Maailman helpoin meikkipussin päivitys

Kaupallinen yhteistyö Glamlin ja Asennemedia

Kosmetiikan ostaminen on yksi tuskastuttavimmista asioista, jotka tiedän. Tiedän kyllä mistä tykkään sitten kun löydän sen! Vaihtoehtoja on yksinkertaisesti vaan liikaa eikä aika tai energia riitä ryhtyä vertailemaan niitä. Siksi nappaan yleensä myyjää hihasta ja pyydän apua – mutta sitä varten pitäisi ensin ehtiä ja jaksaa talsia kauppaan.

Aihe on ajankohtainen, sillä onnistuin yhdellä pienellä arviointivirheellä tuhoamaan tovi sitten melkein kaikki meikkini. Hups. Asiaan liittyi kiire (siivosin henkilökohtaisia tavaroitani piiloon tv-sarjaa tekevän kuvausryhmän tieltä) ja hiusmuotoiluaine, jonka sujautin samaan laatikkoon kosmetiikkani kanssa. Kun avasin sen muutamaa päivää myöhemmin, laatikko lainehti, sillä kyljelleen tipahtanut tukkatuote oli vuotanut koko sisältönsä tyhjiin. Liiskaksi kastuneet meikit kelluivat aineessa, joka ei todellakaan ollut luonnonkosmetiikkaa, eikä ollut muuta vaihtoehtoa kuin kipata laatikon sisältö roskiin. Sitten tuli tuskanhiki – mistä uudet meikit tilalle? Tai pikemminkin, millä ajalla ja energialla?

Yhteistyö Glamlinin kanssa oli sovittu jo tätä ennen, mutta se tuli nyt osuvampaan saumaan kuin arvasinkaan. Onko nimi teille tuttu? Glamlin on kotimainen palvelu, jossa kauneuskonsultti valitsee sopivat tuotteet puolestasi, toiveidesi, tarpeidesi ja budjettisi mukaan. Kosmetiikkaostoksille pääsee kotisohvalta, sillä homma toimii netissä ja paketti saapuu postissa muutama päivä myöhemmin. Konsultaatio ei maksa mitään, jos päädyt ostamaan jonkun tai useamman valituista tuotteista.

Palvelu oli minulle entuudestaan tuttu, sillä tunnen ihanat naiset sen takana ja Jarno on ollut työnsä puolesta kuvaamassa heitä. Nyt pääsin testaamaan tätä muutaman vuoden pyörinyttä palvelua ihan todelliseen tarpeeseen.

Ensin täytin kauneusprofiilikyselyn Glamlinin sivuilla. Millainen ihotyyppi? Normaali iho, taipuvainen pintakuivuuteen. Silmien väri? Harmaa. Millaiset tuotteet kiinnostavat? MEIKIT. Luonnonkosmetiikkaa, synteettistä kosmetiikkaa vai kumpaa tahansa? Ehdottomasti luonnonkosmetiikkaa! Profiilissä pääsi määrittelemään myös millaisia tuotteita ei tarvitse eli ruksimaan pois sellaiset, jotka löytyvät jo kaapista tai joille ei muutoin ole tarvetta (itse en esimerkiksi käytä koskaan puuteria). Pakettiin sujahtaa aina viisi tuotetta, joille sai lopuksi määritellä omalle lompakolleen sopivan budjetin. Valitsin budjetiksi 150 euroa.

Kauneusprofiilin täyttämisen jälkeen pääsin keskustelemaan kauneuskonsultin kanssa Messengerissä. Kartoitimme tarkemmin millaisia tuotteita tarvitsen, miten tykkään meikata, haluanko jollain tapaa uudistaa rutiinejani ja onko ongelmia, joihin kaipaan ratkaisua.

Referenssit ovat kätevä tapa päästä samalle aaltopituudelle. KATE MOSS, hihkuin ja ilahduin, kun kauneuskonsultti sai heti kiinni siitä mitä tarkoitan. Avasin vielä tarkemmin: tykkään hehkuvasta, luonnollisesta lookista. Kuultavasta ihosta, joka syntyy peittävän meikkivoiteen sijaan parhaiten kosteuttavilla sävyvoiteilla (toivoin tuotetta, jossa on aurinkosuoja, on sentään jo maaliskuu). Huolitelluista kulmista ja simppelistä silmämeikistä, joka tarkoittaa kohdallani usein vain mustaa ripsiväriä. Huulissa käytän vain huulirasvaa.

