharasek-maylindstrom-naturelle-1

Tuli itseasiassa hyvään hetkeen, sillä vuodenvaihteen säät ovat aiheuttaneet iholle erinnäisiä haasteita. Kylpyhuoneessa on vallinnut kuluneina viikkoina kovin tammikuinen teema nimeltä talvinaaman pelastus. En ole varmaan ainoa? Ei taida olla ketään, jonka iho varsinaisesti tykkäisi kireiden pakkasasteiden ja kuivaakin kuivemman sisäilman vaihtelusta. Karibiasta kannettu rusketus on kadonnut ja tilalla on punoittavat nenänpielet ja pakkasenpuremat poskipäät – hurmaavaa.

2016-01-22-stellaharasek-maylindstrom-naturelle-5

Nyt on pakko myöntää, että olen tykännyt aivan hulluna ihan jokaisesta tuotteesta, jota olen tähän mennessä May Lindstromilta testannut. Haluaisin olla kriittinen ja löytää ihan uskottavuuden nimissä jotain moitittavaa, mutta en onnistu. Ensimmäistä kertaa aikoihin ihan kiinnostaa tämä jokapäiväinen kylpyhuoneessa läträäminen, jota ihonhoidoksi kutsutaan: olen tähän saakka ollut se laiska, joka joutuu pakottamaan itsensä iltaisin pesulle – aamusta puhumattakaan. Välillä on naurattanut, sillä ystäväpiiriini kuuluu kosmetiikkanatseja, jotka noudattavat ilolla ja nautinnolla kuusitoistakohtaisia ihonhoitorituaaleja eivätkä voi kertakaikkiaan käsittää tälläistä hölmöilyä. Alan vihdoin ymmärtää heitä, joskin olen kiitollinen siitä, että Mayn tuotteet ovat tosi mutkattomia eikä niitä ole montaa kymmentä.

En osaa sanoa tarkoittaako tämä sitä, että merkin tuotteet yksinkertaisesti ovat ihan mielettömän toimivia, vai tehty niin ylellisiksi että niitä on aidosti ilo käyttää vai sitä, että merkki on juuri minulle ja iholleni täydellinen. Ehkä kaikista? Oli miten oli, poimin neljä pelastavaa purnukkaa, jotka ovat viime viikkojen aikana taikoneet talven nujertaman ihoni takaisin tasapainoon.

2016-01-22-stellaharasek-maylindstrom-naturelle-2

The Clean Dirt on puhdistava ja energisoiva savinaamio, joka poikkeaa oikeastaan jokaisesta naamiosta, jota olen koskaan käyttänyt. Jauhetta ravistellaan kämmeneen tai sekoituskulhoon, sekoitetaan muutamaan tippaan vettä ja siitä syntyvä vaahto levitetään kasvoille. Ensimmäinen havainto: tuoksu, joka on yhtäaikaa tuttu ja odottamaton. Seuraava havainto: lämpö, joka leviää kasvoille kun kaneli, neilikka ja kurkuma alkavat lämmittää. Naamion sisältämä savi puhdistaa, suolot parantavat, c-vitamiini vilkastuttaa verenkiertoa. Iho jää lämpimäksi, heleäksi ja hehkuvaksi. Mikko on vannonut tämän nimiin koko viime vuoden, nyt meitä on kaksi. Keskustelumme toistavat itseään. Miten tää aine voi olla näin mahtava? Siis haista mun naamaa!

2016-01-22-stellaharasek-maylindstrom-naturelle-3

The Blue Cocoon on ravitseva balmi, johon on pakattu mm. camelliaöljyä, sheavoita, kaakaovoita, marulaöljyä, yanguöljyä ja baobaböljyä. Kauneusbalmin konsepti epäilytti kyllä hetken ennen kuin kokeilin. Ensinnäkin: sininen väri?! Nopeasti toki selvisi, että väri katoaa kun balmin levittää iholla. Hohtavan sininen sävy on peräisin atsuleenista, kamomillakasveista saatavasta uutteesta, joka rauhoittaa ärtynyttä ja vaurioitunutta ihoa sekä tulehduksia. Seuraavaksi epäilytti tuotteen monikäyttöisyys: purnukat, joiden luvataan tekevän kaikkea, tekevät usein kaikkea vähän huonosti. No, tämä on taas poikkeus. Balmi toimii sellaisenaan koko kasvojen kosteutukseen ja käy myös meikinalusvoiteeksi, sillä sen koostumus on kevyt ja sulaa iholle tukkimatta ihohuokoisia. Sitä voi käyttää myös paikallisena tehohoitona vaikka silmänympärysiholle, huulille tai mihin vaan erityistä huolenpitoa kaipaavaan kohtaan. Ihmebalmi auttaa myös iho-ongelmiin erilaisista stressioireista akneen, ruusufinniin ja ekseemaan. Jos balmille juttelisi ihmissuhdehuolistaan tai työhaasteistaan, varmaan se löytäisi niihinkin jonkun ratkaisun. Ja kaiken lisäksi sitä on jotenkin taianomaista käyttää nyt kun tietää mitä kaikkea mustan kannen alle on tiivistetty.

2016-01-22-stellaharasek-maylindstrom-naturelle-4

The Youth Dew – mainitsinko jo, että tykkään näiden tuotteiden nimistä? – on kosteuttava kasvoseerumi, joka hurmasi minut jo viime syksynä. Pienessä pullossa ei ole mitään täyteaineita, vain sataprosenttisen puhdasta seerumitiivistettä, joka sisältää yli kaksikymmentä erilaista öljyä. Seerumi silottaa juonteita, tekee kasvoista säteilevän sekä jättää ihon pehmeäksi ja hivenen päivettyneeksi, sillä se sisältää beetakaroteenia. Erityisesti viikonloppuaamujen suosikkini, kun saa hengata kotona aamutakissa, tukka nostettuna epämääräiselle nutturalle ja varpaat sohvannurkassa nukkuvien koirien vatsauntuvassa.

2016-01-22-stellaharasek-maylindstrom-naturelle-7

Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä: The Honey Mud on puhdistussilkki, joka on ravitsevin, hoitavin ja kepeästi ihanin putsari, johon olen törmännyt. Ihana on paljon sanottu ihmiseltä, joka ei mainittavasti pidä puhdistustuotteista. Arvostan hoitavuuden ohella myös erinomaista tehoa: tämä vie mennessään jopa vedenkestävän meikin, ei tarvitse tuhrata useammalla tuotteella. Tehon takana on raakahunaja, josta iho tykkää monin tavoin: se on antibakteerinen, sitoo kosteutta, sisältää antioksidantteja ja ihosoluja uudistavia entsyymejä. Muitakin raaka-aineita löytyy purkista, nimittäin macadiaöljyä, kaoliinia ja kolloidista hopeaa, antibakteerinen sekin ja ehkäisee ihon epäpuhtauksia. Puhdistuksen ohella The Honey Mudia voi käyttää myös antioksidanttinaamiona, joka rauhoittaa epäpuhtaan tai ärtyneen ihon, kosteuttaa kuivan ihon, hoitaa pigmenttihäiriöitä ja suojaa ikääntymisen merkkejä vastaan – että sellainen tehotuote tämäkin. Vanilja ja ylang ylangin eteeriset öljyt tekevät tuoksusta kinuskisen.

2016-01-22-stellaharasek-maylindstrom-naturelle-6

Keramiikkataiteilija Melissa Brown on valmistanut Maylle mustan savikulhon, jossa voi sekoitella naamioita tai tuotteita toisiinsa. Kulhot ovat uniikkeja ja käsintehtyjä. Jokaisen pohjalle on poltettu Mayn oma voikukkalogo 24 karaatin kullalla.

Pakko sanoa sananen myös tuotteiden pakkauksista: ylellisellä tavalla painavat mustat purkit ovat epäilyksettä kauneinta mitä kylpyhuoneeni hyllyt ovat nähneet. Pidän muutamaa niistä yöpöydällä, niitä katselee ihan ilokseen. Samalla voi suojella niitä erinnäisiltä kämppäkavereilta.

Tuotteiden hinta voi ostohetkellä kirpaista, mutta käsityön lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota pakkauskokoihin. Monet purkeista ovat valtavia ja kestävät käytössä kauan, sillä niistä ei tarvitse kauhaista kerralla paljoa.

Suurin osa tuotteista sopii lempeiden raaka-aineidensa ansiosta kaikille ihotyypeille. Naturellen sivuilta löytyy jokaisesta tarkemmat tiedot ja ainesosaluettelot.

