Just wanna be by your side

Yhteistyössä Mádara

VIHDOIN AURINKO! Suunnitelma on selvä, minä painelen kesäkassi olalla rantakallioille. Hellepäivän välttämättömyyksiin kuuluu pehmeä pyyhe, suuret aurinkolasit, kirja tai kaksi, kauhtuneet kesäfarkut ja pellavaneule kiskottavaksi bikinien päälle, kun aurinko alkaa laskea. Lisäksi: kesäkassi, joihin nämä mahtuvat. Kirpparilta hankittu kolmen euron punoskassi nahkahihnoineen on tarkoitukseen täydellinen.

2014-07-05-stellaharasek-madara-12014-07-05-stellaharasek-madara-22014-07-05-stellaharasek-madara-3

Kesäisin kauneudenhoito on kovin yksinkertaista: kosteuttava sävyvoide tasoittaa kasvojen ihoa ja antaa valoa. Kevyesti sävytetyllä huulikiillolla saa huijattua rantahipin olemukseen huolitellun fiiliksen. Mádaralta saamani voide on ollut kokeilussa aiemminkin, toimii todistettavasti myös muina vuodenaikoina. Tykkään sen keveydestä ja luonnonmukaisuudesta, varsinkaan kesällä ei kiinnosta levittää iholleen mitään ylimääräistä.

2014-07-05-stellaharasek-madara-42014-07-05-stellaharasek-madara-52014-07-05-stellaharasek-madara-62014-07-05-stellaharasek-madara-7

Sertifioidun luonnonkosmetiikan ystäville ja siitä kiinnostuneille tiedoksi, että Mádaran verkkokaupassa alkaa maanantain ja tiistain välisenä yönä klo 00:00 alennus, joka kestää 24 tuntia. Koko valikoimasta irtoaa hulppea 40% alennus. Yli 60€ arvoisiin tilauksiin saa ilmaisen toimituksen sekä lahjaksi kosteusvoiteen (SOS Moisture Cream, arvo 32€). Jos kiinnostaa kokeilla tai kaipaa kaapintäydennystä vakiotuotteilleen, nyt on siis enemmän kuin hyvä hetki tilata.

Lempeää hellelauantaita, hus ruudun ääreltä!

ELLIE GOULDING – BEATING HEART

6 thoughts on “Just wanna be by your side

  1. Tismalleen samanlainen kassi, jonka itse löysin kirppikseltä keväällä. Täydellinen kesäkassi!

  2. Hei, pikaisesti katsottuna voiteessa ei taida olla suojakertoimia? Mikäli on, niin lähtisi kokeiluun. Entä huulikiilto, onko enemmän huulivoidemainen vai tarttuuko tukkaan ja tahmaa? On tullut hankittua liian monta hutia huulikiiltorintamalla (tahmaisia, klähmäisiä, liian kiiltäviä kiiltoja), pakko siis tutkia ennen hankintaa…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.