Tyylivinkkejä vuodenaikojen vaihteeseen

Kaupallisessa yhteistyössä Nanso, sisältää arvonnan

Elämme taas näitä kummallisia aikoja, kun ei aamuisin tiedä pitäisikö pukea päälle t-paita ja shortsit vai neule ja nahkatakki. Tavallaan rakastan juuri tätä aikaa, kun samaan asuun voi yhdistää sandaalit ja sen lempirotsin – harvinaista herkkua! Kävin viime viikolla tutustumassa Nanson alkusyksyn mallistoon ja yhdistelin suosikeistani rentoja asuja, jotka taipuvat näihin vaihteleviin lämpötiloihin.

Alkuun uutinen, Nanso on nimittäin alkanut valmistaa tuttua Tasku -t-paitaansa luomupuuvillasta! Luomupuuvillan viljely kuluttaa 90% vähemmän vettä, sillä kasteluun käytetään enimmäkseen sadevettä. Lisäksi luomupuuvillan viljelyssä ei käytetä lainkaan ihmisille tai ympäristölle haitallisia torjunta-aineita tai lannoitteita. Luomupuuvillaisena löytyy myös muita BASIC-malliston tuotteita ja jatkoa on kuulemma luvassa. Lisää voi lukea Nanson sivuilta.

Paidan mitoitus on reilu, joten kannattaa ehkä ottaa tavallista pienempi koko.

Tasku-paita on ollut viime vuosina luottovaatteeni niin valkoisena kuin mustana, käytän sitä useimmiten ihan sellaisenaan farkkujen kanssa ja tarvittaessa puen päälle villatakin tai nahkarotsin. Olen huomannut, että Tasku-paitaa suosii nykyisin myös moni muotialan ammattilainen stailaajista meikkaajiin, ja ymmärrän täysin miksi: paidan väljä malli imartelee monia, napakka puuvilla kestää pesusta toiseen ja hinta-laatusuhde on todella kohdallaan. Ihan mahtavaa, että paidasta löytyy nyt aiempaa vastuullisempi versio.

Kapeaolkaiminen toppi on Nanson Basic-mallistoa, joka on aina valikoimissa. Toppikin on nykyään luomupuuvillaa! Minulla oli topista visio, joka onnistui omasta mielestäni täydellisesti: valitsin tarkoituksella vähän reilun koon (toppi on L-kokoinen) ja leikkasin siitä helman pois. Tai no, Jarno leikkasi, koska hän on entinen vaatemyyjä ja minä puolestani en ole tunnettu kärsivällisyydestäni askarteluhommissa. Halusin topista lyhyen, niin että vatsa vilahtaisi pikkuisen housujen ja paidan välistä. Ihana minimalistinen ysärilook, ilakoin napapaidassani. Sporty Spice, riemuitsi Jarno. Se ei ehkä ollut ihan se referenssi mitä tässä haettiin, mutta ihan sama, molemmat tykkäsivät.

Yhdistin toppiin Seela-housut, leveälahkeiset mustat housut, jotka istuivat minimalistiseen ysäriasuuni kuin olisivat siihen suunnitellut. Housut ovat lanteista ja pepusta melko istuvat, ja laskeutuvat siitä alas suorina ja leveinä. Nämä pakkaisin reissulle mukaan, sillä napakka materiaali ei rypisty millään.

Asu toimii lämpimään loppukesän päivään, kun aurinko paistaa vielä kuumasti. Peittävyyttä saisi niukalla, lyhyellä neuleella, joka valuu rennosti toisen olkapään päältä. Tai nahkarotsilla! Otimme suurimman osan näistä kuvista eilen, tänään käytin samaa toppia farkkujen ja nahkarotsin kanssa.

Helena-paitapusero on rapsakkaa puuvilla-popliinia. Vaikka en usko tyyligurujen laatimiin nämä vaatekappaleet kaikkien pitäisi omistaa -listoihin, suosittelen jokaiselle valkoista paitapuseroa, koska se on nopein tapa huijata itsestään freesin ja skarpin oloinen silloin kun on todellisuudessa aivan kaikkea muuta. Valkoinen paitapusero on myös helppo yhdistää kaikenlaisiin asuihin. Alle voi pukea pillifarkut tai suorat housut, shortsit tai nahkahameen, päällä toimii villapaita tai nahkatakki – ja ihan mistä tahansa näiden yhdistelmästä syntyy takuuvarma asukokonaisuus, jolla ei voi mennä vikaan.