2016-01-22-stellaharasek-maylindstrom-naturelle-8

Tulikohan nyt selväksi, että tykkään? Onnea, jos jaksoit lukea tänne saakka. Jos kiinnostuit, korvat hörölle, sillä nyt seuraa arvonta. Kurkkaa Naturellen nettikauppaan, valitse suosikkisi May Lindstromin sarjasta ja jaa se kommenttilootan puolella. Kolme onnekasta voittaa omakseen sekä suosikkinsa että kuvissa vilahtavan kulho- ja sivellinsetin. Arvonta on voimassa kuun loppuun saakka, siis 31. tammikuuta asti. Muistathan liittää mukaan sähköpostiosoitteesi, se näkyy vain onnettarelle. Arpaonnea – ja samettia sunnuntaihinne!

482 thoughts on “Talven taltuttajat

 1. May Lindstrom Skin The Youth Dew Hydrating Facial Serum Kosteuttava Kasvoseerumi Olisi upea juttu tälle talvelle!

 2. Haluaisin kovasti kokeilla Cocoon Beauty balmia miten se toimii talven runtelemalle iholle.

 3. The Blue Cocoon beauty balm kelpais kyllä peilikaappiin, kuulostaa vähän liian hyvältä ollakseen tottakaan! ;)

 4. Honey mud gentle cleansing milk kuulostaa huumaavalta! Talvi-iho todellakin odottaa pelastajaansa, ratsastaisikohan se mustana hevosena tästä arvonnasta luokseni?

 5. Seerumit vievät yleensä voiton kun valitsen ihonhoitotuotteita. Siis nytkin valintani olisi Skin The Youth Dew Hydrating Facial Serum. Tuotteet voittavat kyllä puolelleen myös jo pakkaustenkin ansiosta. Ah ihana kaunis arki!

 6. Miten näistä nyt mitään voi valita?! Kaikki kuulostaa ihanilta!

  Mut ehkäpä sitten Youth Dew on se kaikkein houkuttelevin.

 7. Oi, The Blue Cocoon Beauty Balm vaikuttaa kaikelta mitä pakkasen ja pintakuivuuden koettelemat kasvoni parhaillaan kaipaisi! :)

 8. May — Lindstrom Skin The Blue Cocoon Beauty Balm Concentrate Kauneusbalmin — be mine!

 9. Herranen aika, miten hyvältä nuo kuulostavat! En ollut koskaan kuullutkaan, joten kiitos ihan sarjan esittelystä! Itselleni The blue cocoon kauneusbalmi olisi pelastus, kun monien eri tuotteiden läträäminen on aina tuntunut niin vaivalloiselta.

 10. The Blue Cocoon Beauty Balm vaikuttaa uskomattoman ihanalta. Olen matkustavainen minimalisti ja monikäyttöinen, toimiva, luonnonmukainen ja kauniiseen purnukkaan pakattu luottotuote puuttuu vielä. Ja miten ihana nimikin!

  Kiitos ihanasta blogista!

 11. Olipas vaikea valinta! Oikuttelevan ihoni takia kiinnostuin ehkä kuitenkin eniten The Blue Cocoon-kasvobalmista. Todella ihanan ja tehokkaan kuuloisia tuotteita kaikki!

 12. Kyllä toi puhdistussilkki vaikutti niin mielenkiintoselta, että pitänee pistää pohdintaa josko muutenkin kokeilis, jos ei onni suosikaan arvonnassa!

 13. Näyttää ja kuulostaa hyvältä! Oma suosikki Skin The Youth Dew Hydrating Facial Serum Kosteuttava Kasvoseerumi.

 14. 34 lähestyy eikä ikäkriisi ole vielä iskenyt, jos Youth dew’llä saisi sen tuupattua vielä vähän kauemmas…

 15. Tällä hetkellä puuttuu naamio kokonaan kylppärin kaapista – valintani on siis korjaava naamio. Kuvaus ainakin vaikuttaa hyvältä! Ja kiva että avasit vähän merkin taustoja, nimi on kyllä tuttu ennestään mutta en tosiaankaan tiennyt valmistustavasta mitään. Vau!

 16. Blue Cocoon ehdottomasti! Se tuoksuukin niin ihanalta, että nuuhkin kättäni koko illan, kun olin testannut tuota kaupassa.

 17. Oi, olen kuolannut näitä May Lindstromin tuoteitta Katja Kokon blogista. Omalle kuivuuteen taipuvaiselle talvinaamalleni tuo kosteuttava kasvoseerumi tekisi varmasti hyvää. Purnukat henkivät ihanaa luksusta!

 18. Uulalaa, valintani olisi totta kai seerumi: the Youth Dew. Mitä ihanin nimi tuotteelle! Kiitos!

 19. Kauhean vaikea valita ihanista purnukoista, mutta päätyisin lopulta The Youth Dew Hydration Facial -kasvoseerumiin. Oih, mitä luksusta!

 20. Okei, nyt on pakko saada tuo sininen balmi (the Blue Cocoon). Pienet lapset, vaativa työ ja talvi runtelevat kasvojani eikä oikeastaan mikään tunnu auttavan. Ehkä tämä kuitenkin?

 21. Skin The Blue Cocoon Beauty Balm Concentrate Kauneusbalmi kiinnostaisi kaikkein eniten (koska sen nimikin on jo aikasta pähee) :)

 22. Ehdottomasti The Blue Cocoon! Tavara on kiinnostanut aivan tajuttomasti siitä lähtien, kun näin sinertävän sisällön verkkoselaimessani ensimmäisen kerran. Aivan hirmuinen kutkutus päästä kokeilemaan itse!

 23. The Youth Dew ehdottomasti. Ostin tovi sitten erään tuotemerkin seerumin, mutta oli niin iso pettymys, että vieläkin ottaa päähän. Haluaisin uskoa, että hyviäkin seerumeita löytyy!

 24. Puhdistussilkin nimi on ihana, mutta valitsisin kuitenkun youth dew-seerumin. Rakastan seerumeilta ja kuvittelen niiden yleensä tehoavan paremmin, kuin oikeasti toimivatkaan. Kaiken hehkutuksen perusteellä näissä ei tarvitsisi kuvitella.

 25. Miulta löytyy jo tuo the clean dirt ja se on IHANA!! The blue cocoon on hankintalistalla mutta toistaiseksi hinta on vielä liian korkea. Toivottavasti onni suosii!

 26. Minulle kelpaisivat kaikki, mutta jos kerran yksi pitää valita, niin olkoon se The Blue Cocoon -balmi.

 27. May Lindströmin tuotteita pitkään himmoinneena valitsisin The Youth Dew -kasvoseerumin :)

 28. Kaikki sarjan tuotteet kelpaisivat, mutta Blue Cocoon voisi olla tässä vaiheessa mun pelastukseni.

 29. Tykästyin esittelyn perusteella The Blue Cocoon – kauneusbalmiin. Se voisi olla acneen taipuvaisen ihon ja laiskan silmänympärysihon hoitajan pelastus! :D

 30. Unelmoin jo aikaisemman kirjoituksesi jälkeen Youth Dew’sta, se olisi just täydellinen näin 33. synttäripäivän alla alkavia keski-ikäisyyden (tai jatketun nuoruuden ja “huanon elämän”) merkkejä lieventämään..mutta koska ihoni huutaa hallelujaa näiden viime viikkojen pakkasten puremana, punoittaa ja kiristää, olisi tuo Blue Cocoon sittenkin se, joka pelastaisi monta iho-ongelmaisen hetkeä. Ja hankaisin sitä kuivaan päänahkaankin :D

 31. Hyvä postausa! Apua, ehdottomasti The Blue Cocoon, sillä ensimmäisen purnukkani pohja alkaa näkyä, silkkaa rakkautta tunnen tätä tuotetta kohtaan. Tehokkain ja hellin ja yksinkertaisesti paras sarja jota olen kokeillut. Vain kasvovesi on sarjalta kokeilematta. Ja Naturelle.fi on loistava ja todella nopeasti tuotteet toimittava firma, kiitos heille tästä mahdollisuudesta! Nyt on sormet ja varpast ristissä! :) :)

 32. Hyvä postausa! Apua, ehdottomasti The Blue Cocoon, sillä ensimmäisen purnukkani pohja alkaa näkyä, silkkaa rakkautta tunnen tätä tuotetta kohtaan. Tehokkain ja hellin ja yksinkertaisesti paras sarja jota olen kokeillut. Vain kasvovesi on sarjalta kokeilematta. Ja Naturelle.fi on loistava ja todella nopeasti tuotteet toimittava firma, kiitos heille tästä mahdollisuudesta! Nyt on sormet ja varpaat st ristissä! :) :)

 33. The Blue Cocoo olen kokeillut ja jo tuoksu on niin huumaavan ihana, että tunnen sen kun näen kuvankin tästä tuotteesta. The Youth Dew olisi ihana uutuus tälle keski-ikäiselle naiselle.

