Tie, tie my darling II

Muistatteko gTIEn Mayhem-malliston fiiliskuvat, jotka julkaisin viime kuussa? Kiinnostuneille tiedoksi, että niitä löytyy nyt lisää valokuvaajansa eli muotiprofeetta Mikko Rasilan blogista.

Tämä ruutu löytyi kuvaajan behind the scenes -kansiosta, sain luvan vilauttaa sen teille. Tuon viikonloppuaamun valkoinen valo on muisto vain, taivaalla maleksii masentuneen näköisiä pilviä ja katot kiiltävät sateesta. Onneksi kesällä otettujen kuvien äärellä voi paistatella ja ennen muuta teeskennellä, että tukkani ja ihoni näyttää noin täydelliseltä joka päivä. Oi Marko ja Sumi, muuttakaa meille.

2013-10-stellaharasek-gtie-mayhem-stella-joni-photobymikkorasila

gTIE – Mayhem. Designed by Jenni Ahtiainen. Photos by Mikko Rasila. Hair & makeup by Sumi Moreno & Marko Mäkinen from Dandy. Special thanks to Label.m.

More photos from Mayhem, a gTIE collection of unique women accessories made of black leather and silver, up on the blog of photographer Mikko Rasila.

8 thoughts on “Tie, tie my darling II

  1. valitsitpa sopivan päivän laittaa tuon kuvan…näin juuri äsken fb-tapahtumasivun,…https://www.facebook.com/events/616747425034290/?ref=22…jossa huivilla suunsa peittänyt nainen vaikenee perheväkivallasta…tää ei todellakaan tarkoita, että tuossa kuvassa olisi siitä kysymys, mutta aika raju mielleyhtymä ja yhteensattuma…ihan meni kylmät väreet..

    • Moro Hennis, hmm, sitten kun se on valmis! Vielä kerran olisi tarkoitus käydä Legacyssa viimeistelemässä varjostuksia.

      • No mutta kiva, jos saadaan se joskus nähdä! :) Mulla vaan kovasti kiinnostaa, kun itse juuri samalla viikolla kävin neulan alla kun sulle tehtiin se viimeisin lisäys.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.