Come up I will kiss you

✖ BERLIN, GERMANY

2013-09-stellaharasek-berlin-052013-09-stellaharasek-berlin-022013-09-stellaharasek-berlin-012013-09-stellaharasek-berlin-042013-09-stellaharasek-berlin-03PHOTOS BY STELLA HARASEK

9 thoughts on “Come up I will kiss you

 1. Olen niin iloinen voidessani palata tähän blogiin. Tai pitäisikö sanoa, että on ihanaa että Stella on palannut!
  Sun blogi oli ensimmäinen koskaan lukemani, seurasin sitä tiiviisti todella pitkään. Otin monet asuvinkit sinulta, ai että tykkäsinkin tyylistäsi.
  Mutta sitten sä katosit. Yhtäkkiä olikin pelkkiä mustia möykkyjä asukuvissa (musta on munkin lempiväri mutta…) ja jututkin jotenki niin vieraita. Yritin pitkään sinnitellä, mutta jossain vaiheessa sitten luovutin.
  Ai että kun ilostuin kesällä, kun jostain syystä päädyin blogiisi pitkän tauon jälkeen ja siellähän sä taas olit! Se kirjoitustyyli josta todella tykkäsin, oli palanut. Ja mikä parasta,se asutyyli! Inspiroidun taas sun asuista ja tästä blogista muutenkin! Mahtava huomata, että sulla näyttää menevän muutenkin mitä parhaimmin!

  • Hei kiitos ihanasta kommentistasi ja anteeksi, kun vastaaminen kesti näin kauan! Olin reissussa ja muistin vasta nyt, etten ennättänyt silloin palata asiaan.

   Niin, ymmärrän kyllä aivan täysin tuon kokemukseksi – suunnilleen samalta se tuntui minusta, eikä energia ja motivaatio riittänyt tilanteen korjaamiseen. Lopulta koko blogi ei tuntunut enää omalta. Siksi halusin aloittaa puhtaalta pöydältä ja tässä ollaan, katsomassa kuinka käy. Nyt on ainakin oma fiilis niin korkealla, että siitä ei pitäisi enää olla kiinni. Uskon, että kirjoittajan oma energiataso heijastuu blogiin väistämättä, vaikka kuinka tuottaisi tasalaatuista sisältöä.

   Kiitos siis kun luet taas!

 2. En kommentoi blogiasi ikinä, mutta nyt on pakko. Sun mies on kyllä niin kaunis. Ihanaa, oon niin onnellinen puolestasi!

 3. Hei! Kaivelin tässä internetin ihmeellisestä maailmasta asusteita miehelle persoonallisia häitä ajatellen. Sitten mieleeni muistui jokin suunnittelija ja hänen sivunsa, jossa oli muun muassa huiveja, nahkaisia solmioita ja muuta persoonallista, mutta en millään muista mikä se oli! Kirjoitit joskus muinoin kyseisistä tuotteista edellisessä blogissasi. Mahtaisiko sinulla olla mitään muistikuvaa mikä se olisi voinut olla? Myös hyvin samankaltaisen makumme vuoksi otan mielelläni vastaan vinkkejä mikäli sinulla on tiedossa jotakin sivuja joista asusteita ja kuteita juhliin voisi katsastaa molemmille sukupuolille. Kiitos jo etukäteen jos viitsit/osaat auttaa pulmassa. :) Ps. kiitosta samalla päiviäni piristävistä julkaisuistasi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.