Hyvät kynnet, helpompi arki

Mitä vanhemmaksi tulen sen enemmän arvostan kaikkea arkea helpottavaa. Säästääkö se aikaa? Loistavaa. Säästääkö se hermojani? Vielä parempaa! Saako se minut näyttämään suhteellisen huolitellulta niinäkin aamuina, kun herään tukka sojottaen joka suuntaan ja lähden palaveriin ensimmäisessä käteen sattuneessa villapaidassa? MYYTY!

Kulmat ja ripset olivat neronleimaus. Toinen loistokeksintö on kestolakkaus: tavallinen manikyyri ei pysy kynsissäni siistinä kahta tuntia pidempään, mutta ammattilaisen loihtima kestolakkaus kestää kahdesta kolmeen viikkoa. Olen painellut kestolakatuilla kynsillä nyt reilun vuoden enkä enää luopuisi niistä, nimittäin:

Käytämme käsiämme enemmän kuin kuvittelemme, ne ovat mukana melkeinpä kaikessa mitä teemme: kun juomme kahvia, naputtelemme tietokonetta, lueskelemme lehteä, pesemme kasvojamme… Käsiään on ilo katsella kun kynnet ovat kauniit eivätkä ne jää muiltakaan huomaamatta. Pienet asiat, jotka ilahduttavat joka päivä, eivät olekaan enää ihan pieniä asioita.

Kynsilakka on asuste. Tykkään kynsistäni lyhyinä ja mustaksi lakattuina, se on vähän punk mutta samalla helppo, eleetön väri, joka sopii kaikkeen. Käytän vähemmän koruja, koska vahvat kynnet usein riittävät tekemään simppelistä asusta kiinnostavan. Mustat kynnet ja harmaa villapaita, rennosti chic. Mustat kynnet ja musta silkkipaita, superchic.

Kynnet voivat hyvin ja kasvavat kestolakkauksen alla! Omat kynteni ovat lohkeavaa sorttia, mutta kestolakkaus suojaa niitä: ensimmäistä kertaa ne ovat vahvat ja hyväkuntoiset. Jos haluaisin kasvattaa pitkät kynnet, nyt se vihdoin onnistuisi.

Mutta parasta on tämä: kauniissa, huolitelluissa kynsissä on taikaa, sillä ne saavat lähes meikittömät kasvot ja luonnontilaan unohdetut hiukset näyttämään harkituilta. Näemmä riittää, että panostaa yhteen! Lempilookini tällä hetkellä onkin mustat kynnet, rennosti lainehtiva puhdas tukka ja hyvin kosteutetut kasvot, joita on hipaistu valovoiteella, sävyttävällä kosteusvoiteella ja aavistuksella poskipunaa. Ei ripsiväriä, ei luomiväriä. Vähemmän on enemmän.

Käyn Hiussali Peilissa Jennin käsittelyssä kolmen viikon välein. Meillä on blogidiili, mutta kävisin, vaikkei olisi. Kun Jenni kuuli, että aion kirjoittaa sanasen kynsistäni, hän innostui ja kysyi saisiko lahjoittaa yhdelle teistä yksivärisen Shellac-kestolakkauksen. Tietysti saa – seuraa siis ARVONTA! Kertokaapa siis kommenttilootan puolella miksi juuri sinä haluaisit voittaa? Voittaja arvotaan ensi maanantaina ja palkinto on lunastettavissa syksyn aikana Punavuoressa sijaitsevassa Peilissä.

Kiitos kaikille skabaan osallistuneille! Voittajaksi valikoitui nimimerkki Johanna, johon ollaan oltu yhteydessä.

PHOTOS BY JARNO JUSSILA

128 thoughts on “Hyvät kynnet, helpompi arki

 1. Mulla on ryppyiset kädet ja rumat leveät kynnet – ehkä pieni kynsiväritys veisi huomion muualle.

 2. Ohh, voittaisinpa! Mun omat kynnet on niin lohkeilevat, ettei oikein mikään normilakka kestä edes seuraavaan päivään. Tuntuu että näytän aina vähän nuhjulta huolittelemattomien kynsieni kanssa, tätä ois siis kiva testata!

 3. Kynteni ovat vihdoin alkaneet kasvaa, mutta kun luulin että niiden puremisen lopettaminen oli vaikeinta, olin väärässä. Vaikeinta on niiden siisti lakkaaminen. SOS!

