Kolme asiaa

Ooh! Saimme Vihreästä talosta omenalähetyksen. Tekisinkö mehun? Vai piirakan? MOLEMMAT? En osaa päättää. Auttakaa. Ovat kuulemma kirpakoita, ihan sellaisenaan ei siis kannata pistellä poskeensa. Saimme myös pottuja, ne katosivat jo parempiin suihin paistetun kalan ja varhaiskaalisalaatin kaverina. Kaupunkilaiselle on luksusta saada lautaselleen jotain itse kasvatettua (olkoonkin siis, että ystävän kasvattama). Parvekeviljelijäksi minusta ei ole, pitäisiköhän alkaa tilata luomuvihanneksia ja -hedelmiä joltain lähitilalta?

2016-09-07-stellaharasek-kolmeasiaa-1

Pikaresepti onneen on pedata sänkyyn puhtaat lakanat ja tuulettaa koko koti. Eukalyptus ikkunalaudalla on plussaa, ei välttämätön. Haaveilen vapaaillasta kun saisin vaan lojua sängyssä ja lukea. Sunnuntaina viimeistään, siihen asti on kalenteri tuupattu täyteen.

2016-09-07-stellaharasek-kolmeasiaa-2

Kotiin on vihdoin löytynyt kauniita vintagemattoja! Ja kyllä, useampi kuin yksi. Palaan asiaan, mutta en malta olla vilauttamatta kulmaa. Kas noin – on se vaan nätti. Ilmeisesti myös aika mukava selän alla, päätellen siitä että eräs viettää merkittävän osan ajastaan tällä matolla ketarat kohti kattoa. Ei, se ei ole Jarno.

2016-09-07-stellaharasek-kolmeasiaa-3

Oho, olikin neljä asiaa. Ulkona on nimittäin aivan täydellinen sää – intiaanikesä, sinäkö se olet?! Tekee mieli raivata loppuviikko tyhjäksi töistä ja karata salalomalle Pihlajasaaren eteläisimmälle kalliolle. Kyllä niitä kirjoja voi sielläkin lukea. Tuota villapaitaa en pakkaa mukaan, siellähän on ihan bikinikeli. Vielä ehtii tiputtaa talviturkin!

2016-09-07-stellaharasek-kolmeasiaa-4PHOTOS BY STELLA HARASEK & JARNO JUSSILA

14 thoughts on “Kolme asiaa

 1. Mikä vain noista ehdotuksista on hyvä, minä tekisin uuniomenoita ja vaniljajäätelöä päälle, nam.

 2. Haha!!
  Mää tiesin, että lämpö jäi kylmän alle, ja tuli nyt vain esiin ♡!
  Tiesitkö että aina jos 2, kaksi tilaa universumilta jtn, ns samaa, toteutus on tuplasti toimivampi ;)))
  Ps. Miten teidän Oliivioliviat jaksaa??
  Ihanaa löhöilyä nyt viikonlopuksi teille ☆☆☆

 3. Makaan sohvalla viltin alla sairaana. Sinun kuvat ja teksti toivat hymyn kasvoille, kiitos <3

 4. Mä tein just uunissa omehilloa/sosetta. Heleppoa kuin heinänteko.. tai siis oikeesti varmasti jopa helpompaa =D Uuniin vaan ja sit kaikki sokerinjämät mitä kaapista löytyy ja maustaa miten tykkää (oli myös Pattison kurpitsan jämät kaapissa((en ole häntä aikaisemmin tavannut ja oli kyllä oikein mukava kaveri)) niin laitoin ne samaan soppaan). Laitoin sit pikkasen liikaa kanelia ja tuli vähän tunkkaista omaan makuun mut the boyfriend diggaili =D

 5. Ehdottomasti omenakaurapaistosta! Ja kirpsakoista omenista tulee ihania kuivattuna!

  • Täältä myös ääni noille molemille! Kaura-omenapaistoksen kaveriksi sopii hyvin aitovaniljalla, kanelilla ja inkiväärillä maustettu kerma. Mä olen kuivannut omenoita anopin kasvikuivurilla, mutta onnistuu myös ihan tava uunissa, 50 asteessa useampi tunti niin ihanan rapsakoita tulee. Muistaa vain tehdä siivuista tarpeeksi ohuita. ♡

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.