Tervetuloa, terassikausi

Jonain päivänä näihin aikoihin vuodesta se aina koittaa – ensimmäinen kiireetön arkiaamu, kun ajatus aamukahvista ja auringonpaiste kuljettaa keittiön sijaan ulos kadulle. Terassikahvikausi kuuluu korkata Korkeavuorenkadulla, kai siitä voi kolmannen vuoden kohdalla puhua jo perinteenä?

2016-04-15-stellaharasek-cafesucces-012016-04-15-stellaharasek-cafesucces-05

Café Succèsin terassi on yksi suosikeistani. Pyöreiden pöytien äärellä istuvat sulassa sovussa niin koiranulkoiluttajat, turkkeihinsa kääriytyneet mummot kuin aamujoogasta matto olalla tossuttelevat mainostyöläiset. Tilaan aina kahvin ja sen seuraksi joko korvapuustin tai karjalanpiirakan. Joskus molemmat, jos on kova nälkä. Korvapuusti on aivan pätevä aamiainen, vaikka Kanerva yrittää ravintovalmentajan roolissaan muuta väittää.

2016-04-15-stellaharasek-cafesucces-022016-04-15-stellaharasek-cafesucces-032016-04-15-stellaharasek-cafesucces-04

Kadun varrella vilinän keskellä vedetty kahvi ja korvapuustiaamiainen herättää muuten uuteen päivään ihan eri tavalla kuin keittiön hiljaisuudessa hörpitty pressopannukahvi. Ei paremmin, vain eri tavalla. Tulee tehokas olo. Että antakaa tulla vaan, kaikki päivän haasteet ja hankalat puhelut, meikä hoitelee ne vasemmalla kädellä ja tilaa oikealla santsikupin.

2016-04-15-stellaharasek-cafesucces-072016-04-15-stellaharasek-cafesucces-06

Kuvat ovat eiliseltä, tänä aamuna juoksen taas. Valoa perjantaihinne! Viikonloppu on ihan kulman takana ja aavistelen, että siitä tulee aurinkoinen.

Kuvat minusta Jarno Jussila

24 thoughts on “Tervetuloa, terassikausi

 1. Tämä ei nyt liity postaukseen, mutta halusin kiittää sua siitä Hellsongs-jutusta. Kuuntelin biisejä ensin itse, ja soitin sen jälkeen miehellekin. Tykästyimme molemmat ihan kympillä! Ihan mahtavia, omalla erikoisella ja täysin alkuperäisversioista poikkeavalla tavallaan koukuttavia biisejä. Jäi kuunteluun. Kiitos Stella. ♡ xx

  • Moro Sanna, ihan mahtavaa että löysitte uutta musaa, jee! Itsekin olen noita Hellsongsin versioita luukuttanut tehosoitossa nyt monta kuukautta.

  • Jep, se on ihana! Mulla on tuolta aamulta pari kuvaa vielä julkaisematta, laitan ne infojen kera julki joku lähipäivä xx

  • Suosittelen! Ne ovat sitäpaitsi jättimäisiä. Sopii myös jaettavaksi, jos on jalo luonne (minä en aina ole).

 2. Hei, kivoja kuvia, mutta joskus ois mukava nähdä sinustakin kuvia ilman aurinkolaseja. Silmät kertovat ihmisestä paljon, kuvat jäävät vähän sieluttomiksi, jos aina arskat päässä :D

  • Oikeassahan sä oot. Mulla on ulkona lähes aina aurinkolasit, silmäni ovat valoherkät ja vesi valuu pilviselläkin säällä. Siksi aurinkolasit näkyvät lähes kaikissa ulkona otetuissa kuvissa. Täytyy jossain sopivassa välissä napata jotain kuvia sisätiloissakin.

 3. Mikä ihana, täydellisen pysäyttävä kuva tuo ensimmäinen! Muistanko ihan väärin, vai etkö joskus blogin alkuvuosina vältellytkin hammashymyä? Ja siinä hän nyt hymyilee noin. Tässähän vanha lukija ihan liikuttuu.

  Tai sitten muisti tekee tepposet, mutta ihan sama, mieletön fiilis kuvassa on silti!

  • Juu, kovasti olen odotellut postausta siitä hampaiden oikomishoidosta, tietääkseni sitä ei ole ikinä tullut? Vai onko jostain syystä jäänyt multa huomaamatta…

   Toi tähtikaulakoru on kyllä niin nätti!

   • Moikka, kyllä mä oikomishoidosta kirjoittelin, mutta ne jutut eivät ole enää vuosiin olleet netissä, kun arkistot eivät Olivialta lähtiessäni siirtyneet mukana. Siitä on sen verran kyselty ja googleteltu, että pitää ottaa asiaksi kirjoittaa joku kooste. Kävin siis SmileDesignissa (http://www.smiledesign.fi) Kaj Karlssonin hoidettavana ja suosittelen äärimmäisen lämpimästi. Hoitomenetelmän nimi oli Inman Aligner.

  • Moikka Emma, jooo, välttelin, en tykännyt yhtään hampaistani! Kävin sittemmin oikomassa ylärivin ja nyt hymyilyttää. Kiitos, kuva on minustakin ihana!

 4. Heippa, ehkä olet kertonut jo miljoona kertaa, mutta mistä olet ostanut nahkatakkisi? En ole pitkään aikaan ehtinyt lukemaan blogiasi, nyt taas tulin tänne lumoutumaan kauniista kuvistasi. <3

 5. Korvapuusti, p a r a s t a.
  Mistä tuo ihanan raikas paita ?! Aurinkoista, juoksutonta viikonloppua!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.