KYLLÄ, yhdistin paitapuseron leggingseihin! Olen vähän puolitosissani pohtinut pitäisikö leggingsit tuoda takaisin ja tämä oli siihen liian hyvä tilaisuus, sillä paidan pituus mahdollistaa sen käyttämisen lyhyenä mekkona (tunika-sanaa en käytä, siihen vedetään nyt raja tässä lähivuosikymmenten tyyliryöstelyssä). Napakat 80 denierin leggarit ovat Nanson sisarbrändi Voguen valikoimista ja toimivat loistavasti pitkän paidan alla. Toivottavasti ette nyt vetäneet kahvejanne väärään kurkkuun, mutta minä tykkäsin tästä yhdistelmästä ja taidan alkaa sporttailla tätä rennompina päivinä. Kun viilenee, avonnaiset kengät voi korvata nilkkabuutseilla ja puseron päälle pukea väljän harmaan villapaidan. Ah, en just nyt keksi mukavampaa asua syksyn kohtaamiseen.

Neuleista puheenollen! Yksi ikuisia alkusyksyn suosikkejani on lämmin neule, joka puetaan mieluiten sellaisenaan. Rakastan sitä mitä neule tuntuu kesän päivettämää ihoa vasten, miten se valuu ja laskeutuu, kun alla ei ole edes rintaliivejä. Liivittömyys ei toki kaikille tai kaikissa tilanteissa toimi, joten onneksi vaihtoehtoja on. Kaarna-neule löytyy alkusyksyn mallistosta valkoisena ja tummansinisenä ja siinä on merinovillaa ja alpakkaa, valitettavasti myös hiukan akryylia – ensi mallistoon vaadin tästä kokonaan luonnonmateriaaleista tehdyn version, vaikka se olisikin sitten hintavampi.

En yleensä pidä tyköistuvista neuleista, mutta musta Rib-poolo on tyypillinen Nanso-vaate eli tuntuu päällä aivan ihanalta! Ohut viskoosineulos on hengittävää eikä kuvaushetkellä tullut hirveä hiki, vaikka asteita oli yli 20. Plussaa pienestä ja sirosta poolokauluksesta, joka ei nouse liian korkealle tai purista kaulaa. Tämä paita herätti sekä Jarnossa että muotitietoisessa ystävässä spontaanin “ai ku kiva” -kehun ja ihan totta, sirossa poolopaidassa on freesi fiilis kun yleensä käytän väljiä villapaitoja.

Nanson valikoimissa on nykyään myös farkkuja ja Demi-farkut ovat tämän syksyn uutuus. Tykkään käyttää vaaleansinisiä farkkuja nimenomaan syksyisin – ne tuovat asuihin raikkautta ja rentoutta tummien sävyjen vastapainoksi. Näissä on oikeasti täyspitkät lahkeet, mutta pätkäisin (Jarno pätkäisi) ne nilkkapituuteen. Lookiin tarvitaan vain sakset, pienet hapsut syntyivät sormin haromalla. Paras työkalu leikkuujäljen kuluttamiseen olisi ollut karkea hiomapaperi, en ymmärrä miten sellaista ei meidän remonttitaloudesta löytynyt (tarkemmin ajatellen varmaan juuri siksi, että ne kaikki on käytetty).

Henkäys-mekko kuuluu syksyn kotoilumallistoon, mutta ihastuin kapeaan malliin, ohueen materiaaliin ja avonnaiseen selkään, ja päätin käyttää sitä mekkona. Sopivasti alkusyksyinen, puettu kokonaisuus syntyy yhdistämällä mekkoon kävelykengät ja pitkän, ohuen takin. Tykästyin salvianvihreäänkin versioon, mutta mustasta on helpompi taikoa kaupunkikelpoinen asu. Samasta ihanasta lyocellia ja puuvillaa sisältävästä materiaalista on tehty myös hihaton Henkäys-paita. Siinäpä itseasiassa vaihtoehto yläosaksi, jos kapeaolkaiminen toppi tuntuu paljastavan liikaa ihoa.

