YOU LITTLE STAR

GODDAMN! Lempikorun ketju katkesi viidennen kerran. Alakerran koruseppä ilmoitti, ettei tarvitse kuudennella kerralla enää kiikuttaa korjattavaksi. Tälläkin kertaa tähti tipahti onneksi syliini eikä kadulle, josta en ikinä olisi löytänyt sitä. Taitaa olla aika vaihtaa kestävämpään ketjuun. Pysy luonani pikkutähti!

2014-02-stellaharasek-youlittlestar-lindatoye

My little silver star is trying to run away from me.

STINA NORDENSTAM – LITTLE STAR

14 thoughts on “YOU LITTLE STAR

 1. Häh, itselläni on samanlaisessa ketjussa hopeinen koru jossa “voimaa tuovia” renkaita. En tiedä merkkiä kun oli lahja, mutta stocmannilta näitä ainakin saa. On kestänyt jo vuosia katkeamatta ja ihan joka päivä koko ajan tämä on kaulassa.
  Haeppas uusi ketju tilalle :)

 2. Olen seurannut blogiasi vasta vähän aikaa mutta pidän kovasti kuvistasi ja tavastasi kirjoittaa. Tähtikorusta ja nimestäsi tuli mieleeni elokuva nimeltä “Kun sattuma kuljettaa” (Entropy) jonka näin vuosia sitten, ja repliikki:
  “There are three truths in life: you are born, you will die, and things change. OK, maybe one more: everyone has their stella, and when they do, no one else can even compare.”
  Oletko mahdollisesti nähnyt kyseisen elokuvan?

  • Kiitos kommentista ja anteeksi vastauksen viive! Onpa kaunis sitaatti. En ole nähnyt elokuvaa, pitää ottaa asiaksi etsiä se käsiini.

 3. Hei mistäpäs tuollaisen korun voisi napata? Ihana! Tosin kurja kuulla tuon ketjun kohtalon :/

  • Kyseessä on Gaudetesta hankittu Linda Toyen koru. Rakas lempikoru, mutta ketju on harmillisen hentonen!

 4. nyt kun muistan ja ehdin, kiitän. tää sun blogi on niin sisältörikas, osaat tehdä pienistäkin asioista kauniita ja varmaan arvaat mikä on kaikkein parasta? no tietty noi karvaiset suloiset mäyrikset <3!

 5. Mulla on samanlaista palloketjua Calvin Kleinin vanhoja koruja, ja ne vaan katkee kerta toisensa jälkeen eikä ilahduta etenkään teräksisenä koruseppiä.. Harmittaa, kun näyttää kivalta, ja etenkin myös maksoi maltaita, mutta käytettävyys on nolla :/

  • Ymmärrän harmituksen. Hankin uuden ketjun katkeilevan tilalle alakerran kultasepältä, maksoi nelisenkymppiä eikä ole katkennut kertaakaan – suosittelen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.