Ne oikeat?

Olen metsästänyt monta vuotta oikeanlaisia liivejä. Vaatimuslistani on ollut lyhyt – riittää, että ne ovat täydelliset. Samaan aikaan yksinkertaiset, rennot ja seksikkäät, mielellään mustat, läpikuultavasta meshista tehdyt ja kauniisti viimeistellyt. Melkein luovutin, mutta tässäkö ne nyt ovat?

2015-08-19-stellaharasek-wolford-32015-08-19-stellaharasek-wolford-12015-08-19-stellaharasek-wolford-2

Liivit saatu Wolfordilta

30 thoughts on “Ne oikeat?

 1. Moi Stella!

  Asiani ei varsinaisesti liity rintsikoihin, mutta tisseihin kyllä. Eli oisko mahdollista saada postaus tai kommenttia rintojenpienennysleikkauksestasi näin vuosien jälkeen? Eli lähinnä miten “uudet rinnat” ovat asettuneet, onko ollut jotain ongelmaa, arpeutuminen yms. kaikkea mitä nyt asiaan voi liittyä. Itsekin leikkausta harkitsevana kiinnostelee millaiseksi se elämä sitten muuttuu. Vai muuttuuko?

 2. Onpa silkkisen näköinen tuo materaali näissä kuvissa! Ihana! Onko noin pehmoisaa livenäkin?

 3. Siis ovathan nuo ihanat, mutta miten mahtavat toimia esim.istuvamman t-paidan kanssa? Eikö ohuesta kankaasta nöpötä nännit läpi? Itselläni ainakin on pakko olla pieni toppaus juuri tuosta syystä. Kokoa en kaipaa yhtään lisää mutta en myöskään vääränlaista huomiota miesvaltaisessa työpaikassa.

  • samaa mietin…tukeakaan noissa ei taida paljoa olla. kauniit toki, eikä ole kutittavaa pitsiä : )

   • Kaarituki löytyy, ja materiaali on kyllä napakkaa. Mutta jos paljon tarvitsee tukea, nuo eivät varmasti ole parhaat vaihtoehdot.

  • Nöpöttävät ne läpi jos ovat nöpöttääkseen… Minulla lähinnä kylmässä, siis satunnaisesti. En ole koskaan jaksanut välittää siitä, mutta ymmärrän toki, jos ei tykkää.

  • Jos jollekin tulee yllätyksenä se, että tissin keskellä on nänni, niin voi morjens….. Itse en TODellakaan ala sen takia rintsikoissani mitään “naamiointi”kikkoja käyttämään. :o/ Jos jotakuta häiritsee niin se on kyllä sitten voi voi-osastoa se.

 4. Kiitos vinkistä, vihaan, siis VIHAAN rintaliiviostoksia. Ahdistaa pukukoppi, itkettää, kun ei sopivia löydy, aina on kiire..kylmä hiki puskee otsalle ja lämmin kainaloon.
  Nyt olen päättänyt antautua liivimyyjän objektiksi. Jos hän löytää sopivat, ostan heti kahdet (tai kolmet) kerralla.
  Kerään vain tässä muina muijina ensin rohkeutta lähestyä liivikauppaa…

  • Uuh, niin tiedän mistä puhut. Mä hankin aina kerralla kans monet, kun löydän hyvän mallin ja sopivan koon. Wolfordin myymälää voi kyllä suositella, sinne vaan antautumaan myyjän hellään huomaan niin löytyy varmasti passelit.

  • Changessa on myös hyvät, ammattitaitoiset myyjät ja suht kohtuulliset hinnat kun vertaa moneen muuhun liivikauppaan. Sieltä kävelee aina ihan eri ryhdillä ulos kun on kunnolla istuvat rintsikat!

   • Changen liivien tuki ei (mielestäni) riitä suuremmille ja enemmän tukea kaipaaville rinnoille. Puhumattakaan erikoisista kokoyhdistelmistä! Toki Changen liivit ovat parempia kuin Lindexillä tai Seppeälässä, mutteivät ne ole mitään verrattuna “oikean” liivimerkin liiveihin. Suosittelen täydeltä rintamukseltani esimerkiksi Helsingin Fredrikinkadun Funky Ladyä tai Lumingerie-nettikauppaa.

    Olen jutellut Changesta muidenkin rintavien naisten kanssa eikä kukaan meistä ole pitänyt Changen liiveistä. Varmasti jotkut niistä pitävät, ehkä vähemmän extreme-kokoiset liivit ovatkin ok. En tiedä, jännä juttu.

 5. Mä löysin kriteerini täyttävät liivit saksalaisesta ruokakaupasta. Siis kyllä, niinkin seksikkäästä puljusta kuin Lidl. :) Tai ihan tarkkaan ottaen kyseessä eivät kai ole “liivit” vaan ns. rintsikkatoppi. Tajuttoman mukava päällä, napakka, ei saumoja eikä toppauksia , tukee kuin unelma. Ja hintaa oli muistaakseni about 5€. Omistan kyllä ihan “oikeatkin” liivit merkkiä Primadonna, mutta nuo toppi-versiot toimivat mulla arjessa paljon paremmin. Käytän paljon t-paitoja / toppeja, ja niiden(kin) alle rintsikkatoppi on ilman pitsejä ja saumoja tosi hyvä, kun mitään epämääräistä ei pullistele paidan alla. :D Nuo Wolfordit on kyllä nätit, just sellaiset simppelit joista itekin tykkään, ilman mitään krumeluureja. :)

  • Oho, en olisi kieltämättä uskonut, mutta mahtavaa! Joo, krumeluurittomuus kiinnostaa täälläkin.

 6. Oikeasti kauniita ja käytännöllisiä liivejä on lähes mahdotonta löytää. Pistäydynpä siis minäkin tutkimaan noin livenä, kun seuraavan kerran satun Stokkalle tai sinne Wolfordin omaan liikkeeseen. Kiitos vinkistä! Olen löytänyt sun blogin kautta monta muutakin loistojuttua, mm. Samujin Tori-kassin ja Jolien Absolution-sarjan – kiitti! <3

 7. Näyttävät siltä mitä itsekin etsin. En missään nimessä halua
  – pitsejä
  – toppauksia…
  ja pitää olla yksiväriset, mieluiten mustat ja kaarituki. Kiitti vinkistä.

  • Juu, samat speksit täällä! Käy ihmeessä tsekkailemassa josko nuo olisivat sullekin passelit.

 8. Löysin itselleni täydelliset liivit Marlies Dekkersiltä. Tai oikeastaan jo viidet parin vuoden aikana. Ja en muuten enää osta H&M-rimpuloita, se on ihan varma.

  • Mä en taas missään nimessä halua toppauksia, joten mulle ovat just passelit noin. Wolfordilla on kyllä muitakin hyviä liivimalleja, kannattaa käydä tsekkaamassa jos estetiikka toimii.

 9. Vau, onpa kauniit! Mulla on ollut vähän sama metsästys käynnissä, olisikohan nuo hyvät mullekin. Pitääpä käydä sovittamassa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.