Takaisin töissä

Kaupallisessa yhteistyössä Nanso, sisältää arvonnan

Syksy on saapunut kaupunkiin – vannoutuneinkaan kesän lapsi ei voi enää väittää muuta, kun lehdet putoilevat puusta ja aamuisin alkaa olla koleaa. Paluu arkeen on koittanut ja se tarkoittaa vähän puolivallattoman kesän viettäneelle yrittäjälle paluuta myös säännöllisen työrytmin ääreen. Olen aloittanut! Kalenteriin on merkattu tapaamisia, kuvauksia ja syksyn ensimmäiset deadlinet, myös seuraavien kuukausien reissuaikataulut ovat selvillä ja liput ostettuina. Eikä ahdista, tuntuu pelkästään hyvältä. Syksyssä on aina uusien alkujen taikaa, mahdollisuus tehdä asioita toisin kuin ennen: paremmin, rennommin, vaivattomammin.

Kesäihminen tai ei, olen samaa mieltä lähes koko muun maailman kanssa siitä, että syksy on pukeutumisen kannalta kaikkein inspiroivinta aikaa. Kiinnostaa neuleet ja nilkkurit, kaikenlaiset hatut ja huivit, hyvinistuvat housut, vaatteet joissa on ryhtiä mutta vielä hiven kesän rentoutta. Juuri nyt on meneillään pukeutumisen kannalta kaikkein kiitollisin hetki, ne taianomaiset viikot kun tarkenee vielä tovin paljain nilkoin ja takiksi riittää trenssi tai nahkarotsi. Poimin Nanson juuri nyt myyntiin saapuneista (ja ihan pian saapuvista) syysvaatteista omat suosikkini syksyyn ja kokosin niistä kaupunkikelpoisia asuja, joissa on töihinpaluuteemaan sopivat skarpit vibat.

Olen siitä onnekas, että työssäni ei ole pukukoodia. Niinä päivinä kun naputan tietokonetta kotona voin tehdä työni vaikka yöpaidassa, mutta puen kyllä useimpina kotitoimistopäivinäkin nykyisin ihan oikeat vaatteet, koska työteho on kummasti ihan toinen, kun olo on skarppi ja aikaansaava. Silloin kun lähden ihmisten ilmoille kuvauksiin tai tapaamisiin, haluan olla tyylikäs rennolla twistilla. Aikuinen ja ammattimainen, mutta en tylsä. Omannäköinen astetta hillitymmällä otteella – en halua, että olemukseni tai vaatteeni huutavat huomiota, vaan toivon, että ajatukseni saavat tilaa ja tulevat kuulluksi. Jätän siis työpäivinä kimaltavimmat paljettijakut ja kaikkein reikäisimmät farkut kaappiin ja valitsen kokonaisuuksia, joissa on hiljaista särmää ja persoonaa.

Perusasuni – eli aina, kun en jaksa tai ehdi keksiä mitään muuta – on farkut ja t-paita. Nanson valkoinen Tasku-paita on ihanan fresh kaikkien kesäisten pellavapaitojen jälkeen. Tuon mittasuhteiltaan täydellisen klassikkopaidan lisäksi myös Viistasku-pillifarkut ovat vilahdelleet kuvissani ennenkin, tykkään niiden napakasta mallista ja siitä, että ne ovat silti niin mukavat, että niissä voisi nukkua. Tällä kertaa puin päälle mustien sijaan tummansiniset: tuo syvän musteensininen on melkein musta, mutta asteen tuoreempi. Lahkeita käärimällä saa paljaat nilkat esiin niin kauan kuin niitä tekee vielä mieli vilauttaa. Kenkävalinnoilla on helppo vaikuttaa asun tunnelmaan: mokkaiset hapsunilkkurit antavat potkua yksinkertaiseen asuun.

Niin, eipä sitä peruspäivinä oikein muuta tarvitse kuin napakasti istuvat farkut ja skarpin valkoisen t-paidan. Nahkarotsi vielä niskaan niin on valmis mihin vaan. Tuulettomina päivinä tarkenee vielä pelkällä paidalla ja rotsilla, viileämpinä puen väliin villapaidan.

Rakastan neulemekkoja, ne ovat maailman helpoimpia ja ihanimpia vaatteita viileinä aamuina kun pitää saada nopeasti jotain lämmintä ja pehmeää itsensä ja maailman väliin. Villis-mekko on täydellinen valinta: merinovillan ja puuvillan sekoitus on ohut, mutta tiheä ja lämmin. Rentoon työpäivään pukisin tennarit tai nilkkurit seuraksi, asiallisempaan toimistoympäristöön korkojen kanssa.

Tunikoilla ja lyhyillä mekoilla pärjää pitkälle syksyyn, kun pukee ne kapeiden housujen päälle. Tykästyin lokakuun alussa kauppoihin saapuvan Selja-tunikan graafiseen fiilikseen: muhkea ribbineulos antaa laatikkomaiselle leikkaukselle ilmettä. Mennään tunikan alta vilahtaviin housuihin ihan kohta.