 4. Jos jotain työhön palaava kahden lapsen äiti tarvitsee, niin tämän. Huoliteltu hetkessä, niin mun juttu! :D

 5. Toivottavasti vielä ehtii! Kärsin myös kynsien lohkeilusta ja tämä kuulostaa juuri nappiratkaisulta. Olen viimeisen vuoden käyttänyt tummia kynsilakkoja, koska se saa tuntelmaan tosiaankin edes vähän huolitellulta, ja nyt kynnet ovatkin pakkolevolla lakoista. Kaipaan tummalla lakattuja kynsiäni!

 6. Luovuin kestolakkauksista reilu vuosi sitten. Olen lakannut kynnet sen jälkeen ehkä kahdesti, ja kädet näyttävät kaameilta. Lienee aika tunnustaa, että jos en itse saa kynsiä lakattua, niin parempi luottaa tässäkin ammattilaisen pysyvämpään jälkeen ;)

 7. Mulla on säälittävät ja lohkeavat kynnet. Peruslakkaus pysyy huonosti. Kaunis kestävä lakkaus olisi välillä ihanaa.

 8. Olen aika laiska laittamaan kynsiäni ojennukseen :D Olen pitkään miettinyt kynsien laittamista ammattilaisella, koska työskentelen asiakaspalvelutyössä. Olisi kyllä huippua päästä vihdoin kokeilemaan tätä ja ottaa tavaksi omaakin arkea helpottamaan.

 9. Olen kiinnostunut kampaamo käynneistäsi. Mitä sulle 3 viikon välein duunataan? Olen muuttamassa Helsinkiin, lähelle Peiliä ja hyvä kampaaja on haussa.
  Olen myös luonnonkiharainen raidoitettu karvapehko :D
  Kestolakkaus kynsissä jo viidettä vuotta. En pärjää enää ilman!

 10. Olisi kivaa voittaa kestolakkaus. En ole ikinä käynyt manikyyrissa tai muissa hoidoissa ja olisi hienoa saada laiskasti hoidetut kynnet prameaan syyskuosiin.

 11. Ooh, ihana arvonta! Tykkäisin tosi paljon lakata kynsiäni, mutta niistä tulee heti liuskottuvat ja lohkeilevat. Joten vastentahtoisena naturellina mennään. Olis huippua saada kokeilla tätä!

 12. Samaistun! Pystyn olemaan ilman meikkiä, mutta jos kynnet eivät ole kuosissa on alaston olo. Lakkaan itse omia kynsiä, mutta kestolakkausta en ole vielä koskaan kokeillut.

 13. Olisi aivan mahtava kokeilla kestolakkausta. Itse ei ikinä vaan jaksa alkaa lakkailemaan kynsiään, vaikka kauniit kynnet piristävät oloa kummasti.

 14. Koska eilinen käynti kampaajalla meni pieleen niin pieni piristys olisi tarpeen.

  (Lisäksi koska omat kynteni lohkeavat helposti ja omat yritykseni lakata kynnet kestää kauniina parhaimmillaan 3 tuntia.)

 15. Oon luullut että oon ainoa jolla lakat ei pysy kynsissä siisteinä yhtä päiväää pidemmälle!
  Tämä vaihtoehto on kyllä kolkutellut takaraivossa, mutta tiedäthän, naisena on niin paljon kaikkea muutakin huollettavaa. Pelkkään tukanlaittoonkin saa tuhlattua roposensa.

 16. Rakastan kauniita kynsiä, mutta minulla ei ole varaa käydä ammattilaisella. Olisi hauskaa kokea sekin joskus!

 17. Haluisin voittaa kestolakkauksen, koska haluisin kokea pidempään sen huolitellun tunteen, jonka koen ensimmäisenä päivänä täydellisesti onnistuneen (tapahtuu harvoin) lakkauksen jälkeen. Kauniit kynnet olisivat omiaan piristämään syyspäiviä!

 18. Koska en yksinkertaisesti saa itse aikaiseksi :-D Kärsimättömänä ihmisenä en jaksa kuivattaa lakkaa ja sit ne on aina rullalla :-)

 19. Arki on todella kiireistä just nyt koiranpennun, vaativien töiden ja uuden poikaystävän elämään sovittamisessa. Vaikka ehtisin lakata kynnet, en ehdi/jaksa poistaa lakkaa sitten kun se muutaman päivän päästä alkaa jo rapistua pois ja sitten kynnet kauheilta näyttävätkin kun on tumman lakan jämät vain kynsissä! Haluan kuitenkin pitää kynnet hyvännäköisinä mut nyt siihen ei ole aikaa joten kestolakkaus pelastaisi kynteni!

