Ollaan vaan kotona

Yhteistyössä Nanso, sisältää arvonnan

Olisinpa karhu! Haaveilen talviunille vetäytymisestä ja heräämisestä ensi huhtikuussa. Mutta jos ei voi olla karhu, toiseksi paras vaihtoehto talvesta selviytymiseen on tehdä elämästään mahdollisimman mukavaa. Nanso pyysi minut poimimaan suosikkini syksyn yö- ja oloasumallistosta eikä tarvinnut kahta kertaa miettiä vastaanko kyllä. Olin juuri seissyt vaatekaappini äärellä ja kiroillut kauniiden kotivaatteiden puutetta. Sellaiset ajatukset tulevat mieleen juuri tähän aikaan vuodesta, kun kaikkein eniten tekee mieli olla vaan kotona ja kerätä ympärilleen ihania asioita, kuten koiria, kirjoja, rakkaita ihmisiä ja kynttilöitä. Ja kurkkuvoileipiä. Kurkkuvoileivät ovat tärkeitä.

2016-11-28-stellaharasek-kotona-12016-11-28-stellaharasek-kotona-22016-11-28-stellaharasek-kotona-4

Kuulun juuri niihin aivan hyvä kotivaatteeksi -tyyppeihin, jotka notkuvat kotonaan riekaleiksi rakastetuissa lempivaatteissaan, joita eivät raaski heittää pois. Kuten ei-enää-tyylikkäällä-tavalla ratkenneissa farkuissa ja nyppääntyneissä neuleissa, joissa ei kehtaa enää käydä ihmisten ilmoilla, joskus myös ohuiksi hiutuneissa juoksutrikoissa ja miehen t-paidoissa, joissa on reikiä (ja rakas tuoksu). Ihan kuin kauniita ja ihania vaatteita ei saisi käyttää kotonakin, vaikka viettää siellä valtaosan ajastaan ja haluaa panostaa viihtyvyyteen. Havahduin muutama vuosi sitten ällistyttävään ajatukseen, että on mahdollista ihan vartavasten hankkia kotona olemiseen sopivia vaatteita, joissa on mukavaa löhötä elokuvan edessä, maleksia keittiöön tekemään aamupalaa tai keittämään teetä, norkoilla ikkunalaudalla ja katsella alas kadulle, lukea sängyssä kirjaa ja nukahtaa sitten kun siltä tuntuu. Parasta nimittäin on, jos hengailuvaatteissa voi myös nukkua, unisena ei millään enää huvita alkaa vaihdella vaatteita. Sitä suuremmalla syyllä haluaa, että kotivaatteissa on rento ja hyvä olla.

2016-11-28-stellaharasek-kotona-32016-11-28-stellaharasek-kotona-52016-11-28-stellaharasek-kotona-62016-11-28-stellaharasek-kotona-7

Vähänpä olen saanut aikaiseksi, vaikka olen oivalluksesta saakka haaveillut kotivaatteista, joissa ei tarvitse pelätä omaa peilikuvaansa. Kuten ohutolkaimisista topeista, jotka ovat sirot, mutta eivät kinnaa tai purista. Ja kauniisti leikatuista kotihousuista, jotka ovat rennot olematta rähjäiset. Tärkeät kriteerit: napakka kangas joka säilyttää ryhtinsä, sileä pinta johon jokainen koirankarva ei tartu ja kapoiset lahkeet, sillä haluan sujauttaa ne talvisaappaiden sisään sitten kun käväisen kaupassa tai kävellytän koiraa (en todellakaan jaksa vaihtaa farkkuja jalkaan pikkupiipahdusta varten). Olen metsästänyt oikeanlaisia vaikka kuinka monesta osoitteesta, sillä mistään ei tule nuhjuisempi olo kuin virttyneistä verkkareista. Olen mieluummin vaikka alasti (kas, jossain menee näköjään minullakin raja!).

2016-11-28-stellaharasek-kotona-82016-11-28-stellaharasek-kotona-9

Toivelistalla on ollut myös pehmeitä paitoja, joihin tuntuu ihanalta sujahtaa ja kaftaaneita, joissa on sama fiilis kuin 70-luvun kotialbumikuvissa. Tiedättehän, naisilla on laittamattomat hiukset ja raukea katse, valo on utuista. Näkemättäkin arvaa, että kahvi porisee pannussa ja taustalla rahisee vinyylilevy. Ihan kuin kaikissa kuvissa olisi sunnuntai eikä kellään olisi koskaan kiire mihinkään. Vaatteiden lisäksi voisin mielelläni ottaa kotiini sen tunnelman.

