All the roads we have to walk

Muutama sumuinen sunnuntaikuva. Kävelimme brunssilta kotiin usvan läpi. Poikaystävä näytti raitiovaunukiskojen risteyskohdan keskelle hakatun hymynaaman keskellä Mannerheimintietä. Kaupungissa ei ole nähnyt moneen päivään edes korttelin päähän, mutta kostea ilma tuoksuu keväältä – uskoisiko?

2014-02-16-stellaharasek-helsinki-sundayfog-012014-02-16-stellaharasek-helsinki-sundayfog-022014-02-16-stellaharasek-helsinki-sundayfog-032014-02-16-stellaharasek-helsinki-sundayfog-042014-02-16-stellaharasek-helsinki-sundayfog-05

Walking home in a winter fog.

OASIS – WONDERWALL

25 thoughts on “All the roads we have to walk

 1. Pingback: Kustaanmiekka kadoksissa - Paikka auringossa

 2. Pingback: Kustaanmiekka kadoksissa | Paikka auringossa

 3. Meidän sunnuntaikävely täällä Turussa oli lähinnä mallia “mahdollisimman nopeasti kipeänä vesisateessa lähimpään kauppaan”. Vaikka mikäs tässä sairastaessa, kun on poikaystävä, jonka kanssa tuijotella liian monta jaksoa How I met your motheria ja lusikoida aamupalajäätelöä suoraan purkista.

  No okei, on tää korvasärky silti saatanasta.

  • HIMYM ja jäätelö sängyssä syötynä ovat todellakin parasta flunssalääkettä – paranemisia!

 4. Usko, usko! Itse meinasin eräänä päivänä tippua polvilleni, kun kuulin linnunlaulua. Siis sitä suloista & keväistä sirputusta. Superihanaa! ♥

 5. Aavekaupunki..varsinkin kirkosta otettu kuva on suorastaan pelottava :) Nyt sitä aurinkoa niin se on kevät!

  • Näkisitpä miltä se näytti mustavalkoisena! Tuo on suorastaan valoisa siihen verrattuna ;)

   • Ok, no en osannut katsoa sitä valoisalta kannalta :) Mut siis hienon synkkä kuva :) Mahtavaa tää talven synkkyys! Kyllä Helsinki näyttää nyt parhaat puolensa :) Ei ole ihme, että ihmiset menee aina sekaisin kun aurinko alkaa paistamaan!

    • No ei tosiaan! Mutta onhan tässä talvessa kauneutensa, kun ei liikaa keskity siihen auringonvalon puutteeseen ;)

   • mystistä :D!
    hain muuten tänään matkahuollosta balmuirin päiväpeitteeni, minkä satuin onnekkaasti saamaan balmuirin viime viikon ystävänpäivätarjouksesta suoraan heiltä -30% alennuksella – sehän on aivan ihana, todellakin vielä upeampi kuin kuvissa :). kiitos vinkistä, olen pellavaista päiväpeitettä metsästänyt nyt yli vuoden, ja tämä oli ensimmäinen mieleinen. muuta ei nyt sitten tarvitakaan.

    ( mainitsin toki myös peitteen saatavuutta tiedustellessani, että blogipostauksesi lukeneena sitä aloin metsästää – oma lehmä ojassa, jospa jatkossakin yhteistyönne poikisi näytille kaikkea ihanaa minkä olemassa olosta en tiennyt ;) )

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.