Ylle-takki onkin teistä monille ehkä tuttu. Nanso lanseerasi uudet takkinsa viime syksynä ja tämä kaunis villakankainen malli oli yksi niistä. Ne myytiin nopeasti loppuun, enkä ihmettele yhtään – niissä on 50% villaa, loistava hinta-laatusuhde ja malli on ihanan rento ja väljä. Vuoretonta takkia voi käyttää myös neuletakin tapaan ja hihoja on helppo kääriä (tätä luksusta ei paksummissa takeissa ole).

Viininpunainen takki on juuri saapunut kauppoihin ja veikkaan, että tämäkin menee kuumille kiville, sillä syvä sävy on herkullinen ja sopii monille. Aion sportata sitä paljaiden säärten ja ruskeiden kävelykenkien kanssa niin kauan kuin suinkin tarkenen. Ostin nuo tukevat kengät kympillä kirppikseltä pari vuotta sitten ihan uudenveroisessa kunnossa (ruotsalaiset kengät ovat maksaneet uutena varmasti satoja euroja) ja olen edelleen sitä mieltä, että ne olivat yksi kaikkien aikojen parhaista kirppislöydöistä.

Testasin takkia housujenkin kanssa, sillä kyllä ne koleammatkin kelit sieltä vielä saapuvat. Tummansinisten Viistasku-farkkujen kanssa asusta tuleekin jo selvästi syksyisempi, sopiva sellaisiin päiviin kun aamuisin on jo selvästi viileää. Käärin silti farkkujen lahkeita ylöspäin, nilkkojen vilauttelu ei lopu ennen ensimmäisiä pakkasia.

Musta poolopaita näyttää itseasiassa superhyvältä ohuen villakangastakin kaverina. Poolokauluksen kanssa ei tarvitse kaivaa huiviakaan esiin vielä pitkään aikaan.

Kuvissa näkyvät tuotteet ovat Nanson myymälöissä ja verkkokaupassa 25% alennuksessa tämän viikon ajan sunnuntaihin 25.8. saakka. Etenkin pienten kokojen kanssa kannattaa olla nopea, sillä ne saattavat suosituimpien tuotteiden kohdalla loppua.

Tämähän alkaa olla perinne, että valokuvaajakin valitsee suosikkivaatteensa (ja varastaa sen minulta). 

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Onnetar valitsi tällä kertaa nimimerkit JennaO, Saija ja SallaH.

Loppuun tuttu arvonta. Kerrohan, mikä kuvien vaatteista on suosikkisi? Vastanneiden kesken arvotaan kolme lahjakorttia, joilla saa lunastaa itselleen vapaavalintaisen tuotteen Nanson myymälästä. Vastausaikaa on lauantaihin 24. elokuuta saakka. Arvontailoa ja aurinkoa elokuun loppuun!

PHOTOS BY STELLA HARASEK & JARNO JUSSILA

405 thoughts on “Tyylivinkkejä vuodenaikojen vaihteeseen

 1. Apua! Onko vielä lauantai, ehtiikö vielä? :D
  Tuo valkoinen neule näyttää täydelliseltä!
  Eli Kaarna <3

 2. Suosikki näistä on omaksi yllätyksekseni nuo farkut. Toki myös poolo kolahtaa ja kovaa, yhdessä ne ovat täydelliset.

 3. Näistä pien päälleni mustan tasku t-paidan, valkoisen pellavapaitapuseron ja viininpunaisen ylle-takin. Ehkä ihanin on tuo teeppari. Lähinnä ihoa.

 4. Kaarna-neule on ehdoton suosikkini! :) Mulla on tapana joka syksy ostaa itselle 1 vähän parempi neule. Tyyli on vuosien varrella muuttunut vähän yksinkertaisempaan suuntaan ja se on helpottanut vaatekaapin järjestelyä. Kun on laadukkaita vaatteita, jotka sopii yhteen, ei tarvitse sellaista vaatemäärää. Tuo paitapuseron ja legginsien yhdistelmä näyttää kyllä niin hyvältä, että pakko ehkä kokeilla itsekin vastaavaaa!

 5. Viininpunainen Ylle-takki un upea ja oikein huutaa, että tule jo syksy. Siihen olisi ihana kääriytyä viileiden päivien tullessa ja suojaan muulta maailmalta, kun kaulalle käärii vielä muhkean villahuivin.

 6. Ylle takki vei sydämeni! Ralastan viininpunaista väriä yli kaiken:) harmi vain ettei sitä ole saatavilla niin paljon kuin toivoisin.

