Suunnilleen sinnepäin

Asiat, jotka minun piti tehdä tänään: kolme tarjousta ja yksi raportti, joulukuun kirjanpito, vanhan tietokoneen tyhjennys ja kolmen kuvasetin läpikäynti ja käsittely. Piti myös maksaa laskut, pestä pyykkiä tulevaa matkaa varten ja tarkistaa olenko esimerkiksi muistanut tyhjentää laukun edellisen reissun jäljiltä. Luultavasti en.

2017-01-07-stellaharasek-lazysaturday-12017-01-07-stellaharasek-lazysaturday-22017-01-07-stellaharasek-lazysaturday-3

Asiat, jotka olen sen sijaan tehnyt tänään: silitellyt Filippa K:lta saadun musteensinisen samettimekon pehmeää pintaa (ja mahdollisesti myös liihottanut samettipäissäni ympäri asuntoa), selaillut kirjoja, testaillut hiustuotteita ja puolilaiskasti pohtinut suuria sisustuskysymyksiä, kuten esimerkiksi sitä pitäisikö vierashuoneen sängyn olla sittenkin ikkunan alla. Vierashuoneemmehan on oikeasti varasto, jossa säilytämme sekalaista kokoelmaa kuvausrekvisiittaa, rikkinäisiä imureita ja fillareita, mutta vierashuone on minusta jotenkin kivempi ilmaisu.

2017-01-07-stellaharasek-lazysaturday-42017-01-07-stellaharasek-lazysaturday-5

Sain sentään jotain nimellisesti järkevääkin aikaan tänään, tein nimittäin vierashuoneessa majailevasta vanhasta kirjoituspöydästä itselleni kampauspöydän. Sijainti ikkunan äärellä takaa luonnonvalon – tai ehkä tähän aikaan vuodesta on turvallisempaa sanoa, että on olemassa teoreettinen mahdollisuus, että pöytään saattaa osua aavistus luonnonvaloa. Voisi myös sanoa, että nyt on kampauspöydän myötä olemassa teoreettinen mahdollisuus, että ripsiväri osuu jatkossa aamuhämärässäkin ripsiin eikä poskiin, luomiin, otsaan ja siihen valkoiseen pellavapaitaan, jonka juuri poimin kuivausnarulta. Onpa hyvä, että tuli näinkin tärkeä asia nyt hoidettua sen kirjanpidon sijaan. No mutta, vielä huomenna ehtii toimittaa kaikenlaista ennen kuin lentokoneen nokka kääntyy maanantaiaamuna kohti Afrikkaa.

2017-01-07-stellaharasek-lazysaturday-62017-01-07-stellaharasek-lazysaturday-7

Otin uuden vuoden vastaan samppanjan sävyissä kimaltavin kynsin. Tiedän, että ruudun toisella puolen on parikin kaltaistani glitterharakkaa, joten teille tiedoksi, että kynsivelhoni Jenni lupasi kivet, kimallukset ja muut koristeet kaupan päälle tammikuun loppuun asti, kun kestolakkausta varatessa (puhelimitse tai verkkoajanvarauksesta Peilin sivuilta) mainitsee meikäläisen. Vaihtoehtoja piisaa, kannattaa mennä katsomaan – ja varautua siihen, että niiden väliltä on mahdotonta tehdä valintaa. Viime kerralla Jenni päätti puolestani, onneksi hänellä on hyvä maku.

2017-01-07-stellaharasek-lazysaturday-82017-01-07-stellaharasek-lazysaturday-9

Nyt tietokone kiinni, olemme menossa ystävän syntymäpäiville ja vielä pitää päättää mitä puen. Onkohan peitto validi vaihtoehto? Jos pukee sen alle paljetteja ja sutii silmiin säihkettä? Juno-koira jää nukkumaan kylään tulleen siskonsa kanssa, se on aivan uupunut kaikesta talviretkeilystä. Lue: viiden korttelin matkasta Tehtaankadun päähän. Takaisin hänet kannettiin, koska nakkiprinsessamme kuninkaalliset tassut jäätyivät. Lokoisaa lauantaita, pysytään lämpiminä!

2017-01-07-stellaharasek-lazysaturday-102017-01-07-stellaharasek-lazysaturday-11PHOTOS BY STELLA HARASEK & JARNO JUSSILA

24 thoughts on “Suunnilleen sinnepäin

  • Heippa, se oli osa vintagepuodin somistusta, sain myyjän ylipuhuttua myymään sen kun liike lopetti!

 1. Hei! Onhan rakkaasi yläselän luomet tarkistettu lääkärissä? Olette aivan ihanan sopivalta vaikuttava rakastunut pari!

  • Hei, todo-listalla on, kiitos muistutuksesta – ja kauniista sanoistasi xxx

   • Hyvä, mutta laittaisin asian kyllä sinne listan ykköstilalle varmuuden vuoksi!

    • On ne luomet kerran lääkärille vilautettu, mutta hän ei ollut kovin kiinnostunut aiheesta, käski tulla takaisin jos kasvavat tai muuttavat muotoaan. Osaatko suositella paikkaa, jossa ne voisi poistattaa johonkin järjelliseen hintaan ihan varmuuden vuoksi?

     • Hei Stella! Hyvä, että luomet on tsekattu joskus aiemmin. Kuvasta on hiukan vaikea sanoa, kun et ole kuvannut vaan niitä:))), mutta ovat omaan silmään sen näköisiä, että niitä kannattaa seurata. Ja kun teitä on kaksi valokuvaajaa, niin suosittelen kuvaamaan luomet vaikka mappi ööhön ja seuraamaan niitä ainakin muutosten varalta. Itse menisin näyttämään niitä ihan terveyskeskukseen, jossa niitä voidaan tarvittaessa poistaa. Yksityisellä yksi luomi voi maksaa 500€ kpl. Terveyskeskyslääkärit osaavat hyvin arvioida luomia ja tarvittaessa ottaa näytteet ja poistaa niitä!

     • Moikka, kiitos kun vastasit. Juu, ollaan me niistä kuvia räpsitty, eli oikealla polulla ollaan!

   • Minun miehelläni on selässä ihan samanlaisia luomia, ovat pysyneet samanlaisina koko hänen elämänsä (37 vee) ajan. Kannattaahan noista luomista ns. olla tietoinen, mutta ei niistä mitään numeroa tarvitse tehdä. Jos alkavat muuttaa muotoaan tai suurentumaan, tai jos ovat hankaukselle alttiissa paikassa niin kannattaa suunnata lekuriin. Nämä neuvot olen itse saanut lääkäriltä asiaa kysyessäni.

 2. Mikä Tiipii tuolla nurkassa lymyilee =)
  Henkevä kampauspöytä ja mummolan mieleen tuova harmaa villapeite.
  Onko oikeasti vanhaa tuotantoa?
  Mitämitä Afrikassa?
  Vain Kairossa olen siellä käynyt, sitäkin unohtumattomampi matka!

  • Nurkassa lymyilevä tiipii on MÄYKKY HUT eli Juno-koiran oma majapaikka! Villapeite on oikeasti vanha, samoin puupöytä. Afrikassa miniLOMA! Ja uskon kyllä, Kairo kiinnostaa myös xx

 3. “nakkiprinsessamme kuninkaalliset tassut jäätyivät” :D :D :D
  voi toista. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.