Keskustelun yhteydessä voi lähetellä kauneuskonsultille myös kuvan itsestään ja kannattaakin – kuvan avulla hän pystyy arvioimaan parhaiten esimerkiksi sävyjen sopivuutta.

Kerroin myös, että haluaisin pitkästä aikaa tehdä silloin tällöin silmärajauksia, mutta tarvitsen sitä varten hyvän pohjustustuotteen, sillä luomeni ovat rasvoittuvaa sorttia ja rajaukset eivät pysy muutoin paikoillaan.

Muutama päivä myöhemmin noudin mustalla nauhalla solmitun paketin, jonka sisällä oli viisi toiveideni ja tarpeideni mukaan valittua tuotetta. Mukana tuli selkeät käyttöohjeet ja täsmävinkkejä niihin ongelmiin, joista olin kauneuskonsultin kanssa puhunut. Ah miten helppoa! Testasin tuotteita heti ja ne olivat kaikki täydelliset.

Listataanpa mitä paketista paljastui.

Absolutionin Le Booster Éclat, kirkastava tiiviste, joka hoitaa ihoa ja antaa hehkua. Sopii saamieni ohjeiden mukaan erinomaisesti meikin alle heleyttäväksi pohjustukseksi, kiireisinä aamuina voi kuulemma sekoittaa myös kosteusvoiteen sekaan. Superihana, heleyttävä seerumi, johon ihastuin heti.

Mádaran hoitava cc-voide nimeltä City CC Cream, joka tasoittaa ihon sävyä, häivyttää pieniä virheitä ja antaa aurinkosuojan. Olen käyttänyt (ja rakastanut) Mádaran aurinkosuojan sisältäviä sävyvoiteita aiemminkin, joten ei tullut yllätyksenä, että tykkäsin kovasti tästäkin. Sävy osui nappiin.

Paketissa oli myös Aliman Pure Eye Primer silmäluomien pohjustamiseksi – ja Zuiin silmämeikkejä. Rakastan Zuiin tuotteita: tyylikkäistä mustista pakkauksista ja voimakkaista väripigmenteistä tulee mieleen synteettisempi sisarensa MAC, jonka tuotteita käytin aikoinaan paljon ennen kuin aloin siirtyä luonnonkosmetiikkaan. Kauneuskonsultti oli valinnut pakettiin mustan, pigmenttisen silmänrajauskynän ja kulmakynän sävyssä Taupe, täydellinen harmaanruskea, joka sopii useimmille.

Viistopäinen kulmäkynä oli tuotteista ainoa, johon piti hetki totutella, sillä olen käyttänyt aiemmin kynämaisia kulmakyniä. Nyt muutaman käyttökerran jälkeen olen sitä mieltä, että viistopää on itseasiassa paljon helpompi ja nopeampi kuin kulmakynä, sillä kulmaa vaihtelemalla saa niin kapeaa ja terävää kuin paksumpaa ja pehmeämpää jälkeä. Tähän en olisi itse kaupassa tarttunut, kiitos kauneuskonsultti! Olet nero!

Viisikon yhteishinta oli 149,50 euroa, joka osui täydellisesti määrittelemääni budjettiin. Kaikki ovat toiveideni mukaan luonnonkosmetiikkaa. Tiesin heti etten halunnut palauttaa tuotteista mitään, mutta viisi päivää on aina aikaa miettiä mitkä tuotteet haluaa pitää ja mitkä palauttaa. 25 euron konsultointimaksua ei veloiteta, jos ostaa jonkin tuotteen. Korttia veloitetaan vasta sitten, kun mahdollinen palautus on tullut perille. Niin toimitus kuin palautus ovat ilmaisia.

Glamlinin paketissa saapuneiden tuotteiden lisäksi käytin tässä meikissä valokynää, mustaa ripsiväriä, hohtovoidetta ja huulirasvaa, jotka säästyivät tuholta, koska olivat turvassa olkalaukussani. 

