Tervetuloa, uusi viikko

Hyvää huomenta! Tähän on tultu: meillä keitetään aamuisin kananmunia, puristetaan vihanneksista terveellisen makuista vihreää mehua ja yritetään osua siihen maagiseen viiden minuutin aikaikkunaan, kun avokado ei ole enää raaka eikä vielä tummunut piloille. Tätä kansalaistaitoa ei koulussa opetettu.

2015-01-19-stellaharasek-breakfast-12015-01-19-stellaharasek-breakfast-22015-01-19-stellaharasek-breakfast-32015-01-19-stellaharasek-breakfast-4

Tärkeinä kulhossaan tönöttävät sitrushedelmät ovat aamun hämärässä niin kirkkaita, että silmiin sattuu. Vähemmästäkin herää.

21 thoughts on “Tervetuloa, uusi viikko

 1. Kaksi sanaa: syöntikypsät avokadot. Ovat toki kalliimpia kuin ne verkkopusseissa myytävät, mutta eipähän tarvi odotella sitä 5 minuutin aikaikkunaa. ;) Toki niistäkin täytyy käsikopelolla oppia tunnistamaan ne täydellisimmät yksilöt, mutta se on helppoa sitten, kun sen osaa.

  • Syöntikypsät avokadot ovat HUIJAUS! Anteeksi tunteenpalo ja jumalaton vastauksen viive, mutta oli sanottava.

 2. Mä opin vasta hiljattain, että raaka avokado kypsyy reilun kymmenen sekunnin mikrotuksella täydelliseksi! Ihan neroutta ja juuri suunnittelin heivaavani mikron mäkeen rumana turhakkeena.

 3. Mitä tervehenkisyyttä, täytyy hengittää ohikulkevan tupakoitsijan savut sisään ettei boheemiuskottavuus kärsi! :—-D

  • HAHA! Enpä tiedä siitä boheemiuskottavuudesta. Taloudessa treenataan ja syödään selleriä, voiko sitä enää tupakansavulla pelastaa?

 4. Mä vannon blenderin nimeen. Tosin teen sillä sörsseleitä hedelmistä ja marjoista, en vihanneksista, johon blenderi ei pystykään. Kuitua tulee paremmin mielestäni näin. Ihana sitruunakuva!

  • Joo, blenderi toki puolustaa paikkaansa kuituja ajatellen. Meiltä löytyy molemmat, mutta mehuja on tullut viime aikoina tehtyä kyllä paljon enemmän. Mulla on kiihkeä suhde mehupuristimeeni.

 5. ORTOREKSIA FTW!

  mehulingot kannattaa jättää sikseen ja sijoittaa mehupuristimeen vai onko -prässi sitten se oikea sana? esim just tuo mainittu juicepresso on huikea.

 6. Laiton tänään tuoretta inkivääriä aamusmoothieen ja tuntui kuin olisi vetäny jotain vahvempaakin kun veri alkoi kohista korvissa ja ihan kuin väritkin olisi kirkastuneet vähä ;) Voimii!

 7. Ihania kuvia taas sinulla. Haaveilen itsekkin mehulingosta ja tuoreesta mehusta. Millainen mehulinko on hyvä? Haluaisin tehdä mm. Sandrossa brunssilla tarjoiltua punajuuri-lime-inkiväärimehua.

  Jos avokadosta irrottaa sen pään ja jos alta paljastuu kuoren väristä niin avokado on vielä raaka ja jos vaalean vihertävää niin avokado on kypsä.

  Mukavaa viikkoa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.