 20. Josko ensimmäisen kerran elämässäni kynteni näyttäisivät kauniilta, kun ammattilainen ne laittaisi.

 21. Pikkulapsiarjessa kynsien lakkaaminen on aikatauluteknisistä syistä lähes mahdotonta. Ja koska hiukset ja naama ovat yleensä muutenkin luonnontilassa, voisi ulkonäköä kohentaa vaikka sitten tuolla lakkauksella.

 22. En ole moista koskaan kokeillut, vaan aina tuhraan normilakoilla. Olisi ihanaa, jos kynnet edes joskus näyttäisivät huolitelluilta.

 23. Kestolakkaus olisi aivan huippu juttu! Omat kynteni liuskottuvat helposti ja kynsilakat vaan kuivattavat niitä entisestään. En saa kynsiäni kasvatettua kovin pitkiksi työni takia, jossa käsittelen rahaa, joka kuluttaa kynsiä. Olen myös kova käsienpesijä noin muuten ja entinen kynsien pureskelia, joten tämä olisi lottovoitto! :)

 24. Koska mun kynsissä ei pysy itse tehty lakkaus. Jos laitan lakan aamulla niin jo alkupäivästä rupeaa lakat varisemaan kynsistä. Ja olen kokeillut vaikka mitä kauppojen lakkoja. Aina silti sama juttu. Lakkaus ei vaan kestä alus ja päällys lakkauksesta huolimatta.
  Olisi kiva saada kerrankin kynnet jotka näyttää hyvältä pitempään
  :-)

 25. Pidän kynteni lyhyinä ja lakattuina, mieluiten vielä mahdollisimman tummalla lakalla. Ongelma on, että ahkerana (ehkä jopa neuroottisena) käsienpesijänä ja käsintiskaajana, lakka on jo samana päivänä kulahtanut kärjistä. Oikeastaan pidän lohkeillutta, tummaa kynsilakkaa seksikkään rokahtavana, mutta joskus olisi kiva kokeilla aikuismaisen huoliteltuja kynsiä näin neljänkympin paremmalla puolella.

 26. Lakkaan kynsiäni parin päivän välein, joten kestolakkauksella saisin reilusti lisäaikaa muulle elämälle! Tulisivat siis niinsanotusti oikeaan osoitteeseen. ;)

 27. Olen ehkä Euroopan huonoin lakkaaja, lakkoja löytyy, mutta suoritus on aina vähän sinnepäin tai puolikuiva lakka osuu jonnekin tai vähintään koiran viiksiin..

 28. Joka kerta laitan aluslakat, päälilakat ja vielä siihen jonkun supersuper hyvän höpöhöpölakan päälle ja tulos kestää täydellisenä about puolituntia. Ei ole sen vaivan väärtti. Ja mä kuitenkin rakastan lakattuja, lyhyitä kynsiä <3

 29. En osaa lakata kynsiä itse, siitä vaan ei tule järkevää lopputulosta. Ne ei vaan näytä kivoilta. En ole koskaan käynyt manikyyrissä, tätä olisi kiva kokeilla!

 30. Oh I need this! Kroonisena kynsien repijänä saan pidettyä itseni aisoissa ainoastaan kynsilakalla, joka ei tosiaan valitettavasti kestä kovin kauan. Tässä saattaisi olla ratkaisu ikuiseen pulmaan!

 31. Naputan työssäni kassakonetta ja muutenki teen paljo käsillä töitä. Mulla pysyy lakka kans tosi huonosti ja kynnet ei koskaan ehi kasvaa, ku ne jo töissä alkaa lohkeilla ja lopuksi katkiaa. Mun kynnet on myös tosi helposti liuskottuvat. Eli nää kestolakkauksethan ois just eikä melekee pitään mun kynnet kauniina ja paremmasa kunnosa :)

 32. Jos näkisit kynteni, tietäisit.

  Nyt voin vain kaunistellen sanoa, että eläinten kanssa vietetty vapaa-aika kuultaa käsistäni myös virka-aikana

 33. Tällä hetkellä meikin käyttäminen ei iho-oirelun vuoksi onnistu, joten olen myös (joskin tilanteen pakosta :)) suunnannut ehostamisen suhteen luonnonmukaiseen lookiin. Siksi kynsien kuntoon saaminen kestolakkauksella olisi oivallista tähän hetkeen!

 34. Nyt seuraa rehellinen avautuminen siitä, miksi toivon arpaonnea: mun loppukesä ja syksy ovat olleet niin sysipaskoja ylläriavioeron takia, että mikä tahansa pienikin asia, jolla voisin hemmotella pa:ta itseäni, tuntuisi vähintäänkin lottovoitolta.