 7. Ylle-takki nousi omaksi suosikiksi ja heti perään yllättäen tuo musta ribbipoolo. Oli kiva kuulla myös kokemuksia kokojen osalta

 8. Ylle-takki on kaunis ja ajaton, sopii moneen tilanteseen ja kuvien perusteella siitä saa ” pitää kiinni” :-)

 9. Ylle-takki vaikutti ihanalta; laadukas ja monipuolinen. Olisipa onni myötä arvonnassa :)

 10. Aaaawh! Kaunis Rouva! <3 Sulla on ihana tyyli, ulkoinen ja mielen maailma. Love it. Inspiroidun.
  Takki, ja Tasku-teeppari, kun kysyit. Voittaisin onnellisena! ;)

 11. Voihan Ylle-takki, tuommonen se on puuttunut kaapistani vuosia. Jospa onnetar suosisi :D Kaikki vaatteet kivoja ja yksinkertaisen tyylikkäitä.

 12. Niin vaikeaa valita, mutta Ylle-takki taitaa viedä voiton:)

  Ja onnittelut tuoreelle avioparille!

 13. Lempparini on ehkä tuo takki, vaikken villakangastakeista niin perustakaan oman tyylin kohdalla :)

 14. Hei Stella ja onnea naimisiin menon johdosta! Upeita asuyhdistelmiä kaikki mutta tuo takki on silkkaa rakkautta. Jos arpaonni ei osu kohdalle taidan joka tapauksessa ottaa pienen katsauksen uuteen mallistoon <3

 15. Ihanasti yhdistettyjä asuja! Kaarna neule olisi juuri sitä mitä etsin omaan vaatekaappiin

 16. Ylle-takki, ehdottomasti! Itseltä löytyykin kyseinen takki beigenä. Etsin vuosia täydellistä, kevyttä villakangastakkia, kunnes viimein löysin tämän. En voi kuin suositella!

 17. Seela-housut ovat selkeät ja seisovat kauniisti kuvissasi, mutta verkkokaupan kuvissa kuin toiset housut.

 18. Tasku t-paita nytkin päällä ja on kyllä aikamoinen luottovaate. Ylle-takkikin näyttää mahtavalta etenkin sun päällä, mutta onko siinä kuinka lasketut hartiat?

 19. Vaikea päätös, kaikki kun näyttävät niin hyviltä! Eniten ihailun huokauksia aiheutti kuitenkin Rib-poolo ja Ylle-takki.

 20. Ylle- takki hurmasi ja vei heti ajatukset yliopisto-opiskelijan alkavaan lukukauteen. Juuri tuollaiseen tahtoisin kääriytyä salskeissa pistokkaissani ja läppärilaukku olalla, juuri leikattu jane birkin- otsis tuulella hulmuten luennolle viilettäessäni Manchesterin kuivilla kaduilla Joy Division kuulokkeissa jylisten. Oi syksy! Oi yksilöllisyys ja yksinkertaisuus! Ennen kaikkea, oi villavaatteet!

 21. Tasku t-paita on suosikkini. Minulla on se jo mustana, mutta valkoiselle olisi myös käyttöä.

 22. Ylle ja Seela olisivat ensimmäiset valintani, pitääkin suunnata sovittelemaan uutuuksia! Hienoa että Nanso lisännyt luomupuuvillaa :)

 23. Nanson mallistosta on yllättäen alkanut löytyä paljon klassisen tyylikkäitä vaatteita rauhallisissa sävyissä ja kuoseissa. En ole aiemmin mieltänyt itseäni Nanson kohderyhmään sopivaksi, mutta nyt kyllä löysin mallistosta paljon kiinnostavia tuotteita. Kaarna neule olisi ihana valontuoja syksyn asuihin, ja Ylle takista toivoisin lisää pieniä kokoja beigessä sävyssä.