Ei syksyä ilman huiveja: ne paitsi lämmittävät, myös täydentävät simppelit työasut. Ihastuin Kuiske-huivin materiaaliin, se on unelmanohut ja sataprosenttista villaa. Huivi saapuu tunikan lailla kauppaan vasta lokakuun alussa, mutta hyvää jaksaa hetken vielä odottaa.

Mustat kapeat housut tekevät työpukeutumisesta sata kertaa helpompaa, sillä ne sopivat suunnilleen kaikkeen: tunikan alle kuten äskeisissä kuvissa, t-paidan tai muhkean neuleen kaveriksi, tai suosikkiyhdistelmäni, väljän neuleen ja sen alle puetun kauluspaidan seuraksi, niin että kauluspaidan helma saa vilkkua neuleen alta. Kapeat housut myös näyttävät hyvältä niin korkojen kuin matalien kenkien kanssa, joten asusta saa mitä tahansa rennosta ja urbaanista tiukan asialliseen tai tarvittaessa jopa semijuhlavaan. Poimin Nanson valikoimista Juttu-housut, joiden kapea leikkaus on samaan aikaan särmä ja seksikäs. Mietin hetken pitäisikö ottaa isompi koko, jotta ne istuisivat rennosti – sekin takuulla toimisi – mutta päätin sitten, että nyt rokataan näitä lanteitanuolevia pillimallisia pöksyjä. Jarno sanoi, että näytin Charlien enkeliltä, enpä tiedä siitä mutta ajatus naurattaa yhä.

Paksut ja kutisevat poolot eivät inspiroi, mutta Nanson ohut Rib-poolo tuntuu päällä ihanalta ja näyttää raikkaalta varsinkin noiden kapeiden housujen parina. Poolosta löytyy myös todella kaunis vaaleanharmaa versio. Vinkkinä muuten, että mitoitus on melko niukka! Minulla on poolosta ylläni S-koko, joka on minulle juuri 70-lukulaisen tiukka – sopii etsivätyttöteemaan.

Kuvauspäivinä tulee tehtyä paljon muutakin kuin painettua kameran laukaisinta – juoksentelen, kannan ja roudaan, nostan, kumarrun ja välillä konttaan. Vaatteiden pitää olla rennot ja helpot, sellaiset joissa on helppo liikkua eikä tule vilu muttei toisaalta kuumakaan. Kerrospukeutuminen on siis avainsana, se sopii syksyyn muutenkin kun kelit saattavat vaihdella paljon päivän mittaan.

Näin Tuttu-neuletakin Nanson showroomilla jo kuukausia sitten ja olen odottanut sormet syyhyten, että se tulisi kauppoihin, koska se on ihanin vaatekappale hetkeen! Muhkea neulos on 100% villaa, ei kutise eikä kiristä, koska malli on rento ja alle mahtuu helposti esimerkiksi väljä kauluspaita. Valitsin näihin kuviin tuon ruskean neuleen, mutta se löytyy myös mustana (tuotetiedoissa lukee tummansininen, mutta minun silmään se näyttää kyllä puhtaalta mustalta).

Tähän kuvaan tiivistyy se mitä rakastan syyspukeutumisessa: kevyet kerrokset kohtaavat muhkean villan ja paljaissa ranteissa on vielä kesän rusketusta. Raikasta, rentoa ja lämmintä. Tässäkin asussa on muuten nuo samat kapeat Juttu-housut, ne taipuvat tosiaan ihan kaikkeen.

Justiinsa-paitapusero on ollut kesällä kovassa käytössä eikä se pääse vieläkään kaappiin lepäämään. Rakastan rentojen kauluspaitojen ja villapaitojen tai neuletakkien yhdistelmää. Niin helppoa ja näyttää aina hyvältä.

Perjantaisin on mekkopäivä. No ei aina, mutta usein, koska monesti sovin perjantaina treffit töiden jälkeen ja tapaan ystäviä elokuvan, ravintolaillallisen tai viinilasillisen äärellä. Töistä on helppo jatkaa suoraan vapaalle, kun valitsee aamulla ylle yksinkertaisen mustan mekon, joka toimii niin työpalavereissa kuin illalla kaupungilla. Nappi-tunika on saatavilla lokakuun alusta. Tykästyin sen nostalgiseen malliin: edessä on napitus, hihat hiukan pussittavat ja helmaa on pyöristetty.

Etsiväteema jatkui vähän vahingossa. Olen ihan sen näköinen, että varjostan jotakuta. Solkinilkkurit ja hattu tekevät simppelistä asusta kiinnostavan ja klassinen trenssi sopii melkeinpä kaiken päälle. Pidän myös mustan yhdistämisestä ruskean eri sävyihin, ne pehmentävät kokomustaa asua ja tuovat siihen syystunnelmaa.

Pitkähihainen tunika toimii hyvin kapeiden housujen kaverina, jos lyhyeen helmaan yhdistetyt sukkahousut ovat omaan tyyliin tai työympäristöön liian räväyttävät. Koleina päivinä kietoisin vielä kaulaan pehmeän huivin täydentämään syyslookin: jos kaipaat väriä, kokeile vaikka tiilenpunaista huivia.