Mitäs tykkäätte lopputuloksesta? Entä kiinnostaako superhelppo kosmetiikkashoppailu? Jos peilikaapista löytyy tarpeita ihonhoidon, hiustuotteiden tai meikkien osalta, suosittelen lämpimästi kokeilemaan. Pääset alkuun netissä eikä tarvitse nousta edes sohvalta (tärkeää varsinkin näin sunnuntaisin). Jos et käytä Messengeriä, pääset juttusille kauneuskonsultin kanssa myös WhatsAppissa tai puhelimessa.

Koodilla STELLA saa nyt tilaukseen yhden tuotteen kaupan päälle!

PHOTOS BY STELLA HARASEK & JARNO JUSSILA

13 thoughts on “Maailman helpoin meikkipussin päivitys

 1. Kiitos vinkeistä! Osaatko muuten sanoa, onko jollain luonnonkosmetiikkamerkillä kierrätettävät pakkaukset? Esim. Kosteusvoiteet, jotka lasipurkissa, joutuu laittamaan sekajätteeseen, ja sitä haluaisin välttää.. Plussaa olisi myös kotimaisuus. Pikaisella googlettamisella en löytänyt tällaisista tuotteista tietoa.

 2. Tuo Zuiin viistopäinen kulmakynä on todella kertakaikkiaan nerokas – ja Taupe täydellinen sävy täälläkin! Kokeilin sitä samaten kosmetiikkamyyjän ehdotuksesta, en olisi itse hoksannut. Ainoastaan viime kesän megahelteillä oli pakko vaihtaa tavalliseen kulmakynään (perinteisistä kynistä lempparini on Make Up Storen eyepencil niin ikään sävyssä Taupe), kun vahamainen koostumus suli naamasta pois jo ennen kuin sen oli ehtinyt kunnolla levittää. :D Muuten tuotteena aivan täyskymppi!

  • Hahahaha viime kesä taisi asettaa melkoisia haasteita melkein kaikille meikkituotteille :D Hauskaa, että olet tykästynyt samaan kulmakynään, se on tosiaan ihan loistava!

 3. Eikö ole helpointa vain tilata verkkokaupasta pilalle menneiden, käytössä hyviksi havaittujen meikkien tilalle uudet samat tuotteet?

  • Haha itseasiassa ei! Mun meikkipussissa ei oikein ollut mitään vakiintuneita tuotteita, vaan se on ollut sekalainen kokoelma työn kautta saatua ja ulkomailta hankittua kosmetiikkaa. Osaan olin tyytyväinen ja toisten suhteen sillä kannalla, että voisin kokeilla jotain muutakin. Tämä oli ehdottomasti nyt helpoin tapa päivittää meikkipussi.

 4. Moi Stella! Sopiiko kysyä kauneusasiaa aiheen vierestä?
  Muistan, että kävit laittamassa microblading-kulmat viime keväänä. Ne ovat kauneimmat (luonnollisimmat) sellaiset jotka olen nähnyt! Oletko vielä näin vuoden jälkeen tyytyväinen niihin? Haaveilen helpommista aamuista mutta pahin pelkoni on laatikkokulmat tai ajan mittaan suttaantuva tatuointiväri. Oliko sinun kokemuksesi microbladingista hyvä, suosittelisitko näin vuoden jälkeen vielä? Kiitos kaunis!

  • Moikka, tottakai sopii! Mun microbladingista on itseasiassa jo kaksi vuotta ja jälki alkaa olla aika haalistunut, kuten olikin etukäteen tiedossa (microblading pysyy ihotyypistä riippuen vuodesta kolmeen, haalistuen matkan varrella). Kyllä mä tykkäsin niistä kovasti silloin kun ne olivat vielä fresh, suosittelen siis kyllä! Kannattaa vaan olla tosi tarkkana siitä kenelle menee, että jälki on sitten varmasti mieluisaa ja pysyy mahdollisimman hyvänä.

   • kiinnostaa minuakin, mutta myös pelottaa, useammin kuin kerran saanut kosmetologin käsissä aivan vieraan-näköiset ja ei-sopivat nyppimistulokset. Ajatus että täytyisi katsella niitä useamman vuoden hirvittää..

    • Uuh, ymmärrän täysin. Siksi onkin hyvä miettiä tarkoin kenelle menee, pyytää suosituksia ja tsekata tekijöiden aiempia työnäytteitä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.