 35. mustat tai grafiitin harmaat myös oma lemppari! töissä tosin normaalilakka ei pysy edes päivää, joten lakkailut jää vähälle…

 36. Nyt on pakko osallistua.

  Nimim. Ei meikkiä, tukka välillä miten sattuu ja lyhyet kynnet, joiden musta lakka on taas hetkessä kulunut.

  Ihanaa syksyä sulle!

 37. Olen nyt loppukesästä taas muistanut, kuinka tärkeää on panostaa omaankin hyvinvointiin, onnellisuuteen ja arjen pieniin iloihin. Tämä lakkaus olisi yksi tällainen ihana ja onnelliseksi tekevä juttu syksyn harmauden keskellä.

 38. Asiakaspalvelussa arvostetaan suuresti huoliteltuja kynsiä Pyrin siihen että kynteni on lakatut lähes aina, mutta lapsiarjessa ei aina ehdi. Olisi ihana saada päivitettyä uudet kynnet !!

 39. Vau, mukana! Rakastan lakattuja kynsiä, mutta voih, ne tosiaan kestävät minullakin sen muutaman tunnin kauniina. Lasten kanssa työskentelyn ja tarkkojen hygieniasääntöjen vuoksi ei lakat pysy, ei sitten millään – vaikka saisivat olla ja pysyä.

 40. Oi, mukana! Olisi ihanaa kun nämä tynkäkynnet olisi joskus kauniina :). Oma lakkaus tuhriintuu aina kun en kerkiä, jaksa / muista odottaa kuivumista :).

 41. Mä niin tarviin tätä, superkiire syksy eikä ole edes ehtinyt miettiä miltä näyttää.Nyt olis edes pienen breikin paikka ja aika käydä huollattamassa itsensä päästä varpaisiin. Kynnet ois kirsikka kakun päällä…

 42. Niin samaa mieltä. En ehdi lakkaamaan kynsiä joka kolmas päivä. Sillä hyväkään lakka ei sen pidempään kestä. Ja omat kynnet olivat niin nysät ennen kestoaika.

  Perustelut miksi? Ehkä Helsingin matkalla olisi kiva istahtaa hemmoteltavaksi.

 43. Hermojaraastavan stressin keskellä kaikki apu freessimmän olemuksen saavuttamiseksi on tarpeen! Varsinkin jos on tällainen tumpelo kuten minä, joka ei osaa lakata omia sormienkynsiään

 44. Tämä kestolakkaus pelastaisi monta noloa tilannetta! Kiitos kun postasit tästä, sillä enpä olisi tullut ajatelleeksi kestolakkausta! Ihanaa, jos arpa osuu minuun !

 45. Ai vitsi jos voisin, vastaisin tähän yhdellä kuvalla. Kuvalla mun liuskoittuvista ja nahjuisista kynsistä. :( Ne kaipaisi kipeästi päivitystä!

 46. Mulla ei myöskään pysy tavallinen kynsilakka yhtä päivää kauempaa siistinä ja vielä vähemmän aikaa jos oon töissä, heti tulee lommoja. Viimeksi oon käyttänyt kynsilakkaa pari kolme vuotta sitten, lakkaaminen ei ole mulle sen vaivan arvoista. Kestolakalla saattaisi olla paremmat edellytykset menestyä näissä käsissä!

 47. Ei ole päivää etteikö mulla olisi kynnet lakassa ja hitto vie on muuten aikaa vievää hommaa kun pitää saada pysymään hyvännäköisenä.. oon miettinyt kestolakkauksen kokeilua ja luulenpa, että jos siihen lähden niin se on menoa se.. mutta ehkä nyt ois aika kokeilla vihdoin jos arpaonni suosii. :)

 48. Tähän pakko osallistua… En osaa meikata ja tukkakin vaikka miten, niin jos kynsistä saisi potkua huolitellumpaan minuun.

 49. Rakastan vaihdella eri kynsilakkoja ja haluaisin kokeilla onko yhden väriset kynnet pitkän aikaa niin hyvä juttu kuin väitetään :D Lisäksi kynnet liuskoittuvat ja olen asiakaspalvelutyössä, jossa kivat siistit kynnet olisi tosi jees :)

 50. Uudessa työpaikassa saisi käyttää kynsilakkaa, kun vain saisi itse sitä laitettua! Siispä tämä ratkaisu sopisi mulle:)

 51. Pakko osallistua tähän arvontaan! koska mun kynnet, ne näyttää siltä miltä kiipeilyä harrastavan naisen kynnet… eli kamalilta! Kun yrität panostaa ja kerrankin lakata ne, takuu varmasti tulos pysyy korkeintaan päivän hyvänä. Koska kynnet on pakko pitää lyhyenä ja mangnesium ja viimeistään ne pikkuiset otteet seinällä vievät lakat mennessään. Ois superia testata saisko kiipeilyä harrastava kauniina pysyvät kynnet, edes hetkeksi!

