Perusunivormu

Pukeudun vuodesta toiseen perusunivormuihin, joihin en vaan kyllästy – jollain levollisella tavalla niissä vaan tuntee olevansa oma itsensä. Yksi niistä on nahkahame yhdistettynä buutseihin ja harmaaseen t-paitaan tai pitkähihaiseen. Niissä ei koskaan ole yli- tai alipukeutunut olo, tai väärissä vaatteissa väärässä paikassa. Kai siinä on jotain lempivaatteiden selittämätöntä taikaa.

2016-09-08-stellaharasek-downtown-1B2016-09-08-stellaharasek-downtown-2

Taas nuo samat kirotut kengät, te ajattelette. Kyllä! Secondhand-putiikista hankitut buutsit ovat olleet kyllä yhdet kesän lempikengät. Uskallan ennustaa, että niistä tulee myös alkavan syksyn suosikit. Ne tekevät juuri sen mitä lempikenkien pitääkin, taikovat arkisestakin asusta omannäköisen.

2016-09-08-stellaharasek-downtown-32016-09-08-stellaharasek-downtown-4

Styleinin ohkainen takki on osoittautunut täydelliseksi näihin päiviin, kun ei ole varsinaisesti enää kesä, mutta ei tunnu vielä syksyltäkään. Pitkän helman avulla tarkenee viilenevissä säissä vielä paljain säärin. En ole varma kuinka paljon se nyt todellisuudessa suojaa, mutta ainakin henkisesti lämmittävä vaikutus sillä on ja sehän riittää.

2016-09-08-stellaharasek-downtown-52016-09-08-stellaharasek-downtown-6

TAKKI* STYLEIN
UNO PIU UNON MOKKALAUKKU* DOTS
HARMAA MIESTENPAITA* MINIMUM
NAHKAHAME SANNA HOPIAVUORI
AURINKOLASIT RAY-BAN
BUUTSIT SECONDHAND
*SAATU

PHOTOS BY JARNO JUSSILA

8 thoughts on “Perusunivormu

  1. Univormut, pakko rakastaa! Olen karsinut oman garderobini superminimaaliseksi, ja lähes mitkä tahansa sen osaset yhdistämällä saa kokoon toimivan, simppelin ja siistin univormun. Raakkasin vaatteistoni pari vuotta takaperin niin rankalla kädellä, että jäljelle jäi vain murto-osa aiemmasta. Olen huomannut, että huomattavasti pienemmällä määrällä vaatteita on myös huomattavasti helpompi pukeutua. Lähes kaikki vaatteeni ovat nykyään laadukkaita, puuvillaa/pellavaa/merinovillaa ja tosiaan niin simppeleitä, että voisin luultavasti pukeutua vaikka pilkkopimeässä ja saada silti aikaan toimivan kokonaisuuden. :•D

    • Haha, just hyvä! Tuota pilkkopimeässä pukeutumisen taitoa tarvitaan taas kohta kun talvi tulee. Uuh.

    • Mitkä vaatteet vedät niskaan kun olet kovassa kiireessä? Jos siitä lähtisi kehittelemään jonkun aina toimivan asun, jota voi varioida tilanteen mukaan?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.