Kiinnostuneille vinkiksi, että nämä kuviin päätyneet suosikkini (lukuunottamatta niitä lokakuussa kauppaan saapuvia) ja muutama muu valintani Nanson syysmallistosta ovat 15% alennuksessa keskiviikkoon 20. syyskuuta asti. Näet kaikki kerralla klikkaamalla tästä.

Arvonta on päättynyt, kiitos kaikille osallistuneille! Onnetar valitsi voittajiksi nimimerkit Tinskil, J. ja Mönkkeli. Voittajiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä.

Loppuun tietysti arvonta! Kerrohan kommenteissa mikä kuvissa näkyvistä vaatekappaleista on suosikkisi – ja miksi. Saat toki halutessasi valita suosikkisi myös Nanson verkkokaupasta. Vastanneiden kesken arvotaan kolme lahjakorttia, joilla saa lunastaa itselleen vapaavalintaisen tuotteen Nanson myymälästä. Vastausaikaa on ensi viikon torstaihin 21. syyskuuta saakka, muista sähköpostiosoite. Arvontailoa ja lämpimiä syyspäiviä!

PS. Kiitos kaikille edelliseen arvontaan osallistuneille – teitä oli taas huikeasti! Voittajat on arvottu ja heihin ollaan yhteydessä.

PHOTOS BY JARNO JUSSILA

475 thoughts on “Takaisin töissä

 1. Villis-mekko♡ siinä materiaali ja ajaton malli kohtaavat. Talvisin pitkät lämpöiset neuleet ovat tarpeen

 2. Villis-mekko, siinä olisi epäilemättä potentiaalia monen syksyisen vaatekriisiaamun pelastajaksi!

 3. Villis neulemekko! Oi miksen ole aiemmin tajunnut, että neulemekko on loistava ratkaisu mukavaan mutta siistiin työpukeutumiseen

 4. Villis-mekko on ihana ja päätyi äskettäin omaankin vaatekaappiin. Nyt odotan kärsimättömänä, että viikko 44 koittaisi, sillä haluan ryhtyä silloin myyntiin saapuvan punaisen mekon omistajaksi.

 5. Rennon tyylikäs neulemekko ehoton suosikki! sopisi ihanasti töihin, mutta myös rentoon viikonloppuun eli hiukan eri asusteilla tilanteeseen kun tilanteeseen. Se on kyllä hankittava!

 6. Villis -mekko! Ai että, tää ihanuus lämmittäisi töissä talven tullen. Viime talvena heräsin näihin villavaatteisiin liian myöhään, eikä niitä sitten ollut. Tää vaikuttaa juuri soppelin siistiltä asiakaspalveluduuniin :). Eipä tarvitsisi enään palella!

 7. Valkoinen Tasku-paita ja Juttu-housut, molemmat yksinkertaisen tyylin ja yhdisteltävyyden takia.

 8. Kuiske-huivi kiinnitti erityisesti huomion, vaikka muutkin vaatteet näyttävät hyvältä!

 9. Tuttu-neuletakki! Itsekin olen sitä mallikuvista ihastellut. Näyttää sinun päälläsi ihanalta!

 10. Aika moni vaate iskee, mutta vaatekaapissani on hyvien housujen mentävä ammottava aukko.. Eli Juttu-housut ja viistasku-farkut..

 11. Juttu -housut, niin tyylikkäät ja moneen sopivat. Mutta myös Nappi -tunika ihanan nostalginen.

 12. Tuttu-neuletakki näistä on ehdottomasti suosikkini. Se sopii kaiken kanssa ja näyttää ihanan rennolta ja lämpimältä, mutta silti siistiltä.

 13. Juttu housut. Täydellisesti istuvia siistejä housuja töihin on vaikea löytää, ja mukavuudesta plussaa! Tuttu neuletakki näytti myös kivalta!

 14. Aaah, i-ha-ni-a! Lemppareiksi nousivat Villis-mekko ja Rib-poolo, en osaa päättää kumpi on kivempi.

 15. Ehdottomasti lemppari on Tasku-paita! Helppo yhdistellä erilaisten vaatteiden kanssa, jolloin lookista saa joko rennon tai tyylikkään.

 16. Selja-tunika näyttää juuri sellaiselta mainiolta perusvaatteelta, joita mun vaatekaapista löytyy vuodesta toiseen.

 17. Ruskea Tuttu neuletakki on suosikkini. Tykkään neuletakeista koska a) kerrospukeutuminen b) lämmin ja c) grunge

 18. Villis-mekko on aivan ihana :) Ajaton ja klassinen, harmaan sävy joka sopii täydellisesti syksyyn. Voin jo kuvitella merino- ja puuvillan pehmeyden ja lämmön ihollani <3.
  Kiitos inspiroivasta blogista ja mukavaa syksyn jatkoa :)

 19. Villis-mekko olis makee, syksyssä parasta on syksyvaatteet…. paksut ja lempeän väriset.

 20. Rib-poolo, jossa on ripaus seitkytlukulaista taistolaishenkeä. Fillaroidessa on myös hyvä suojata rintakehä ja kaula, tällä poololla voi pitää syysflunssat loitolla.

 21. Villis-mekko! Ehdottomasti! Näen jo sieluni silmin itseni toimistolla se päällä asustettuna skarpisti & viikonlopun riennoissa rennolla otteella. Kiitos!