2016-11-28-stellaharasek-kotona-102016-11-28-stellaharasek-kotona-112016-11-28-stellaharasek-kotona-19

Ilahduin (ja vähän yllätyinkin) kun löysin Nanson syysmallistosta täsmävastauksia toiveisiini. Melkein satavuotias suomalainen merkki on viime aikoina tehnyt uuden pääsuunnittelijansa Noora Niinikosken johdolla isoja uudistuksia visuaalisessa ilmeessään ja vaatteissaan – ja työ on tosiaankin tuottanut tulosta! Syksyn päämallistoon kuuluu vaatekappaleita, jotka sopisivat vaatekaappiini kuin olisivat olleet siinä aina. Väljiä villapaitoja, rentoja neuletakkeja ja raitapaitoja, yksinkertaisia tunikoita joiden taskuihin voi työntää ylimääräiset kädet. Kyllä, muutakin kuin trikoota! Kiinnostavaa nähdä mitä kevätmallisto tuo tullessaan. Hatunnosto hienosta työstä koko tiimille.

2016-11-28-stellaharasek-kotona-122016-11-28-stellaharasek-kotona-142016-11-28-stellaharasek-kotona-13

Myös oloasumalliston kuoseissa on uutta särmää ja värimaailmassa on rentoja sävyjä, joissa on utuinen retrotunnelma ilman tunkkaisuutta – tykkäsin erityisesti Heli Hoiskon suunnittelemista Mäntykallio– ja Aura-kuoseista. Kuvioiden rinnalta löytyy kauniita, yksinkertaisia ja toimivia perusvaatteita, kuten se täydellinen ohutolkaiminen toppi ja juuri ne oikeanmalliset collegehousut, joita en ole onnistunut bongaamaan mistään muualta. Löytyvät nyt kaapista mustana ja harmaana, tykkään molemmista, onneksi ei tarvitse valita. Ihanaa olla kotona.

2016-11-28-stellaharasek-kotona-152016-11-28-stellaharasek-kotona-162016-11-28-stellaharasek-kotona-17

Kiinnostuneille kuuma vinkki, että Nanson verkkokaupassa on tänään Cyber Monday, joka tarkoittaa sitä, että koko valikoimasta on vähintään 30% alennus. Kannattaa kurkata!

2016-11-28-stellaharasek-kotona-18

Kiitos kaikille skabaan osallistuneille! Onni osui Pirren, Minnan ja Jennin kohdalle. Voittajiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä.

Loppuun arvonta! Kerrohan: mikä syysmalliston vaatteista on suosikkisi? Kurkkaa valikoima Nanson verkkokaupasta, toki kuvistakin voit valita. Kolme onnekasta saa lahjakortin, jolla voi lunastaa lempparinsa omakseen. Arvonta on voimassa sunnuntaihin 4. joulukuuta saakka. Muistathan sähköpostiosoitteesi. Arpaonnea, kotona olemisen riemua!

PHOTOS BY JARNO JUSSILA

232 thoughts on “Ollaan vaan kotona

 1. Tuo mustavalkoinen mekko on ihana! Mäntykallio mekko on myös aivan ihana ja Beat verkkarit kiinnostaa todella paljon.

 2. Onpas ihania kuoseja ja malleja! Täydellisen tyylikkäitä kotiasuksi ja voi lähteä piipahtamaan ulkonakin nämä päällä. Suosikkeja ovat muun muassa mekot ja tunikat sekä yöpaidat malleista Keto, Loru ja Mäntykallio.

 3. Mäntykallio-mekko on I H A N A !!
  Kauniit kuvat ja totisesti hatunnosto hienosta työstä Nansolle!

 4. Mustat Beat-housut ovat kyllä ihanat. Simppelit ja just eikä melkein. Ne ovat kyllä tämän joulun toivelistalla!

 5. Wautsi kuinka ihania asuja Nansolta! Monikin sopisi täydentämään vaatekaappiani, mutta ykkösenä valitsisin beat-housut harmaana.

 6. Beat-verkkarit. Nykyiset kotipöksyt on niin puhtaasti pyjamaiset ettei niiden kanssa voi lähteä esim kauppaan tms pikavisiitille vaan on pakko vaihtaa jotain muuta päälle. Ajatus edustuskelpoisista lököilyvaatteista on mullistava.