 34. Mielettömän hienoja kuvia ja upean oloisia tuotteita! Jos onnetar minut valitsee, ottaisin the blue cocoonin ja olisin pelastettu monelta murheelta.

 35. Luulenpa, että Blue Cocoon suorastaan huutaa nimeäni (ja silmänympärykseni Blue Cocoonia…)

 36. Hydrating Facial Serum Kosteuttava Kasvoseerumi, se olisi varmasti hyvä tuote :) Onnea kaikille arvontaan!

 37. Ihanan kuuloisia tuotteita! Tuo puhdistus silkki hunajalla kuulostaa suorastaan houkuttelevalta :)

 38. Oi kauniita pakkauksia ja tuotteita, joilla olisi ihanaa hemmotella ihoa! Jos arpaonni osuisi kohdalle, valintani olisi The Blue Cocoon.

 39. Youth Dew, kosteuttava kasvoseeurmi kuulostaa siltä, että en tiedä miten olen tullut toimeen ilman!

 40. Oih! Tuo The Blue Cocoon kuulostaa ihanalta! Jos arpaonni suosisi, niin sitä haluaisin kokeilla.

 41. Blue Cocoon, ehdottomasti. Sain sitä kerran pieneen testipurkkiin kosmetologilta, joka ehdotti sitä käytettäväksi silmänympärysiholle…Testituote tuli käytettyä, ihanaa ainetta, mutta en raaskinut ostaa itselleni purnukkaa. Paitsi nyt kävi ekan kerran mielessä, koska rohtuneet, punaiset, ryppyiset silmänaluset.

 42. Blue cocoon pääsisi meillä tehokäyttöön. Oma naama kaipaa ihmeainetta, 1-vuotiaan silkki-iholle pakkasilla ilmestyneet kuivar läntit saisivat kyytiä ja 7-vuotias rinnetykki saisi voidetta kuiviin poskiinsa. Kotiäiti ei i-k-i-n-ä pysty perustelemaan tuon hintaisen voiteen ostoa, joten toivotaan onnen potkaisevan.

 43. The youth dew kiinnostaisi. Olen päässyt testaamaan jo the blue cocoonia viime vuonna ja se oli suuri suosikkini. Seerumia en kuitenkaan ole vielä raaskinut kokeilla.

 44. Hmm, kun nuo kolmekymppiset (!) uhkaavasti lähestyvät, minkä kasvoissa jo hieman huomaa niin voisin kokeilla tuota The Youth Dew Hydrating Facial Serum Kosteuttava Kasvoseerumia.

 45. Tahdon kiittää nyt kauniisti aivan ihanasta blogista Stellaa, joka upeine kuvineen ja mäykkyineen on piristänyt päiviäni jo pitkään! Ihon piristykseksi puolestaan äänestän May Lindstromin The Blue Cocoon balmia.

 46. Samaa purnukkaa hamuan minäkin kuin suurin osa täällä, The Blue Cocoon tule ja pelasta tärähtänyt ihoni! Täysin luksukselta kuulostaa.

 47. Voi, ihana arvonta!
  Blue Cocoon balmi kyllä olisi oikein tervetullut meille. Pidetään peukut pystyssä!

 48. Blue cocoon beauty balm- siniset asiat houkuttavat ja hinta on sellainen, että tuskin tulisi itse koskaan ostettua.

 49. Blue Cocoon houkuttelee näistä eniten – tällaisella opiskelijanplantulla vain tuskin lienee tilaisuutta kokeilla tämän hintaisia tuotteita muuten kuin juurikin onnettaren suosiollisuudella. Sormet siis ristiin ja toivomaan!

 50. The blue Cocoon! Olisihan tuota aivan huikeaa päästä kokeilemaan kuivalle talvi-iholle. Ihana arvonta!

 51. Kosteuttava seerumi! Mä luulen ettei mun iho toivu niistä kahdenkymmenen asteen pakkasista muuten :)

 52. Seerumi, ah, se kuulostaa just siltä mitä talven kuivista keleistä mielensä pahoittanut ihoni nauttisi. Muutkin tuotteet kuulostavat tosi ihanilta!

 53. Voi ei, olipa vakuuttava postaus, ja ihan kun en jo olisi tarpeeksi koukussa luksus-luonnonkosmettiikkaan :D
  May Lindstrom Skin The Youth Dew Hydrating Facial Serum Kosteuttava Kasvoseerumi pääsee kyllä hankintalistalle, jos arpaonni ei tällä kertaa osu kohdalle :)

 54. Kaikki tuotteet kuulostavat niin ihanilta ja ylellisiltä, että on vaikea valita! Blue Cocoon kauneusbalmi vaikuttaa kuitenkin eniten siltä, mitä ihoni tällä hetkellä kaipaa :)

 55. Kauneus balmi kuulostaa ihmeitä tekevältä,pelastaisi ehkä tämän talvipakkasten runteleman ihon

 56. The youth dew facial hydrating serum olisi mainio matkakumppani ja toisi iloa myös kuivakan naikkosen arkeen.

 57. Voih, sekä The Honey Mud -puhdistussilkki että The Blue Cocoon -kauneusbalmi vaikuttavat täydellisiltä! Mutta koska rehellisyyden nimissä varmaan “säästelisin” tuota balmia (hintansa vuoksi) vähän liikaa, niin sanon suosikiksi tuon puhdistussilkin, se pääsisi käyttöön ihan heti.

 58. Mua kiinnostaa eniten toi the youth dew serum. Kuulostaa ja näyttää kyll aivan ihanilta tuotteilta! :)

 59. Vaikea oli kyllä valita.. Haluaisin kaikki tuotteet käyttööni, mut ehkä toi kosteuttava seerumi vois näin ensi hätään olla kuivan ihoni pelastus.

 60. Oi, suosikkini on tietysti Blue Cocoon, jota kosmetologikin minulle suositteli, mutta jota en ole raaskinut ostaa… Tulisi todella tarpeeseen tähän talven kaltoin kohtelemaan ihoon!

 61. Honey Mud haluaisi päästä iholleni , varmasti :)
  Sillä saisi hoideltua niin ihon kuin mielenkin kireydet ….

 62. Kaikki tuotteet vaikuttavat niiiin ihanilta ja luksuksen aistii kyllä tietokoneen välitykselläkin… Tuo Blue Cocoon beauty balm etunenässä vaikuttaa niin epärealistisen hyvältä, että pakko olisi päästä kokeilemaan ihan itse!

 63. Kosteuttava kasvoseerumi, aah! Naama on talviurheilun jäljiltä niin kuiva ja nahistunut, että iho rapisee suikaleina irti. Seerumista voisi saada pikapelastuksen

 64. Honey mudista olen lukenut ennenkin. Vaikuttaa ihan puhdistajien puhdistajalta! Olispa ihana päästä testaa!

 65. Täysin uusia tuttavuuksia minulle, kiitos vinkistä! Skin The Youth Dew Hydrating Facial Serum kosteuttava kasvoseerumi houkuttelisi kokeilemaan eniten.

 66. The Blue Cocoon voisi toimia tämän ankean talvinaaman pelastajana, vaikka kirjoituksesti jälkeen olen vakuuttunut, että koko setti olisi pakko saada mulle heti nyt!

 67. Blue Cocoon balmi olisi itselleni ehdoton tuote! Tosi kauniita puteleita ja ihanan oloisia kaikki tuotteet.

 68. Naturelle onkin tuttu kauppa, mutta toisen merkin tiimoilta. Kaikki May Lindstromin tuotteet vaikuttaa ihanilta. Voiton kiinnostavuudessa vie kuitenkin tällä kertaa Puhdistussilkki.

 69. Blue cocoon olisi ihana pelastaja herkälle, kuivalle ja ärtyneelle iholle. Kiitos vinkistä! <3

 70. Oi, olen heikkona kauniisiin pakkauksiin ja artesaanikosmetiikkaan! Suosikkini sarjasta on The Blue Cocoon Beauty Balm Concentrate kauneusbalmi, sillä uskoisin sen olevan täydellinen tuote herkälle ja kuivalle iholleni.

