Paras kaverini pakkasella

2014-12-30-stellaharasek-wintergear-01

Shearling coat – Acne Studios from Gaudete

Kyllä vanhetessa viisastuu! Ostin viime talvena kelsitakin ja maksoin siitä enemmän kuin olisin ikinä kuvitellut yhdestäkään vaatekappaleesta maksavani. Se on osoittautunut joka penninsä arvoiseksi. Sen lisäksi, että takki on ensimmäinen, joka pitää minut tarpeeksi lämpimänä, kovissa pakkasissa on nyt yksi asia, jota rakastan.

Photo by Mikko Rasila

6 thoughts on “Paras kaverini pakkasella

  1. 2 toivetta: 1. tuosta takista pitäisi saada kuvia niin, että näkyisi ihan kokonaan ja joka kulmasta! 2. jokaisessa postauksessa pitäisi olla koira. Oma tai lainattu. Tekokarvainen käy.

    Ja 1 vinkki: samassa ajassa kun keität veden tuohon pikakahviin voi muuten keittää oikean pannukahvin (!!! Siis ihan semmonen mummon kahvipannu, ei mikään keitin, siinä vesi vaan kertaalleen keitetään niin että kahvi kuohahtaa ja vot. Laskeutumista voi odottaa niin pitkään kuin malttaa) tai veden pressopannuun ja tehdä kahvin siinä. Ei kyllä perkolaattorikaan vielä 5 minuttia enempää. Makuelämys noussee 5 (10) potenssiin. Muuten tuo Clipper vinkki otetaan käyttöön täälläkin hätätilanteita varten.

    Sekä kiitos: blogisi on ihana ja kaunis. Luen sitä säännöllisesti. Varsinkin ne postaukset, joissa on jotain pehmoista, pörröistä tai karvaista. Call me crazy.

  2. Heippa ja mukavaa alkanutta vuotta! Joskus syksyllä suunnittelit hiuspostauksen tekemistä. Sellaisen missä kerrot miten laitat tukkasi jne. kyselisinkin, josko ehtisit sellaisen jossain vaiheessa väsäämään – olisi huippua :)

  3. Se on kyllä ihan laittoman komiakin vielä! Inhoan sitä, kun pakkasilla pitää pukeutua, kuin michelin ukkeli, että pärjää.. Tuo on yksi niistä harvoista talvitakeista joka oikeasti näyttääkin hyvältä.. Tietää mihin panostaa ens talvena..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.