Lempivaatteiden voimalla

Juhlakoltut ovat kovassa käytössä iltaisin, mutta päivät vedellään lempivaatteilla. Olen tässä pohtinut, että lempivaatteen tärkein määritelmä ei ole minulle oikeastaan se, että se solahtaa päälle missä tahansa tilanteessa ja onnistuu näyttämään aina hyvältä, vaan sen vaivattomuus. Lempivaate sopii sen kummemmin miettimättä kaikkiin muihin lempivaatteisiin ja niitä yhdistelemällä ei voi mennä pieleen, vaikka pukisi itsensä pilkkopimeässä. Siihen tämä alkaa tähän aikaan vuodesta aamuisin mennäkin: kun raottaa silmiään on hetken ajan aivan varma, että on vielä yö, mutta herätyskellon sinnikäs pirinä ei tue teoriaa. Kaikista elämää aamuisin helpottavista asioista luottokamat, jotka voi vaan vetää päälle, ovat juuri nyt aika korkealla sijalla.

2015-11-18-stellaharasek-onthestreet-12015-11-18-stellaharasek-onthestreet-22015-11-18-stellaharasek-onthestreet-32015-11-18-stellaharasek-onthestreet-42015-11-18-stellaharasek-onthestreet-5

SECOND FEMALEN VILLATAKKI*, STYLESNOBIN NILKKURIT*
& MOS MOSHIN PILLIT* DOTS
MAJESTIC FILATURESIN KASMIRPAITA SOFINAH
NAHKALAUKKU FILIPPA K
*SAATU

Voi hapsunilkkurit! Sanonpa vaan, että edes harmain ja märin marraskuun aamu ei voi latistaa hyvää tuulta, kun saa painella ovesta mokkahapsut kintereillään.

23 thoughts on “Lempivaatteiden voimalla

 1. uuh! the hapsut! :) miten kokopolitiikka? ovatko ns. normikokoa?
  t: nettikaupan ovessa roikkuva. 0:)

 2. Minä taas hankin äskettäin mustan maximekon, ja saattaa hyvinkin olla että siitä, nahkatakista, maihareista/sandaaleista + aurinkolaseista tulee ensi kesän luottocombo. Myös pehmeä neulemekko & paksut sukkahousut-yhdistelmä kuuluu lempivaatteisiin, sujahtavat päälle juurikin vaikka pilkkopimeässä ja puolinukuksissa eikä niillä oikeastaan voi mennä vikaan. Silloin tällöin myös mustat Zaran pillifarkut (ovat päälläni kuin toinen iho) yhdistettynä pehmeään neuleeseen ovat lempivaatteet-listalla. Villakangas- ja nahkatakki ovat aina olleet lempivaatteita, ja tulevat varmasti aina olemaan. Noi sun hapsunilkkurit = ♡!

  • Ooh, kuulostaa ihan täydelliseltä! Voi oispa jo ens kesä. Neulemekot ovat kyllä talvisin kova juttu.

 3. Hei, onko sulla hiuksissa jotain pidennyslisäyksiä? Suorana näyttivät jotenkin lyhyemmiltä?

 4. Kiitos muuten vinkistä – kävin kokeilemassa hapsunilkkureita enkä saanut niitä enää jalasta… :-D Mukavat jalassa, ja hapsujen liike piristää aina.

 5. Oih, sun lempivaatteet ovat ihan minunkin lempivaatteet; pitkä neuletakki, pillihousut, nilkkurit.. ennenkaikkea ihanat materiaalit. Minun pillihousuni ovat nahkaa, ja miltei kasvanut minuun kiinni, en osaa enää käyttää mitään muuta, no kotona hillun kashmir lököhousuissa.

  • Hei mulla on sama kotiasu! Toimii. Ja nahkaiset pillit kuuluvat munkin lempivaatteisiin, ne vaan toimii oikeastaan kaiken kanssa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.