 71. Blue Cocoon kuulostaasellaiselta, että olisi hyvä olla olemassa :) Nyt tekee mieli mennä nuuhkimaan noita kaikkia ihanuuksia jonnekin!

 72. Ehdottomasti osallistun, aivanihanan ja täydellisen kuuloisia kaikki! Tarpeeseen tulisi tuo Blue Cocoon Beauty Balm erityisesti, sopisi vähän kaikkeen. Kiitos vinkkaamisesta!

 73. Kipeästi kosteutusta ja piristystä kaipaavalla iholle olisi ihana testata The Youth Dew Hydrating Facial Serumin tehoa :) Tuotteet kuulostavat ja näyttävät ihanilta!

 74. Voi itku, haluaisin kokeilla May Lindstromilta ihan kaikkea! Ehkä tuo The Blue Cocoon Beauty Balm jäi postauksesi jälkeen kiinnostamaan eniten!

 75. Oon fiilistellyt jo pitkään noita May Lindstromin tuotteita mutta hinta on ollut opiskelijalle vähän liian kirpaiseva :/ Eniten tarvetta olisi kyllä tuolle May Lindstrom Skin The Honey Mud Gentle Cleansing Silk Puhdistussilkille :)

 76. Kaikki kuulostavat aivan ihanilta, mutta eniten haluaisin testata The Honey Mud puhdistussilkkiä :)

 77. Voisikohan the blue cocoon beauty balm olla ratkaisu punaisina heloittaviin, turvonneisiin talvi-atopia ihottumiin silmäluomissa ja kaulassa? Kokeilla tekisi ainakin mieli!

 78. Ihanalta kuulostavat kaikki, mutta Blue Cocoon houkuttelee erityisesti. Se siis.

 79. Haluun kaikki! :D ihanilta vaikuttavat kaikki, mutta tuo Youth Dew olisi minun valintani. :)

 80. Ihanilta kuulostavat kaikki tuotteet, mutta ykkösvalintani on The Honey Mud puhdistussilkki.

 81. Blue Cocoon – tietämättä mitään ko. tuotteen sopivuudesta omalle iholleni, en ehkä voi elää ilman tuon nimistä voidetta!

 82. Aivan ehdottomasti May Lindstrom Skin The Youth Dew Hydrating Facial Serum. Kuulosti tosi mielenkiintoiselta ja haluaisin palavasti kokeilla

 83. Vaikea olisi valita, mutta Blue Cocoon Beauty Balm vaikuttaa erityisen kiinnostavalta.

 84. Kaipaan poskiini pehmeyttä ja hehkua. Siksipä valinta on May Lindstrom Skin The Clean Dirt Cleansing Clay Puhdistava Savinaamio.

 85. Ehdottomasti The Youth Dew, kuulostaa aivan ihanalta! Kosteutta, kosteutta ja kosteutta kiitos :)

 86. Aivan järjettömän kauniita puteleita kyllä! Liityn kuoron jatkoksi, suosikkini on The Blue Cocoon.

 87. The Youth Dew Hydrating Facial Serum Kosteuttava Kasvoseerumi olisi oma valintani, kuulostaa ihanalta tuotteelta.

 88. Hei! Thaimaassa vietetty kuukausi takana ja iho huutaa kosteutta. Vaikea valinta kasvoseerumin ja kauneusbalsamin välillä! Balsamia voisin kokeilla, mutta hinta on kyllä aika suolainen. Taidan jatkaa läträämistä kookosöljyllä ja säästää rahat uuteen reissuun :)

 89. The Blue Cocoon Kauneusbalmi kuulostaa semmoselta mitä olis pakko päästä testaamaan! Ihanan näkösiä purnukoita kaikki!

 90. Oi, kun noi kaikki kuulostaa ihanalta. Erityisen vaikea olisi valita Blue Cocoonin ja Problem Solverin sekä Youth Dewn väliltä. Matkalla kuitenkin Youth Dew pysyisi parhaiten mukana.

  P.S. Saitpa kerrankin houkuteluta kommentoimaan. Oon lukenu sun blogia jo pari vuotta, mutta tälleen ujosti taka-alalla.

 91. Vaikea valita clean dirtin ja seerumin väliltä, mutta itseni tuntien kallistun Youth Dewin puoleen, sitä tulee varmemmin käytettyä. Naamioiden suhteen laiskistuin välittömästi poikaystävän kanssa yhteen muutettuani, kun niiden kanssa saa aina kuunnella naureskelua. Kostoksi voisin kyllä hankia nykyisten iisien sink-in -naamioiden tilalle jonkin ärhäkän vihreän tai sinisen mutanaamion…

 92. Silkkiä ja samettia kaipaa tämänkin naisen iho, joten Skin The Youth Dew kosteuttava seerumi olisi enemmän kuin tervetullut puteli kylppäriini tai vaikka siihen sängyn viereen… <3

 93. Upea arvonta. Tuo May Lindströmin sininen voide kuulostaa uskomattoman mahtavalta joten valitsen sen.

 94. Kaikenlaisesta mahdollisesta itseensä ottava sekaihoni janoaa Blue Cocoonin hellää hoivaa. Olen siitä ihan varma. Ja siis sininen väri? Niin outo, että pakko toimia.

 95. Oi kaikki kuulostaa niin houkuttelevilta, mutta tällä hetkellä iho kaipaisi varmaan eniten The Clean Dirt savinaamiota. :)

 96. Ihania, ehdottomasti tämä: May Lindstrom Skin The Blue Cocoon Beauty Balm Concentrate Kauneusbalmi.

 97. Meikäläisen ehdoton suosikki on tuo The Youth Dew Hydrating Facial Serum. Kerran olen päässyt sitä ihanuutta kokeilemaan ja oli kyllä kirjoittamasi mukainen. Voi sitä onnea kun sellaisen saisi omaksi.

 98. Hei!
  The Youth Dew Kosteuttava Kasvoseerumi olisi minun suosikkini. Tekisi varmaan ihmeitä talvikuivalle iholleni. Kokeilempa onneani arvonnassa.

 99. Jaahas, nyt menee vaikeaksi kun kaikki Mayt ovat ihania! Ehkä Blue Cocoon tai Youth Dew… Sanotaan nyt se Blue Cocoon sitten. Ja arpaonnea itselleni tietysti toivon.

 100. Hei, kyllä tulisi enemmän kuin tarpeeseen tuo nuorennusseerumi: Skin the Youth Dew Hydrating Facial Serum. -Kati-

 101. The youth dew seerumi kuulostaa ihan huipulta aineelta! Seerumeita en ole ikinä käyttänyt, tästä ois varmasti hyvä aloittaa :D

 102. Jos voisinkin koteloitua ja herätä keväällä perhosena…että juu, The Blue Cocoon kelpaisi tälle toukalle.

 103. Ah olispa ihanaa päästä kokeilemaan tätä sarjaa! Vaikuttaa varsinaisilta luksustuotteilta! Suosikikseni tuotteista nousi The Youth Dew seerumi, kuulostaa täydelliseltä.

 104. Tuo kauneusbalmi vaikuttaa kokemuksesi mukaan monipuolisimmalta tuotteelta. Olisi mahtavaa päästä kokeilemaan luksus-sarjaa.

 105. Korjaava naamio kiinnostaa. Minulla on kasvonaamioista minimaalinen kokemus ja ylisanasi houkuttelivat kokeilemaan.

 106. Eniten kiinnostelee Blue cocoon kauneusbalmi. Hinnat hirvittää niin paljon että saattaa kyllä jäädä minulta kauppaan nuo.

 107. oi, kaipaan niin juuri tällaista hemmottelua! haluaisin oikeastaan kaikki noista, mutta the clean dirt -savinaamio ois ihan paras!

 108. Nämä ovat varmasti aivan ihania tuotteista. Ehkäpä joku päivä uskaltaudun tilaamaan, jos voitto ei osu kohdalle. :)
  Eniten kiinnostaisi Skin The Blue Cocoon Beauty Balm Concentrate Kauneusbalmi.