 7. Jälkiyöpaita ehdottomasti, näyttää tosi hyvältä päälläsi. Itse ottaisin kyllä pitkän verson

 8. Harmaamusta raitamekko Viiru! Jotenkin pehmeä ja simppeli ja mukavannäköinen. Talvisin kaipaa jotakin helppoa.

 9. Pilkut-housut jonkun rennon paidan kanssa olisivat mun juttu, kuten ihanassa kuvassasi! Ja niin kuin monet jo edellä tuumailevat, ensivaikutelma Nanson nettikaupasta ei ole kovinkaan ylevä eivätkä kuvat anna laisinkaan oikeutta tuotteille. Fiilispohjalta en lähtisi ostoksille, vaikka Nanson tuotteista suuresti pidänkin. Kuvatkaas heille nyt nuo uusiksi…

 10. Olipas mukavia vaatteita. Valinnanvaikeus iski; Huurre -mekko mustana olisi varmaan makuuni. Tai se Jälki -yöpaita, mutta miksi ihmeessä se ei ole ihan mekkona…

  -Minna

 11. Helou! Siinä kahvinkeittokuvassa olevat toppi ja housut olisivat perusparannus olemattomaan kotilookkiini. Siitä olisi hyvä jatkaa parempaan suuntaan :)

 12. Oih! Ihania kaikki. Kauniita kotivaatteita kaipailen myös, koska vietän suurimman osan vapaa-ajastani kotona lasten kanssa.
  Kuvissasi kuitenkin erityisesti kiinnitin huomiota tuohon lyhyeen, mustavalkoiseen paituliin, kaunista!

 13. Ihastuin Kioto-housuihin, koska Japani <3 Routa-poolo olis aika räväkkä veto niiden kaveriksi harmaata, mustaa ja valkoista rakastavalle. Vaatekaappini myös huutaa hyvin istuvia taskullisia collegehousuja, joilla kehtaa astella myös tanssitunneille.

 14. Viiru-mekko, tai tuo palkkiraitainen, punasävyinen mekko joka on sun päällä yhdessä kuvassa.

 15. Nuo Beat- naisten housut ehdottomasti harmaina kotihousuiksi! Hiihtelen kotona ylisuurissa miesten collareissa ja olen alkanut miettiä, että olisipa kiva pukeutua kotonakin naisellisesti ja silti mukavasti. Nuo beatit täyttävät molemmat kriteerit ja pääsevät sen ansiosta hankintalistalle.

 16. Beat-housut! Siihen vielä kaveriksi tuo ohutolkainen toppi ja aamutakki, kyllä kelpaisi niissä vaatteissa joutelehtia kiireettömänä kotiaamuna. <3

 17. Beat housut olis täydelliset! Myös kauniille mustalle Ristikko mekolle olisi käyttöä.

 18. Onpa kivoja vaatteita uudessa mallistossa! Täytyy ehdottomasti tutustua tarkemmin. Nyt kuitenkin eniten silmää miellytti Beat-housut.

 19. Jee, ihana arvonta! Olen jo pitkään asunut kesät Nanson mekoissa, ihan huippuja ja kestäviä. Harmaa Keto-mekko näyttää hyvältä. Ja uudet kotiasut tulis kyllä tarpeeseen…

 20. Murrr noilta sivuilta ei mobiilin kautta ainakaan pääsyt enää blogiin takaisin… Sun päällä kaikki näyttää kivalta, tuo mustavalkoinen mekko ois ihana!

 21. Mustat Beat- housut kutkuttavat, vaikka generally inhoan collegehousuja enkä ole vielä löytänyt paria jota sietäisin päälläni. Toisaalta, kyllä tyo musta, lyhyt Nauru pitkillä hihoilla on vaan kaunis..

 22. Suosikkini on Aura-kaftaani, mustana tietysti!

  Jos Nanson väki lukee näitä kommentteja niin pakko sanoa, että nuo nettisivut ovat surkeat: eivät toimi (sivu ei aukea joka toisella kerralla), kuvia avautuu virheellisesti postimerkin kokoisina, kategoriat on oudot (en löydä niistä Stellan mustaa aluspaitaa ollenkaan) ja kankaiden kuoseista olisi kiva nähdä lähikuvaa, jotta oikeasti näkisi, minkälainen se on :)

  Vaatteet on varmasti tuolla kivoja, mutta noiden kuvien perusteella niitä on kyllä ainakin minun mahdotonta hahmottaa (ja ostaa). Lisätään tähän nyt vielä, että rakastan Nansoa, hyvälaatuisia kankaita ja ainakin ennen tuotannossa olleita ihania printtejä, esim. I’m your queen ja Can I call you dear ja Tehdas (vai mikä sen printin nimi oli…) noin joitain mainitakseni :)

 23. Kylläpä muuten näyttävät vaatteet aivan erilaisilta sinun päälläsi kuin Nanson omissa tuotekuvissa.

  Oma suosikkini ovat musta Beat collegehousut tai musta pitkähihainen Huurre mekko.

