Now do you believe in rock’n’roll?

Tuntuu, etten ole tehnyt koko alkuvuonna mitään muuta kuin laatinut todo-listoja ja aikatauluja, naputtanut näppäimistö savuten sähköposteja ja poistunut työpöydän ääreltä vain palavereiden ajaksi. Kuvatodistusaineisto väittää kuitenkin muuta: olen käynyt rantaan suuntautuneiden ristiretkien lisäksi hikoilemassa Helsinki Core Trainersilla (laiskotteluun taipuvaisena humanistina pidän tätä suurena uratekona), ainakin kahdesti brunssilla, muutaman kerran työhön liittymättömillä lounailla ja vähintään yksi viikonloppuaamu on aloitettu samppanjalla. Epäilemättä meillä oli siihen jokin tekosyy, ottaen huomioon, että samppanjan juomiseen kelpaa Kapteeninkadulla tekosyyksi suunnilleen se, että sitä on. Sänky todettiin ullanlinnalaiselle aamiaiselle kaikkein soveliaimmaksi paikaksi, siihen mahtuivat sopivasti kaikki.

2014-02-stellaharasek-morningbubbles-012014-02-stellaharasek-morningbubbles-022014-02-stellaharasek-morningbubbles-032014-02-stellaharasek-morningbubbles-042014-02-stellaharasek-morningbubbles-052014-02-stellaharasek-morningbubbles-06

Osa talouden asukkaista oli huomattavasti kiinnostuneempi vinkupossun lentämisestä huoneiden halki kuin aamun tarjoilusta. Se heille sallittakoon, enemmän kuplivaa meille.

We decided to have some champagne to celebrate the fact that we have champagne.

16 thoughts on “Now do you believe in rock’n’roll?

  1. Oi vitsi! Mainiota! Aionkin tältä istumalta käydä kumoamassa itselleni lasillisen punakkaa viintä (samppanjaa kun ei ole) tekosyyllä “löysin iiihanaisen blogin!” I’m in love with your blog! Ja tarkemmin ajateltuna, maanantai oikeuttaa santsilasilliseen.

    Kiitos.

  2. Oooo, mullakin on kotona kaks mustaa rakasta ruskeilla merkeillä ja niillä on toi täsmälleen sama possulelu! Tosin parivaljakon “kauniimmalla” osapuolella on siihen yksinoikeus… :D

    • Haha! Ei yllätä jotenkin yhtään. Meillä vinkupossusta (nyttemmin pihipossusta, koska vinkuva osa on raadeltu jo rikki) taistellaan melko tasaväkisesti.

  3. Loistava syy juoda samppanjaa! Oma suosikkini viimeaikoina käytetyistä on “koska on torstai”.

  4. Moi Stella! Ei nyt liity mitenkään tähän postaukseen, mutta mistä oot hankkinu sen ihanan mustan lattiavalaisimen mikä on vilahdellut joissain muissa kuvissa (ja oli myös siinä Glorian kodissa teidän tv:n vieressä)? Yritän metsästää samantyyppistä!

    • Moro Katti, se on Selki-aseman Tre-valaisin ja kotoisin Finnish Design Shopista. Meillä on niitä itseasiassa kaksi, sekä makuuhuoneessa että olohuoneessa. Ovat olleet pidempään käsittääkseni loppu, mutta kannattaa olla Finnish Design Shopiin yhteydessä ja kysyä perään, jos kiinnostaa. Hinta oli muistaakseni vähän päälle 400€.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.