Aamuisia asioita

Mitä näitä aamuisia välttämättömyyksiä nyt on, auringonvalo, kahvi, untuvapeitto. Niin, toisten meistä täytyy nousta aamuisin ja toisten ei. Onneksi ensinmainittujen lohduksi on valkoiset villapaidat ja värikoodatut kahvimukit, joista kinata aamuisin kämppiksen kanssa. Yleensä molemmat haluavat harmaan mukin, paitsi niinä aamuina, kun molemmat haluavat oranssin tai punaisen. Poikaystävän kahvin kaadan tietysti aina vaaleanpunaiseen, se on hattaran väri.

2013-10-stellaharasek-morningglory-12013-10-stellaharasek-morningglory-22013-10-stellaharasek-morningglory-32013-10-stellaharasek-morningglory-4

“Anything to keep me warm” would be the slogan of my everyday morning essentials. Coffee, knitted sweaters and little dogs snuggled up in a blanket with no intention whatsoever of getting up anytime soon. Lucky bastards.

PHOTOS BY DORIT SALUTSKIJ

10 thoughts on “Aamuisia asioita

  1. Mä haluun kanssa tuollaiset farkut! Onko itse kuluneet vai valmiina tuollaiset ja mistä? Haluan ilmeisesti koko sun vaatekaapin, nyt syskyllä sun tyyli näyttää maailman ihanimmalta. <3

    • Gaudetesta hankitut IROn farkut, valmiiksi kulutetut kyllä. Lempifarkut, suosittelen!

  2. Asian vierestä: mistä olet tuon tähtösen kaulallesi hankkinut ? Se olisi täydellinen lahja eräälle, jolle pieni muisto tulisi hankkia. Kiitos etukäteen.

    • Apua, mistähän tuo on. Liikkeestä Gaudeten naapurissa, se jossa on kaksi mäyräkoiraa – Nomad?

  3. Kertakaikkisen kauniit kuvat. Mäyräkoira piilossa ja raikas luonnonvalkoinen mustan parina, tykkään. Ja tästä vasta tykkäänkin: “Yleensä molemmat haluavat harmaan mukin, paitsi niinä aamuina, kun molemmat haluavat oranssin tai punaisen. Poikaystävän kahvin kaadan tietysti aina vaaleanpunaiseen, se on hattaran väri.” Teen juuri samoin. :) Söpöin muki söpöimmälle tyypille!

  4. On pelkästään kohtuullista, että jos omistaa tuollaisen katseen ja osaa kääriytyä noin suloiselle kippuralle, niin ei tarvitse nousta aamuisin sängystä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.