Wild little stranger

Olen vakuuttunut siitä, että hissien peilit on keksitty reteitä omakuvia varten. Mitä muutakaan sitä kärsimätön kansalainen tekisi viiden kerroksen taittamiseen kuluvalla kotimatkalla? Kysyn vaan. Mutta varsinainen asia oli: hei Berliinistä! Pakkasin eilen kassiin kameran ja kainaloon yhden miehen. Toiveikkaan mäyräkoiran nostin matkalaukusta pois. Kuvia luvassa, mutta ensin päivän verran päämäärätöntä hortoilua, onnellisia eksymisiä ja ehkä pari tuoppia kylmää kaljaa.

2013-09-stellaharasek-elevator-1

Just a quick hi from Berlin. And random fact of the day: elevator mirrors were invented for selfies.

16 thoughts on “Wild little stranger

 1. Oi ku ihania kuvia! Hissi on todellakin pienten, arkisten hetkien aarreaitta tällaisissa tapauksissa. Ja toi lätsä pukee sua törkeen hyvin. :)

  • Hei kiitti! Se on vähän huonojen päivien pelastaja, mutta täyttää tehtävänsä kyllä oikein mainiosti.

 2. Varsin tyylikäs kuva ja ihana laukku! Cambridge Satchel? Omallakin ostoslistalla olisi mutten osaa päättää kokoa. Sinne pitäisi mahtua puoli elämää :D Näyttää kyllä varsin tilavalta kuvassasi..

  • Arvelisin, että omani on saman kokoinen kuin Stellan, eli suurin mahdollinen, ja sinne ei (minunkin harmikseni) mahdu puolta elämää. Näyttävät kuvissa isommilta kuin ovat! Lisäksi omani (=punainen) päästää paljon väriä, sateella laukku täytyy jättää kotiin tai kaikki värjäytyy. Muuten laukku on ihana ja olalla ahkerasti aina kun ei tarvitse mukaan läppäriä ja kasaa tiiliskiviä.

   • Tuo värin irtoaminen on kyllä harmi. Jotenkin olisin arvellut että kun nuo laukut kai pääosin Britanniassa tehdään ne kestäisivät tätä paikallista säätä. Pitääpä miettiä vielä hetki siltäkin kannalta.

    • Niin, kommentoinkin just Reginalle että tuossa mustassa en ole kyllä huomannut mitään värin lähtemistä, mutta voihan olla että se on väristä kiinni. Ikävämpi ominaisuus tosiaan etenkin Suomen syksyssä.

     • Pitääpä käydä luumuilemassa jossain missä niitä myydään. Ja jos Suomessa sataa niin täällä on jatkuva kosteus vaikkei kaatamalla vettä tulisikaan. Täällä = UK

     • Mulla on punainen batchel-malli, joka on kulkenut mukana monessa myrskyssä, eikä väri ole ollut moksiskaan.

   • Oho! Mä en ole tuota värin päästämistä huomannutkaan. Ehkä se ei koske tuota mustaa? Harmi juttu kyllä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.