Gimme, gimme shelter

Pakkaspäivät ovat kuluneet pitkälti farkuissa, puolisääreen kiskotuissa villasukissa ja päällekkäin pinotuissa villapaidoissa – käytännöllisissä kamoissa, joissa tarkenee tarpoa kinoksissa. Niinä päivinä, kun kalenterissa on työtapaamisia, joita varten olisi kiva näyttää joltain muulta kuin erämökiltään karanneelta halonhakkaajalta, turvaudun villamekkoon.

2016-01-25-stellaharasek-villamekko-12016-01-25-stellaharasek-villamekko-2

Napakka ja tiivis villa pitää hyvin kylmää, vaikka mekko onkin melko ohut. Taskuista iso plussa, sillä mekoissa on aina farkkuihin verrattuna se kiusallinen käsiongelma – mihin minä nämä laitan?! Mekon alle olen pakkasasteista riippuen pukenut kaksi tai kolme kerrosta villasukkiksia. Seksikkyyspisteitä ei irtoa, mutta kintut pysyvät lämpiminä ja näissä viime viikkojen pakkaslukemissa se on ollut oikeastaan ainoa asia joka kiinnostaa.

2016-01-25-stellaharasek-villamekko-32016-01-25-stellaharasek-villamekko-4

Täysin tuuleton talvipäivä ja jäätyvä meri Eiranrannan edustalla. Olen asunut näillä kulmilla monta vuotta ja silti yllätyn joka kerta siitä, että tälläinen näky aukeaa vain muutaman korttelin päästä sekä kotoa että toimistolta.

2016-01-25-stellaharasek-villamekko-5

Noista nahkasaappaista on kyselty. Valitettavasti en osaa vinkata ostopaikoista, Kanerva nimittäin pelasti ne minulle ystävänsä kirppiskasasta kun olin jossain reissussa ja toimitti eteiseeni odottamaan talvikelejä. Kyllä, paras vaimo, jonka nainen voi saada! Olen vedellyt niillä käytännössä koko kuluneen kuukauden, lampaankarvavuori pitää varpaat niin lämpiminä etten pienemmillä pakkasilla pue saappaisiin sukkia lainkaan.

2016-01-25-stellaharasek-villamekko-6

VILLAMEKKO* BOOMERANG
VILLAPIPO FWSS / BEAM STORE
MERINOVILLAISET SUKKAHOUSUT WOLFORD
NAHKASAAPPAAT SECONDHAND
*SAATU

Kuvat Jarno Jussila

THE ROLLING STONES – GIMME SHELTER

16 thoughts on “Gimme, gimme shelter

 1. Mulla on hyvin samantapaiset & näköiset saappaat ja ne on merkiltään Johnny Bulls. Ihanat jalassa. Mut vois olla myös Uggin Kensingtonit, kuten joku yllä totesi.

  • Uggit ovat nämä (piti vielä varmuuden vuoksi tarkistaa) mutta hyvä tietää, jos on olemassa jotkut muutkin samannäköiset!

 2. Iski lievä ahaa-elämys tämän luettuani; miksi hitossa en ole itse tajunnut, että sukkahousujakin voi kerrostaa!? Aivan törkeän hyvä idea, lähtee käyttöön välittömästi huomisaamuna! Kiitos tästä, sinä villakuorrutteinen nainen! ♡ :)

  • Kyllä voi, ja kannattaa, jos meinaa sukkasillaan tarjeta talvessa. Villakuorrutteinen nainen todellakin, ehkä vieläkin parempi kuvaus olisi villakuorrutteinen nakki.

   • Tässä kerrostamisessa on sekin hyvä puoli, että vaikka en itse pysty käyttämään villaa suoraan ihoa vasten, voin pukea ensin paksut ei-villaiset sukkikset, ja sitten niiden päälle villaiset. Villan lämmöneristysominaisuudet kun tosiaan ovat omaa luokkaansa. Villanakki, arvostan! ♡ :)

    • Kyllä! Itse puen joskus myös ei-villaiset sukkikset päällimmäiseksi, jos villan karhea pinta ei sovi kokonaisuuteen.

 3. Upeita kuvia kerrassaan taas! :)

  Kengistä kiinnostuneille vinkiksi, että minusta nuo näyttäisi olevan Uggin Kensingtonit, myyntipaikkoja lienee siis Ugg Australian myymälät ja jälleenmyyjät :)

  • Joo, kengät ovat Uggin! En tiennytkään mallin nimeä, hyvähyvä, tuollahan niitä voi metsästää jos jostain vielä löytyisi.

 4. Kyllä, kolme kerrosta villasukkahousuja pelasti myös minut perjantaina, kun treffeille oli toki välttämätöntä pukeutua hameeseen. Alan olla kaveripiirissä tunnettu nimellä Ms. Merinovilla, ihanaa!

  • Moikka, Boomerangin vaatteita myydään Helsingissä Stokkalla, merkin omassa BomeR-kaupassa Sellossa, Iso-Roballa sijaitsevassa Nectarinessa sekä Womenassa Iso-Omenassa ja Itiksessä! Niin ja Turussa on ihan oma liike. Metsästysonnea!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.