 24. Hienoja kuvia!

  Ottaisin mielelläni kaikki postauksen vaatteet omaan vaatekaappiin, mut jos pitää valita, niin valkoinen Kaarna-neule lähtisi mukaan. :)

 25. Hienoja kuvia!

  Mä ottaisin mielelläni kaikki postauksen vaatteet omaan vaatekaappiin, mut jos pitää valita, niin Kaarna-neule lähtisi mukaan. :)

 26. Tälle syksylle en kaipaakaan muuta kuin Ylle-takin ja Rib-poolon. Kerrassaan tyylikäs yhdistelmä

 27. Viininpunainen Ylle-takki on ehdoton suosikki! Jo siitäkin syystä, että viininpunainen on yksi ikuinen lempivärini! Nyt jos koskaan toivoisin onnettaren suosivan meikäläistä arvonnassa…

 28. Kyllä se taitaa olla tuo Ylle-takki, tosin tämä oli hyvä muistutus siitä että Nanso tekee myös farkkuja eli niitä pitää myös päästä testaamaan! Ja mahtavaa että kokoelmaan on tulossa lisää luomupuuvillaa.

 29. Nyt hiukan jo syksyistä mieltäni miellyttää eniten rento Ylle-takki ihanan syksyisen viininpunaisena <3

 30. Näistä ihanuuksista mieluisin on viininpunainen Ylle-takki, aina haaveillut viininpunaisesta takista mustien joukkoon ja tämä olisi sopivan kevyt ennen paksuihin talvitamineisiin siirtymistä :)

 31. Helena-paita meni hankintalistalle ja Demi-farkut harkintaan. 5-taskufarkut mulla onkin ollut pitkään ja hyviksi havaittu.

 32. Helena paitapusero on tosi käytännöllinen ja voi yhdistellä moneksi, siksi minun suosikkini.

 33. Onpa taas kivoja juttuja tullut syksyyn! Tuo Ylle-takki herätti kyllä eniten kiinnostusta ja samoin Kaarna-neule :)

 34. Kaarna-neule puhutteli eniten, vaikka totta että akryylin olis saanut jättää pois. Kauniit ja inspiroivat kuvat teiltä taas!

 35. Ylle on ehdoton suosikkini! Mielessä kävi jopa ajatus, että sen voisi hankkia juuri viininpunaisena, mikä olisi tosi kova veto mun musta-valko-harmaaseen vaatekaappiin
  Nämä Nanso-postaukset on superkivoja, aina saa vinkkejä uuteen kauteen, kiitos!

 36. Ylle-takki! Sääli, että beigen pienet koot ovat loppu, muuten olisin jo ostanut sen.

 37. Ylle-takki on niin kauniin värinen, että voisin harkita ostamista, jos vain Nanson vaatteita voisi tilata ulkomaille.

 38. Kauniita asuja kaikki, mutta ihanin kaikista Henkäys-mekko. Avonainen leikkaus selkäpuolella on POP :)

 39. Nanson nettikauppa vaikuttaisi kaatuneen, mutta ihmekös tuo, kun tän postauksen jälkeen varmaan jokaiselle tuli PAKKO mennä nuuhkimaan noita kauniita vaatteita sinne. Mahtava juttu kaiken kaikkiaan — Sporty Spice!

 40. Juoksisin kovaa vauhtia Myllyn Nansokauppaan noutamaan Ylle -takkia. Niin ihanan näköinen ❤️ Kaunis väriltään ja tuo vuorettomuus kuulostaa täydelliseltä…

 41. Onpa kivoja! Taitaa olla tilauksen aika. Jos voittaisin, niin Ylle-takki sais hyvän kodin

 42. Juoksisin kovaa vauhtia Myllyn Nansokauppaan noutamaan Ylle -takkia. Niin ihanan näköinen ❤️ Kaunis väriltään ja tuo vuorettomuus kuulostaa täydelliseltä.

 43. Ihania syysvaatteita. Täytyykin taas kurkata Nanson verkkokauppaan. Henkäys-mekko olis mun suosikki.

 44. Ilman muuta Ylle-takki, jota olen ihaillut jo aikaisemmin. Tämä viininpunainen väri on aivan uskomattoman kaunis ja todella tyylikäs mustan kanssa (jota minun vaatekaappini on täynnä…) :)

 45. ihana arvonta! Ylle -takki on mahtava ja Nanso on muuttunut todella varteenotettavaksi pukijaksi :)

  • Auts, automaattisyöttö syötti kokonimen ennenkuin ajatus ehti perään. No eipä tuo niin vaarallista.

 46. Oih, näistä uusista tulokkaista tuo valkoinen neule on kyllä eniten mieleen, aivan ihana malli. <3

 47. Kauluspaita ja legginssit ehdottomasti!
  Minkähänlainen mitotus näissä on? Olen pitkä ja kerran Nanson kauluspaitaa kokeilleena jääneet sen jälkeen testaamatta, hihat olivat niin lyhyet.