 52. Ou jes! Rakastan kynsien lakkaamista, ja nyt kun olen palannut äitiyslomalta töihin, olisi ihana saada jokin päheä ja kestävä väri kynsiin. Kestolakkaus on tuttu vain varpaiden osalta, olisi jännittävää kokeilla miten hyvin lakkaus kestää käsissä.

 53. Just siksi, että en yleensä viitsi lakata kynsiäni, koska lakkaus ei kestä siistinä paria päivää pitempää. Lakatut kynnet on kuitenkin ihan supersexy asuste ja jos kynnet on lakattu, on ne oltava myös tiptop. Olisi kiva kokeilla, miten kestolakkaus toimisi meikäläisellä.

 54. Rakastan kynsilakkoja, mutta valitettavasti olen todella laiska lakkaaja ja varsinkin lakkojen poistaja.

 55. Voitto olisi ihana – kerrankin voisin ihailla onnistuneesti lakattuja kynsiä myös itselläni. Tämä taivaanrannanmaalari malaa kyntensä vähän levottomin vedoin eikä lopputulos ole koskaan ollut kauniinsiisti. Ei koskaan.

 56. Tahtoisin kokeilla pysyisikö itselläni. Omat kynnet kovilla ja normi kynsilakkaa saisi olla muutaman pvän välein vaihtamassa. Ei pysty/jaksa/aikaa siihen. Jospa tästä olisi ratkaisu ;)

 57. Haluaisin voittaa tämän, koska en yleensä voi kynsiäni lakkailla, koska työskentelen hoitoalalla. Sitä suuremmalla syyllä otan kaiken ilon irti, kun lomalla pystyy laitattamaan huolitellut kynnet!

 58. Koska siistit kynnet on just niin siistit kuin kuvailit! <3 Haaveilen sellaisista itselleni, mutta omani ovat risuisemmat kuin iso risukasa enkä osaa pitää niistä huolta. Tarvitsen Jenniä!

 59. Ensimmäistä kertaa elämässäni kynteni ovat kasvaneet pitkiksi, kiitos äitiysloman! Tai siis oman mittapuuni mukaan pitkiksi, paljon sormenpäätä pidemmälle en anna niiden kasvaa vaan sitten kutsuu sakset ja viila.

  Aina ennen ne on olleet ihan epämääräiset nysät, johtuen pahasta tavastani räplätä ja repiä niitä, lähinnä töissä asioita pohtiessani… Olen nyt palannut äitiyslomalta töihin ja juuri kun voisin nauttia kysnsistäni, uhkaa ne taas kadota nyppijän tehdessä paluutaan :/ Olisikohan ne pelastettavissa vielä kestolakkauksella? Tavallista lakkaa en uskalla niihin laittaa ollenkaan, kun tiedän että revin sen päivässä pois ja kynnet siinä mukana :D

  Samanlainen musta lakkaus tänne, kiitos! :)

 60. Rakastan lakattuja kynsiä ja kotoa löytyy varmaan parikymmentä eriväristä lakkaa! Sen sijaan, että joka aamu ährää jo illalla osittain rapisseen lakan kynsiin, olisi ihanaa jos lakkaus kestäisi kerralla useamman viikon :)

 61. Oi joo, minullakin kestolakkaus on ainoa keino pitää kynnet (ja kädet) huolitellun näköisinä.
  Omat kynteni ovat tosi onnettomat, ja ilman kestolakkausta helposti vielä nypin ja revin niitä. :(
  Eli voitto olisi todella tervetullut!

 62. Oon aina välillä miettinyt, että pitäisi ottaa kynsien kestolakkaus samanlaiseksi rutiiniksi kuin kampaajalla käynti. Mulla on kotona uv-lamppu ja pari kestolakkaa, että voisin tehdä kestolakkauksia itsekin, mutta nyt vaan ei ole aika ja energia riittänyt siihen. Nytkin sormissa jotkin kamalat kulahtaneet peruslakkaukset ja repaleiset kynsinauhat, ei hyvä :( Oon samaa mieltä, että siistit kynnet kyllä vaan ilahduttaisi yllättävän paljon!

