Takki auki

Kun on ensimmäisen kerran keväälle kiskonut nahkarotsin ylleen, ei huvita enää luopua siitä, vaikka kaduilla kävisi kuinka kova viima tahansa. Onneksi itsensä ja kylmän väliin voi kerrostaa neuletakkeja, paksuja huppareita ja ystävän kirppiskasasta pelastettuja villahuiveja. Välillä niihin kietoutuu kuin aamuisin untuvapeittoonsa herätyskellon kiljaistessa hereille. Sitten on niitä hetkiä, kun aurinko melkein paistaa ja melkein ei ole kylmä.

2016-04-12-stellaharasek-onthestreet-kuv-jarnojussila-12016-04-12-stellaharasek-onthestreet-kuv-jarnojussila-3

IRON NAHKAROTSI GAUDETE
MOS MOSHIN T-PAITA* DOTS
PILOTTILASIT RANDOLF ENGINEERING
NAHKALAUKKU SAMUJI
OUR LEGACYN NEULETAKKI BEAM STORE
FARKUT NUDIE
HUIVI KIRPPIS
*SAATU

Kappas, sama neuletakki on päätynyt samaisella sisäpihaportilla valokuviin jo pari vuotta sitten – samoin nahkatakki ja olkalaukku. Suosikkivaatteet rakastetaan riekaleiksi, niin se on. Onneksi näillä lemppareilla on vielä monta hyvää vuotta edessä. T-paita on uudempi suosikki, pellavaisen ohuen paidan nimi oli Stella T-shirt enkä osannut vastustaa meren kutsua.

Kuvat Jarno Jussila

22 thoughts on “Takki auki

 1. Moi Stella! En tiedä miksi juuri tänään, mutta tuli yhtäkkiä sellainen fiilis, että pitäisi kirjoittaa kommentti. Olen seuraillut blogiasi hiljaisesti siitä asti, kun se oli siellä jollain alustalla ennen Oliviaa (en edes muista missä). Kun aloin oikein miettimään, olen varmaan selaillut joka postauksen läpi siitä lähtien. Joskus useammin, joskus lueskeltavaa on ollut sivukaupalla. Mihinkään muuhun blogiin ei ole tullut palattua samalla tavalla yhä uudestaan ja uudestaan, oikeastaan en edes lue blogeja.

  Sinä, kirjoituksesi ja valokuvasi olette kauniita. Blogisi on tarjonnut tässä vuosien varrella rutkasti inspiraatiota ja ainakin muutaman timanttisen musiikkisuosituksen. Kiitos siitä. Aurinkoisia kevätpäiviä!

  • Ihana kommentti! Kiitos kauniista sanoistasi, ihana kuulla että luet ja tykkäät. Jos olisit tässä niin ojentaisin kukkakimpun, sinulle ja kaikille muillekin teille, jotka olette olleet kyydissä niin huimaavan kauan xxx

 2. Hei Stella! Tämä nyt ei liity tähän postaukseen sitten niin yhtään mitenkään, mutta olisko sulla vinkkejä tällaiselle turkulaiselle, joka siirtää läppärin kokoisen toimistonsa pariksi viikoksi Helsinkiin? Eli kahvilat kiinnostaa, samoin lounaat! Pääasia että saa kahvia ja varmaan jotain hyvää pitää välillä syödäkin. Keskusten läheisyydessä sijaitsevat mestat, joissa voi istuskella jokusen hetken hakkaamassa raivokkaasti näppäimistöä on siis hakusessa, kirjastolla ei kuitenkaan huvita kaikkia päiviä lorvia.

  PS. Näytät kuumalta!

  • Hei beib, tätä aihetta onkin toivottu paljon, voisin tehdä siitä ihan oman postauksensa. Milloin olitkaan tulossa?

   PS. Kiitos!

   • No itseasiassa huomenna! :D

    Mutta ei kiirettä, voin myös kurkkia sisään ihmisystävällisen näköisiin mestoihin ihan itsekin ja asettautua kodiksi.

    Ja mulla on se puurokuppi edelleen, ehkä pakkaan mukaan ja toimistoilen aurinkoisena päivänä ulkona!

    • No hei, pikavastauksina:
     – Lungi Korkeavuorenkadulla, rento ja kiva lounaspaikka, voi mennä myös pelkälle kahville, paljon ihmisiä läppäreiden kanssa.
     – Cafe Esplanadin perähuoneet Espalla, isoja pöytiä joiden ääreen on iisi pystyttää toimisto, valtavat kahvikupilliset, aina tilaa.
     – Cafe Aschan, myöskin Espalla, aina tilaa ja tosi rauhallista, pöytien läheltä löytyy pistokkeita.
     – KOM-ravintola Kapteeninkadulla: lounas ei ole valitettavasti kummonen, mutta siellä on kiva istuskella kahvin tai viinilasin äärellä ja naputtaa, rauhallinen ja vähän hämyinen tunnelma, aina tilaa.

 3. Siis aivan ihanan näköistä taas pitkän tauon jälkeen nahkatakki! Itse en oo vielä uskaltanut, oon ollut ihan jäässä ja nyt vielä flunssassakin. Mutta toivottavasti pian! Harmi kun toi sun ihana huivi on kirpparilta, olisi ollut kiva tietää mistä se on peräisin!

  • Huivi on peräisin ystävän kirppiskasasta ja on muistaakseni tuotu ulkomailta joitakin vuosia sitten, joten sen jäljittäminen taitaisi muutenkin olla melko mahdotonta. Harmi, on kyllä kaunis ja lämmin kuin mikä. Paranemisia sinne! xxx

 4. Tykästyin villatakkiisi, klikkasin Beamin linkkiä JA päädyin “keskuspölynimurit” -sivulle. Vihjaillaanko mulle nyt jotain? xD

  • Kiitos! Paita on Mos Moshin kevätmallistosta, löytyy Dotsista muutaman erivärisen printin kera. Tykkäsin ohuesta materiaalista ja ranskalaisesta fiiliksestä, ja siitä että paidan nimi oli Stella T-shirt ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.