 24. Pilkkutrikoot, jotka ovat kylläkin näköjään loppuunmyydyt.

  Miksi college-housuihin ei muuten laiteta sekaan lycraa? Vältyttäisiin pahimmilta polvipusseilta.

 25. Kiitos ehdottomasta suosikkiblogistani. Täällä värähdellään monin tavoin samoilla taajuuksilla. Ihanaa, että nostat esille suomalaisyrityksen, joka on todella panostanut viime aikoina brändiinsä. Olen ostanut viime vuosina Nansolta useamman tuotteen, ja laatuero on huikea ketjumerkkeihin. Kankaat ovat raskaita, värit hienoja ja sellaisina säilyvät, kankaat eivät kulahda.

  Vaikea valinta: ottaisin Beat-housut mustina ja Katve-puseron ruskeana (vai liekö tuo enemmänkin oranssi?)

 26. Aura-kaftaani, Mäntykallio-yökkäri ja ihanat pilkut-leggarit on ihan MUST! Nämä kaikki innostavat kotoiluun ja joulun odotteluun

 27. Hienot kuvat!
  Tiedän että itse näyttäisin pelleltä noissa isoissa kuvioissa siksi valitsen Beat-housut, värissä valinnanvaikeus, ehkä musta kuitenkin. Housut näyttää juurikin täydellisiltä.

 28. Oho. Sitä ollaan näköjään yöpaitaiässä ( terveisiä vaan Mamalle): mäntykallio.pitkä.musta.

 29. Minäkään en ole löytänyt vielä täydellisiä kollareita, joten ottaisin mielelläni testiin sinun suosittelemat!

 30. Kauhea valinnan vaikeus. Tuo Jälki -yökkäri on kyllä ihana ja koska en taida omistaa yhtään kunnollista yökkäriä, olisi se varmasti ihan tarpeellinen. Toisaalta kiinnostelisi Akvarelli -mekko, jota olen itseasiassa jo kerran sovittanutkin. Mekkoja on tosin jo vaikka kuinka paljon, mutta kai sekaan vielä yksi mahtuu? :D

 31. Mustat Beat-housut! Täydellinen kapea malli, jossa näyttäisi olevan riittävän pitkät lahkeet vähän pidemmällekin ihmiselle :)

 32. Ottaisin itte Beat-housut: täydellinen kapeneva lahje ja sopivat sävyt joista kelpuuttaisin molemmat.

 33. Kun herään, kietaisen ensimmäisenä päälleni aamutakin. Jo pitkän aikaa olen kauhistellut, kuinka kulahtanut ja kauhtunut vanha aamutakkini onkaan. Valitsisin siis Käpylä-aamutakin. Esittelemäsi vaatteet ovat kylläkin ihanampia! Olen muuten ihan samaa mieltä monen muun kommentoijan kanssa: huhheijjaa, kuinka erilaisilta vaatteet näyttävätkään näissä kuvissa sinun päälläsi verrattuna Nanson verkkokaupan kuviin. Eihän noita ole tunnistaa samoiksi vaatteiksi (monihan ei esimerkiksi olekaan löytänyt verkkokaupasta kuvien pilkullisia leggingsejä, sillä ne näyttävät aikas paljon ankeammilta verkkokaupassa kuin sinun päälläsi)! Ihania kuvia.

 34. Aura-kaftaani☆
  Näistä ovat kaikki kyllä herrrrkullisia!!
  Jo 80-luvulla, kävin Nokian tehtaanmyymälän Nanson liikkeessä tekemässä löytöjä.
  Sukulaislapsilla oli ihania pallo-ja raitatamineita♡

 35. No nyt! Aura-kaftaani tai pitkä Mäntykallio-yöpaita. Kiva aihe ja arvonta plus ihanat kuvat!

 36. Kiitos mahdollisuudesta voittaa! Pitkä yöpaita on ihana, joten Jälki tai Tide pitkänä olisi minun valintani pitkään hitaaseen sunnuntaihin.

 37. Aura-kaftaani ja mäntykallio-yökkäri ja ihanat pilkut-leggarit. Malttaisinko käyttää lahjakortin kotivaatteisiin?! Vai sittenkin Nanson neuleita?