 109. Kun mikään ei enää sovi, tätä täytyy kokeilla. The Blue Cocoon Beauty Balm Concentrate Kauneusbalmi

 110. Pelkkä puhdistussilkin kuvauksen lukeminen sai rentoutumaan. Sitä haluaisin ehdottomasti päästä kokeilemaan!

 111. Pari kuukautta sairastaneena ja ihonhoidon laiminlyöneenä Honey Mud puhdistussilkki kuulostaa tilanteeseeni pelastajana ja itsestä huolta pitämisen motivoijana. Kiitos, ihana arvonta. :)

 112. Kuullostavat ihanilta tuotteilta, itse voisin testata Youth Dew-seerumia (40 vee tuli täyteen eilen, ei sillä että kriiseilisin…… :)

 113. Ehdottomasti tuo The Blue Cocoon -balmi, kuulostaa niin maagiselta että sitä olisi ihana päästä kokeilemaan!

 114. Ihania tuotteita! Kasvoseerumi kiinnostaa ekana ehdottomasti …..vaikka löytyipä muutakin koukuttavaa
  Kiitos vinkeistä. Menee kokeiluun
  Mukavaa kevään odottelua. Kiitos blogistasi

 115. No ilman muuta tuo kauneusbalmi! Huh huh, kuulostaa melkoiselta ihmeaineelta. Väriään myöten.

 116. The Blue Coco -balmi kuulostaa aivan fantastiselta ihmeaineelta, jota olisi ihana päästä kokeilemaan.

 117. Suosikkini on Blue Cocoon -voide. Kuivat ja couperoottiset posket saisivat siitä kenties apua. Sormet nyt ristiin ja peukut pystyyn!

 118. Huippu sekä arvonta että postaus. Honey mud kiinnostaa, koska olen kuullut siitä niin paljon ylistäviä kommentteja!!
  – Veera

 119. Eniten kiinnostaisi ihmeaine The Blue Cocoon Beauty Balm. Itse en raaskisi ostaa. Tuotteiden kuvaustekstit on ihania.

 120. The Youth Dew kuulostaa upealta. Mut kaikki houkuttaa vaarallisen paljon, kiitos vinkkauksesta!

 121. Olen haaveillut jo aikani Blue Cocoon Beauty Balmista! Niin monesta paikasta olen lukenut tuotteen erinomaisuudesta ja epäilemättä tuote toisi keväänkin tullessaan.

 122. IHANIA. Uskon että Skin The Blue Cocoon Beauty Balm Concentrate Kauneusbalmi on juuri sitä mitä ihoni ja sieluni tarvitsee juuri nyt.

 123. May Lindstrom Skin The Youth Dew Hydrating Facial Serum Kosteuttava Kasvoseerumi kurvaa ehdottomaksi himotustuotteekseni. Ihana arvonta!

 124. Ehdottomasti Blue cocoon balmi. En tiennyt tarvitsevani sellaista ennen kuin luin tämän ja nyt tarvitsen sitä palavasti!

 125. Tuotekuvausten perusteella kiinnostavimmalta vaikuttaa savinaamio The Clean Dirt Cleansing Clay. Jännän koostumuksen lisäksi minua kiehtoo tuotteen lyhyt ainesosalista.

 126. Jasmine garden botanical mist -kasvovesi kuulostaa aivan ihanalta <3 sitä ois kiva testata!

 127. Haluaisin mielelläni testata The Youth Dew’ta! Ehkä näin kolmekymppisenä pitäisi jo tutustua seerumien ihmeelliseen maailmaan :D

 128. Uuh! The Blue Cocoon kuulostaa juuri sellaiselta ihmevoiteelta, jota atooppinen ihoni kaipaisi :)

 129. Puhdistussilkki! Jos noin ylellisen oloisella putsarilla ei saa kreikkalaisen jumalattaren hehkuvaa ihoa, olen valmis luovuttamaan yrittämise – mutta ensin haluan päästä kokeilemaan.

 130. Oih, ihanuutta! The Blue Cocoon.
  Kauniista purkista voisi sipaista apua aknen kanssa kamppailevan nuoren miehen kasvoille ja äidin korppuiselle, talven runtelemalle iholle

 131. Kyllä miekin haluaisin testata tuota The Blue Cocoon-ihmettä! Täältä löytyy sellainen naama, jonka iho heijastaa kyllä jokaikistä tunnetta, fiilistä, ja elämänmuutosta päivittäin.. Mikä tuottaa aina välillä päivänvaivaa kun on menossa juuri sellaisessa elämänvaiheessa, jossa uusia tilanteita ja stressiä ja jännitystä löytyy enemmän kuin tarpeeksi. Eli kaikki apu otetaan vastaan, etenkin noin upeissa paketeissa!

 132. Oi, mikä arvonta! Kaikki tuotteet vaikuttavat kokeilemisen arvoisilta, mutta valitsisin kuitenkin Blue Cocoon kauneusbalmin. Se varmaan pelastaisi mun kuivan talvi-ihon.

 133. Ooh mikä arvonta! Kaikki tuotteet vaikuttavat suorastaan huumaavilta, mutta valitsisin Blue Cocoon kauneusbalmin.

 134. The Youth Dew seerumi ehdottomasti :) Tekisi varmasti ihmeitä niinä aamuina kun on herännyt Alepan muovikassit silmien alla :D

 135. Ja kuinka valita vain yksi..! Näihin tutustumisen voisin aloittaa The Blue Cocoonista, kuulostaa kerta kaikkiaan mahtavalta!

 136. Vaikka melkein tekisikin mieli kokeilla ainetta, joka saa lausumaan mitä epätodennäköisimmän lauseen “haista mun naamaa”, niin Blue Cocoon tulisi tarpeeseen. Ja mun huulirasva on vihreää, ne sointuu.

 137. Olen tahtonut testata May Lindstromin The Problem Solveria siitä asti, kun siitä ensimmäisen kerran kuulin, ja olen käynyt hypistelemässä noita kauniita mustia purnukoita erinäisissä paikoissa. The Problem Solver olisi siis valintani.

 138. Ooh. Tulis niin tarpeeseen. Vaikuttavat ihanilta. En osannut valita parasta, vaan valitsin parhaat, eli seerumin ja kauneusbalsamin. Ne olisi niin tarpeellisia.

 139. Aah, mä haluan, tahdon, toivon, nostan peukut ja varpaat pystyyn, että voitan tämän arvonnan! :)
  Kasvoseerumi on valintani!

 140. Oi, ihan arvonta. Ykkökseksi kiinnostuksessa menee clean dirt, tosin tämän jälkeen haluaisin testata kaikkea :) luonnonkosmetiikalla on kyllä addiktoiva vaikutus.

 141. Siis miksei mun kylppärissä oo näin nättejä puteleita?! Vielä….

  Vaikeavaikeavaikea, koska haluan kaikki, mutta ehkä The Blue Cocoon olisi valintani.

 142. May Lindstrom Skin The Youth Dew Hydrating Facial Serum Kosteuttava Kasvoseerumi olisi oma valinta. Kuulostavat aivan ihanilta tuotteilta.

 143. Skin The Blue Cocoon Beauty Balm kuulostaa ratkaisulta kaikkiin iho-ongelmiini ja niin kaunis purkki! :)

 144. The Blue Cocoon! Olen monikäyttöisten tuotteiden perään koska en jaksa haalia kotiin kymmeniä purnukoita. Matkalle lähtiessäkin on kevyemmät kantamukset, parasta!

 145. The Clear Dirt!

  Talvi-iho on palanut kylmyydestä suorastaan karrelle. Sormet ja varpaat ristissä toivon onnen osuvan kerrankin kohdalleni.

 146. Onpa kauniita ja houkuttelevia! Etsin parhaillaan ihmeainetta, joka elvyttäisi kiristävän ihon pakkasten jäljiltä ja pelastaisi kasvot kuivuuden kutinalta. Suosikkini olisi siis kosteuttava kasvoseerumi.

 147. Oi, Blue Cocoon olisi aikamoinen unelmien täyttymys ja naaman pelastaja. Ja toi kippo on kyllä suloinen!

 148. Korjaava naamio , The Problem solver correcting mask. I’d love to see the results already!

 149. Naama on tällä hetkellä ku räjähtänyt kanan ahteri, joten toi Skin The Youth Dew Serum vois tehdä taikoja :D

 150. Kuvauksen perusteella The Blue Cocoon olisi just sitä mitä täällä kaivattaisiin. Ja onpa tosiaan upeat pakkaukset tuotteilla :-)

 151. Olen hitaasti mutta varmasti siirtynyt luonnonkosmetiikkaan, mutta vaatiessani aina sen vaikutukseltaan päheimmän tuotteen on hankintoja joutunut hieman sirottelemaan ajassa. Seerumi on hankkimatta ja the Youth Dew on valintani itse ostettuna tai saatuna :)

 152. The Blue Cocoon vaikuttaa sen verran ihmeelliseltä, että sitä olisi mahtava päästä kokeilemaan! Ei ole täälläkään vältytty iho-ongelmilta tänä talvena…

 153. Oli kyllä upeita tuotteita jokainen mutta ehkä päädyn kuitenkin siihen May Lindstromin Skin The Blue Cocoon Beauty Balm Concentrate.