 22. Aivan ihanan näköisiä vaatteita! Tuttu-neuletakki erityisesti näyttää vaatteelta, jota ilman syksystä ei selviä.

 23. Olet kyllä ihan paras mainostaan Nansoa! Mukaani on tarttunut jo yksi jos toinenkin Nanson vaate, joita en olisi aiemmin huomannutkaan!

  Tämä on niin helppo valinta flunssaisena ja viluisena. Se on Tuttu neuletakki ruskeana!

 24. Nappi-tunika on suosikkini näistä! Olen jo pitkään etsinyt helposti yhdisteltävää mustaa tunikaa, koska käytän tunikoita ja mekkoja enemmän housuihin verrattuna. :)

 25. Tuttu-neuletakki! Hurmaava ja monikäyttöinen , sopii täydellisesti kirpeisiin syyspäiviin.

 26. Tasku-paita on suosikkini – sopii kaikkeen ja kaikkialle! Tänä syksynä olen inspiroitunut haastamaan itseni käyttämään värikkäitä neuleita ainaisen iki-ihanan harmaan sijaan. Ruskea villatakki näyttää ihanalta!

 27. Villis mekko olisi juuri mitä hankinnassa! Myös neuletakki kiinnostaa…Äh kuinka vaikeaa! Upeita vaatteita.

 28. Selja ja Nappi -tunikat nousivat suosikeiksi, sillä ne a) ovat mustia ja b) eivät sisällä villaa.

 29. Ihania kuvia, mahtava tunnelma ja kivalta näyttäviä vaatteita – melkoisen täydellistä! Kovasti kiinnostaisi tietää millaisia kokoja Nanson vaatteissa on, vastasivatko esim noissa kuvissa olleet vaatteet sinun normaalikokoasi?
  Oma suosikkini on ehdottomasti Villis -mekko, jos arpaonni minua suosisi.

 30. Ehdottomasti Tuttu-neuletakki! Näen jo itseni kääriytyneenä kyseiseen vaatekappaleeseen kun ulkona käy syksyinen tuuli ja itse voin nauttia lasillisen viiniä ja laittaa hyvän vinyylin pyörimään! :)

 31. Villis-mekko olisi juuri sitä mitä olen etsinyt! Valitsisin sen ylleni silloin, kun en halua laittaa housuja, mutta kuitenkin olla sopivan rennoissa ja mukavissa vaatteissa. Tulisi siis arkena käytettyä useasti (erityisesti maanantaisin).

 32. Nää sun Nanso-yhteistyöt on niin kivoja! :) jos on pakko valita yksi niin tuo Tuttu-neuletakki ehkä paras!

 33. Nappi-tunika on pökerryttävän hurmaava! Pitkään aikaan mikään vaate ei ole kolahtanut näin kovaa. Ollapa nostalgisen ihana.

 34. Rib-poolo ehdottomasti! Helppo yhdistellä housuihin tai hameeseen tilanteen mukaan. Itse yleensä kietaisen poolon kanssa kaulaan kivan huivin tai söpön kaulakorun.

 35. Luonnonkuitujen ystävänä ja etenkin villan tykkäsin Villismekosta Hauska oli lukea Stellan höpinöitä

 36. Tuttu-neuletakki ja ehdottomasti ruskeana, koska se on herkullinen kuin suklaavanukas. Elävä pinta tekee siitä muhkean ja lämpimän näköisen, ja mikä parasta, väljä malli peittää suklaasta tulleet orastavat humppakahvat. No, sulla ei ole niitä ongelmia. :)

 37. Tuttu-neuletakki ehdottomasti! Vaatekaapistani puuttuu juuri tuollainen muhkea ja lämmin vaatekappale.

 38. Ehdottomasti Tuttu-neuletakki. Olen kuolannut ja metsästänyt tuollaista syksyistä kunnon materiaalista tehtyä villatakkia jo pitkään.

 39. Vaikea valinta, koska noi on kyllä kaikki tosi kivoja. Mutta jos on pakko yksi suosikki valita, niin se on Villis-mekko helppoutensa ja monikäyttöisyytensä vuoksi.

 40. Juttu-housut ja sormet ristissä, että ne istuisivat mullekin yhtä hyvin! :)

  Kiitos arvonnasta!

 41. Woooow, nuo Juttu-housut vangitsivat katseeni! Neulemekkojakin hamstraan mutta niitä on riittävästi hetkeksi aikaa (ei tosin estä LÖYTÄMÄSTÄ uusia). Sen sijaan nuo Juttu-housut on pakko saada syksyn pukeutumisen skarpimmaksi kulmakiveksi.

 42. Nappi-tunika on suosikkini, siitä saisi epäilemättä monikäyttöisen ja helposti yhdisteltävän luottovaatteen!

 43. Viistasku-pillifarkut kiinnostavat kovasti, koska aiemmat luottopillifarkut eivät ole enää niin mustia, joten uusia tarvitaan…

 44. Nappi-tunika, koska nappilista ja puhvihihat tuovat hieman twistiä muuten perinteiseen malliin

 45. Ensin olin ihan, että Tuttu-neuletakki mustana, mutta sitten kyllä ihastuin kovin Nappi-tunikaankin. Mutta jos yksi pitää valita, niin sitten juttu on Tuttu.

