Astetta parempi toimistopäivä

Tervehdys Santorinin saarelta! Liikkuva toimistomme näyttää tänään kovin toisenlaiselta kuin vielä toissapäivänä. Muistikortinlukijoiden, ulkoisten kovalevyjen, latureiden, kalentereiden, muistiinpanojen, järsittyjen lyijykynien ja matkaoppaiden lisäksi on lasi kylmää roseeviiniä, kahdenkymmenenkuuden asteen lämpötila ja sydämen pysäyttävä näkymä kalderan ylle viiden metrin päässä työpöydästämme. Palataan pian asiaan.

2014-10-10-stellaharasek-santorini-workinggirl-12014-10-10-stellaharasek-santorini-workinggirl-22014-10-10-stellaharasek-santorini-workinggirl-32014-10-10-stellaharasek-santorini-workinggirl-42014-10-10-stellaharasek-santorini-workinggirl-5

Leather bag by Samuji. Sunglasses by Thierry Lasry from Trend Optic. Textile charging cable by Le Cord was received as a gift from Sofinah.

PHOTOS BY STELLA HARASEK & MIKKO RASILA

4 thoughts on “Astetta parempi toimistopäivä

    • Santorinista siinä ei ole kuin muutama sivu, joten meidän reissumme kannalta kirjasta ei ole ollut valtavaa hyötyä – netistä löytyy enemmän tietoa, samoin kyselemällä paikallisilta. Mutta on se muhkea tietopaketti Kreikan saaristosta kokonaisuudessaan, jos täällä aikoo enemmänkin kierrellä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.