You can leave your hat on

Hattu on yksi muodin historian nerokkaimmista keksinnöistä. Se pelastaa huonon hiuspäivän, suojaa ripsiväriä sateella, ryhdistää rennon asun ja tuo himpun verran huumoria harmauteen. Hattu päässä on mahdotonta olla huonolla tuulella! Kokeilkaa kotona. Tuulisina päivinä voi bonuksena saada hyötyliikuntaa, kun juoksee kadulla tuulenpuuskan saalistaman hattunsa perässä.

2014-11-25-stellaharasek-style-12014-11-25-stellaharasek-style-32014-11-25-stellaharasek-style-62014-11-25-stellaharasek-style-5

College sweater and shoes by Acne from Beam Store, Leather skirt MDK from Sofinah Shop, bag by Samuji, linen t-shirt by Filippa K, silver star necklace by Linda Toye from Gaudete, silver wristband Pernille Corydon. The hat is a xmas gift from some years ago.

Photos by Mikko Rasila

JOE COCKER – YOU CAN LEAVE YOUR HAT ON

12 thoughts on “You can leave your hat on

 1. Mutta apua, hattujumalatar! Mikä avuksi kun a) rakastan hattuja mutta b) ne päässä tulee aina kumman hiostava ja ahdistava olo, säästä ja tukan likaisuusasteesta jne huolimatta??
  Terveisin hattuvammainen…

 2. Heippa, mitkä Acnen kengät sulla on tuossa kuvassa? Ihana asu kaikkinensa. Mutta nuo kengät

 3. Höh,olin ihan juuri hommaamassa Hopiavuoren Naomi-nahkaminiä…mutta olisiko Sofinahin mini parempi? Stella, vertailua kehiin, kiitos!

  • Oho, tämä onkin vaikea kysymys! Tykkään molemmista kovasti. Onko sulla kiire ostoksen kanssa vai ehditkö odottaa pari päivää, jos palaan asiaan oikein kuvan kera?

   • Voi ehdin odotta kiitos! Tämäpä onkin hyvää palvelua :) Jään odottaman nahkaminivertailua!

 4. Tiedätkö kun on ihmistyyppi, joka voi laittaa mitä tahansa päällensä ja näyttää aina hyvältä. Sä Stella kuulut siihen ryhmään :) Ihanaa joulun odotusta!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.