  Katsotaan suosiiko onni..!

 154. The Blue Cocoon kuulostaa nii hienolta tuotteelta, että en voine kuin valita sen!

 155. Skin The Youth Dew Hydrating Facial Serum Kosteuttavan Kasvoseerumin ottaisin erittäin mielelläni kokeiluun! :)

 156. The blue cocoon beauty balm kuulostaa erittäin kiinnostavalta, ja ratkaisisi varmasti kaikki ihoni ja elämäni ongelmat, eikä se oikein sopisi omalle kukkarolleni tällä hetkellä, elikkäs se!

 157. Ehdottomasti the youth dew -seerumi. Seerumiputelit ovat lähes lopussa ja uusi pitäisi jo kovinkin ostaa. Peukut pystyyn siis!

 158. Youth Dew -seerumi on valintani vaikka kaikki muutkin kuulostaa tarpeellisilta tälle naamalle ja iholle. Olen viime aikoina tiputtanut pari seerumitippaa meikkivoiteen sekaan ja tulos on ihanan ei kuiva ja raikas.

 159. Näillä myyntipuheilla vakuutuin tarvitsevani The Blue cocoon beaty balmia omaan naamaani

 160. The Youth Dew Hydrating Facial Serum Kuulostaa oman käpristelevän ja kiristelevän talvi-ihon pelastukselta ! :)

 161. Clean dirt savinaamio kuulostaa tosi hyvältä. Se on suosikkini. Kiitos ihanasta blogista! :)

 162. Oi! Valinta on ehdottomasta The Blue Cocoon Beauty Balm, kuulostaa juuri siltä, mitä pakkasen kuivattama atooppinen ihoni kaipaa.

 163. Nyt on vaikea valita kahden kiinnostavan välillä… mutta ehkä kallistun nyt Blue Cocoon Beauty Balmin puoleen.

 164. The blue cocoon kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta! Juuri tuollaista tehopakkausta pakkasen vaurioittama naamavärkkini nyt kaipaisi. Ihmeaine suorastaan!

 165. Heissan!Ihana sarja,ihanat nimet-varmaan aika lähellä täydellisyyttä.Blue Cocoon mulla jo on,niin että tuo ihon puhdistava Honey Mud olisi seuraava mahdollinen luottotuote.Juu,talvi ottaa koville ihollekin,mutta kevät jo kurkistelee nurkan takana.Valoa!

 166. The Youth Dew! Ois ensimmäinen seerumini ikinä – ja ainakin tekstisi perusteella vaikuttaa siltä, että tämä tuote asettaisi riman tuleville seerumikokeiluilleni sopivan korkealle (jos niitä nyt ylipäätään edes tämän jälkeen tarvitaan) ;)

 167. Kuulostavat niin ihanilta!
  May Lindstrom Skin The Blue Cocoon Beauty Balm Concentrate Kauneusbalmi

 168. Tuo Blue Cocoon alkoi houkuttelemaan niin paljon, että klikkailen tieni verkkokauppaan, jos onnetar ei minua suosi :) Olen nimittäin myös laiska ihon hoitaja, joten toimiva luonnonkosmetiikan monitoimituote on ollut etsinnässä.

 169. Honey mud-putsari kuulostaa niin mielenkiintoiselle ja ihanalle että houkutus tilata iski hetkessä. Epäilen tosin, että kerran jotain tällaista kokeiltuaan ei enää halua puhdistuksen jälkeen käyttää tavallista perusvoidetta kosteutukseen vaan joutuukin hankkimaan koko sarjan…

 170. Oooooh kaikki niin ihania! Noissa on kaikissa ihana tuoksu jota voisin nuuskuttaa kokoajan, varsinkin se ihana kasvosuihke. Mutta jos yks tuote pitäis valita olis se kyllä Blue Cocoon, kuka nyt ei haluis levittää sinistä, kaakaolta ja taialta tuoksuvaa balmia kasvoillensa. :)

 171. Tahtoisin todella todella the honey mudin! Silkkinen, kinuskinen ja herkän ihon hemmottelu. Nyt jännätään!

 172. Eka tuote joka pomppasi silmään oli the problem solver-mask (mahtava nimi), mutta sitä ei suositella herkälle iholle, jollainen mulla on. Mulla ei ole ikinä ollut seerumia, joten Youth Dewin kokeileminen kiinnostaisi!

 173. Olisi aivan ihanaa päästä kokeilemaan näitä, koska ostopäätöstä hintavasta tuotteesta ei viitsisi sitä ennen tehdä. Skin blue cocoon houkutteli nyt.

 174. Clean dirt kuulostaa kauan etsityltä ihmenaamiolta jolla saisi taikoja aikaan sekaiholleni! :)

 175. Oioioi!!! Ehdottomasti The Blue Cocoon! :) Ei tarvinnut edes selata noita sivuja, koska toi tuote on ehdoton ykkönen! Joskus sain sitä nimittäin näytteenä testattavaksi, ja RAKASTUIN!

 176. Tässäpä dilemma, ollako vai ei olla. Kauneusseerumi ja naamio houkkaavat eniten, mutta valitaan niistä naamio eli The Problem Solver Korjaava naamio. Sormet ristiin!

 177. Dew…jo tuo sana kuulostaa syyskesäaamuisen kostealta, usvaiselta ja iholla lempeältä… Etenkin kun iho on varhaiskeski-ikäinen tavikoppura. The Youth Dew olisi siis ehdottomasti valintani.

 178. Juuri nyt ihoni kaipaisi tuota May Lindstrom Skin The Youth Dew Hydrating Facial Serum Kosteuttava Kasvoseerumia. Täytyy sanoa etten muista koska olisin viimeksi nähnyt noin kauniita ihonhoitotuotteiden pakkauksia.

 179. Keski-ikäselle kaikki missä on sana Youth iskee kovasti :), eli haluaisin kokeilla The Youth Dew Hydrating Facial Serum- Kosteuttavaa Kasvoseerumia.

 180. Blue Cocoon!tähän asti kaikki eeni-sanat on vaikuttaneet enemmän tai vähemmän epämiellyttäviltä(teryleeni,bentseeni,karsinogeeni…);atsuleenia naamaan,kiitos!

 181. The Blue Cocoon kiinnostaa kaikista eniten. Vaikuttaa aivan täydelliseltä tuotteelta kaikkiin iho-ongelmiin, joita tästä naamasta löytyy.

 182. The Honey Mud-putsari. Mulla on ollut uusi HYVÄ putsari jo hetken aikaa hakusessa ja tätä haluaisin päästä testaamaan!

 183. Valitsisin The Youth Dew Hydrating Facial Serum Kosteuttava Kasvoseerumin. En ole vielä tutustunut seerumeihin ihonhoidossa juuri ollenkaan mutta nyt voisi olla hyvä hetki aloittaa. Vaikuttaa ihanalta tuotteelta.

 184. Moi,
  Kuulostavat niin hyviltä, että olisi ihana päästä kokeilemaan itse. Kauhean vaike valinta, mutta ehkä päätyisin Honey Mud -putsattiin. Peukut pystyssä siis.

 185. Olen jo muutaman kerran klikannut Naturellelta tilausta tehdessäni kauneusbalmin ostoskoriin mutta aina olen piheyksissäni ottanut sen pois ennen tilauksen lähettämistä. Toivon siis onnettaren suosivan ja minun saavan The blue cocoon beauty balm consentraten koittamaan kukistamaan sitkeä ruusufinni. :)

 186. Blue cocoon voisi tuoda pelastusta temppuilevalle iholleni, joka tuntuu edustavan n. kymmentä eri ihotyyppiä (ja ongelmaa..) kasvojen alueesta riippuen.

 187. May Lindstrom Skin The Blue Cocoon Beauty Balm Concentrate.
  Itse asiassa haluaisin tämän miehelleni kokeiltavaksi ruusufinnin hoitoon. Ja varmasti kokeilisin iteskin!

 188. Oi, valitsisin ehdottomasti The Youth Dew seerumin, ehkä se olisi se taianomainen tuote jota kärttyisä ja atooppinen ihoni on jo vuosia kaivannu..

