Kesän suosituin tyylikonsepti

Kesän ainakin tähän mennessä suosituin tyylikonsepti näyttää olevan kokomusta asu höystettynä punoskassilla ja mikäs siinä – sovitaan, että se on moderni kesäklassikko, joka toimii tilanteessa kuin tilanteessa. Täytyy toki muistaa, että omiin päiviini on sisältynyt viime aikoina Lapissa luuhaamisen ohella lähinnä kotona työskentelyä, erinnäistä pakumatkustelua, kameran takana heilumista ja palavereissa notkumista ihmisten kanssa, jotka olen tuntenut vuosia. Ei tarvitse varsinaisesti edustaa. Tulispa jotkut juhlat niin saisi vähän panikoida vaatekaapin äärellä.

T-PAITA* NANSO
TOTEMEN FARKUT URBAN A
AURINKOLASIT RAY-BAN
NAHKASANDAALIT* SOKOS
PUNOSKASSI KIRPPISLÖYTÖ
*SAATU

Ah nämä toissakeväänä kaappiini päätyneet kengät ovat tänäkin kesänä olleet ehdottomia suosikkejani. Tuo nahkapunos on supernätti ja korot ovat tarpeeksi tukevat ja mukavat, että niillä jaksaa painella. Olen ollut viime vuosina niin laiska, etten yksinkertaisesti jaksa enää minkäänlaisia vaikeita kenkiä, joiden kanssa pitää kärsiä, tasapainotella tai turvautua taksiin. Ehkä vielä jonain päivänä hankin ne 15-senttiset Yves Saint Laurentin korot, joissa nimeltämainitsematon muotia rakastava ystäväni haluaisi minut nähdä, mutta se päivä ei ole koittamassa ainakin ihan lähiaikoina (laiskuuden lisäksi sen estää se, että käytän kaikki rahani remontoimiseen).

Ostin uudet farkut, kerrankin aitoon tarpeeseen – olin kuluttanut edelliset mustat farkkuni niin puhki, ettei niitä saa enää paikattua. Omistin joskus hervottoman pinon farkkuja, mutta huomasin jossain vaiheessa, että käytin silti aina vain muutamia tiettyjä pareja. Sen jälkeen olen harventanut farkkukasaa niin luonnollisen poistuman kautta kuin kirppiksillä, ja säilyttänyt ainoastaan ne, joita todella käytän. Niitä ei ole montaa, mikä tekee pukeutumisesta tosi yksinkertaisen eikä tarvitse enää joka kerta vaatekaapin ääressä tuntea huonon omatunnon vihlaisua kaikista pareista, jotka jäävät päivä toisensa jälkeen hyllyyn odottamaan vuoroaan.

Mustat kynnet ja ohuet kultaiset korut kuuluvat kesälookiin. No, ne tuntuvat kuuluvan nykyään kaikkiin lookeihin. Kutsuin tätä joskus männävuosina jumittamiseksi, nykyään kutsun sitä omaksi tyyliksi.

PHOTOS BY JARNO JUSSILA

6 thoughts on “Kesän suosituin tyylikonsepti

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.