 63. Koska en osaa. En osaa pitää kynsiä huolitellun näköisinä, ja kun lakkaan, ne on seuraavana päivänä jo lohkeilleeet , karisseet ja kaikkea mahdollista, puhumatakaan siitä lakkausjäljestä. Jonkun ystävän joku kumminkaimantuttava harjoiteli geelilakkausta. Lupauduin koekaniiniksi, maksoin aika reippaan summan, tulos: kynsien piti kestää noin kuukausi, mä sain alta viikossa ensimmäiset kappaleiksi. Ne jäi levypainojen väliin, ei kestäneet hevos- ja koirahommia…Tuo sun vaihtoehto kuulostaa ihanalta, lyhyet ja huolitellut kynnet! Voitaisiin samalla kesksutella hiuksista, kampaajalla tuli käytyä kuusi vuotta sitten…

 64. Voih, minä todella kokeilisin tätä mielellään. Lakatut kynnet ovat olleet ainoa tapa estää itseaiheutettu kynsiterrori. Kun stressaan, puren, revin, nyhdän kynteni aivan lyhyiksi ja kamalan näköiseksi. Mutta nyt olen hieman kyllästynyt lakkaukseenkin, tai se ei enää vaan riitä.

 65. Kolmen koululaisen ja liikuntaa harrastavan lapsen äitinä aika menee kotitöissä, lasten kuskaamisessa, siinä työssä, josta maksetaan palkkaa, ja loppuaika nukkumiseen ja ajoittain omiin liikuntaharrastuksiin, jotta jaksan arjen pyörityksen. En koskaan ehdi olla paikallani sitä tuntia, minkä kynsilakan kunnollinen kuivaaminen kestää, ainakin minulla.Illalla kun voisi olla mahdollista istahtaa TV:n ääreen kynsien lakkauspuuhiin klo on 23.30 ja kaadun täysin raatona sänkyyn. Siistit kynnet olisi helpotus aamuisin, tekisivät väsyneestä äidistä heti toimistokelpoisen töihin ilman kahden tunnin työtä peilin edessä.

 66. Mulle kelpaisi palkinto, koska olen enimmäkseen aina muka liian kiireinen huolehtiakseni juurikaan ulkonäöstäni tai aina on jotakin, mikä menee tärkeysjärjestyksessä edelle sekä rahan että ajan suhteen. Nyt kun alan kolkutella kolmenkympin merkkipaalua, alkaa yhä useammin tuntua että täysin laittamaton look ei ilmennä sitä, millainen ihminen olen. Siis tässähän nyt on kyse vain kynsistä, mutta ehkä se toimisi mulle uuden aikakauden merkkipaaluna – aika alkaa arvostaa itseään aikuisena naisena ja satsata vähän enemmän myös siihen, miltä näyttää, koska sillä on niin yllättävän suuri vaikutus siihen miltä tuntuu.

 67. Olen lakaton, laiskuuttani. Kynteni ovat itsessään kauniit ja lakattuna olisivat varmasti oikein edukseen.

 68. Olen vannoutunut värittömän, nuden eli “ilmeettömän” kynsilakan käyttäjä ja haluaisin shokeerata itseäni mustalla kestolakalla!!! Huh, huh… jos tällä kommentilla voittaa, niin onko lupaus pakko lunastaa..? ;)

 69. Olen armoton säheltäjä, jonka takia kynsilakka ei koskaan kestä kynsissäni varmaan tuntia pidempään :D Ei itse asiassa edes siihen saakka että kuivuisi kunnolla. Olisi ihanaa, että kerrankin omistaisi huolitellut kynnet ja ne kestäisivätkin ihasteltavina jonkin aikaa :)

 70. Työni on sellaista, että joudun kastelemaan käsiäni koko ajan. Kynnet ovat siis myös koetuksella. Kestolakkaus toisi pientä luksusta arkeen.

 71. Because I`m worth it :-) Oikeasti arki on niin hektistä ettei kotona malta tehdä perusteellista lakkausta joka kestäisi arjen tiimellyksessä.

 72. Rakastan lakattuja kynsiä, mutta liuskoittuvien kynsien vuoksi turhaudun, kun lakka ei kestä edes vuorokautta siistinä! Syksyllä flunssakaudella olen myös maaninen käsienpesijä, mikä ei auta asiaa…

 73. Olispa ihanaa jos kynnet olisivat huolitellut kaiken aikaa. Mun kynnet on vaan niin ongelmalliset, että epäilen kestolakankaan kestävyyttä niissä.