 46. Kauniita valintoja! Olen täysin hurmaantunut Kuulas-mekkoon, koska joudun itse noudattamaan pukukoodia.

 47. Tuttu-neuletakkia ruskeana. Laadukas, lämmin ja väljä. <3 Tuon Justiina-paidan ostinkin jo parisen viikkoa sitten ja olen ollut todella tyytyväinen.

 48. Juttu housut, kun on pidempään etsinyt simppeleitä mutta tyylikkäitä mustia housuja.

 49. Tuo Nappi -tunika mäyttää ihanalta. Toivottavasti tulee joku muukin väri kuin musta, joka on kyllä tyylikäs, mutta omalle iholle aika haastava väri.

 50. Neiti Etsivä-look <3
  Juttu-housut ja Rib-poolo <3
  Ps. Ruskea nahkalätsä on kyllä ihan yli-ihana.

 51. Neiti Etsivä-look <3
  Juttu-housut ja Rib-poolo <3 Kuvassa oleva ruskea nahkalätsä on kyllä ihan yli-ihana.M

 52. Ihania kuvia taas. Molen itte ihastellu tuota Tuttu-neuletakkia, ko son niin pehmyen ja lämpimän näkönen. Mutta nyt sie kirjotit, miten monipuolinen ja helppo tuo Villis-mekko on, joten mietin, pittääkhän minunki kokkeilla. Syksyisät neulhet on kyllä parasta ja syvät värit. Ja miten ihmhessä tätimäisestä Nansosta on yhtäkkiä kuoriutunu tämmönen helmi???

 53. Ihastuin Nappi-tunikaan! Niin kaunis. Tosin rib-poolokin näytti yllättävän hyvältä! En yleensä/ennen ole niiden ystävä.

 54. Vaikea valita vain yhtä – tai kahta, menköön siis kolme! 1. Juttu-housut -> ihanan tyylikkäät jokapaikan housut. 2. Huurre-jakku -klassinen malli pienellä twistillä – menisi heti käyttöön. 3. Selja-tunika – ribbineulos tuo rentoutta klassiselle mallille.

 55. Rib-poolo ja ko. asukokonaisuus näyttää päälläsi niin järisyttävän hyvälle, että siitä tuli ehdoton suosikkini!

 56. Erityisen tykästynyt olen Nanson erilaisiin housuihin: sekä superrentoihin Kuutamo ja Lato malleihin, joissa olisi aivan ihana hengailla milloin vain että skarpimpiin Kampa -housuihin, joissa voisi vakuuttavasti vaikka jopa tarpeen tullen ihan pönöttääkin ; )

 57. Taisin jo viime syksynä vähän haaveilla neulemekosta mutta ei ole tullut hankittua kun en varsinaisesti ole mekkotyttö. Ehkä asian voisi nyt muuttaa villis-mekolla! Myös nappi-tunika näyttää tosi kivalta.

 58. Neulemekko ja nappitunika on mun suosikit näistä. Teen lasten kanssa töitä ja erilaiset mekot ja tunikat paksujen sukkisten kanssa puettuna on parhaita siistejä, mutta rentoja vaatteita töissä!

 59. Olen Nanson suurkuluttaja nappi-tunika, neulemekko, neuletakki… paljon olisi ihania uutuuksia. Farkkujakin tekisi mieli kokeilla.

 60. Selja – tunika houkuttaa…….eikä tuo justiinsa paitapuserokaan hullumpi ole Ihania kuvia

 61. Jos onni potkaisisi, valitsisin Villis-mekon, sillä kepeä ohut villasekoitemekko puuttuu vielä garderoobista. Seljä-tunika vaikutti myös kokeilemisen arvoiselta, selkeä graafisuus miellyttää.

 62. Juttu-housut ja Justiinsa -paitapusero. Nämä kaksi sopivat tosi hyvin yhteen vielä siihen musta jakku tai neule sekä niitti nillkurini. En pysty valitsemaan vain yhtä. Nämä kaksi ovat ehdottomat suosikkini.

 63. Tuttu-neuletakki näyttää siltä, että siihen olisi syksyn viilenevinä iltoina ihana kietoutua :) Kauniita kuvia!

 64. Juttu-housut ovat ihanat, sopiva pituus ja kapeat. Muutkin vaatteet näyttävät hyviltä. Hyvä Nanso!

 65. Lokakuussa saatava Nappi tunika. Yksinkertainen muttei liian, naisellinen ja helppo yhdisteltävä, monikäyttöinenkin <3

 66. Tuttu-neuletakki tai Selja tunika. Vaikeaa päättää kumpi… rakastan neuletakkeja ja tuota väriä. Omistan monta neuletakkia ja taidankun päätyä Selja tunikaan. Tuollaista rouheaa kaipaisin paksujen sukkisten tai pillifarkkujen kanssa.

 67. Villis neulemekko näyttää kauniilta ja se miten kuvailit mekkoa ohueksi, mutta silti lämpimäksi kuulostaa hyvältä. Ei niin sorjasäärisenä mekko antaisi kyllä kehopositiivisuus haasteen..