 38. Mielettömän upeita kuvia! Ja ihania kotiasuja.
  Puhuit ihan totta siitä, että nuhjuisten verkkareiden paikka ei ole päällä edes kotioloissa. Näillä puheilla heitänkin omani roskiin (ei ole enää edes kierrätysarvoa) ja alan panostamaan kotiasuihin. Kotona kun kuitenkin vietän ajastani varmaan 80 prosenttia (kotiäiti vielä hetken).
  Nanso nousi kyllä tällä postauksella uudelle tasolle. Lahjakortin käyttäisin Käpylä-aamutakkiin, Zoo-tunikaan, Beat-tunikaan tai Huurre-housuihin. Oih ja voih, valinnasta tulisi vaikeaa.

 39. Nauru. Ehdottomasti se. Kaikki ovat kauniita, mutta Nauruun liittyy ajatuskin. Vuosia sitten juttelin masennusta sairastavan ihmisen kanssa ja yhtäkkiä hän sanoi, että kunpa pystyisi nauramaan vielä joskus. Sanat jäivät sydämeen <3

 40. Kiitos tästä vinkistä. En ole muutamaan vuoteen edes vilkaissut nanson suuntaan, mulla on ollut mielikuva oudoista kuoseista ja vanhahtavista malleista. Olipa kiva huomata, että ovat uudistuneet ja mallistosta löytyikin paljon kivoja vaatteita. Suosikiksi nousi sininen pitkä Nauru-yöpaita, vaikken yleensä pitkistä helmoista välitäkään. Jokin siinä vaan heti puhutteli :)

 41. Ihania! Mäntykalliosta tykkään, Aura -kaftaani on upea. Jälki näyttää kivalta myös. Yhdessä kuvassa olevia pilkullisia housuja en löydä Nanson sivuilta, mutta näkisin itselläni päällä kyllä. :)

 42. Novelli musta tunika ja säe raidalliset housut yhdistelmä… Muut näyttää hyvältä päälläsi mutta itselläni en näe noiden sopivan….

 43. Aura-kaftaani kelpaisi tännekin. Ja Beat-collarihousut. Ja musta aamutakki. Ja ehkäpä pitkä pyjama mustassa Pilkut-kuosissa.

 44. Villis Naisten neuletakki olis mun valinta – on tuntunut olevan vaikea löytää akryylitonta (suht edullista) villatakkia ja siellä se ny olis mua varten.
  Kaikki noissa kuvissa sun päällä olevat vaatteet näyttää hyviltä, mutta ihmekös tuo!

 45. Silmu-housuissa yhdistyy juurikin tuo privaatti ja julkinen ominaisuus. Ihanat kotosalla, mutta kelpaa hyvin hakea kananmunia kaupasta. Ja miksei kesällä vaikka torille tai terassille.

 46. Kokomustalla mennään myös kotona eli kuvissa vilahtavat mustat collegehousut ja mustanarutoppi.

 47. Viimeisessäkin kuvassa esiintyvä kukkamekko on aivan ihana! Hirveän hyvältä näyttävät kyllä muutkin vaatteet päälläsi ja kuvissakin on ihana tunnelma. Jotenkin sen kyllä huomaa, että kameran toisella puolella on tärkeä tyyppi. :)

 48. Mäntykallio-mekko näytti niin ihanalta sun päällä et sen ottaisin! Tai jonkun ihanan aamutakin!

 49. Harmaat Huurre housut ottaisin tyttärelle, joka viihtyy lökäreissä. Ne olisivat siistit käytetäväksi kodin ulkopuolellakin ja ennenkaikkea lämpimät ( niissä on villaa, vau!) 13- vuotiaalle on yllättävän vaikea löytää siistejä ja laadukkaita vaatteita. Teinit vaikuttavat olevan sellainen kohderyhmä, jonka ajatellaan viihtyvän viiden pennin polyesteririevuissa. Nyt kun hokasasin että mimmille mahtuu naisten xs- koko, on jo parempi meininki.

