Status quo

Vietimme Stellan kanssa edellisen viikon Kreetalla tehden töitä ja nauttien välillä näyttäytyvästä auringosta. Alkukesä Kreikassa tuo mukanaan myös sateita, mutta epävakaa ilma ei meitä haitannut. Matkakohde oli minulle uusi ja rakastuin kreikkalaiseen elämänmenoon. Ruokakulttuuri, ilmasto ja ihmisten rento elämänasenne olivat kaikki juuri niinkuin pitääkin. Kuvia reissulta tuli paljon ja palaan niihin heti, kun olen adjustoinut arkirytmini takaisin toimintaan.

Kotiuduimme sunnuntaina takaisin Helsinkiin. Viikon poissaolon aikana näyttää siltä, että kesä on saapunut myös Suomeen! Ensimmäisenä huomasin, että puut ovat alkaneet vihertyä, ihmisillä vaatteet vähentyä ja puistokaljoittelukin on potkaistu reippaasti käyntiin. Ihanaa, onhan tätä odotettu. Kesä tuo mukanaan myös vanhan suosikkini – sunnarit. Elvytimme eilen ujosti sunnari-idealogiaa ja virallistimme kesän alkaneeksi pienellä sunnuntaiviinittelyllä.

Maanantai alkoi mukavasti yhteisellä kävelyretkellä miniperheemme kesken. Auringossa laahusteleminen ärräkahvi kädessä nyt vaan on paras tapa viettää aamua. Se on myös mainio tapa vältellä töiden aloittamista. Alkuviikosta pitää kuitenkin olla armollinen itselleen eikä valjastaa jokaista minuuttia pelkkään puurtamiseen. Pysähdyimme hetkeksi portaille kahvittelemaan ja kylpemään auringossa, sillä joka ikinen valonsäde on otettava talteen mahdollisen takatalven varalta. Viikon erossaolon aikana nahkamakkara on hommannut itselleen upean masurusketuksen, jonka rinnalla omani kirjaimellisesti kalpenee. Itse hommasin vain pienen ikävän, jota nyt paikkaamme ahkerasti.

Tämä päivä on pitänyt sisällään jo niin monta soittoa vakuutusyhtiölle, että tunnen koko henkilökunnan nimeltä. Mukavaa porukkaa, joka antaa paljon hyviä vinkkejä reissujamme varten. Matkasuunnittelu käy kotonamme kuumana ja seuraavat reissut alkavat hahmottua.  Seuraavaksi suuntana on Etelä-Eurooppa – Italia, Ranska, Espanja ja Portugali. Tarkoitus olisi roadtrippailla autolla maiden halki, joten suunnittelemista totisesti riittää.

COAT & JEANS | ONLY&SONS
SHIRT | MINIMUM
SHOES | RED WING
SUNGLASSES | RAY-BAN

Tuntuu, että on niin paljon tapahtumia ja asioita mistä haluaisin täällä kertoa, joten päätin aloittaa tällaisen status check -tyylisen lähestymistavan. Sitä kuitenkin istuu ison osan päivästä koneella, niin samalla voi aina naputtaa kuulumisia hiukan lyhyemminkin. Seuraavaksi suljen läppärin ja menen bändin kanssa tekemään pienen videoprojektin tulevaa Baltian kiertuettamme varten. Soitamme tämän viikon perjantaina Liettuassa ja lauantaina Latviassa. Huh, tänä vuonna maapallo tulee kyllä tutuksi!

PHOTOGRAPHY BY STELLA HARASEK

5 thoughts on “Status quo

  • Kiitos! Hyvä kuvaaja osaa tallentaa vallitsevan tunnelman :)

   Tarkoitus on kiertää Ranskan eteläosaa ja Espanjan pohjoispuolta. Barcelona olis ihana käydä ja ajaa sieltä pohjoisen kautta portugaliin. Tilanne elää vielä ja reissun päälläkin saattaa muuttua.

   • Ooh! Se kuulostaa mahtavalta suunnitelmalta! Mä olin joskus exän mukana rakentamassa hirsimökkejä ranskaan ja espanjassa barcelonan lähettyvillä. Ajettiin autolla vielä Andorran yli! Suosittelen erittäin paljon menemään sinne! Aivan käsittämätön paikka ☆☆☆ Eritoten ranskassa jäi mieleen carcasson, jossa rakastuin upeaan mustaan koiraan, ja reittiin jossa eka kaupunki oli nimeltään Condom, ja siellä ihan älytön vanha linna jossa lounas, sekä sen jälkeen tuli kaupunki nimeltä Auch! :D Parasta viiniä ikinä sain siellä jossain keskellä metsää pienessä pubissa, jossa kokki oli enemmän päissään kuin asiakkaat, ja se kulki pelkillä kalsareilla :D söin noin pari viikkoa pelkkää patonkia, juustoa ja sen tekemää viiniä! Jos joskus vielä saa valita paikan missä käydä extempore, menisin sinne :))
    Espanjassa taas on niin eri energia! Barcelona on valtava! Pohjoispuolta en tunne ollenkaan. Sieltä costa del solilta ei malta lähtee pois :) mutta ehkä yksi paikka kannattas käydä, Granada ja Santa Fe. No, tästä tulee romaani jos jatkan!

    Ihanaa saada lukee tein reissusta! En malta oottaa ♡ kiitos.

    • HAHAH, repesin ääneen tolle Autch-Condom -kombolle :D niinhän se on, että maailmassa on liikaa kauniita ja vierailun arvoisia paikkoja. Jostain niiden läpikäyminen on aloitettava! Kiitos muuten kaikista vinkeistä ja kokemuksistasi mitä jaat. Ne nousee arvoon arvaamattomaan ja sillin kn on reissun päällä ja tulee hetki, milloin voi vähän seikkailla ja soveltaa, niin on siistiä muistaa näitä vinkkejä.
     Ihanaa kesän alkua Mia!

     • Oi :) kiitos! Kuin myös! Kutsuisin teidät myös Torreviejaan kyläileen ja veisin mun veljen raflaan syömään jos ousin silloin siellä! Mutta, never know :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.