When the lights go out

Maanantaista on mitenkuten selviydytty. Niin. Muistin taas, miksi kaikki järkevät aikuiset ottavat Flow’n jälkeisen päivän vapaaksi. Heräsin seitsemältä aamulla tutkimaan kalenteriini merkattuja dediksiä ja miettimään kenen vatipään idea oli sopia niitä festariviikonlopun jälkeiselle päivälle. Kysyin. Kuulemma minun.

2015-08-18-stellaharasek-flowfestival-1

Lähikahvilan aukeamista odotellessa oli aikaa pohtia myös sitä oliko aivan välttämätöntä tilata vielä ne viimeiset viinilasilliset silloin kun festivaalialue oli menossa kiinni ja tunnelissa oli riehuminen tiheimmillään. Kysyin sitäkin. Kuulemma oli.

2015-08-18-stellaharasek-flowfestival-2

Kuvia luvassa, kunhan tässä ehtii. Näihin ruutuihin on ikuistettu festivaalireleitä, joissa oli varsin vähän ikuistamista. En vaan jaksanut. Kaikki festarikelpoiset kolttuni ja kaapuni tuntuivat vääriltä, joten kahmin lattialta reissuissa rähjääntyneet shortsit ja topin ja päätin, että saa kelvata. Sää oli muutenkin sen verran sekopäinen, että kerrospukeutuminen oli ainoa vaihtoehto. Auringossa oli niin kuumaa, että hihaton pellavapaitakin oli liikaa, varjossa tarvitsi heti pitkähihaisen. Kylmiin iltoihin ei enää yksi neule riittänyt, onneksi kannoin mukana kahta. Perjantain ja lauantain jaksoin sentään kulkea kiilakorkosandaaleissa, sunnuntaihin mennessä nekin vaihtuivat varvastossuiksi. Laiskuus, tuo ihana tekosyy.

2015-08-18-stellaharasek-flowfestival-3

Kuvista kiitos Silverille, jolle piti tietysti suikkaista suukkoja.

PELLAVANEULE & FARKKUSHORTSIT KIRPPIS
SANDAALIT & SORMUKSET MATKATULIAISIA KREIKASTA
KANGASKASSI SAATU MARIMEKOLTA

THE BLACK KEYS – WHEN THE LIGHTS GO OUT

26 thoughts on “When the lights go out

    • Moro Janna, neule on ostettu Viiskulmassa sijaitsevasta secondhand-kaupasta, siellä on muutakin kivaa.

  1. Nyt keksin keneltä näytät näissä kuvissa. Ilmiselvä Carrie Bradshaw. Odotan sun kirjaa. Tsemppiä viikkoon, nyt on onneksi jo keskiviikko!

  2. Miten sulla on kuvissa Photo-passi kun aiemmassa kuvassa oli Crew-passi? Mutta tosi kaunis toi neule, miksen mä tee ikinä tollasia kirppislöytöjä.

    • Oli molemmat passit. Kuvassa vaan sattui kääntymään tuo toinen puoli esiin. Neule on kyllä kiva!

  3. Huh, aika samoissa tunnelmissa täällä. Kiva kuulla etten oo ainoo. Tosi kiva ja rento asu sulla. Ei aina tarvi yrittää, voi vaan olla.

  4. Kankkusen voi korvata myös pitkällä kotimatkalla ja kolmen tunnin yöunilla. Aivan yhtä epätoivoiselta tuntui töihin lähteminen…

    • Ihan luonnontilassaan ovat. Tosi vähän niitä tulee laitettua nykyisin. Öljyä laitan välillä kuiviin latvoihin ja joskus jaksan suihkutella suolasuihketta. Värihistoriasta + tukasta muutenkin tulossa just oma juttunsa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.