 68. Villis vaikuttaa kiinnostavimmalta. Näyttää hyvältä eikä ole keinokuituja mukana…

 69. Rib naisten poolo! Oon juuri näin syksyn kynnyksellä miettinyt, että pitkähihainen poolo puuttuu kaapista, mutta olisi aika must tämmöiselle lähes päivittäin poolokauluksisia t-paitoja käyttävälle.

 70. Villis- neulemekko, koska olen etsinyt neulemekkoa, joka ei kutittaisi ja tämän materiaali vaikuttaa lupaavalta.

 71. Juttu-housut ja Tuttu-neuletakki!
  Ihan parhautta molemmat!
  Yhteensopivat, myös nimiltään

 72. Villis-mekko voisi olla mun juttu! Syksyllä ja talvella pukeudun melkein joka päivä neuleisiin, mutta se täydellinen, simppeli neulemekko on vielä etsinnässä. Selja-tunika vaikuttaa myös tosi kivalta.

 73. Kaikki ovat ihania mutta tuo ruskea villatakki on TOP ja nappi-tunika näyttää kiinnostavalta!

 74. Juttu-housut – ovat samaan aikaan tyylikkäät & seksikkäät. Villis-mekko ja nappipaitakin ovat ihastuttavat.

 75. Suosikkini on Tuttu-villatakki, tuo ruskea on herkullinen, jotenkin ihanan kotoinen. Jos voittaisin arvonnan, ottaisin sen ja antaisin lahjaksi pikkusiskolle syksyn kylmiin iltoihin!

 76. Tuttu-neuletakki: ruskea miellyttää taas silmää hetken tauon takia, ihan lämpimän, mutta ei liian muhkean näköinen neuletakki, jonka saa kivasti yhdistettyä rennompaan paitaan, mutta näyttää hyvältä myös kauluspaidan kanssa.

 77. Juttu- housut tai Villis – mekko lähtisivät ehdottomasti särmiksi vaatekaapin peruspilareiksi. Molemmille löytyy paikka omassa garderoobissa!

 78. Kuvissa esiintyvistä Villis-neulemekko viehättää eniten. Se näyttää niin ajattomalta ja neulemekot vaan ovat nerokas keksintö! Haluan!

 79. Villis- mekko olisi varmasti suosikkini, mutta ihastuin kyllä kaikkiin muihinkin vaatteisiin. yhtä palavasti.v

 80. Selja-tunika lämmittäisi nyt jo kylmenevää syksyä. Ehdotonta plussaa on myös taskut, joihin aina kylmät käteni saa lämpöön.

 81. Olen aivan ihmeissäni tästä Nanson mallistosta, ihania vaatteita! Kiikarissa on jo yksi lokakuussa myyntiin tuleva mekko, mutta myös tuo Nappi-tunika vaikutti sovittamisen arvoiselta :)

 82. Olen etsinyt ikuisuuden täydellistä kauluspaitaa, mutta koska hoikka kroppa ja suhteettoman suuret rinnat niin tarve ja tarjonta eivät ole vielä kohdanneet. Mutta josko Nanson mallistoista…

 83. Tarvitsisin fiksut pökät töihin eli Juttu-housut sopisivat kuin nenä päähän.

 84. Viistaskut, ehdottomasti! Ja sinisenä! Vannoutuneena mustien pillifarkkujen käyttäjänä haaveilen silti välillä sinisistä farkuista. Nyt taisi löytyä sopiva kompromissi.

 85. Ääh, en tiedä, kaikki näytti ainakin sun päällä älyttömän hyvältä. Vaikea valita! Ehkä tuttu neuletakki..

 86. Villis-mekko on kyllä kuin luotu rennoksi ja lämpimäksi duunimekoksi. Ihana, ja vastaa syksyn tarpeisiin!

 87. Kantti-housut on olleet luottohousuni puolisen vuotta. Käyttö (tosi tosi runsas) vaan näkyy jo, joten uusi pari olisi tarpeen :D

 88. Villis mekko, oih näyttää aivan ihanalta ja niin täydellinen syksyn vaate! Sopii työhön ja miks ei juhlaan.

 89. Tuttu neuletakki ❤️ Niin muhkean ja lämpimän näköinen. Syksyisin kaipaan värejä, iloisuutta ja rentoutta Tämä tuttu olisi täydellinen justiinsa paidan kanssa

 90. Justiina-paitapusero on ihanan monikäyttöinen. Ja siihen kaveriksi Tuttu-neuletakki. Olisipa ihana yhdistelmä!

 91. Tykkäsin kaikista, mutta valitsisin nyt Viistasku-farkut :) Tunnelmallisia kuvia taas, ihana syksy!

 92. Villis- tai nappi-tunika olisi tälle mekkomimmille huippuja arkeen. Ehkäpä tuon Villiksen nostan vielä jalustalle arvontaan!

 93. Lemppareita olisi useampikin, ribbipoolo, villismekko ja verkkokaupassa oleva sinikukallinen mekko nyt ainakin. Tämän postauksen suosikki on poolo, se on samaan aikaan tyylikäs ja hot!