 48. Kaarna-neule. Mutta ilman sitä akryyliä ottaisin myös, jätän nykyään kaikki akryyliä sisältävät suosiolla kauppaan, tehnyt niin jo vuosia.

 49. Kyllä se taitaa olla Ylle-takki, sillä tuollaista ohutta villakangastakkia minulla ei ole.

 50. No can do, Ylle ja nimenomaan tuossa tunnelmallisessa värissä on vastustamaton. Btw, tämä ei tietystikään ole uutta infoa, mutta Jarnohan on aivan Heath Ledgerin näköinen. Mietin pitkään missä olen hänet nähnyt, kunnes tajusin, että leffassapa tietenkin… Mukavaa syksyä ja kiitos tästä Nanso-postauksesta, ovat ihan omassa luokassaan :)

 51. Henkäys paita tai sitten valkoinen neule. Taskupaitoja löytyy useammassa värissä ja valkoinen itsellä juuri päällä. Ihan parhaita!

 52. Henkäys paita tai sitten valkoinen neule. Taskupaitoja löytyy useammassa värissä ja valkoinen itsellä juuri päällä. Ihan parhaita!

 53. Voi apua, vain yksi suosikki? Tässähän kaikki ovat suosikkeja! Seela-housut ja Demi-farkut, kuin myös Tasku-paita ja tuo Ylle-takki

 54. Tasku paita ois varmaan paras! Tosin senkin voisi miltei laskea viherpesuksi. :D En tajua miksi Nanso käyttää polyamidia/polyesteria yms muita synteettisiä kuituja varsinkaan jos ne ei ole edes kierrätettyä sellaista. Eniten niiden sivuilla ärsyttää se että vaatteen hiilinjalanjälkeä ei kerrota, saati sitä mistä se koostuu, tehtaista ei saa mitään tietoa esim missä, kuinka monta työntekijää, kuvia itse tehtaasta. Parasta ois jos Nanso alkaisi ottamaan vastaan entisiä vaatteitaan ja hyödyntämään materiaalia uudestaan! Se olisi tosi kivaa!! :) :)

 55. Kaarna-neule, sinistä versiota olen jo himoinnutkin. Myös Seela-housut näyttivät kivoilta ja tuo Yllen väri on aivan ihana!

 56. Voisin kotiuttaa näistä aivan jokaisen, mutta näin syksyä vasten Kaarna-neule nousee ylitse muiden!

 57. Valkoinen kauluspaita ja musta rib-poolo näyttivät kivoilta ja omaan tyyliin sopivilta.

 58. Minua ihastuttavat kaikki nämä postauksesi selkän kauniit ja toiminnalliset klassikot. Mutta ihanista ihanin taitaa kuitenkin olla tuo notkean pehmoinen car coat, syvässä kirsikkaisessa sävyssään. Puettuna juuri kuten ehdotat, huolettomasti hihat kääräisten, saattelee lempeästi syksyn kirpeisiin aamuihin!

 59. Lemppari oli tuo Helena-paita. Myös Seela-housut näytti todella tyylikkäältä.
  Hyviä stailauksia kaikki.

 60. Apua! Palautit minut todellisuuteen. Olen etäisesti sisäistänyt että 4 kuukauden kesälomani on loppumassa ja että on aika palata yliopistoon. Sitä en kuitenkaan ollut sisäistänyt, että sinne ei voi pukeutua samoin kuin olen pukeutunut 4kk saareessa erämaassa!

 61. Tasku T -paita mustana.
  Käytän valtavasti mustia t-paitoja, mallin täytyy olla täydellinen!

 62. Farkut yllätti, kylläpä ne näyttää freesiltä ja kivalta. Erityisesti nuo katkotut lahkeet.

 63. Ylle takki, ehkä ajankohtaisuuden vuoksi. Olet valinnut Nanson mallistosta tosi toimivia asuja ja -kokonaisuuksia.

 64. Ihana, klassinen syyskokoelma Nansolta. Valintani on valkoinen Helena-paitapusero. Stellan kanssa olen samaa mieltä siitä, ettei acryyli ole toivottu materiaali. Keinokuituja on tarpeeksi saatavilla halpismerkeillä. Toivoisin että Nanso pysyy luonnonkuiduissa.

