Coming for me through the trees

Epäilen, että tämä asu on nähty kuluneen vuoden aikana hiukan erilaisina variaatioina ylläni noin kolmetuhatta kertaa, mutta tiedättekö mitä, ei haittaa. Ei se ole rikos, jos viihtyy lempivaatteissaan. Hame on pieni ja piukka, tummanharmaa collegepaita rento ja rempseä, prätkäsaappaat tuovat ryhtiä. Ennustan, että tällä reseptillä painellaan vielä toisetkin kolmetuhatta kertaa. Toivottavasti aurinko paistaa kaikkina niinä päivinä yhtä sokaisevan kirkkaasti puiden läpi.

2013-09-stellaharasek-onthestreet

I have an everlasting love for biker boots and skirts too skimpy for my own good. But nothing wrong with that.

PHOTO BY MIKKO RASILA

18 thoughts on “Coming for me through the trees

  1. Lempivaatteissa viihtyminen on parasta. Jatkuva uuden kaman ostelu ei. Sitä paitsi aika moni vaate vähän paranee vanhetessaan: kangas pehmenee, väri haalistuu juuri sopivasti, hyviä pareja vaatekaapista löytyy aina vain enemmän, kun eri yhdistelmiä ehtii testata. Uusi vaate on aluksi vähän orpo.

  2. Mä vaan bongaan kaikkea uutta ja kivaa vaatetta sun kuvista. Tilataan kaikista noista parempi esittely. Tack

    • Haha! Itseasiassa nuo kaikki ovat vanhoja… Styleinin hame on ehkä kolmen vuoden takaa, samoin Marantin paita. Ashin buutsitkin ovat olleet mulla vuoden. Mutta laitetaan tilaus muistiin ja esitellään nuo paremmin jossain välissä!

  3. Jo pitkään harrastanut sitä, useat ostanut kerrallaan, jos jokin on oikein kolahtanut.(ehkä pessimistin tapa, optimista varmaan olettaisi, että vielä
    parempaa löytyy ensi vuonna..)

    • Mun isä oli tuosta kuuluisa, saattoi ostaa viidet parit samaa housua kun kerran kymmenessä vuodessa löysi hyvät! Mä teen kyllä vähän samaa.

  4. Sehän on juuri taitavuutta ja järkevää, mikään ei voita lempivaatteiden tuomaa turvaa, siksi niitä pitää aina hankkia useammat samaa jos mahdollista, jos ei vaikka myöhemmin löydykään :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.