Leveiden lahkeiden paluu

Mellakan kesäkemujen yhteydessä kurkistettiin tanskalaisen Minimumin tulevaan syysmallistoon, joten oli vähintäänkin luontevaa varustautua päivään merkin vaatteilla. Minimumin vaatteista moni istuu hämmentävän hyvin tyyliini, joten valinta ei ollut vaikea. Poimin malliston mallikappaleista rennon, avoselkäisen paidan ja lahkeistaan hapsottavat hippifarkut – siinä se asu sitten olikin. Olinkin juuri toivonut löytäväni jostain leveälahkeiset farkut edellisten puhkikuluneiden tilalle. Universumissa ollaan taas oltu kuulolla. Nuo farkut saapuvat onneksi kauppoihin jo heinäkuussa, sillä ovat ihan täydelliset kesään – rennot ja vaivattomat.

2016-06-14-stellaharasek-minimum-mellakka-12016-06-14-stellaharasek-minimum-mellakka-22016-06-14-stellaharasek-minimum-mellakka-3

FARKUT*, VYÖ* & PAITA* MINIMUM
SANDAALIT & SORMUS MATKAMUISTO KREIKASTA
AURINKOLASIT THE ROW
*SAATU

PHOTOS BY JARNO JUSSILA

20 thoughts on “Leveiden lahkeiden paluu

  • Mietin samaa, ei vaan hoksattu kiireen keskellä ottaa! Lupaan paikata tämän pian xxx

 1. Mulla on koko ajan ollut kaapissa leveälahkeisemmat farkut, aina välillä niitä oon käyttänyt. Noita on kirpparit pullollaan (oikeasti, lähes jokaisessa myyntipöydässä on farkkuja, joista monet leveälahkeisia), joltain niistä olen omanikin ostanut. Pitkään on nyt lemppareina olleet boyfriend-tyyliset rennommat rökälefarkut, ehkäpä nämä leveämmät serkkunsa ottavat paikkansa syksymmällä. :•)

  • Joo, mulla on kans aina vähintään yhdet liehulahkeet ollut kaapissa – nyt ne viimeisetkin ovat kuluneet pepusta puhki, niin oli pakko löytää korvaajat tilalle.

   • Tuo malli alkaa olla jo sellainen, että siitä uskaltaisi varmaankin käyttää nimitystä klassikko. Moderni klassikko! Toimii sekä teepparin että jakun kanssa, tilanteesta riippuen. Tykkään. xxx

  • Pesen ja annan kuivua itsestään, en omista fööniä. Pesun jälkeen puristelen latvoihin öljyä, joskus jotain kiharaa virkistävää kosteustuotetta. Jos alan oikein laittamalla laittaa niitä, niin suihkuttelen tekstuuri- tai suolasuihketta.

 2. Ihanat, ihanat (ja ei mitään uutta auringon alta, olenpas nähnyt vastaavia äitini ja tätini nuoruuskuvissa :)

  • Jee, kiva kuulla että tykkäät! Ja niin, leveät lahkeethan ovat vanha tuttu vuosikymmenten varrelta – niissä minunkin äitini liehui menemään xx

 3. EIIIIIIIIIIIIIIIIIH. Yleensä pukeudut superkivasti, mutta eieieieieieieieieieieeeieeiei. Ei käy. En hyväksy. Yäk. :D

 4. Mä ostin ihan samanlaiset hilltyneenmustat farkut vuodenvaihteessa Hennesin alesta, ja onhan ne ihanat! Boot cutit ja vieläkin leveämmät liehut näyttää vuosien jälkeen taas hyvältä, ja miksi ei, klassikot kun ovat.

 5. Tahtoo justiinsa samanlaiset, kiitos!
  Edelliset kirpparilta löytyneet tavallisen denimin väriset on jo kulutettu aika puhki, joten hakusessa juuri mustat.
  Miten niin mustia farkkuja on niin älyttömän vaikea löytää???
  Ja sullehan nuo istuu, kuin valetut, oi onnekas!

  • Joo, mulla oli sama – edelliset liehulahkeet käytetty puhki ja uusille oli jo tarve. Nämä ovat IHANAT, joten suosittelen lämpimästi. Heinäkuusta eteenpäin pitäisi löytyä Minimumin jälleenmyyntipaikoista, kuten Stockalta ja By The Way -myymälästä Kampista. Ja NIIN, onneksi nämä sattuivat olemaan just oikeankokoiset! OLEN TUHKIMO!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.