Treenimuijana tässä

En tiedä pitäisikö huolestua siitä, että pukeutumiseni on pelottavan usein sekopäinen yhdistelmä treenivaatteita ja Kaikkea Mitä Nyt Sattui Osumaan Käsiin. Perimmäinen syy on tietysti sama kuin kovin monen muun pukeutumiseeni liittyvän ilmiön takana, laiskuus. Kun on koko ajan joko menossa treeneihin tai tulossa treeneistä, päällä on mitä on kun piipahdan matkan varrella syömään, kylään, kauppaan, toimittamaan tehtäviä tai mitä nyt milloinkin.

2015-06-25-stellaharasek-postworkoutchic-2

Etelä-Helsingin kaduilla kiertävillä turistibusseilla on varmaan ollut naurussa pitelemistä, kun olen painellut vastaan kumisaappaissa ja treenitrikoissa. Joku otti kerran bussin ikkunan läpi kuvan. Naurattaa ajatus, että jollakulla japanilaisella on nyt ikuisesti kotialbumissaan kuva meitsin sekoasusta (ja kärttyisestä ilmeestä, koska satoi). Sitten on näitä yhdistelmiä – juoksushortsit ja nahkarotsi, mitä vikaa muka?

2015-06-25-stellaharasek-postworkoutchic-1

Treeninjälkeinen eleganssini on muutenkin aivan omaa luokkaansa, varsinkin silloin, kun kumoan irvistäen proteiini- eli tuttavallisemmin yrjöpirtelöni viimeisiä rippeitä. Kiitos vaan Kanervalle, joka ikuisti tapahtuman. Valtakunta palauttavasta proteiinista, joka ei maistuisi pahalta – kuumia vinkkejä kellään? Onko se urbaani legenda?

20 thoughts on “Treenimuijana tässä

 1. Sportlifen suklaa, tosi hyvä Vanilja ja mansikka aivan karmeita..
  Aiheesta poiketen, heitähän loppukesälle jotain pientä soittolistaa!

 2. Hei! Vasta luin lehdestä erään herran väitöskirjassa, joka totesi oluen olevan yhtä käypä palautusjuoma kuin nää vartavasten suunnitellut palautusjuomat. Proteiinia tuskin ei oo sitä tarvittavaa määrää, mutta sen saa ehkä muualtakin ;)

 3. Höh,liekö täällä pohojosessa rennompi pukeutumiskoodi kun minulla ei oo tullu ees mieleen että trikoissa kumppareitten kans ym. olisi jotain outoa.Täällä vallan normaalia käydä kaupoilla,kyläillä tai kulkea yliopistolla hiihto-ym. kamoissa

 4. Moi Stella! Osta fitnestukusta Syntha 6!!! En valehtele kun sanon että TODELLA hyvän makuista ja eri makuja löytyy! Suklaa ja banaani parhaimmat :) ei tarvi irvistellä synthaa juodessa ;)

 5. Parhaan makuinen palautusjuoma: Mannisen Anabolic Overdrive appelsiini, mustaherukkakin menettelee.

 6. Sunwarrior-riisiproteiini suklaa tai vanilja! Ja kaikki aminohapotkin (olihan ne niitä…) löytyy. Eli koostumus todella hyvä.

 7. Ruohonjuuresta herneproteiinijauhe + siihen sekaan kookosvesijauhe (useita eri makuja). Luonnollinen ja hyvä.

 8. Värit ainakin sopivat yhteen; musta-valkoisella ei voi mennä pieleen :) En ole ikinä maistanut maustettuja versioita, mutta minulla on joskus ollut käytössä maustamaton versio. Iherbistä tilasin tosi kalliin luomu proteiinijauheen ja se oli niin hyvänmakuista, että söin sitä lusikalla. Veteen sekoitettuna se ei maistunut miltään, ihan vaan sellaiselle “täyteläiselle” vedelle.

  • Ei ole kyllä Puhdistamon mainos, ihan omilla pennosilla ostettu tuo pullo. Paita on Rita Oran Adidas-mallistosta, kannattaa kurkata nettikaupasta: http://www.adidas.fi. Voi löytyä myös Stokkalta, Stadiumilta tai Intersportista, on tämän kevään/kesän mallistoa.

 9. Mass whey protein chocolate juotavimmasta päästä. Vielä kaakaojauhetta hiukan sekaan ja pohjana valio plus maito: ei hullumpaa :D

  • Kiitos, laitetaan muistiin. Maitoa en kyllä haluaisi käyttää, toimiikohan veteen?

  • On muuten ainoa oikeasti hyvänmakuinen ja pätee myös muihin makuihin. Paras on Stracciatella.

   Mulla käytössä tällä hetkellä My Proteinin Vegan Blend suklaanmakuisena ja se on, noh, ihan ok. Ei lähellekään heraproteiinin veroinen harmi kyllä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.