Mustaa valkoisella (eli uudet lempimukit)

Sunnuntaisin ilot ovat simppelit – kuten poikaystävän keittämä kahvi uusista lempikupeista. Ostin Atso-Kasper Costianderin käsinvaletut kupit Taideteollisen korkeakoulun joulumyyjäisistä. Kaksikolle oli astiakaapissa paikka valmiina, sopivasti siinä kädenkorkeudella.

2015-01-04-stellaharasek-instantcoffee-1

Ihastuin mustalla maalilla roiskittuun mattapintaan: karheista kuvioista tulee melkein mieleen luontomaisema. Kiireettöminä kahvihetkinä niitä voi toki käyttää mustetahratesteinäkin. Käsinmaalatut mukit olivat kaikki erilaisia, valitsin niistä kaksi kauneinta.

2015-01-04-stellaharasek-instantcoffee-2

Tänään mutteripannu pistettiin töihin, mutta arkisin juon useimmiten pikakahvia. Kun kahvihammasta kolottaa, on useimmiten akuutti kiire tai akuutti laiskotus – ja pakko myöntää, pidän myös sen mausta! Toki se maistuu täysin erilaiselta kuin oikea kahvi, ei niitä kannata verrata. Suosikkini on Clipperin luomukahvi, löysin sen lähikaupan hyllyltä enkä ole ostanut sen jälkeen muuta. Super special, kelpaa minulle.

2015-01-04-stellaharasek-instantcoffee-3

Höyryäviä kahvihetkiä alkavaan viikkoonne!

24 thoughts on “Mustaa valkoisella (eli uudet lempimukit)

 1. Moi, vau kiitos maininnasta ja myönteisestä palautteesta! Upeita kuvia! Mun töitä löytää nyt facebookista – tervetuloa tykkäämään / tilaamaan :)

  t.Atso

 2. Mekin juomme arkisin pikakahvia ja vapaa-päivinä käytän mutteripannua. Minäkin luulin, että ollaan ainoita, jotka juo pikakahvia.

 3. Kirjoitit taannoin postauksessa Agenda alkaneelle vuodelle erinäisistä asioista, joita olet päättänyt tänä vuonna toteuttaa. Itselläni vuosi lähti käyntiin tipattomalla tammikuulla ja minun tapauksessani se tarkoittaa ehdotonta kieltäytymistä tylsistä blogeista. Eli ei tipan tippaa blogeja, joiden lukeminen nostattaa pintaan eriasteisia negatiivisia tunteita. Tämän puhdistuksen jälkeen jäi jäljelle tasan yksi blogi. Tämä.
  Vapauttavaa :)

  • Sama täällä. Seuraamieni blogien lista senkun kutistuu. Ja niitäkin luen tarkalla seulalla, esim. en mitään yhteistyöpostauksia tai muuta turhaa mainontaa.

 4. Itse suosin kahveissa tällä hetkellä Löfbergin tummia kahveja (eivät närästä ainakaan itselläni, tosin 6kupin kanssa vaan 4 mitallista!) tai briteistä tuliaisena kaappiin tulee Taylorsin kahveja. Kahvilassa tykkään juoda cafe paskaa (italia). :D Clipperin pikakahveja suosisin vaan jossain sijaisduunipaikassa. :) Kaappi oli muuten vallan tunnistettavissa nim. moko-fani. :)

  Hei stella auta mua! Muistaakseni joskus olet värjäyttänyt popojasi! Teitkö tämän suutarilla (suutarin nimi sit kiitos!!) vai ihan itse omin kätösesi?

 5. Clipperin pikakahvia on meilläkin juotu jo vuosia – se on paljon suodatinkahvia parempaa ja syntyy käden käänteessä! Eikä tarvitse pestä pannuja tai tuhlata työpöytätilaa keittimen säilyttämiseen. Pelkkiä hyviä puolia :-)

 6. Hei jee mä luulin olevani ainoa joka pikakahvista pitää. Sitä on vaikea myöntää julkisesti, suomalaiset juhlamokkakaverit pitää ihan outona. Ulkomailla asuessani opin tykkäämään, kun siel oli ihan normaalia juoda Nescafeeta, ei kellään mitään keittimiä ollut. Täytyypä kokeilla Clipperiä! :)

  • Meitä on siis ainakin kaksi! Tai siis kolme, sillä poikaystävä juo pikakahvia ihan mielellään myös. Melkein klaani!

   • annoin itse avioerossa moccamasterini miehelle mukaan ja siitä lähtien olen elänyt clipperillä :). ihan parasta kahvia. ever.

   • Täällä ilmoittautuu klaaniin yksi lisää. Clipperin pikakahvi on niin hyvää. Se ei ole vaan “hätävarakahvi” vaan sitä voi oikeasti nauttia. Bulletproof kahvi Clipperin kahvista on loistavaa, njam!

 7. Oooh, ihania mukeja! Harmi vaan, kun en asu Helsingissä tai sen lähellä…. :( näitä mukeja ei varmaan saa netistä ostettua mistään?

  • En googlaamalla ainakaan löytänyt niistä mitään tietoa, taitaa olla suoraan tekijältä tiedusteltava. Voin kyllä kysäistä, löysin hoito-ohjelapun jossa oli sähköpostiosoite!

   • Olisi kiva, jos saisit asian selville. Nuo mukit ovat nimittäin niin ihania, pakko saada omaan hyllyyn. :)

    • Hei minäpä heitän suunnittelijalle sähköpostin, ehkä saamme asiaan selvyyden!

     • mahtavaa, mua alkoi myös kiinnostaa ko. mukit eikä googlaamalla löytynyt mitään infoa niistä..

  • Juuri tänään ilmestyi Atso-Kasper Costianderille facebook-sivut. Sieltä voi varmaan kysellä mukeja!

 8. Todella kauniit mukit! Itse juon kahvin aina lattena joten nuo kupit taitavat olla siihen tarkoitukseen liian pienet – mutta kauniit olisivat kyllä hyllyssä.

  • Latte ei noihin mukeihin kyllä mahdu, totta. Ajattelin kyllä käyttää mukeja muihinkin tarkoituksiin: niihin voi laittaa kastikkeita ja mausteita, jälkiruokaa, muita juomia, oikeastaan mitä vaan.

 9. Ai että, mäkin ihastelin noita mukeja myyjäisissä mutta en sitten raaskinut ostaa kun mukeja ja laseja löytyy jo niin paljon.. Vaan ovat ne kyllä kauniit.

  • On! Meillä lähti just ikivanhat ja kuluneet kupit kiertoon, joten tilaa oli ja nuo kaunokaiset osuivat sopivasti eteen.

  • Hei Jonna, vanha intialainen kaappi on hankittu Mokosta! Sieltä kannattaa käydä kyselemässä, jos kiinnostaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.