 50. Nuo housut! Ah täydelliset! :D Nyt hengaan kotona thaimaan tuliais pökissä, ja reikiä alkaa jo ilmestyä..

 51. Jälki lyhyt yöpaita pitkillä hihoilla, se näyttää niin ihanalta!
  Vaikkakin minulla oli iso valinnan vaikeus sen ja Mäntykallion välillä, sillä sinun kuvat saavat kaikki nuo Nanson tuotteet näyttämään paljon halutummilta kuin verkkokaupan kuvat! <3

 52. Kylläpä näyttää hyvältä kaikki! Mäntykallio taikka musta spagettiolkain-lökäpöksy yhdistelmä näyttää minunlaiselta. Jos arpaonni suosii, lupaan hävittää kaikki ikivanhat ja kauhtuneet “kotivaatteet” :D

  Terkuin aclonnfors@gmail.com

 53. Oih mikä arvonta! Nanso on ihana. Valitsisin itselleni mustan tanssimekon! Se päällä olisi melko varmasti aina hyvä päivä.

 54. Ihastuin tuohon Mäntykallio-kuosiin ihan satasella! Hämmentävää, sillä valitsen yleensä aina vain mustaa ja lisää mustaa, jos haluan irrotella niin ehkä hieman tummanharmaata sekaan. Mutta ei ikinä mitään kuviollista. Muutenkin tosi hyvännäköisiä kuoseja ja leikkauksia mallistossa, hmmm. Mutta jos voitan, niin haluan ehdottomasti tuon pitkähelmaisen yöpaiassa Mäntykallio-kuosissa, mustana tottakai!

 55. Monta hyvää vaihtoehtoa noissakin, jotka sulla olleet yllä.
  Alimman kuvan mekko nousee ykköseksi.

 56. Musta nauru-pyjama tai lyhyt yöpaita, en osaa päättää kumpi on ihanampi :) tarvitsin kyllä kivan koti-asun, mulla on sama kotityyli kuin sulla, eli revin päälleni ne kulahtaneimmat renttavaatteet joiden oikea koti olisi jo roskapussi :D toivottavasti onni suosisi :)

 57. Tykkäsin menneinä vuosina Nanson yö-ja oloasuista, mutta nyt Nansolla on menty siinä mielessä huonoon suuntaan, että haravsta vaatteesta löytyy enää kokoa xs :/ Minunlaiselle minikokoiselle siis liian suuria. Mutta mukana arvonnassa, olisi kiva lahjoa jotain ystävää. Mäntykallio minunki suosikki.

 58. Samaa mieltä kuin monet täällä, nettikaupassa smat vaatteet näyttää ankeilta mutta sun päällä ne on ihanat :O Nanson kannattais palkata teidän tiimi tekemään niille muutakin kuin pelkkää blogiyhteistyötä! Jos onnetar osuu kohdalle, otan minkä vaan noista sun päällä olevista ihanuuksista.

 59. Tuo leveäraitainen pitkä yöpaita on ihana, kuin myös vastaava malli mäntykallio-kuosissa. Voi olla että jompikumpi niistä meneekin jo tilaukseen saman tien… :) Vaatteet näyttävät ihan erilaisilta näissä kauniissa blogikuvissa, verrattuna verkkokaupan heikkolaatuisiin kuviin…

 60. Olen kuviovammainen ja haluaisin siksi joko Novelli-mekon tai Huurre-mekon(taskut!)ja pirteän mustana,kiitos!

 61. Kotivaatteisiin pitäisi tosiaan panostaa, voisi olla kiva välillä näyttää ihan salonkikelposelta sielläkin. Suosikkini ovat nuo pilkulliset trikoot, verkkarit ja ohutolkaiminen toppi.

 62. Riitemekko ja Aura pyjama, mustana molemmat. Aivan huippu ihania himmailu vaatteita, juuri passeleita lähestyviin joulun pyhiin ja sisällä nököttämiseen.

 63. Raidalliset Säe-housut ja musta spagettiolkaintoppi Myös Tide-pyjama tai -yöpaita ovat kivoja.

 64. No nuo Beat-housut, just hyvät! Myös tuo raitapaita näyttää kotoisalta.. Ja raidallisesta mekosta tulee mieleen mummini, oih! <3

  Mutta nuo housut. Tarvitsen.

 65. Ihanat noi pilkkupöksyt! Nimeä en niille löytänyt mutta luet tuossa kuvassa kirjaa. Collarihousut ois kans tosi kivat! Kaunis kuvasarja.

 66. Ehdottomasti alimman kuvasi mekko on suosikki! Sain valtavan flashbackin lapsuudesta, nut jo edesmenneellä mummollani on samantyylinen yöpaita. Nanson versio olisikin oiva joululahja omalle äidille :)

 67. Aivan huippu ihanan näköisiä vaatteita ja mitkä kuvat, vau. Pidin erityisesti kuvasarjasi toisen kuva asukokonaisuudesta ja Nanson sivuilta löytyi täydellinen Novelli-mekko. Joten todellakin kokeilen arpa onneani :) . Ja ihanaa joulun odotusta sinulle.