 74. Lakan alla kasvaa vahvemmiksi – se olisi nyt hyvä. Kynteni kasvavat hyvin, mutta kesäkuussa alkaneen sytostaatin takia haurastuvat ja menevät jatkuvasti poikki. Toki voisin itse lakata, mutta laiska odottamaan, että lakka kuivuu.
  Eeva

 75. Olen auttamaton esteetikko, joka vähän kärsii siitä ettei kampaajan hommissa kynnet kestä nätteinä tavan lakoilla. Vaikka hommissani keskitytäänkin hiuksiin ovat kädet yllättävän paljon esillä ja usein juurikin ne mihin itse huomaa kiinnittävänsä huomionsa. Ja ei edes mainita jos tekee jollekkin hää- tai muuta juhlavampaa kampausta ja ne behind the scenes-kuvat. Jep, sormethan ne siellä vilkkuu. Siksi olisi tosi jees kokeilla tällaista lakkausta, että saisiko sinne sen pienen viimeisen silauksen ja esteetikon sydämeen rauhan ;)

 76. Koska rakastan kauniita käsiä ja kynsiä! Sanomattakin on selvää, ettei itselläni ole. Päätetyössä kahdeksan tuntia päivässä, joten kynnet ovat keskiössä.
  Kauniit kynnet piristisivät ja olisivat palkinto savuttomasta syksystä❤!

 77. Olisipa luxusta jos kynnet ( ne vähäiset) olisivat kauniit, huolitellut ja hoidetut, haaveenako vain? Itse lakkaan kyllä aina perus vaaleanpunaisella sävyllä Ballerina ( Chanel) mutta eivät ne kestä kuin päiviä siisteinä. HeidiS

 78. Olen lähdössä ensi kuussa poikaystäväni kanssa viikonloppulomalle ja sattumalta on myös meidän ensitreffien vuosipäivä, joten tekisi mieli juhlistaa asiaa hieman. Olisi ihana näyttää huolitellulta ilman, että tarvitsisi käyttää enempää yhteistä aikaa laittautumiseen! Asumme siis eri maissa, joten yhdessäolomme hetkinä tulee mentyä aika pikalinjalla kaikkien tyylijuttujen suhteen.

 79. Opiskelen pianonsoittoa. Katselen sormiani, kynsiäni tunteja päivittäin. Ne on mulle tärkeimmät, elinehto. Normaalisti en käytä kynsilakkaa, menee niin pian ikävän näköiseksi ja se häiritsee soittoa (ai, neuroosi?!). Haluaisin kokea tämän, pitkäkestoisen lakan, ilman lakkahäiriöitä soittaessa. Jotain uutta soittoon:)

 80. kestäisiköhän omissa kynsissä? olen skeptinen, mutta silti kiinnostaisi kokeilla. mietin täällä jo värejä….

 81. Ihan vaan jo siksi, että lopetan ravintola-alan duunin viiden päivän päästä, ja ensimmäistä kertaa öö ikuisuuteen on mahdollisuus mihinkään tällaiseen! Takana on lähes kymmenen vuotta duunia, joka on mahdollistanut lakatut kynnet korkeintaan parin viikon kesälomilla, nyt aion ottaa kaiken ilon irti tästä vapaudesta koristella kynsiä ja käsiä, kun ei oo enää työnantajaa kieltämässä. Kaivoin jo mummon perintösormuksenkin lipaston päälle odottamaan sunnuntaita.

 82. kateellisena katselen kaikkia joilla on kauniisti lakatut kynnet. Omat kynteni alkavat aina liuskottua kun laitan lakkaa joten en voi sitä tehdä. minusta kauniisti lakatut kynnet tekevät käsistä paljon paremman näköiset kuin ilman lakkaa olevat

 83. Kääk! Elän ruuhkavuosia – toisaalla syöpää sairastava isä ja toisaalla eloisat aktiiviset kaksoset ja lopputulos on varma; aikaa ei riitä kaikkeen ja se joka lähes aina jää vähimmälle huomiolle, on minä itse.

 84. Oon homssuinen tyttö, jolla aina kaikki rempallaan; tukka sotkussa, vaatteet koirankarvassa, kynnet repaleina. Olis ihanaa saada jokin osa kondikseen ☺️

 85. Kokeilisin ehdottomasti myös jännittävää mustaa jos voittaisin :)

  Voittaako näistä joskus joku..? En ole koskaan nähnyt ilmoitusta suoritetusta arvonnasta..hmmm

  • Moikka Päivi, voittaa toki! En tee erillistä postausta voittajista vaan lisään tiedon voittajista samaan skabapostaukseen.