 94. Tuttu-neuletakki ❤ Käytin kaksikymmentä vuotta äitini isälleni kutomaa villaneuletakkia lohtuvaatteenani. Viime talvena pentukoirani söi sen Tämä voisi olla korvaaja.

 95. Villis mekko, tai nappi-tunika! Tosi vaikea valinta! Lisäksi ottaisin bonuksena tuon nahkalätsän! ;)

 96. Villis- mekko näyttää niin kivalta. Lämpöö kroppaan tarvitaan, kesä meni jo…

 97. Rakastan Nanson vaatteita ja kaikki tämän postauksen asut ovat ihania! Näistä valitsisin kuitenkin Villis-mekon, koska mukava ja lämmin neulemekko puuttuu vaatekaapistani.

 98. Juttu- housut ehdottomasti. Olen vahingossa jäänyt koulutyttömäiseen lookiin kiinni jo liian pitkäksi aikaa. Olisi jo aika näyttää aikuiselta eikä teinityttäreni isosiskolta. Näissä olisin uskottavampi.

 99. Nappi -tunika. Klassisen tyylikäs tunika, joka on muutettavissa niin arkeen kuin juhlaankin sopivaksi!

 100. Tuttu-neuletakki. Lämmin ja pehmeä, mutta siisti neuletakki vain toimii omassa arjessani liki aina ja kaikkialla.

 101. Juttu-housut, ehdottomasti! Ihan täydellisen näköiset rentoon, mutta siistiin työympäristöön <3

 102. Koko esittelemäsi setti on niin ihanan ihana! Mutta tuon Nappi tunikan nostalgiset yksityiskohdat veivät voiton. Justiinsa -paitapusero lähti jo tilaukseen ;)

 103. Villis-mekko tai viistasku-pillifarkut!! aii, ihania. Pakko piipahtaa Nanson myymälässä…

 104. Tuttu-neuletakki koska 100% villa Myös valkoinen kauluspaita on vaatekaapin pelastaja!

 105. Villis-mekko ehdottomasti, koska rakastan neuleita ja villapaitoja ja neulemekko on vaan nerokkainta ja lempeintä syyspukeutumista <3

 106. Kauniita kuvia jälleen, asut näyttävät upeilta ylläsi! Vaatekaappini kaipaisi kipeästi monikäyttöistä, laadukasta neulemekkoa, joten Villis olisi valintani.

 107. Villis-mekko on mun lempparini, mutta viisi-tasku farkut kelpaisivat myös. Nyt vaan sormet ristiin ja toivomaan…

 108. Juttu-housut. Tyylikkään näköiset, monikäyttöiset ja ei-Nansomaiset. :D Tykkään tästä suunnasta, johon entinen työnantajani on menossa.

 109. Nappi-tunika. Käytän tuon tyyppisiä vaatteita paljon, mutta tuo olisi mahtava lisä vaatekaappiin <3

 110. Juttu-housut ehdottomasti! Omistan tällä hetkellä ainoastaan yhdet siistit mustat housut, joten näille on todella tarvetta. Ja aivan ihanat kuvat muuten! <3

 111. viistasku pillit olisivat nyt tarpeen. Ja kun näyttävät tosi hyviltä! Mutta monta muutakin ihanaa vaatetta on taas esillä.

 112. Selja-tunika vaikuttaa luottovaatteelle jonka voi pukea niin firman pikkujouluihin kuin sunnuntai-brunssille.

 113. Villis-mekko! Rakastan villamekkoja. Suomessa niitä ei voi koskaan olla liikaa! Tyylikäs ja mukava valinta ❤️

 114. Kaikki on niin ihania, vaikea valita yhtä. Ehdoton hankinta on kuitenkin Tuttu-neuletakki. Juuri sellaista vaatekaappini ja minä tarvitsemme selviäksemme syksystä.

 115. ah, ihania vaatteita ainakin sinun päälläsi. Kaikki 100% villaa olevat kiinnostaa nyt, ehkä Tuttu-takki eniten. Housut pitäisi päästä sovittamaan.

 116. Kuvissasi olevat suorat housut kuuluvat ehdottomasti minun kaappiin.Olen yllättynyt positiivisesti miten Nanso on uudistunut, kaikki vaatteet sopisivat minun rennonvirkamiesmäiseen-vaatevarastooni tekemättä siitä silti tätimäistä.

 117. Wau! Monta suosikkia löytyi: Juttu-housut, 5-tasku pillifarkut ja Rib-poolo nyt ainakin.

 118. Jutta-housut tai viistasku pillit, miksei neulemekko villis? Kiitos mahdollisuudesta voittaa.

 119. Juttu housut hyvännäköiset ja monikäyttöiset ne puuttuu kaapistani! Hyviä kuvia ja vinkkejä!

 120. Oi, täydellisen valkoisen t-paidan metsästys on edelleen käynnissä. Luulen, että tämä Nanson teeppari voisi olla se oikea <3

 121. Tuttu-neuletakki näyttää näissä kuvissa upealta. Hassua, että sama tuote on Nanson sivuilla hiukan oudon värinen. Toivottavasti sinun valokuvissasi väri on lähempänä oikeaa.

