Get up & get out

Tähän on tultu, että elämässäni on NAPAPAITA ensimmäisen kerran sitten 90-luvun onnelliseen unohdukseen vaipuneiden tyylivaiheiden. Paitsi lasketaanko sitä, jos napa ei oikeastaan näy? Ei aavistustakaan, mutta noin vaan lupia kyselemättä kuljeskelen kaduilla vatsa vilkkuen ja tunnen oloni epäilyttävän kevyeksi. Auringonvalo teettää ihmiselle kaikenlaista.

2015-07-01-stellaharasek-rooftopterrace-12015-07-01-stellaharasek-rooftopterrace-22015-07-01-stellaharasek-rooftopterrace-32015-07-01-stellaharasek-rooftopterrace-42015-07-01-stellaharasek-rooftopterrace-52015-07-01-stellaharasek-rooftopterrace-62015-07-01-stellaharasek-rooftopterrace-7

TOPPI SAATU MINIMUMILTA
THIERRY LASRYN AURINKOLASIT TREND OPTICISTA
HOPEAKORUT PERNILLE CORYDON
INUOVON NAHKASANDAALIT SAATU DOTSISTA
FARKKUSHORTSIT, NAHKAVYÖ JA LEVEÄ RANNERENGAS KIRPPARILTA
OLKILAUKKU LIFESTYLESTA
KAULARIIPUS VINTAGE

 

IGGY POP – GET UP & GET OUT

8 thoughts on “Get up & get out

  1. Olet jälleen kerran niin kaunis! Mitä tulee napapaitoihin, niin tuohan sellainen väljänmallinen kaunis vilautuspaita eikä mene yhtään överiksi. Sopii sulle kuin nakutettu, piste. Mekoissakin on nykyisin kauniita paljastuskohtia selässä ja kyljissä ja ne ovat mielestäni ihan tyylikkäitäkin. Katjalla on kaunis selän paljastava neule ja se on tosi upea ainakin kuvien perusteella. Joskus haluaisin itsekin sellaisen jos kohdalle osuu. Mutta koska nyt on kesä, niin jätetään neuleet sitten syksylle.

    • Kiitos Mari! Oikeassa olet, paidan väljä leikkaus tekee paljon – fiilis pysyy rentona, vaikka ihoa näkyykin. Selän paljastavat neuleet ovat ihanat, mullakin ollut niitä muutama ja puhki käytin. Ehkä syksyksi löytyy joku uusi.

    • Haha! Kiitos, kiva kun tykkäät. En usko, että vatsan kunnolla on mahdottoman paljon väliä näin pienessä vilauttelussa, mutta itsellä pitää toki olla hyvä fiilis, jotta olo on mukava.

  2. Ihana napa! Just tänään sanoin, että napapaitaa en päälleni laita enää tässä iässä. Ja sitten sulla tuo näyttää törkeän hyvältä. Olen tainnut herkutella liikaa ja joogata liian vähän, kun ajatus napapaidasta meikäläisen päällä lähinnä kauhistuttaa!

    • HAHA! Never say never! Hmm, joku samantyyppinen toppi näyttäisi IHANALTA sun päällä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.