 68. Olen itse vasta joku aika sitten tajunnut saman; miksei panostaisi kauniisiin ja mukaviin kotivaatteisiin, kun siellä kuitenkin aika paljon aikaa vietetään? Olenkin jo hankkinut joitakin mukavia kotiasuja mm. Edbladin harmaa ja pehmoinen t-paitamekko ja Love Warriorsin musta kaftaani ja haahuilen kotona myös Acnen pitkään mustaan Raya-neuleeseen kääriytyneenä. Yksi tärkeä osa puuttuu: pehmoiset ja rennot pöksyt, joten olisivatko ne nuo mustat Beat-housut…?

 69. Nauru yöpaita olisi kiva, jo nimensäkin puolesta.
  Kuvista kyllä välittyy juuri semmoinen tunnelma mistä haaveilet, kahvit pannussa ja vinyylit rohisee!
  Olette kyllä huippu taitavia kuvaajia molemmat, tykkään ihan hurjasti ! Nanson vaatteetkin sai ihan uuden merkityksen.

 70. Nanso sai sinusta huikean mainoskasvon! Löysin monta suosikkia ja jotain lähti jo tilaukseenkin. Kuten joku aiemmin kirjoittikin, Nanson kannattaa jatkossa panostaa kuviin – nettikaupan kuvat olivat suorastaan ankeita Jarnon ottamiin kuviin verrattuna. Jos arpaonni osuu kohdalle, Nauru-yökkäri ilahduttaisi.

 71. Niin kauniita kuvia ja ihania vaatteita. Riite naisten mekko olisi minun valintani – muokattavissa moneen tilanteeseen. :)

 72. Novelli mekko on täydellinen kotiasu! Ja ihanan niminenkin. Myös pilkulliset legginssit kiinnostavat, mutta verkkokaupasta en niitä löytänytkään.

 73. Suosikkeja on useampikin! Voisin tässä mainita harmaat Beat-housut tai harmaan Huurre-mekon… (Jos arpaonni suosii, niin toivottavasti saan vielä harkita uudelleen…)

  Olen itse asiassa ollut Nanson asiakas pitkään, koska materiaalit ovat olleet laadukkaita. Lähes joka mallistosta on löytynyt jotain itselle sopivaa (vaikka toki paljon sellaistakin, joka ei ole kolahtanut itselle). Omanlaisten vaatteiden etsiminen on vain ollut välillä “työlästä”. Varsinkin aiemmin Nanson verkkokaupan kuvat ovat olleet sellaisia, että vaatteet eivät ole mielestäni päässeet oikeuksiinsa. Suunta on ollut kuitenkin koko ajan parempaan! Jos kliinisten valkotaustaisten kuvien joukossa olisi tällaisia kuvia kuin tässä sinun postauksessasi, niin vaikuttaisi varmasti myös Nanson myyntiin! Niin upeita otoksia!

 74. Beat-housut ja Käpylä-aamutakki houkuttaisivat eniten korvaamaan nykyisiä virttyneitä versioita. Ja raitapaita, joka sinulla on harmaiden Beat-housujen kanssa.

 75. Ihanat kuvat! Mustat Beat housut ja tuo spagettiolkaintoppi on juuri sellaisia mitä olen haaveillut kotivaatteiksi jo pitkään! Jos tulee kylmä niin voisi kietaista päälle vielä Käpylä aamutakin.

 76. Ihania kaikki! Eniten omaa tyyliäni olisivat nuo mustat housut olkaimettoman topin kanssa. :)

 77. Hieman yllätyin tästä yhteistyöstä mutta positiivisesti ☺ Yritin tutkailka tuotteita nanson sivuilta mutta eihän ne siellä näin kivoilta näyttäneet kuin teidän kuvissa. Jos onni suosii, tahtoisin pilkulliset trikoot.

 78. Tuo mustavalkoinen pallomekko on kyllä mun suosikki. Tämän hetkisissä kotivaatteissa näytän lähinnä kodittomalta.

 79. Voi nuo pilkulliset trikoot ja musta paita on just sellaset, joissa mä kaikista mieluiten vietän aikaa kotona! Siihen kun vielä yhdistää villasukat ja pehmeän huovan sohvan nurkkaan, niin kyllä passaa. Tämmöinen vilukissa ei tarkene missään kotimekoissa. :)

 80. Anteeksi tää tulee uudestaan mutta äsköiseen tuli väärä s-posti. Kyllä ne olis nuo mustat pöksyt ja raitapaita missä olisi ihana kotoilla ❤️. Ihania kuvia!