 86. No siksi kun lakatut kynnet on mulle nykyään sula mahdottomuus! Lakkaus kotona kaatuu taaperoteknisiin haasteisiin. Töissä olisi paras (itse operaatioon menee pari minuuttia ja tietokonetta näpytellessä ne ehtisivät kuivaakin rauhassa), mutta avokonttorissa ei viitsi kärytellä lakoilla kollegoiden päänsäryksi. Kestolakkaus siis kelpaisi! Jopa silläkin riskillä että niihin jää koukkuun…

 87. Olen koukussa ja lompakkonei tykkää. Siksi yhdet voittokynnet olisivat ihana piristys. Nyt on kuktaglitteriä!

 88. Perustelusi kuulostivat niin hyviltä että olisi ihana kokeilla ja katsoa miltä huolitellut kädet tuntuisivat.

 89. Uuh, pakko olla tässä arvonnassa mukana koska mulla on ehkä maailman surkeimmat kynnet ikinä, eikä niissä pysy mikään normaali lakka paria tuntia (!!) pidempään siistinä. Plus oon laiska äiti. Törkeän näköinen yhdistelmä, voin paljastaa. Paitsi sillon ku menee rokkiklubille ja on tosi chic et kynsilakat on puoliks rapissu irti (kai se on vähän ees chic?)

 90. Miksikö?? Minä?
  Koska; mä uskon siihen, että tietyt asiat tapahtuvat tarkoituksella. Koska rakastan tuota puhuttelevaa kaiken nielevää mustaa. Koska vaistoan, että jonakin (himmeenä) päivänä mä vielä voitan (varmasti) jonkun sun arvonnan täällä!!? Koska mulla on ikävä helsinkiä omalla hölmöllä tavallani. Koska mä yritän.
  Ja ihan vain koska tää on nii siistii

  nuuttan@hotmail.com

 91. Kestolakkaus olisi minulle uusi tuttavuus, mutta tiedän sen jo etukäteen pelastavan myös minun arkeni.

 92. Siksi, koska perustelusi olivat niin osuvat. Kestolakkausta on (ainakin) kokeiltava !

 93. Kestolakkaus on ihana! Kalliiksihan se kyllä tulee.. Lakatut kynnet tuovat paljon iloa kauneudellaan. Laiskiainen ei vaan jaksa lakkailla itse jatkuvasti, joten kestolakkaus olisi täydellinen. Mattamustana, kiitos!

 94. Reipas vuosi kotona lapsen kanssa ja nyt takaisin töissä. vielä pitää hieman opetella sitä, että töihin ei voi mennä flanellihousuissa, vanhassa t-paidassa ja kolme päivää sitten letityssä tukassa. Kestolakkaus olisi jo hemmetin hyvä alku tässä työelämään orientoitumisessa!

 95. Kuulun niihin onnettomiin, joiden kynsistä peruslakka lohkeilee muutamassa päivässä. En ole uskaltautunut ottamaan kestolakkausta, veikkaan että jään siihen koukkuun ensimmäisestä kerrasta. Minusta saa siis vakiasiakkaan;-)

 96. En ole ikinä kokeillut ammatilaisen tekemää kestolakkausta. Ehkä olisi kannattanut, sillä vielä lomalla ehdin lakata kynsiäni, mutta nyt töiden alkaessa se on jäänyt. Olisi niin luksusta herätä aamulla kynnet siisteinä :) Koko päivä lähtisi varmasti vauhdilla käyntiin!

 97. Olen aloittanut tänä syksynä uudessa työssä, ja kestolakkaukset antaisivat tyyliini ripauksen huoliteltua vaikutelmaa. Olen yksityiskohtien ystävä, ja lakkaukset olisivat ihana piristys pimenevään syksyyn ❤️

 98. Oi! Minulle ehdottomasti tuollaiset ammattilaisen tekemät kynnet! Ai miksi? voin kertoa. Siksi, koska en edes muista koska kynsissäni olisi ollut viimeksi lakkaa. Enkä muista miltä vuodelta omistamani lakat ovat eikä huvita kokeilla. Herään joka aamu kukonlaulun aikaan eikä tule aamulla edes mieleen laittaa meikkiä, joten nyt olisi tilaisuus ilahduttaa arkeani. Niinä aamuina kun ei edes hiuksia ehdi kammata ennen töihin lähtöä niin olisi edes kynnet kauniit. <3

 99. Käteni ovat kovilla työn takia. Jatkuvasti käsienpesua. Kynnet eivät tahdo kestää. Tämä kuulostaisi loistavalta idealta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.