 65. Oi, kaikki oli kauniita! Seela-housut, Henkäys-mekko ja valkoinen neulepaita, ne kiinnittivät erityisesti huomion.

 66. Tänä aamuna miettimääni syystyyliin justeikämelkein istuvista Seela-housuista täytynee käydä sovittamassa, että riittääkö lahkeen pituus koipeliinille. Siltikin kysymykseesi on pakko vastata, että tuo takki! Jo viime syksynä sain Yllen suhteen pitää itseäni tiukasti kurissa, en mitenkään tarvitse uutta villakangastakkia. Mutta viininpunainen!!! <3

 67. Valitsen ehdottomasti legginsit ja valkoisen pitkän, pepun päälle ulottuvan kauluspaidan! Raikas!

 68. Aivan ihania kuvia! Tuo valkoinen paitapusero on niin täydellisen raikas ja skarppi, että se pisti heti omaan silmään.

 69. Kaikki asut ovat ihania, mutta omat suosikit on poolopaita, henkäys-mekko ja villakangastakki tuollaiselle takille olisi kyllä vuodessa monta kuukautta käyttöä, hiplailinkin sitä jo liikkeessä.

 70. Nyt pistit pahan, kun kaikki vaikuttivat kivoilta. Jos yksi pitää valita, niin Henkäys-mekko se on :)

 71. Wää nanso onnistuu mun mielestä niin hienosti tuollaisen ns. must have – vaatteiden suunnittelussa. Mua puhuttelis just nyt rib- poolo ja Helena-paitapusero <3

 72. Apua, eihän näistä voi valita yhtä! On niin monta ihanaa, mutta tuo viininpunainen villakansgastakki olisi juuri täydellisen herkun värinen!❤️

 73. Kaikki vaatteet vaikuttivat monikäyttöisiltä, mutta Henkäys-mekko nousi suosikiksi.

 74. Kaarna-neule tuo ihanaa valoisuutta iholle ja olisi syksyn kaunis piristäjä kaikessa yksinkertaisuudessaan. Yhdistäisin Seela-housuihin.

 75. Ylle-takki on ihana, joten oli pakko tilata tuo superkaunis viininpunainen tältä istumalta… Arvontaan osallistun sitten Helena-paitapuserolla, vaikuttaa monikäyttöiseltä.

 76. Hei, ihastuttavia kuvia taas. Oma suosikkini on tällä kertaa ehdottomasti Helena-paitapusero, vaikka usein koen, etten osaa sellaisia käyttää. Se johtunee kuitenkin siitä, että monet paitapuserot osuvat ikävästi ihoon. Ja sitä vaate ei saa tehdä. Tämä näyttää siksikin täydelliseltä.

 77. Saakohan tuota v-aukkoista neuletta mustana? Se oli suosikkini ❤️ kaikki vaatteet näyttää upealta sun päällä!

 78. Tykkäsin kovasti paitapuseron ja legginssien yhdistelmästä ja voisin hyvin pukeutua samalla tavalla :) Suosikkini näistä on siis Helena-paitapusero.

 79. Nyt ylle Ylle-takki, niin pystyy valloittamaan maailman sen kanssa :)
  Toisaalta Tasku-paita kiinnostaa, useimmat t-paidat ovat liian ohuita, mutta josko tämä olisi nyt Se t-paita?

 80. Saako valita kaksi suosikkia?
  Henkäys-mekko mustana ja siihen Ylle-takki
  :-) Tyylikäs kokonaisuus.
  Jos on pakko valita yksi niin se on tuo Ylle-takki ;-)

 81. Helena-paitapusero! Tuollainen valkoinen paitapusero puuttuu kokonaan vaatekaapistani, vaikka sille olisi varmasti paljon käyttöä.

 82. Kyllä se on edelleen tuo vaatekaapin peruspilari ja monikäyttöisistä vaatteista monikäyttöisin eli Tasku t-paita.

 83. Voi miten kaunis olet valkoisessa neuleessa ja valkoisessa tasku t-paidassa ja nuo ovat kuvanakin aivan upeita! <3

 84. Ihana Viininpunainen Ylle-takki! Kaapissa on jo yksi viininpunainen takki, mutta se on pakkaskeleille tarkoitettu.

 85. Mahtavia asuja! Omaan silmääni kaikkein ihanin on tuo valkoinen v-aukkoinen neulepaita.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.