 81. Alimman kuvan mekko!
  Alkuraskaus. Kaikki kiristää,puristaa ja ahdistaa. Kiitti vinkistä,Nansoa tilaukseen.

 82. Kyllä ne olis nuo mustat pöksyt ja raitapaita missä olisi ihana kotoilla ❤️. Ihania kuvia!

 83. Mekko, en osaa vielä päättää mikä niistä mutta valitsen sen sitten kun arvonta on suoritettu ;-) Ja mitkä kuvat!! Olette molemmat niin taitavia, riippumatta siitä kummalla puolella kameraa olette.

 84. Kyllä ne olis Beat-housut mustana. Just niitä mun vaatelipasto on ehdottomasti kaivannut jo vuosia. Täydellinen malli, leikkaus..ja mukavuuden lisäksi tärkeintä: TASKUT ja ne resorit lahkeissa!! <3

 85. Näytät niin kauniilta väreissä, raikkaalta ja onnelliselta. Nämä oli vähän yllättäviä kuvia sulta, mutta ihan mielettömän ihania! Varsinkin tuo raitamekko hauskan pituisena sopii :) Itelle valkkaisin tuon viimeisen kuvan mekon :)

 86. Kaipaan kipeästi uutta aamutakkia, joten valitsisin Käpylän mustana.

  Ihanat kotikuvat! Tekee mieli hengailemaan sohvalle!

  xx

 87. Mustat Huurre-housut. Näyttävät rennon asiallisilta myös kodin ulkopuoliseen käyttöön. Vaan käyttöä olisi ihan kaikille kotivaatteille, nykyisissä ei melkein kehtaa mennä edes ovea avaamaan. Kiva arvonta!

 88. Ihania kuvia ja rentoja asuja :)
  Keto -tunika oli kaunis ja pisti erityisesti silmään Nanson sivuilta.

 89. Olisin valkannut Kiotot muuten, mutta juuri ehdin viime kesänä hankkia vastaavat culottesit. Aivan ihanat joka tapauksessa. Mutta nyt Huurre-pöksyt vievät kyllä monikäyttöisyydessään voiton.

 90. Riite-mekko :)
  Tai toi pallo-tunika/paita/mekko. Tai…
  Paljon kivaa näytti olevan. Ja ihanat kuvat!
  HannaM

 91. Olipa kiva lukea postaus uudistuneesta Nansosta! Nuo Beat housut houkuttelisivat. Mustat, simppelit ja kapeahkot jokkarit ovat olleet metsästyksessä jo jonkin aikaa, toivottavasti onnetar osuu kohdalle :)

 92. Toi lyhyt mäntykallio olis ihan mun juttu! Kiva että Nansokin alkaa uudistua, oli pitkään turhan tätimäinen…

 93. Kylläpä näyttääkin onnistuneelta mallistolta tämän kotihiiren silmään! Täydelliset kotiverkkarit ovat olleet pitkään hakusessa, joten vetäisin jalkaani mielelläni joko Silmu- tai Beat-housut.

 94. Oma lemppari on Ristikko mekko. Se on niin nätti että kelpaisi näyttää kodin ulkopuolellakin. Toisaalta luotan tuttuun nansolaatuun siinä, että mekko kestää kulutusta vaikka sitä käyttäisi kotona ja töissä ja juhlissa ja jokapaikassa.

 95. Nuo huurre-pöksyt näyttävät kyllä täydellisiltä. Mustat vielä, niin niitä voisi huoletta käyttää ihmisten ilmoillakin!

 96. Sulla on ollu tosi kivoja arvontoja viime aikoina. Mun valinta on tuo printtimekko, tulee mieleen Marimekko.

 97. Oih, just tuo mäntymetsä yöpaita on ihana, en vaan osaa päättää tykkäänkö enemmän mini vai maksimitasta. Arvonnassa mukana <3

 98. Oho! Nyt kyllä yllätyin. Mun mielikuvissa Nanso tekee vain ummehtuneita pilkkuyöpaitoja. Noihan on aika kivat.

  • Ja unohdin tohinoissani vastata skabakysymykseen :D Mulle läjä noita toppeja, käytän niitä ihan kaiken kanssa!

 99. Ihana arvonta. Mä valitsen ehdottomasti ton pallomekon, niin söpö ja raikas. Mitkä nuo valkoiset kupit muuten on?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.