Strange things will happen if you let them

Kaupungin kaunein terassi sijaitsee HSS Boathousessa, minuutin matkan päässä Merisatamanrannasta Liuskasaaressa. Edessä näkymä avomerelle, takana aurinko laskee kaupungin kattojen taakse. Keksin monta kurjempaakin paikkaa kesäiltojen viettoon.

Sen sijaan en keksi tarkoitukseen yhtään sopivampaa vaatetta kuin mustat, ohuet silkkihousut, jotka hankin alkukesästä Beamista juuri tälläisiä iltoja varten. Ne eivät purista, hiosta, hankaa tai kiristä. Lepäävät lanteilla tekemättä itsestään numeroa, viilentävät helteessä, lämmittävät illan viiletessä. Paljon pisteitä suurista taskuista, ne ovat samanlainen välttämättömyys kuin kyynärvarsiin käärittävät hihat.

2014-07-12-stellaharasek-boathouse-liuskasaari-12014-07-12-stellaharasek-boathouse-liuskasaari-2

Pukeutuminen on muutenkin yksi niistä asioista, joista tulee kesällä yksinkertaisia. Olen pukenut silkkihousujen seuraksi niin hihattomia hellepaitoja kuin neuleita. Valkoisen pitkähihaisen pellavapaidan kanssa ei voi mennä pieleen. Viimeistellään simppeleillä nahkasandaaleilla, isoilla aurinkolaseilla ja huivilla, johon voi kääriytyä, jos paluumatkalla veneessä tulee vilpoista.

2014-07-12-stellaharasek-boathouse-liuskasaari-32014-07-12-stellaharasek-boathouse-liuskasaari-42014-07-12-stellaharasek-boathouse-liuskasaari-5

Black silk pants T By Alexander Wang from Beam Store, white linen shirt by Filippa K, sandals by Ancient Greek and cashmir scarf by Acne from Gaudete, silver wrist band by Pernille Corydon from Nougat, sunglasses by Thierry Lasry from Trend Optic.

Some things become so simple during summer. Silk pants, sunglasses and a white shirt – all one needs for an evening out.

Photos of me by Mikko Rasila

THE RADIO DEPT. – STRANGE THINGS WILL HAPPEN

8 thoughts on “Strange things will happen if you let them

  1. Ihanat pöksyt! Voisko niistä saada sun päällä kuvaa paremmassa valossa? Oon itsekin jonkinaikaa miettinyt tuollaisten hankintaa mutta jotenki ne aina päälläni näyttävät lähinnä yöpaidan housuilta… :D

  2. Blogisi päivittyy Blogilistalle nykyään vähintään viisi kertaa parin päivän sisään, vaikkei uutta tekstiä olisi tullutkaan. Tämä oli tänään jo kolmas kerta, kun ilmoituksen perusteella klikkasin tähän samaan tekstiin.
    Mistä lie johtuu.

  3. Oi mä tykkään tosta rannekorusta!! Pienieleiset hopeakorut sopii ihanasti ruskettunutta ihoa vasten.

  4. Suloiset housut! Onkohan niitä vielä jäljellä?

  5. Ääääää mä en kestä näitä vaatepostauksia, silkkihousut <3 , ne on SAATAVA! Viime vuonna tai sitä edellisenä bongasin weekdaysta saman tyyppiset mutta en ääliönä ostanut.

  6. Toimiva yhdistelmä, vaikuttaa juuri oikealta kesäillan asustukselta.

  7. Nuo silkkihousut olisivat ihan täydelliset kesävaatteeksi! Miten en ole aiemmin vastaavanlaisiin törmännyt! Mahtaakohan niitä vielä saada, pitääkin kipaista katsomassa hetimmiten…

Comments are closed.