Blackberry Belle

Kirjoitin, että kesän lempimekon kisaa käydään jo. Tässä ensimmäinen ehdokas, ehkä ymmärrätte mitä tarkoitan. On keveys, huolettomuus ja pitkät, huojuvat palmut. Tykkään väreistä, myös siitä että ne ovat maalaukselliset, vähän kuin mustavalkoinen valokuva, joka olisi väritetty vesiväreillä laveeraten. Toinen lempiyksityiskohta: lapaluiden kohdalla risteävät ohuet olkaimet. Kolmas ja tärkein asia: mekko saa Twilight Singersin soimaan koko ajan päässä, koska palmuprintti muistuttaa minua Blackberry Bellen kannesta. She said – You wanna go for a ride? I got thirteen hours to burn, and i’m gonna stay up all night.

2015-06-27-stellaharasek-mosmosh-12015-06-27-stellaharasek-mosmosh-22015-06-27-stellaharasek-mosmosh-3


MOS MOSHIN MEKKO SAATU DOTSISTA
ATP ATELIERIN SANDAALIT URBAN A:STA
HOPEINEN RANNEKORU VINTAGE
VILLAHUIVI SAATU TIKAUSTA

 

TWILIGHT SINGERS – TEENAGE WRISTBAND

12 thoughts on “Blackberry Belle

  1. Piti kerrankin tulla kommentoimaan näin kiitoksen merkeissä. Istun synnytysosastolla vauva ja kotiinlähtökassi pakattuna, jännittää pirusti. Millainen maailma ulkona on, pääsenkö enää ikinä mihinkään kiinni kun kaikki on muuttunut.

    Juuri tällaisina hetkinä Rakastan blogiasi tällaisena pikku pakopaikkana. Kepoisia juttuja, kauniita juttuja. Kovin helpostilähestyttäviä vaikka välillä olisinkin juttujen teemoista kovin kaukana. KIITTi jutuista!!

    • Minua jotenkin liikutti tämä kommentti. En ole itse ollut samassa tilanteessa, joten en voi kuvitellakaan miltä sinusta tuntuu. Hymyilen ja huokailen vaan. Onnea teille!

    • Reetta! Mikä kommentti. Jäin hetkeksi sanattomaksi. Kiitos kauniista sanoistasi, ihana kuulla että olet viihtynyt täällä. Toivottavasti kaikki on mennyt siellä hyvin. Minulla ei lapsia ole, mutta jotenkin aavistan, että pääset kiinni aivan uudenlaisiin asioihin tuoreen tulokkaan kanssa. Onnea tuhannesti!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.