Laiskan lempitavaroita

Makuuhuoneen hyllyihin on levittäytynyt suloinen sekamelska koruja, kosmetiikkaa, kenkiä ja kirjoja. Jalo ajatus on ollut, että ne löytävät paikkansa ennen pitkää – kengät menevät johonkin kengille osoitettuun paikkaan, kosmetiikka kylpyhuoneeseen ja niin edelleen – ja hyllyyn jäävät vain kirjat. Olenkin alkanut puolivahingossa tykätä tuosta sotkusta – koostuuhan se kaikista lempiesineistäni – ja tottua siihen, että kaikki tarpeelliset tavarat löytyvät käden ulottuvilta. Kaaoksessa piilee kauneutta? Tai sitten olen vaan laiska.

2015-06-29-stellaharasek-beautifulmess-12015-06-29-stellaharasek-beautifulmess-22015-06-29-stellaharasek-beautifulmess-32015-06-29-stellaharasek-beautifulmess-42015-06-29-stellaharasek-beautifulmess-52015-06-29-stellaharasek-beautifulmess-62015-06-29-stellaharasek-beautifulmess-82015-06-29-stellaharasek-beautifulmess-7

24 thoughts on “Laiskan lempitavaroita

 1. Tuo Apothecaryn tuoksu rupesi kiinnostelemaan, mistä se on? Tykkään itse sellaisista kevyistä, luonnollisista tuoksuista, ja hedelmätuoksut ovat yleensä myös ihania. Lisäksi tuossa on tosi kaunis, simppeli pullo.

  • Moikka Sanna, tuoksu on Urban Storysta Katariinankadulta. Tuoksuvalikoima on laaja, kannattaa käydä nuuhkimassa! Ellen väärin muista, omankin cocktailin saa sekoitella, jos haluaa.

  • Moro, mulla on Nikonin kalusto käytössä, tällä hetkellä runkona D600 ja linssinä useimmiten kiinteä 50-millinen. Kiitos, kiva kuulla että tykkäät!

 2. Ai vitsit miten nättejä purkkeja! Ihan samaa onko ne järjestyksessä vai ei; hyvältä näyttää. Tästä lähtien ostan purkkeja pakkausten perusteella :D

  • HAHA! Sisällönkin pitää olla kohdallaan, mutta myönnän, valitsen useimmiten kauniita pakkauksia ja puteleita.

 3. Mitääh! Ei mun lojuvat ja ajelehtivat tavarat muodosta tuollaisia asetelmia! Ne näyttää oikeasti laiskan sotkulta. En tiennyt, että visualisti tekee senkin kauniisti. Huoh. Senkin ihana tyyliblogisti!

  • HAHA! Luulen, että salaisuus on siinä, ettei hanki kotiinsa kuin kauniita tavaroita. Silloin ne näyttävät hyvältä sekasotkussakin. Tämäkin laiskan valinta.

  • Sain sen kämppäkaverilta, onneksi! Olin kyylännyt sitä sen yöpöydällä vaikka kuinka kauan.

  • Hei huippua kun tykkäsit, minäkin! Joskus sattumanvaraiset yksityiskohdat kiehtovat silmää.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.