 189. Vaikea valinta, mutta Honey Mud puhdistussilkki kuulostaa ja vaikuttaa herkulliselta kaikin puolin!

 190. Oi! Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta! Itselläni sekaiho mikä ei ole koskaan ollut hyvässä kunnossa… The blue cocoonia olisi siis aivan ihanaa päästä kokeilemaan.

 191. En osallistu. Totean vain, että näin suomalaisina voinemme käyttää omaa kieltämme. Balm ei ole suomea. Suomeksi se on voide.

 192. Minun valintani olisi Blue Cocoon! Siitä on kuullut niin paljon hehkutuksia, mutta lompakko ei vaan anna myöten.

 193. Kaikki kuulostavat just siltä, että haluaisin upottaa koko kropan ihan mihin tahansa silkkiin taikka balmin suojeluun..nämä pakkaset ovat tehneet tuhoa kyllä muutenkin kuivaan ihoon. Mikäli Lady Fortuna (eli Stella) heilauttaa taikasauvaa tähän suuntaan, ottaisin tuon Blue Cocoonin, sillä tuote, jossa on myrhaöljyä ja italianolkikukkaa, muuttaa minut Tuhkimoksi..kiitos ihanasta arvonnasta!

 194. Vaikea valinta! The youth dew kuulostaa houkuttelevalta mutta valitsen kuitenkin ongelmaihoisena blue cocoonin!

 195. Kyllähän mä haluaisin kaikki Mayn ihanuudet kylppäriäni ja naamaani kaunistamaan, mutta hinta on vielä kirpaissut liikaa. Talven kurittamalle iholle ottaisin ehdottomasti testiin Blue Cocoonin!

 196. Skin The Blue Cocoon Beauty Balm Concentrate Kauneusbalmi kiinnostaisi hyvinkin paljon! Itselläni oli yläaste- ja lukioikäisenä ajoittain melko pahakin akne, ja vaikka iho nykyään voi paremmin, jätti nuoruusiän akne kuitenkin jonkinlaisia jälkiä. Tuoteselosteessa sanotaan, että balmi “sisältää runsaasti ihoa korjaavia rasvahappoja” ja että “rauhoittaa tulehduksia ja vaurioitunutta ja ärtynyttä ihoa”. Olisipa siis todellakin kiva päästä testaamaan tätä tuotetta. :) Tää oli kiva postaus aiheesta!

 197. The Problem Solver Correcting Masque Korjaava Naamio kiinnostaa todella paljon. Erityisesti talvella kaipaa ihanaa hoitavaa naamiota ja tämän tuotteen nimi on jo lupaus :)

 198. The Good Stuff – Kylmästä kangistunut vartalo kaipaa hellää hoitoa ja kultaista hohdetta❤️

 199. The Blue Cocoon tulisi kyllä tarpeeseen tähän -30 asteen pakkasen puremaan nassuun, erityisesti huulet kaipaisivat tehotuotetta!

 200. Blue cocoon on hintansa takia mulle mahdollinen vain arvonnan kautta, joten laitan pelimerkkini sille.

 201. The blue Cocoon kuulostaa just siltä mitä mun iho nyt kaipaa!! Tai tuo seerumi… Tai naamio… Tai tai.. Voi vitsi mitä tuotteita! Mutta the blue cocoon ehdottomasti jos arpaonni suosii :)
  xx J

 202. Blue cocoon on hintansa takia mulle mahdollinen vain arvonnan kautta, joten laitan pelimerkkini sille.

 203. The Blue Cocoon Beauty Balm Concentrate olisi kyllä nyt tarpeen. Kiitos vinkeistä, haluan kokeilla näitä tuotteita vaikka onni ei suosisikaan.

 204. Ah, miten ihanilta sarjan kaikki tuotteet kuulostavatkaan! Oma ihoni kaipaisi juuri nyt hoivaa ja hellyyttä, ja siksi valintani olisi kosteuttava kasvoseerumi.

 205. Blue Cocoon olisi aivan ihana kasvojen tämän hetken hieman vähemmän ihanaan tilanteeseen.

 206. Blue Cocoon kuulostaa ihanalta :) Ihoni on ollut kuivempi tänä talvena kuin aikaisemmin. Olisi ihana päästä testailemaan näitä tuotteita, olen jo kokeillut luonnonkosmetiikkaa ja tykkään kyllä.

 207. Minäkin käännyn The Blue Cocoonin suuntaan, vaikuttava tuote mikäli on lupauksiensa arvoinen. Olisikohan tämä uusi ihme-aineeni? :)

 208. Blue cocoon ja honey mud testattu aiemmin – molemmat aivan taivaallisen ihania. Nyt jäljellä enää tyhjät purkit, eli Blue cocoonin valitsisin mikäli onnetar minua suosisi!

 209. Oi mitä luksusta! Sait The Blue Cocoon -kauneusbalmin kuulostamaan niin ihanalta, että haluaisin sivellä sitä talven kuivattamille poskipäilleni ja huulilleni mielellään heti.

 210. Tämä oli kyllä sellainen ylistyspuhe näille tuotteille, että on melkein pakko rynnätä samantien hakemaan tuotteet omaankin kylppäriin. :) Aloin haaveilla siitä balmista ja savinaamiosta. Mutta sanon balmi, koska yhden vaan sai sanoa. :)

 211. Nyt tuli kyllä oikein kunnon valinnanvaikeus… ;) Ykkösvalinnaksi taitaa kuitenkin yltää The Blue Cocoon, joka vaikuttaa liiankin lupaavalta :)

 212. Täytyy ehkä lähteä muiden kommentoijien kelkkaan – tuo The Blue Cocoon ihmebalmi kuulostaa mahtavalta! Ai kun viitsisi kerrankin kunnolla törsätä ihonhoitoon ja ostaa koko setin puhdistusaineista seerumeihin…

 213. Aamulla kahvikupin ääressä koitin epätoivoisesti juttelemalla piristää kämppistäni, kultapalmua joka selkeästi kärsii jostain tammimasennuksesta ja näyttää nuupahtaneelta. Takaraivoon on myös hiipinyt pelko, että olenkohan puhunut sen uuvuksiin jutuillani? Olen kuullut että kasveille pitää jutella, yleensä juttuni onkin melko positiivisia mutta ehkä pakkaset ovat vieneet niistä kaikkein pirteimmän kärjen tai alkuvuoden haalistama olemukseni? Bernard ja Bianca ei tämän tiimin tilannetta nyt ratkaise, Blue Cocoon tule ja pelasta! Minut, lumileikeissä punastuneet poskeni ja Komisario Palmu, joka ei ehkä kestä enää päivääkään vaan jutuilleni tarvitaan uudet korvat.

 214. May Lindstrom Skin The Blue Cocoon Beauty Balm Concentrate Kauneusbalmi

  Tämä olisi ihan täydellinen! Ehkäpä jopa annan sen äidilleni syntymäpäivälahjaksi? :)

 215. Blue Cocoon! Talvella kiristää sekä naama että pipo, tämä tuote luultavasti ratkaisisi molemmat ongelmat!

 216. taidan minäkin kallistua tuon the blue cocoon voiteen puolee. Kuulosti todelliselta ihmeaineelta mitä olisi mahtava päästä kokeilemaan

 217. Ehdottomasti The Blue Cocoon! Toimivin ratkaisu kuivaakin kuivempaan mutta samalla näppyjä tuottavaan ihooni on aurinko. Kyseisen putelin voima olisi varmasti vähintään sen veroinen ;)

 218. Kaunista! The Blue Cocoon olisi ihana kokeilla. Huulet ja silmänympärysiho käyvät sääliksi.. voih. Tiedänpä mihin seuraavaksi sijoitan. Kiitos hienosta arvonnasta, Stella ja Naturelle! :)

 219. Jaan rakkautesi Mayn tuotteisiin, i h a n i a! Mutta Blue Cocoon ois kokeilematta ja tarvitsisin sitä nyt todella!

 220. The Blue Coccoon -ihmebalmi kuulostaa aivan liian hyvältä ollakseen totta ja siksi sitä pitäiskin päästä kokeilemaan! Se sais varmasti ratkaistua nää hämmentävät iho-ongelmat ja osais todennäköisesti antaa myös työnhakuvinkkejä siinä sivussa.