 122. Villis tai Tuttu! Kaikki kyllä ihania…
  Tosin jos työasuni poistuu ja pitää työpaikalla olla omissa vaateissa, niin ehkä siistit housut olisi tarpeen..

 123. Suosikki tällä kertaa on Villis-mekko. Niin täydellisen näköinen syksyisiin päiviin :)

 124. Tykkään tuon villatakin väristä hurjasti, toimii tosi hyvin valkoisen paidan kanssa. Eli se suosikkini.

  Ps. Ihana myös tuo look, jossa sulla on musta mekko, nilkkurit ja kaunein vaalea trenssi(mistä?) ehkä ikinä. Näytät tosi ihanalta tuossa kuvassa.

 125. Nätti kuin Nappi, niinhän se on! Todella veikeän pirteä tunika, josta tulee varmaan väkisinkin täpäkkä olo.

 126. Neulemekko on ihan huippu! Niin kätevä vaate, jota on helppo asustaa monilla eri tavoilla :)

  PS. Nää sun Nanso-asut on olleet ylipäänsä ihan mielettömän inspiroivia!

 127. Tuttu-neuletakki! Suomen syksyssä tällainen viluinen tyyppi kaipaa lämpimiä vaatekerroksia, ja Tuttu-neuleen ruskea väri on mielettömän kaunis!

 128. Mekkotyttönä (no okei, -tätinä) Villis-mekko taitaa löytää tiensä kaappiini syksyn koleita aamuja pehmentämään ❤️

 129. Tuttu-neuletakin ja Villis-mekon väliltä on kyllä aivan mahdoton valita. Molemmat ovat aivan mielettömiä! <3

 130. Nappi-tunika on kyllä kaunis ja käy moneen, oma valintani. Nämä kuvasi ovat kauniita ja moni vaatekappale houkuttaa näiden perusteella enemmän, mitä vain verkkokauppaa selatessa.

 131. Voisiko vaan valita nuo kaikki kuvissa olevat? No Tuttu-neuletakki, ihana malli ja erityisesti kaunis väri<3

 132. Ovatko noi juttu-housut sun mielestä pientä vai normaalia mitoitusta? Hassu kun bongasin ne just Nanson ikkunasta ennen tätä sun postausta (yöllä tietenkin, niin ei pystyny sovittaa). Mut nyt voisin ehkä tilata, koko vaan hieman mietityttää.

 133. Juttu-housut näyttävät juuri niiltä etsimiltäni mustilta “siisteiltä” ja ajattomilta suorilta housuilta. Lisäksi Selja-tunika näytti lämpimältä tulevaan syksyyn ja talveen.

 134. Tuttu- neuletakki on suosikkini, vaikkakin melkein kaikki Nanson vaatteet ovat alkaneet kiinnostaa

 135. Tuo poolopaita kyllä kiinnostaisi. Hankinpa muuten juuri jonkin aikaa sitten Nanson housut, jotka vilahtivat blogissasi. Täytyyhän niihin sitten saada sopiva paitakin. :)

 136. Vinkkiesi perusteella kaappiini on jo löytänyt tiensä viistaskut ja Tasku t-paidat. Meitsistä on tullut ihan Nansolainen! Laitoin heille jo viestiäkin ja toivoin Taskua v-aukolla tulevaisuudessa.

  Mutta näistä ehdottomasti tuo Tuttu -villatakki kuuluisi kaappiini!
  Sitä olen jo tässä muutaman kerran käynyt verkkosivuilla kurkkimassa… :)

 137. Uudet mustat housut olis hakusessa syksyyn, kesällä kuljin vajaamittaisissa, vähän fiftarihenkisissä. Ehkä Juttu-housut voisivat korvata niiden jättämän aukon kylmempien ilmojen saapuessa!

 138. Jesh! Käynytkin jo pariin otteeseen kurkkimassa olisiko tällaista Nanso-postausta luvassa. Kesän vastaavat oli niiiin huikeita.
  Villis tahi Tuttu. Kumpijompi.

 139. Joko farkut tai kapeat mustat housut kiinnostavat! Sen jälkeen kun edelliset Levikset kirjaimellisesti repesivät, on housuosastolla ollut siisteistä työhousuista puutetta.

 140. Juttu-housut kyllä tulisi tarpeeseen. Siistit, edustavat ja varmaan ihan mukavatkin kun on Nansoa. Laittaisin varmaan päälle valmistumisen jälkeisiin työhaastatteluihin :)

 141. Villis- mekkoa olisi kiva kokeilla kun omistan tällä hetkellä vain yhden nahkahameen ja hiihdän aina pillifarkuissa :).

 142. Ostin itse asiassa tuon Villis-mekon eilen ja nyt se ylläni kirjoittelen tätä, ihanin juttu pitkään aikaan…mutta josko onnetar suosisi, kävisin nappaamassa nuo Viistasku-farkut, näyttävät hyviltä nekin. Nanso on kyllä suosikkipaikka nykyään!

 143. Juttu-housut ovat suosikkini, olen metsästänyt tuollaisia mustia, napakoita, kapeita, monikäyttöisiä housuja

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.