Goin’ crazy over the rainbow

Kävelin eilen kauppaan vakaana aikomuksenani löytää pelkistetyt harmaat tai mustat urheilushortsit. En osaa tarkalleen kertoa mitä tapahtui, siitä on vain epämääräisiä muistikuvia. Mitkä sekopöksyt, neonvärejä ja pastellisävyjä sekaisin! HAHA! Hmm… ehkä yhdistettynä mustiin treenivaatteisiin? Kas, minun kokoni jäljellä. Oho, nämähän ovat alennuksessa. Viisitoista minuuttia myöhemmin kävelin ulos adidas Originalsin kukkaräjähdys kassissa. Menköön heinäkuisten helteiden piikkiin.

2014-07-12-stellaharasek-shorts-adidasoriginals

My black heart fell in love with something colourful.

THE AFGHAN WHIGS – CRAZY

12 thoughts on “Goin’ crazy over the rainbow

  1. Pakko sanoa että oon näidenkin housujen fani :D. Mulla tämmönen värikkyys on levinnyt treenivaatteista kanssa bikineihin.

  2. Kävit jokin aika sitten siellä silmien laserleikkauksessa. Olisi kiva kuulla tarkemmin kokemuksesta, toipumisesta jne. (Jos olet jo kirjoittanut niistä, niin mulla on mennyt ihan ohi…)

  3. Ihan huiput shortsit! :) Itsekin synkistelen yleensä vain mustissa, harmaissa tai korkeintaan mustavalkoisissa vaatteissa, mutta urheillessa pitää kiskaista päälle räiskyvän neonväriset treenikamppeet, niistä saa energiaa. :)

    • Mannerheimintien Stadiumin alehyllyltä, sinne jäi vielä samoja ja muitakin kuoseja – käy kurkkimassa!

  4. Soot pöhkösti onnellinen. Ei tuohon värien kakofoniaan haksahtamista voi selittää millään muulla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.