I write sins not tragedies

Tänä kesänä ei ole tullut juuri kaupoissa notkuttua, on ollut kiire erakoitua omassa pikkukuplassa nimeltä koti, kalliot ja kirjat. Viime viikolla tein kuitenkin pikapiipahduksen Beam Storeen, kun ohipyöräillessäni bongasin putiikin ikkunasta jokakesäisen suosikkinumeroni -70%. Tein vartin visiitillä useamman löydön, kuvissa vilahtaa niistä yksi.

2014-08-14-stellaharasek-isabelmarant-top-12014-08-14-stellaharasek-isabelmarant-top-2

Avoselkäisessä paidassa on tuuletus kohdallaan. En keksi hellepäivälle kätevämpää vaatekappaletta eikä haittaa sekään, että paita on lempisuunnittelijani Isabel Marantin. Tai se, että paidalle jäi hintaa lopulta vain jokunen kymppi.

2014-08-14-stellaharasek-isabelmarant-top-32014-08-14-stellaharasek-isabelmarant-top-4

Farkkushortsit ovat samat vanhat, joissa olen vedellyt vuosikausia. Tunsin joskus huonoa omatuntoa siitä miten paljon kuljen niissä kesäisin. En jaksa enää. Maailmassa lienee suurempiakin vääryyksiä kuin minun keskinkertainen kesäpukeutumiseni. Syksyllä sitten skarpataan.

2014-08-14-stellaharasek-isabelmarant-top-5

Black shirt by Isabel Marant from Beam Store, grey denim shorts and Ray-Ban sunglasses are secondhand finds. Silver rings and wristband by Pernille Corydon, metal-beaded bracelet from Tikau. Nail polish by Kure Bazaar from Jolie, received as a gift.

PANIC AT THE DISCO – I WRITE SINS NOT TRAGEDIES

12 thoughts on “I write sins not tragedies

  1. farkkusortsit, ja nimenomaan vuosien varrella omiin muotoihin mukautuneet, ovat kyllä ihan paras hellekesäasu, toppeja voi sitten vaihdella : ))

  2. Helpottavaa ja virkistävää että jossain blogissa käytetään niitä vanhojakin suosikkeja! Muistan nuo shortsit jo monen vuoden takaa. Omasta kaapista löytyy kans näitä pitkäikäisiä lempijuttuja.

    • Todellakin. Suurin osa vaatteistani ovat vanhoja lemppareita, joita käytän vuodesta toiseen. Ne tekevät pukeutumisesta vaivatonta.

  3. Olipa helpottavaa kuulla, että sunkinkesät menee farkkusortseissa. Sama on tapahtunut mulla viimeisen kolmen kesän ajan, ja syyllisyyttä mäkin olen ongelmasta potenut. Kun olisi kauniita kesämekkojakin, miksi aina ne farkkusortsit? Nyt kun sun kaltainen, tyyliikkääksi yleisesti tunnustettu, ihminen on uskaltanut ottaa asian avoimesti puheeksi, mäkin pystyn hengittämään taas vapaammin. Kiitos:)

    • Haha! Rentoudu, rakas ihminen. Sen olen todennut, että ainoa henkilö jota kiinnostaa miten pukeudut katsoo takaisin peilistä. Riittää, että itsellä on vaatteissa mukavaa.

    • Hmm, nyt en kyllä muista – kannattaa piipahtaa paikan päällä tai rimpauttaa liikkeeseen ja kysäistä?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.