 221. Mun valinta olisi tuo The Problem Solver Correcting Masque Korjaava Naamio, jospa sen avulla pääsisi eroon pikkuisista näpyistä mitä aika-ajoin naamaan ilmestyy! Sopii hyvin myös setiksi kulhon ja siveltimen kanssa :)

 222. Minunkin valintani on Blue Cocoon Beauty Balm. Vaikuttaa lupaavalle omalle herkälle ja pintakuivalle iholle <3

 223. Oih! Blue Cocoon pelastaisi talven ja jouluisen aurinkoloman kurittaman rutikuivan nassuni:)

 224. Blue Cocoon kuulostaa jopa liian hyvältä ollakseen totta – pakko päästä testaamaan itse! Zen-olo… ommmm

 225. Ooh, kauneusbalmi The Blue Cocoon vaikuttaisi juuri sopivalta akne näppyläiselle iholleni.

 226. Honey Mud -puhdistussilkki! Oih ajatus siitä että kasvojenpesu ei olisi riipimistä ja raapimista vaan kuin silkkiä vain <3

 227. Tuotteiden lupaukset kuulostavat niin upeilta, että sain kyyneleet silmiini. Pelkkien kuvausten lukeminen hellii aisteja, tuoksut voi melkein haistaa ruudun tältä puolelta. Täytyy myöntää, että myös hinta itkettää..

  The Blue Cocoon kuiskuttelee myös minulle.

 228. The Blue Cocoon kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta ja uskon vain, jos itse pääsen kokeilemaan! :D

 229. Minut lumosi erityisesti The Honey Mud Puhdistussilkki. Tuote kuulostaa täydelliseltä epäpuhtaalle iholleni: tehokas mutta hellä, ihon kosteustasapainon balanssissa pitävä hoito. Kuinka ihana on Vaniljan ja ylang ylangin tuoksuinen ihonhoitorutiini aamuin illoin! Kaiken kruunaa vielä tuo silmiä hivelevän kaunis purnukka, esteetikko on ihan innosta piukeana tällaisesta silmäkarkista.

 230. The Blue Cocoon. Selvittämään sekä iho- että kiitos mieluusti myös muut ongelmani. :D

 231. May Lindstomin tuotteet on taivaallisia! Koska talvea eletään, niin minäkin valkkaan nyt suosikikseni tuon Blue Cocoon kauneusbalmin. Ja tässä yhteydessä pakko muuten vielä kehua tuota naturelle.fi-nettikauppaa, jonka itse löysin viime kesänä. Hyvä valikoima ja nopeat toimitukset. Ja joulukuussa postilakon aikaan jakoivat itse pk-seudun tilaukset suoraan kotiovelle, mikä oli mun mielestä hienoa ja yllättävää palvelua :)

 232. Hei, kyllä kelpaisi tännekin talvi-ihoa pelastamaan tuo Blue Cocoon!
  Mutta kyllä kiinnostaa näiden muidenkin tuotteiden kokeilu, niin
  hyvältä kuulostavat.

 233. Haluan kysyä tuolta Blue Cocoonilta niistä ihmissuhdeasioista. Ja laittaa sitä toki myös naamaan.

 234. Seerumi ehdottomasti ykkössuosikki. Nelikymppisen unelma, tosin 15 vuotias tyttäreni totesi tuossa yhtenä päivänä, että mieti äiti, sä oot kymmenenvuoden päästä jo 50.
  Joten luulen et tuolle seerumille ois aihetta.

 235. Ei juma miten ihanat tuotteet! Haluun kaikki! Ja tarvin. Voi apua. Kiitos tästä postauksesta. Jos voittaisin niin ottaisin varmaanton puhdistussilkin ja ostaisin kaikki loput :D

 236. The Blue Cocoon Beauty Balm! En ole vielä tähän mennessä löytänyt yhtäkään selviytymistuotetta talven yli, ja se näkyy!

 237. Eka kertaa kommentoin sulle, vaikka kaikki tekstisi luen. Mulle kelpaisi The Clean Dirt eli toi savinaamio.

  Sulla on ihana blogi. Arvostan rehellisyyttäsi ja aitouttasi.

 238. The Youth Dew ‘ta huutavat kuivan huoneilman ja pakkasen kuivattamat poskipääni. Siispä sitä toivoisin.

 239. mikä vain!

  puhdistussilkki ja blue cocoon ovat kyllä ensimmäisinä hankintalistassa….

  sanotaan nyt blue cocoon, olisi varmasti hyvä tänne pohjoisen arktisiin oloihin…..

 240. Blue Cocoon kuulostaa mainiolta ihmeidentekijältä ja ihmeitä tämä naama ainakin näin talvella välillä kaipaisi.

 241. Juurikin tuo sininen ihmeaine, Blue Cocoon Beauty Balm kelpaisi tälle talvinassulle enemmän kuin mainiosti. <3

 242. Luulenpa että kuiva ja kulahtanut naamatauluni ilahtuisi ja heräisi henkiin pisarasta The Youth Dew seerumia!

 243. Meikälle kelpaisivat kaikki yllä näkyvät tuotteet kyllä vaikka tältä istumalta! Lisäksi vanhana himonaamioijana bongasin tuolta verkkokaupasta the Problem Solver correcting maskin, jonka myöskin voisin huolia hyllylleni. Jos jään jällen kerran ilman palkintoa, taidan ostaa sen itse….

 244. Blue Cocoon voisi pelastaa minunkin ihoni! Tämän on oltava enne, sillä juuri eilen sain testata Biothermin Cocoon-voidetta eikä ollut huono sekään. Tuo ihana veisi kuitenkin takuulla voiton!

 245. The Blue Cocoon Beauty Balm Concentrate Kauneusbalmi sisältänee tuotekuvauksen mukaan myös aikamoisen tuoksuelämyksen – sitä olisi ilo kokeilla!

 246. Aamutakki ja varpaita lämmittävä ranskanbuldoggi löytyy. Enää puuttuu säteilevät kasvot ja The Youth Dew. Meikkis ottaisi onnettaren suosiessa siis seerumin.

 247. Blue cocoon olisi ihana saada testiin! Haluaisin käyttää luonnonkosmetiikkaa, mutta herkkisihoni toisinaan ärtyy siitä. Taikasana ‘ruusufinni’ tuotekuvauksessa vakuutti minut siitä, että ihoni voisi pitää tästä tuotteesta.

 248. Mun lemppari olisi The Blue Cocoon. Kuulostaa juuri siltä, mitä mun kipristelevä talvi-iho kaipaisi! Kiitos muuten tästä postauksesta, oon jo pidempään salaa ihaillut May Lindströmin puteleita, mutta käyttäjäarvioiden googlettelu on jäänyt vähemmälle. Ihana, että kirjoitit aiheesta!

 249. The Blue Cocoon vaikuttaa pelatukselta! Haluaisin ehdottomasti päästä kokeilemaan ihmeainetta!

 250. Ehdottomasti naamio tai seerumi, tämä iho kaipaa tehohoitoja. Ja vielä noin kauniit tuotteet!

 251. Mulle ehdottomasti “The Blue Cocoon Beauty Balm Concentrate”. Silmänympärykset muistuttavat elefanttia ja nenän/huultenympärys huutaa hoosiannaa flunssan jäljiltä. ☺️

 252. Luettuani arvostelusi ihoni alkoi huutamaan The Youth Dewiä! Voi kun sitä pääsisikin testaamaan!

 253. May Lindstrom Skin The Youth Dew Hydrating Facial Serum Kosteuttava Kasvoseerumi on tuote jota täytyy kokeilla – onnisti arvonnassa tai ei;)

 254. The Blue Cocoon vaikuttaa just sille pelastukselle, mitä mun iho nyt kaipais. Ja oot kyllä oikeassa noitten pakkauksien suhteen, aivan älyttömän nättejä!

 255. May Lindstrom Skin The Youth Dew Hydrating Facial Serum Kosteuttava Kasvoseerumi ois kyllä mun ykkös valinta. Jotenkin rakastun helposti seerumeihin. <3 – Anniina

 256. Skin The Youth Dew Hydrating Facial Serum Kosteuttava Kasvoseerumi. Tulisi tarpeeseen… :)

 257. No mun ehdoton lemppari olisi tuo ihmeaine The Blue Cocoon ! Kuulostaa tuotteelta, joka pelastaisi mun iho-ongelmat eli kiristää ja näppylöi. Ihania kauniita purkkeja, voi ei. Ehkä kun saan tulospalkkion voisin hemmoitella itseäni jollain näillä tuotteilla… (Mistä kannattaa aloittaa sinun mielestäsi? )

 258. Kyllä mun suosikki olisi tuo honey mud -putsari, nyt kaipaisi hoitavaa puhdistusta tälle talvi-iholle ja paljon lupasit tekstissäsi sen hoitavan :)! Puuttuisi enää ne ihanat vatsauntuvat varpaisiin ;).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.